İkiz Anneleri Geyik Paneli

hadi ya bizde hep en alt kattaydım acuk mgros acık koçtaş sonrada çıktık haberim olsaydı gelirdim ama yanınızaaaa
bende seneye aldığım olyyor yaa ucuz bulunca şimdiden alıyorum vallaha
ilk defa demin elma suyu içirdim kuzulara biri 30cc diğeri 20cc içti dokunmaz inşallah
yoğurdu canan dediğin gibi yaptım cıvık oldu ama beğendiremedim yemediler

bişey olmaz kuzumm kocaman oldularrr

aslında bebeler genelde yoğurt severler ama acaba eksşimi oldu yoğurt ondanmı yemediler sıcak çaldıysan mayayı belki eksşi olmuştur tadı nasıl canımmm

Hay allah çok geçmiş olsun canım yaaa
Tüh görünmez kaza işte,ama çok şükürki elif yokmuş ve ayağını kolunu kırmamışsın
Rabbim şifa versin canım.Nazaramı geldin okadar süslenecek ne vardı be anacım

kirpi Allah korumuş çok geçmiş olsun canım bende ilk dışarı çıktığım zaman doğumdan sonra kafama strofor düşmüştü pek bir tuaf oluyoruz evden çıkınca
bununla geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

canım çok üzüldüm görünmez kaza ama baya kötü olmuş büssürü dikiş kıyamam sana .dr sinir oldum ne diye niye gönderiyorlar seni süs olarakmı duruyorlar orda .

iyi geceler hanımlar.....önce okuduklarıma cvp vereyim unutmayım

kirpoşum hayatım çok geçmiş olsun yaaa nasıl içim acıdı anlatamam dikişten çok korkarım ben yaaa...allahtan elif yokmuş gerçekten ...aman amann inanırmısın bilmem ama kuzum ekmek tuz çevir bir dul kadına ver...bol bol da sadaka ver....ben çok inanırım elimden geldiği kadarda ihtyaç sahiplerine alırım sadaka niyetinde veririm...ve hep inanırım çocuklarımın önünü keser bunlar....bu aksam ömerim zigon sehpadan uçtu neyseki bi sorun yok ama anlı morardı kuzumun...

artvinli güle güle giy cnm elbiseni ...iyi günlerde....yağıza dediğim gibi yapsana yaa 1 yaş gömleği kırmızı bir popyon ve kot üstünede hırka giydir...valla faceden gir diş buğdayımıza bak aö çetesinin konseptine ....ne bi ton para vereceksin bir gece için yawww....
vee kilo kısmına gelince canım sen çok iyisin yani önceni bilmem ama çok iyisin ses etmeee

burcuburcu maşallah meyve suları felan ....bencede gece verme kesinlikle gaz yapar

winston
canım dişler hayırlı oılsunnnn

kankamohhh gezmişsin kuzu az sinirlide olsa gezilmiş...buda güzell....
bana bak o kartonpiyeri illa koçtaş vs. den almanz gerekmez...evin çeveresindeki nalbulardada oluyor kuzum...sorun bi bakın...yanii...ama ceziye deme beni furmasın....

bugün aramışsın sanırım canım ama görmedim fark ettiğimdede saat geçmişti cnm

kirpicim çokk geçmiş olsun kuzum yaa büyük kazaatlatmışsın vallahaaa allah beterindeb korusun vallaha iyiki elif yokmuş kucağında allah muhafazaaa

saolun kızlar,

inşallah bu son olmuştur , çok tedirginim şimdi elifi kucağıma almaya kkorkuyorum, birsencim elif doğduktan sonra bir kurban fln kesmemiştik, öyle birşey yapalım diyorum bende inanırım öyle şeylere. bir de boool bol felak nas okumak lazım, ilk zamanlar çok okuyordum şimdi ihmal ediyorum

bugece ortam kalabalık muhabbet bol olur, benim yarına yetişecek bir işim vardı yine son dakikaya bıraktım, kahvaltı eşliğinde sizi okurum artıkın, iyi geceler hepinize

efendim kendime geleyim şincik....dün biliyorsunuz nişanımız vardı aksam kaynımla nişanlısını bakacaktı alişle ömere...saat 18 geçerken geldiler....valla amcasını görünce mutlu oldular bende o kargaşada kaçtım evden..hemen bindim taksiye gittim eşimi almaya eşim annesine gitmişti evden çocuklar bırakmaz ağlar diye....nişanda kaynanamın 2 sokak altındaydı...neysem gittiğimizde saat 18.40 dı...kız tarafı birikmişti arkadaşım kuafördeydi....kızın kuaförden işi bitmedi erken gelecek olan erkek tarafı gelemedi en son 20.35 de geldiler çocuk gitti kızı alamaya ...kuaförde giyinmiş arkadaşım çok kızmış kuaföre ama ne çağre ...acayip kalabalıktı...40 kişiden fazlaydılar....çok güzel oldu istendi...yüzükler takıldı..arkadaşımda çok güzel olmuştu şıktı zarifti ......ama merasim çay faslı saat 23 olmuştu kaynımlar sıkılmasın diye kalktık eve geldik...onlarlada biraz sohbet muahbbet saat 2 oldu yattım...sabahda çocuklar erken kalktı...kahvaltı ettik. çocukları uyuttuk...annem aradı erken gelin ikea ya gidelim...tamam dedim..yarım saat sonra hazırlandım çocuklar uyandı...giyindik çıktık geldik...bişiler atıştırıp çıktık...önce bana gidip halı baktık...uygun yollusundan aldım halılarda uçmuş beee...yada ben çok cimriyim...ama içime sinen bişey aldım...oradan ikeaya gittik..baya kalabalıktı..allahım dedim..neyse annem avize alacaktı aldı..bende istediğim bir kaç parça şeyi aldım çıktık..reale gittim çocukların ihtyacını alıp eve geldik..halamlar gelmiş..tabi annem yemek hazırladı...yemek yediler.çay faslı derken. bu saat oldu ...

iyi geceler herkeze .
herkez iyidir inşallah ...bu ralar pek giremiyorum sebebinide bilmiyorum ...hatta canana bugün girmiyorum ama suçluluk duyuyorum dedim:))) yarın girecegim dedim yoksa canandan ceza yagacak
bize gelince babamız bir haftadır burda çok mutluyuz .heralde bir ongün daha bizimle .emremin ikinci dişi çıktı akşam gördüm eşime söyledi ben sabah görmüştüm dedi insan söylemez inanamadım .
egede bişey yok daha bayag saglama alıyor dişleri kuzum .bide emre meme emmiyor ege emiyor her fırsatta gidip agzından alıyor onu sinir etmek için sanki havada sallıyor egede bagır bagır emre tırsak derken ege tırsaklaşmaya başladıgidipte almıyor emzigini :))) sadece bagırıyor .komedi dükkanı gibi bizim ev bu aralar günler güzel geçiyor .fırsat buldukçada gezmeklere gidiyorum en güzelide bu...

yine gezmeler talan edilmiş womncim oh maşallahhh

güle güle kullan aldıklarını aayyy yenidn ev dğzmek ne harika yaaa bende tüm eşyalarımdan çokk sıkıldımmm ama çocuklar büyümeden hiç bişi almak istemiyorumm

bende çok kalamıycam yaaa kuşları uyutup kaçıyomm çok üşüyorum bugün yaaa

evett evett gezildi...ama ben 9 yılı devireceğim canım değişim şarttı ....bide ben evlendiğimden beri ilkkez halı aldım...kaynana vermişti fii tarihi bi model..evimdekilerde annemin eskisi...öle çok alan biri olmadığımdan hak ettim diye düşünüyorum bu sefer

güle güle kullan canım allah içine sindirsin....

nefes hoşgeldin cnm....ohhh babanız buradaymışşş gözün aydın cnm.....kuzunun dişi çıkmış hadi darısı diğernin oda yakında patlatır kuzummmm

Canım çok geçmiş olsunn...Allah beterinden korusun...iyiki Elifçik kucağında değilmiş...inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...bencede sana nazar değmiştir biraz sadaka ver fakirlere ve bol dua oku canım....

kızımın biri uyudu biri hala uyanık..bu akşam eşimin ablasına gittik orda 1 saat uyudu zamansız şimdi oturuyor..benim uykum geldi onda tık yok...
bu salı doğum günümüz ama biz cumartesi ufak bir kutlama yapıcaz annane babaanne hala teyze falan gelecek...yazmak istiyorum ama cadı kızım pek rahat durmuyor...herkese iyi geceler diliyorum..

günaydınnn...uzun süre sonra ilk açılışı ben yapayım dedim.yavrukirpi çok geçmiş olsun canım büyük kaza atlatmışsın walla allhım korumuş aman dikkatli ol canım kırık gerçekten çok zor.canan sende iyileşmişsin sewindim walla iki çocukla hastalık zor.dırım aldıklarını güle güle kullan canım.artvinli yağız için lcw da üçlü takım vardı 1 yaşıda vardı kravatlı felan bi bak sitersen biz görümcemi oğluna almıştık paçasını kestirmiştik olmuştu yada dırımın dediği gibi papyon al çok şeker oluyoo.femalexx nefes karanarsal winston ve şuan hatırlayamadıklarım umarım iyisinizdir.
bana gelince ayağım şiddetle ağrıyor 2 gündür doktorumada ulaşamadım yarın ulaşabilirsem gidicem bi..ayrıca sabaha kadar uyumadık bugün kızımla oğlum babannedeysi sgündüz çok uyumuşlar sanırım sabaha dek oyun oynadık kızımla belki 1 saat anca uyumuşumdur çok uykusuzum yanii benden bu kadar

merhaba kızlar malum rutin bir sabah ....gece alişle ömer çok ağladı neden böyle ağlıyor bu çocuklar anlamadım yaaa...sersem giibi oldummm.....

kahvaltı faslı felan...şincik oturuyoruz....çocukları uyutunca bakacak birini bulursak annemle eve bişiler alacağımm

güle güle kullan canımın içiiii
ohh yeni bi parti yeni bi heyecannn şimdiden doğumgününüzü kutlarım güzel geçer işallahhhh

niye ağrıyo kuuzm yaaaa alçıdan çıktımı ayağın acaba ödem felanmı oluştuu

al al bitmiyo kızzz
çok açılma haaaa birazınıda taşındıktan sonraya bırakkkk

winstonum nerelerdesinnnn

bizde klasik kalktık işte bugün 1o kadar uyudum desem yeridir gecede 2 kez kalktım ondan dinamiğim hahaha

yemek yaptım bend dolma yaptım daha doğurusu kaynanama yaptırdım iç kaldı az yaprak vardı bide sarma patlattık yanına kaynoşla tabi söylene söylene
mercimek çorbası koymuştum ocağa mercimeğini çok koymuşsund edi
salça verdim salçan küflenmiş niye temizlemiyosun dedi
karmak için kap verdim bu ne biçin kap leğen yokmu bunu neyine heves edip alıyosun dedi
biberi çıakrdım 8 tane almıştım buncacaık biber ne dedi
kırmızı biber istedi yok dedim bine rkoyma deidm bibersiz yemek olmaz dedi
maydonoz istedi kalmamış dedim fena bakış attı
ben istinaden kullandığım baharatları kendi poşetleir ile büyük bi kavonızda saklıyorum
yenibahar atmak için çıkardım kavonozu bunları niye böyle koyuyosun nemlenir kavonoza koy dedi

ay vallaha deidm gına geldi sabah beri bahane bulmadığın bşey kalmadı dedim ona söylen buna söylen bi dru ya dedimm
bişey öğretmekte kabahat dedi

offf offfff

kocişi bekliyom gelsinde markete çıkıcam tuzum bitmişte tuz bahane dışarısı şahane hesabı hahaha

perpadaki vodafone bayisindede telefon kalmamış yaaa şansım yok sanırsam neyse bundada vardır bi hayır diyelimmm
,

çocuklara çorba içireceğim hadi öpüldünüzzzz

bid ebi soru
burdan bi arkadaşım bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için bıldırcın yumurtası önerdi hergün bi tanesi ikisine ver dedi sadece sarısını çiğden dedi sanırım

fikri olann????

çok geçmiş olsun canım..Valla bizim hasta olmaya hakkımız yok,bunu bilir bunu söylerim..Allah hepimize sağlık versin de çocuklarımızın başında olalım..Kaynanan da ne düşüncesizmiş..Bir de altlı üstlü oturuyosun dimi offf
günaydınnnnn
eceminde dişi çıktıı:)
darısı diş sıkıntısı çeken bebişlere...
hayırlı olsun ne güzel,darısı bize.Ben de çok merak ediyorum ne zamn çıkacak dişlerimiz..kızımın önce çıkar gibi geliyor...

geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın canım..nazar mı değdi noldu

güle güle kullan canım..9 sene az değil,bazı eşyalar yenilenmek isteyebilir.

Kızlar sitem etmişsiniz,kimse uğramıyor yazmıyor diye..Ama birbirimizin halinden iyi anlarız dimi,iki bebekle ev işi bile yapılamazken buraya yazmak lüks oluyo bazen..Ben de tek başıne bebeine bakanlardanım bu da var..Bir de bazı mesajlara yazmak istiyorum sonra bişey oluyo tekrar unutuyorum falan..Benim açımdan kasıtlı bişey yok..Burda kimsenin kasıtlı yapacağını da sanmam..

Biz de bugün aşı olduk .huysuzluk var gibi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…