- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
HOŞ GELDİN ARAMIZA DİYCEM AMA GELMENLE GİTMEN BİR OLMUŞŞŞmerhaba arkadaşlar.güzel sohbetler gördüm.katılmak istedim.
siz büyütmüşsünüz maaşallah bebikleri.biz daha küçüğüz.sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir :)
hımm bencede biraz erken gibi ağır gelebilir kemik suyu ben bile kemik suyuna 10 aydamı 11 aydamı ne başlamıştım ama öncesind ekıymalı yapıyodum ama her çorbaya hala koymuyorum bi etli bi etsiz yapıyorum mesela tavulta önce kullanıyodum şimdi hiçç kullanmıyorum çok sevmiyolar giibidün et suyu kattım tel şehriye çorbasına.bugün tavuk suyu ile bi çorba yapmayı düşünüyorum.
daha erken mi ne dersiniz???
geçmiş olsn canımmmmerhaba güzeller
bu aralar giremiyorum geçmişe bakamadım malum tek bakıyorum bebeklerime
iyice hareketlendiler anca kendime vakit yaratabiliyorum bazen neti açıyorum face açık oluyor ama onada pek baktığım söylenemez eşim hastaydı soğuk almış onla uğraştım tüm hafta sonu
oğlanlar evden neredeyse 1 aydır hiç çıkmadılar diye biraz dolaştırdım geldik 2 gündür öksürmeye başladılar Allahtan hırıltı yok balgam yok mamalarına bebe büsküvisi atmaya başladım sevdiler içiyorlar kavanoz meyvede yiyorlar şimdilik fazla birşey vermiyorum
bizden bukadar hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
ohhh hadi gözün aydın zaten genelde 2 diş peşpeşe çıkıyo canımmeceden beklerken egemin ikinci dişi çıktı:))
offf ne olacak senle benim bu uyku halimiz yaaa her gece anneliğime lanet eder oldum vallaha boltım yaaaaselam millet uğrayamadım yine yaa 1 haftadır geceleri hiç uyumuyoruz her gün sabah 6 da yattım valla uykusuzluktan hayal görmeye başlıcaktım az kalsın Allah tan dün gece uyudu eşekler de birazcık dinlendim napcam ben bilmiyorum yaaaa
geçmişi çok fazla okuyamadım ama KAHRAMAN ANNELERi herkes çok beğenmiş sevündüüüümm
anneme dert yanıyodum uyumuyo bunlar diye annem de haberlerde izlediği bişeyi anlattı bebek kalp hastasıymış ve uyuyunca kalbi duruyormuş nadir bi hastalıkmış annesi babası hep uyutmamaya çalışıyorlarmış uyuduğu zaman da bi makineye bağlanıyormuş kalbi durmasın diye kuzuumm yaaaAllah şifa versin,halime şükrettim hemen...
şimdi kaçıyom kızları yedircem bi de mok kokusu geliyo gidem de bakem
lay la lay la layy laaa lay la layl la layyylaaaa yap benceeeearkadaşlar depresyone giriyorum galiba(( biliyorumki zaman zaman sizlerde benim gibi hissediyorsunuz...
peki bu durumuda ne yapmalı((((
1 yaşımızda yaptırdık biz bizede dr 1 hafta içinde ateş yapabilir dedi çokşükğr hiççç bi sıkıntımız olmadııı 1 aydada yani bu ay su çiçeği aşımız varr bu aşı ücretli kızlar haberiniz olsun özellikle sağlık ocağında aşı yaptıranlar için söylüyorum çünkü orda söylemeyebiliyolarmış misal medineye rota virüsünü söylememişler benden hatırlatmasıııİyi akşamlar arkadaşlar.....
Kızlar bu kızamık aşısı hakkında bilgisi olan varmı.
dr.aradım,önceleri 1 yaşında yapılıyormuş,ama şimdi salgın vardiye 9.aya çekmişler.
Bizden büyük olan bebişlerin anneleri yaptırdınızmı kızamık aşısı.
Birde 1 yaşında hangi aşılar yapılıyor?
Son sorum kızamık aşısı ateş vs.ne gibi etkileri var.
DR.martın ilk haftası yaptırın mutlaka dedi.
sen buralara gelirmiydin kızzzz datçalııı yazın senin memleketine gidiyırum kuş adasınaaaslm cnm benim oğlanlar 13 aylık biz yaşımıza girince yaptırdık.
1 yaşında kkk aşı yapılıyır yani kızamık kızamıkçık kabakulak bi tane daha vardı ama hatırlayamadım.
kızamık aşısı yaptırdık ateş bir hafta sonra yapabilir demişti doktor.benim bildiğim bukadar umarım yardımcı olmuştur cnm.
işte geldim burdayımmmWOMEN VE CANAN nerelerde kızlar
:82::82::82:cananın dediği kadar olduk depresyona bir iki:))sen birinciliği kaptın hadi bende 2.liği kapayım:))
b3ence çokk rahat edersin hazır gıdalarada başlamış olur çorbaya felan verirsin elne bi karaker kemirir oyalanır bi elma yada kumların içinde oturur emeklerrr hiçç dert etmeee ama antalya çok sıcak ve nem çok yüksek ben mesela o yüzden tercih etmedim bu seneel kadar olur muuu temmuzda 9 aylık olcek, hem yürümeyen bebeyle tati daha kolay olur diye düşünüyorum yanlışmıyım?
iyi akşamlar.....
Valla küstüm size,2 gün baktım k.knın yüzüne resmen bir winston bir ben yazdık durduk birbirimize,ben yoktum bugün herkes gelmiş maşallah..
Bende saat 1 gibi annem geldi çkıtım,doğru dişçiye aman ne kalabalıktı ya 2 saat bekledim.
Kendime nişan için alışveriş yaptım.
Oğluma hiç birşey bulamadım ya.Birde metrocty gidicem bakalım orada zara varmış.
PANDORA öylemiymiş birde 1 yaşındamı yapılacakmış aşılar.
Ama iki kere zararlı olmazmı ya.DR.görüşeyim en iyisi ben.
Saolasın bilgilendirdiğin için.
Bende bu aralar depresyon otobüsündeydimama ben indim kızlar
İyiyim çok şükür.Şu nişan telaşı iyi geldi bana
slm cananım girmemmi yaww:81:herzaman giremiyorum işye.hıı demek kuşadasına gidiyosunne güzel benim içinde gezartıkın.datçaya gelmicen yani kararlısın.
sana ne yakında aç takacam hahahha
perşembe günü sarışın kendini beğenmiş bi kız vardı ya o denedi o elbiseyi hatta cengiz abazoğluda çok beğendi oda onun minisini tavsiye etti ben o elbiseyi beğendimmçok güzel ve asil duruyodu benceee
nasıl bi elbise anlatsana nerden aldın kaça aldınn
hım hımda hım hımBende cuma günkü kadının giydiği elbiseyi beğenmiştim.,
Elbisem siyah beyaz şifon üzerine beyaz kısa ceketi var,ama ayrı bolerom var içerde ceket yerine onu giyicem.Eminönünden aldım.Ayakkabımıda mecidiyeköyden aldım.Siyah üzerine beyaz kemeri var.
Son olarak eşarbım kaldı onda kararsızım daha,bir tane beğendim ama almadım
inşallah cnm beklerim hem tanışırız.sen özlemişindir şimdi datçayı.
Merhaba arkadaşalr........
WİNSTON ecenin dişi hayırlı olsun.Darısı bizeeeeeeee:84:
Bende annemdeyim kızlar.....
Yağızı bıraktım şimdi çıkıcam,çıkmadan bakayım dedim size
Avm ye gidiyoruz belki kıyafet buluruz bu sefer...:26:
günaydınnnnn
eceminde dişi çıktıı:)
darısı diş sıkıntısı çeken bebişlere...
winston ecenin dişi hayırlı olsun darısı tüm diş bekleyen bebelerimize
artvinli gez canım sefan olsun gönlüne göre bulursun merak etme hem ne giysen olur sana bırak kg veremeyenler düşünsün en favori giysim pijama hamile kotu ve tayt :18:
diğer anneler hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?