hadi ya bizde hep en alt kattaydım acuk mgros acık koçtaş sonrada çıktık haberim olsaydı gelirdim ama yanınızaaaaBurcucum bende azdeğilim valla, kilo konusunda....:26:
İki hamilelik geçirdim birde ikiz olunca göbek rezalet durumda.:78:
Am idare ediyoruz artık,nişanada korse giyerim artık elbiseden göbek fırlamasın bari....
CANAN bizde bugün cevahirdeydik anacım
Genelde çocuk bölümlerindeydim yağızı şöyle hıh buda güzelmiş diyeceğim hiç birşey yok...
Ama kışlıklar çok indirime girmiş kızlar montlar 29 tl.kot ve kadifeler 10 tl.eşofman takımlar 15 tl.
Ben yağızın seneye giymesi için şimdiden alıp atıyorum kenara kışın çok pahalı oluyor...
ilk defa demin elma suyu içirdim kuzulara biri 30cc diğeri 20cc içti dokunmaz inşallah
yoğurdu canan dediğin gibi yaptım cıvık oldu ama beğendiremedim yemediler
kızlar merhaba,
htc'den sonra grubun 2. gazisi de ben oldum malesef. dün arkadaşlara oturmaya gitmiştik, 4.5 ay osnra ilk kez makyaj yaptım süslendik çıktık, herşey güzel yedik içtik muhabbet, mutfağa girdim su almaya, çıkarken ayağım bişeye mi takıldı, dengemi mi kaybettim, tam ne oldu onu bile hatırlamıyorum, sadece kafamı inanılmaz bir gürültüyle kapının pervazına çarptığım an aklımda, sonra benim çığlığıma bi geldiler, meğer yarmışım kan da akıyormuş, apar topar hastaneye gittik, ilki plastik cerrah yok dedi yolladı, ikincisi sinir etti yolladı, 3. hastanede neyseki plastik cerrah vardı da önce beyin tomografisi, sonra dikiş geldik eve, neyseki beyinde birşey yok, ama alnım baştan sona kemiğe kadar açılmış, sayısız dikiş atıldı. 5 dakika önce evde kakara kikiri iken, 5 dakika sonra acillerde geziyorduk hayat çok garip herşey anlık, neyseki elif kucağımda değildi tek avuntum bu, kafam hala kazan gibi yarında pansumana gidicez bakalım, artık alnı façalı belalı bi tip oldum yani
kızlar merhaba,
htc'den sonra grubun 2. gazisi de ben oldum malesef. dün arkadaşlara oturmaya gitmiştik, 4.5 ay osnra ilk kez makyaj yaptım süslendik çıktık, herşey güzel yedik içtik muhabbet, mutfağa girdim su almaya, çıkarken ayağım bişeye mi takıldı, dengemi mi kaybettim, tam ne oldu onu bile hatırlamıyorum, sadece kafamı inanılmaz bir gürültüyle kapının pervazına çarptığım an aklımda, sonra benim çığlığıma bi geldiler, meğer yarmışım kan da akıyormuş, apar topar hastaneye gittik, ilki plastik cerrah yok dedi yolladı, ikincisi sinir etti yolladı, 3. hastanede neyseki plastik cerrah vardı da önce beyin tomografisi, sonra dikiş geldik eve, neyseki beyinde birşey yok, ama alnım baştan sona kemiğe kadar açılmış, sayısız dikiş atıldı. 5 dakika önce evde kakara kikiri iken, 5 dakika sonra acillerde geziyorduk hayat çok garip herşey anlık, neyseki elif kucağımda değildi tek avuntum bu, kafam hala kazan gibi yarında pansumana gidicez bakalım, artık alnı façalı belalı bi tip oldum yani
yine gezmeler talan edilmiş womncim oh maşallahhh
güle güle kullan aldıklarını aayyy yenidn ev dğzmek ne harika yaaa bende tüm eşyalarımdan çokk sıkıldımmm ama çocuklar büyümeden hiç bişi almak istemiyorumm
bende çok kalamıycam yaaa kuşları uyutup kaçıyomm çok üşüyorum bugün yaaa
evett evett gezildi...ama ben 9 yılı devireceğim canım değişim şarttı ....bide ben evlendiğimden beri ilkkez halı aldım...kaynana vermişti fii tarihi bi model..evimdekilerde annemin eskisi...öle çok alan biri olmadığımdan hak ettim diye düşünüyorum bu sefer
güle güle kullan canımın içiiiievett evett gezildi...ama ben 9 yılı devireceğim canım değişim şarttı ....bide ben evlendiğimden beri ilkkez halı aldım...kaynana vermişti fii tarihi bi model..evimdekilerde annemin eskisi...öle çok alan biri olmadığımdan hak ettim diye düşünüyorum bu sefer
ohh yeni bi parti yeni bi heyecannn şimdiden doğumgününüzü kutlarım güzel geçer işallahhhhkızımın biri uyudu biri hala uyanık..bu akşam eşimin ablasına gittik orda 1 saat uyudu zamansız şimdi oturuyor..benim uykum geldi onda tık yok...
bu salı doğum günümüz ama biz cumartesi ufak bir kutlama yapıcaz annane babaanne hala teyze falan gelecek...yazmak istiyorum ama cadı kızım pek rahat durmuyor...herkese iyi geceler diliyorum..
niye ağrıyo kuuzm yaaaa alçıdan çıktımı ayağın acaba ödem felanmı oluştuugünaydınnn...uzun süre sonra ilk açılışı ben yapayım dedim.yavrukirpi çok geçmiş olsun canım büyük kaza atlatmışsın walla allhım korumuş aman dikkatli ol canım kırık gerçekten çok zor.canan sende iyileşmişsin sewindim walla iki çocukla hastalık zor.dırım aldıklarını güle güle kullan canım.artvinli yağız için lcw da üçlü takım vardı 1 yaşıda vardı kravatlı felan bi bak sitersen biz görümcemi oğluna almıştık paçasını kestirmiştik olmuştu yada dırımın dediği gibi papyon al çok şeker oluyoo.femalexx nefes karanarsal winston ve şuan hatırlayamadıklarım umarım iyisinizdir.
bana gelince ayağım şiddetle ağrıyor 2 gündür doktorumada ulaşamadım yarın ulaşabilirsem gidicem bi..ayrıca sabaha kadar uyumadık bugün kızımla oğlum babannedeysi sgündüz çok uyumuşlar sanırım sabaha dek oyun oynadık kızımla belki 1 saat anca uyumuşumdur çok uykusuzum yanii benden bu kadar
merhaba kızlar malum rutin bir sabah ....gece alişle ömer çok ağladı neden böyle ağlıyor bu çocuklar anlamadım yaaa...sersem giibi oldummm.....
kahvaltı faslı felan...şincik oturuyoruz....çocukları uyutunca bakacak birini bulursak annemle eve bişiler alacağımm
çok geçmiş olsun canım..Valla bizim hasta olmaya hakkımız yok,bunu bilir bunu söylerim..Allah hepimize sağlık versin de çocuklarımızın başında olalım..Kaynanan da ne düşüncesizmiş..Bir de altlı üstlü oturuyosun dimi offfevettt benim canım arkadaşlarımm bana gelinceeee
salı gece olacakların habaercisiydi zatenn ve çok kötü hasta oldum çarşamba sabahı ölüyorum sandım bi kemik ağrısı ayağa kalkamıyorum baş ağrısı ağzım burnum kurumuşşş nefes alamıyorumm eşim kahvaltısını yaptı gömleğini giyindi dedim durr gitme ben çokfenayım çocuklara bakamam dedim sağolsun kırmadı okulu aradı haber verrdi gitmedi o gün dr gidelim deid ama benim yürüyecek halim yokk çok fenayım neyse yattım 11 gibi kalktım eşimde kendine sevk yazdırmaya sağlık ocağına gitti banada kahvaltı için bişiler almış geldi kahvaltımı yaotım salona geçtiim orada biraz uzandım uyuudm gene bi ağrı kesici içtm sabaha oranla daha iyi oldum amahala hastayımneyse yatakopdasına gene yatıyorum eşim çay koymuş kaynanamd abiber kızartmış aşağı yani bana indiler bende kalktım çay içtim bişiler atıştırdım bebeleirn öğle yemek saati geldi eşim biirne yediriyo diğerde saonda kaynanamın bana dediğilaf
NE AMELİYATLI KARILAR GİBİ YATIYOSUN KALKTA ÇOCUĞUNU DOYURSANA SEN ÇOCUKLU ANNESİN
ay bi zoruma gitti hastayım herhalde dedim keyfimden yatmıyorum deidm neyse evine çıktı akşam yemeğinede varmı yokmu diye sormadı bile ki beklemiyodumda sormasını et ardı onuu attım ocağa kendi kendine pişti eşimede makarna yp dedim önceki gündende çorbam vardı yedik gitti ertesi günde hiç kalkmadım tabi eşim okula gitti çocuklarıma baktım mecburen kaynanam bi öğlen yemeğine çapğırdı aşağı hiç inmedi pardom 5 te eşim gelince bağırtıma indi çocuklara bağırıyodumda yemek yemedikleri için saat 6 yı geçmiş bana kaşma yemeğine ne yapacaksan yapayım diyo o saatten sonra ne pişecekse gerek yok deidm kahvaltı ederiz dedim neyse kahvaltı ettik geçti o günde eşimle kavga ettik insna gün içinde bi arayıp sormazmı nasıl oldun diye ya önceki akşamın yemek tepsisini mutfakta öylece bırakıp yatmış deidm bana kaldı yani hastayım bi bakmıyosun bana dedim yok unuttumda akşama kadar sana baktımda nankörsünde felan neyse sinirlendim cuma günü iyiydim ama inadımdan kalkıp yemek felan yapmadım dışardan pide yaptırdı getirid eşim bu gün iyiyim ağzım burnum hala akıyo ama iyyim eşim dışardaydı şu erken reervasyon işini hallettik bu arada ağustosun 13 ünde allahtan bi mani çıkmazsa kuşadasına giidyoruz akşamda anneme gittik 15 tatilden beri hiç gitmemiştik akşam yemeğinide orda yedik öyle geçti gitti kızlar anlayacağınızzz
netiemde gelince aynı gün hem ttnetten hemde smile adsl den aramışlar biri evi aramış kaynanamları yani biride eşimi cepten arramış ikiside tamam tarifeyi değiştirin deyince bi kaso oldu neyse smile adsl ye geçtik ama net bi türlü çalışmıyo arıyoru arızaya aldık diyolar ama ses seda yok neyse neyse bu akşam tekrar aradık daha bilir bi kişi çıktıda işi hallettik meğerse eşim modem bilgilerini girerken smile adsl yazarlen smile de ki l yi 2 kere yazmış dolayısı ile paralo isimbirbirini doğrulamıyor çözdük o işie artık nete bağlandımm sizlere kavuştummmm
hepinizi kocaman öpüyorummm
hayırlı olsun ne güzel,darısı bize.Ben de çok merak ediyorum ne zamn çıkacak dişlerimiz..kızımın önce çıkar gibi geliyor...günaydınnnnn
eceminde dişi çıktıı:)
darısı diş sıkıntısı çeken bebişlere...
geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın canım..nazar mı değdi noldukızlar merhaba,
evett evett gezildi...ama ben 9 yılı devireceğim canım değişim şarttı ....bide ben evlendiğimden beri ilkkez halı aldım...kaynana vermişti fii tarihi bi model..evimdekilerde annemin eskisi...öle çok alan biri olmadığımdan hak ettim diye düşünüyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?