İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyi akşamlar.....

Valla küstüm size,2 gün baktım k.knın yüzüne resmen bir winston bir ben yazdık durduk birbirimize,ben yoktum bugün herkes gelmiş maşallah..

Bende saat 1 gibi annem geldi çkıtım,doğru dişçiye aman ne kalabalıktı ya 2 saat bekledim.
Kendime nişan için alışveriş yaptım.
Oğluma hiç birşey bulamadım ya.Birde metrocty gidicem bakalım orada zara varmış.

PANDORA öylemiymiş birde 1 yaşındamı yapılacakmış aşılar.
Ama iki kere zararlı olmazmı ya.DR.görüşeyim en iyisi ben.
Saolasın bilgilendirdiğin için.

Bende bu aralar depresyon otobüsündeydim ama ben indim kızlar
İyiyim çok şükür.Şu nişan telaşı iyi geldi bana

merhaba arkadaşlar.güzel sohbetler gördüm.katılmak istedim.
siz büyütmüşsünüz maaşallah bebikleri.biz daha küçüğüz.sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir :)
HOŞ GELDİN ARAMIZA DİYCEM AMA GELMENLE GİTMEN BİR OLMUŞŞŞ

o yüzden hoş geldin hoş gittin hahah

dün et suyu kattım tel şehriye çorbasına.bugün tavuk suyu ile bi çorba yapmayı düşünüyorum.
daha erken mi ne dersiniz???
hımm bencede biraz erken gibi ağır gelebilir kemik suyu ben bile kemik suyuna 10 aydamı 11 aydamı ne başlamıştım ama öncesind ekıymalı yapıyodum ama her çorbaya hala koymuyorum bi etli bi etsiz yapıyorum mesela tavulta önce kullanıyodum şimdi hiçç kullanmıyorum çok sevmiyolar giibi
geçmiş olsn canımmm
ver ver bebe bisküvisini seviyo çocuklar onuu hem tokta tutarrrr

dah sık girmeye çalış kuuzmmmm hasret bırakma kendineee
eceden beklerken egemin ikinci dişi çıktı:))
ohhh hadi gözün aydın zaten genelde 2 diş peşpeşe çıkıyo canımm
offf ne olacak senle benim bu uyku halimiz yaaa her gece anneliğime lanet eder oldum vallaha boltım yaaaa
arkadaşlar depresyone giriyorum galiba(( biliyorumki zaman zaman sizlerde benim gibi hissediyorsunuz...
peki bu durumuda ne yapmalı((((
lay la lay la layy laaa lay la layl la layyylaaaa yap benceeee
artı winstonada katılmıyorum desem yalan olur kel merhem meselesi haaaa hhhaaa
1 yaşımızda yaptırdık biz bizede dr 1 hafta içinde ateş yapabilir dedi çokşükğr hiççç bi sıkıntımız olmadııı 1 aydada yani bu ay su çiçeği aşımız varr bu aşı ücretli kızlar haberiniz olsun özellikle sağlık ocağında aşı yaptıranlar için söylüyorum çünkü orda söylemeyebiliyolarmış misal medineye rota virüsünü söylememişler benden hatırlatmasııı
sen buralara gelirmiydin kızzzz datçalııı yazın senin memleketine gidiyırum kuş adasınaaa
WOMEN VE CANAN nerelerde kızlar
işte geldim burdayımmm
ben bu işte ustayım hahahah
cananın dediği kadar olduk depresyona bir iki:))sen birinciliği kaptın hadi bende 2.liği kapayım:))
:82::82::82:
el kadar olur muuu temmuzda 9 aylık olcek, hem yürümeyen bebeyle tati daha kolay olur diye düşünüyorum yanlışmıyım?
b3ence çokk rahat edersin hazır gıdalarada başlamış olur çorbaya felan verirsin elne bi karaker kemirir oyalanır bi elma yada kumların içinde oturur emeklerrr hiçç dert etmeee ama antalya çok sıcak ve nem çok yüksek ben mesela o yüzden tercih etmedim bu sene

seni topiğin en alıngan kadını seçiyorum kızzz tacıni geirin hahahha

şu elbiseni çekte koy ben çok merak ederimmm

ay geçen kanal d de saçma bi yarışma var bana herşey yakışır diye kadın bi elbise denedi bittim vallaha ya özellikle türbanlılar için çok uygun zaten fatihteki bi mağazadaydı üstü beyaz altı siyah uzun tiril tiril kollar balon gibi geniş ve dökümlü elbis eboğazlı felan yy çok güzel ya yakınımın bi düğünü olsa tereddütsüz alırım vallaha kendim için.. biraz etekleirnden kestirir dizimde yapardım amaaa

evettt benim canım arkadaşlarımm bana gelinceeee
salı gece olacakların habaercisiydi zatenn ve çok kötü hasta oldum çarşamba sabahı ölüyorum sandım bi kemik ağrısı ayağa kalkamıyorum baş ağrısı ağzım burnum kurumuşşş nefes alamıyorumm eşim kahvaltısını yaptı gömleğini giyindi dedim durr gitme ben çokfenayım çocuklara bakamam dedim sağolsun kırmadı okulu aradı haber verrdi gitmedi o gün dr gidelim deid ama benim yürüyecek halim yokk çok fenayım neyse yattım 11 gibi kalktım eşimde kendine sevk yazdırmaya sağlık ocağına gitti banada kahvaltı için bişiler almış geldi kahvaltımı yaotım salona geçtiim orada biraz uzandım uyuudm gene bi ağrı kesici içtm sabaha oranla daha iyi oldum amahala hastayımneyse yatakopdasına gene yatıyorum eşim çay koymuş kaynanamd abiber kızartmış aşağı yani bana indiler bende kalktım çay içtim bişiler atıştırdım bebeleirn öğle yemek saati geldi eşim biirne yediriyo diğerde saonda kaynanamın bana dediğilaf

NE AMELİYATLI KARILAR GİBİ YATIYOSUN KALKTA ÇOCUĞUNU DOYURSANA SEN ÇOCUKLU ANNESİN

ay bi zoruma gitti hastayım herhalde dedim keyfimden yatmıyorum deidm neyse evine çıktı akşam yemeğinede varmı yokmu diye sormadı bile ki beklemiyodumda sormasını et ardı onuu attım ocağa kendi kendine pişti eşimede makarna yp dedim önceki gündende çorbam vardı yedik gitti ertesi günde hiç kalkmadım tabi eşim okula gitti çocuklarıma baktım mecburen kaynanam bi öğlen yemeğine çapğırdı aşağı hiç inmedi pardom 5 te eşim gelince bağırtıma indi çocuklara bağırıyodumda yemek yemedikleri için saat 6 yı geçmiş bana kaşma yemeğine ne yapacaksan yapayım diyo o saatten sonra ne pişecekse gerek yok deidm kahvaltı ederiz dedim neyse kahvaltı ettik geçti o günde eşimle kavga ettik insna gün içinde bi arayıp sormazmı nasıl oldun diye ya önceki akşamın yemek tepsisini mutfakta öylece bırakıp yatmış deidm bana kaldı yani hastayım bi bakmıyosun bana dedim yok unuttumda akşama kadar sana baktımda nankörsünde felan neyse sinirlendim cuma günü iyiydim ama inadımdan kalkıp yemek felan yapmadım dışardan pide yaptırdı getirid eşim bu gün iyiyim ağzım burnum hala akıyo ama iyyim eşim dışardaydı şu erken reervasyon işini hallettik bu arada ağustosun 13 ünde allahtan bi mani çıkmazsa kuşadasına giidyoruz akşamda anneme gittik 15 tatilden beri hiç gitmemiştik akşam yemeğinide orda yedik öyle geçti gitti kızlar anlayacağınızzz
netiemde gelince aynı gün hem ttnetten hemde smile adsl den aramışlar biri evi aramış kaynanamları yani biride eşimi cepten arramış ikiside tamam tarifeyi değiştirin deyince bi kaso oldu neyse smile adsl ye geçtik ama net bi türlü çalışmıyo arıyoru arızaya aldık diyolar ama ses seda yok neyse neyse bu akşam tekrar aradık daha bilir bi kişi çıktıda işi hallettik meğerse eşim modem bilgilerini girerken smile adsl yazarlen smile de ki l yi 2 kere yazmış dolayısı ile paralo isimbirbirini doğrulamıyor çözdük o işie artık nete bağlandımm sizlere kavuştummmm

hepinizi kocaman öpüyorummm

Tacım nerdeeeeeeeeeee:84:

Canan bende seyrettim o yarışmayı,hani son gün kadının denediği elbiseyimi diyorsun.
Bende bayıldım ona çünkü,hee birde kadının giydiği siyah beyaz elbiseyide çok beğendim.
Nişan fotolarından koyarım canım......

sana ne yakında aç takacam hahahha
perşembe günü sarışın kendini beğenmiş bi kız vardı ya o denedi o elbiseyi hatta cengiz abazoğluda çok beğendi oda onun minisini tavsiye etti ben o elbiseyi beğendimmçok güzel ve asil duruyodu benceee
nasıl bi elbise anlatsana nerden aldın kaça aldınn

slm cananım girmemmi yaww:81:herzaman giremiyorum işye.hıı demek kuşadasına gidiyosunne güzel benim içinde gezartıkın.datçaya gelmicen yani kararlısın.

slm cananım girmemmi yaww:81:herzaman giremiyorum işye.hıı demek kuşadasına gidiyosunne güzel benim içinde gezartıkın.datçaya gelmicen yani kararlısın.

datçaya gelecem muhakak tekrar ama ne zaman bilmemmm yalnız gelicem ama sadece eski dostlarımı görmeyee
tabi senide ziyaret edeceğimmm muhakakkk

Bende cuma günkü kadının giydiği elbiseyi beğenmiştim.,

Elbisem siyah beyaz şifon üzerine beyaz kısa ceketi var,ama ayrı bolerom var içerde ceket yerine onu giyicem.Eminönünden aldım.Ayakkabımıda mecidiyeköyden aldım.Siyah üzerine beyaz kemeri var.
Son olarak eşarbım kaldı onda kararsızım daha,bir tane beğendim ama almadım

hım hımda hım hım
pek bi meraklandımm
inşallah cnm beklerim hem tanışırız.sen özlemişindir şimdi datçayı.

özlememmi yaaaa burnumda tutuyo vallahaaaa

Merhaba arkadaşalr........

WİNSTON ecenin dişi hayırlı olsun.Darısı bizeeeeeeee:84:

Bende annemdeyim kızlar.....
Yağızı bıraktım şimdi çıkıcam,çıkmadan bakayım dedim size
Avm ye gidiyoruz belki kıyafet buluruz bu sefer...:26:

winston ecenin dişi hayırlı olsun darısı tüm diş bekleyen bebelerimize
artvinli gez canım sefan olsun gönlüne göre bulursun merak etme hem ne giysen olur sana bırak kg veremeyenler düşünsün en favori giysim pijama hamile kotu ve tayt :18:
diğer anneler hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum

günaydınnnnn
eceminde dişi çıktıı:)
darısı diş sıkıntısı çeken bebişlere...

haydeeee gözün aydınnnnn

amanın amanın amanınnnn

ben eniyisibu raya bi kapanaış konuşması hazırlıyayım yawwww koca gün sadece 4 tane yazı varrr vay anam vayyyy

öhöm öhöm kendimden bahsedeyim sabah kalktık kahvaltı cart curt faslı koçtaşa gidecektim perdelerimi pek sevmiyoumda yani dekorluk kalın perdelerimi farbelası var diye de çıkartamıyorum yani kornişin önünü kapatacak bişi yok neysem üstün zekalı birsomun tavsiyesiyle yani ben bilmiyodum o görmüş söyledi hazır kartonpiyer baktım ucuz bişi uzaktan bakınca alçıyı andırıyo ama aslında köpük tarzı bişi 2 metre uzunlupunda 4.5 lira yapıştırıcı ile tavana yapıştırılıyormuş eşim mıırn kırın yaprı felan neyse alamdım arabaya sığmazdı zaten ben bi ara gelir alırım dedi küvete kaydırmaz aldım 1 metre birde patates ezici aldım çıktık koçtaştan migrosa girim ıvır zıvır bişiler aldık bu ay çok açılmışız gene fazla bişi almadım genede 60 yakın tuttu neysem çıktık yemek yiyelim deidm tabi herzamanki gibi eşim tirblerde başıma ğrıyo felan deid yemeden geldik çocuklar mızırdandıkça oda sinirlenio pek rahat durmuyolarda yani rahat durmuyo derken bizi kucağınıza alın öyle gezelim diyolar genelde zaten ben artık ikiz arabasını kullanmıyorum hiç kullanmaıdm desem yediridr zaten toplasma 20 kez anc akullanmışımdır biizm devrimin ehr tür arabaya karşı fobisi varda neyse eşimle kavga ede ede geldik deidm bi yere gittiğimizdede burnumdan getirme yani çocuk bunlar ağlayacakta zırlayacakta neysem arabada szıdılar eve geldik deidm git lahmacun yaptır bide bana işkembe al deidm ben çok severimde neysem öyle böyle akşam oldu vodafone geçmiştim ben bugün onuniçin gittik aslında biraz da şu 1 liraya telefon var ya o telefonumu alacaktım telefon yok diyo gelmez diyo sinir oldum ya madem öyle abla ayıralım sana telefon de yana direk işlem yaptırmaya gelidğim gün ver teli yok illa hattın geçmesi gerekiyor muş sinir oldum yarında perpaya soracak eşim ordada telefon yoksa 6 ay bu hattı kullanıp sonra yeni hatlara yelken açacağımmm

bu arada bende herkese küstüm o kadar uzun yazı yazdım kimsecikler cevap vermemiş birazda ben alınayım hahahha

Burcucum bende azdeğilim valla, kilo konusunda....:26:
İki hamilelik geçirdim birde ikiz olunca göbek rezalet durumda.:78:
Am idare ediyoruz artık,nişanada korse giyerim artık elbiseden göbek fırlamasın bari....

CANAN bizde bugün cevahirdeydik anacım
Genelde çocuk bölümlerindeydim yağızı şöyle hıh buda güzelmiş diyeceğim hiç birşey yok...
Ama kışlıklar çok indirime girmiş kızlar montlar 29 tl.kot ve kadifeler 10 tl.eşofman takımlar 15 tl.
Ben yağızın seneye giymesi için şimdiden alıp atıyorum kenara kışın çok pahalı oluyor...

ilk defa demin elma suyu içirdim kuzulara biri 30cc diğeri 20cc içti dokunmaz inşallah
yoğurdu canan dediğin gibi yaptım cıvık oldu ama beğendiremedim yemediler

kızlar merhaba,

htc'den sonra grubun 2. gazisi de ben oldum malesef. dün arkadaşlara oturmaya gitmiştik, 4.5 ay osnra ilk kez makyaj yaptım süslendik çıktık, herşey güzel yedik içtik muhabbet, mutfağa girdim su almaya, çıkarken ayağım bişeye mi takıldı, dengemi mi kaybettim, tam ne oldu onu bile hatırlamıyorum, sadece kafamı inanılmaz bir gürültüyle kapının pervazına çarptığım an aklımda, sonra benim çığlığıma bi geldiler, meğer yarmışım kan da akıyormuş, apar topar hastaneye gittik, ilki plastik cerrah yok dedi yolladı, ikincisi sinir etti yolladı, 3. hastanede neyseki plastik cerrah vardı da önce beyin tomografisi, sonra dikiş geldik eve, neyseki beyinde birşey yok, ama alnım baştan sona kemiğe kadar açılmış, sayısız dikiş atıldı. 5 dakika önce evde kakara kikiri iken, 5 dakika sonra acillerde geziyorduk hayat çok garip herşey anlık, neyseki elif kucağımda değildi tek avuntum bu, kafam hala kazan gibi yarında pansumana gidicez bakalım, artık alnı façalı belalı bi tip oldum yani

Burcucum bu saatte meyva suyu veya yoğurt verme tatlım bee.
Gaz yapabilir sindiremiyebilirler,rahatsız olurlar.
Meyvayı genelde kahvaltıdan 1,2 saat sonra veriyoruz,yoğurduda ikindide gaz yapan şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…