İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhaba kızlar..aslında okuyorumda yazmak gelmiyor bu aralar içimden..çok üşengecim..

biz iyiyiz,bebeler büyüyor.telefonumu bozdu keratalar,telsiz kaldım..yakında alıcam bi tane,şimdilik eski bi tel var evde onunla idare ediyorum:)

Kirpicim çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.çok üzüldüm.

Winston sana faceden sormuştum dişiniz çıktı mı diye ama cevap vermedin,burdan Hayırlı olsun diyim bari.

Nefes sizinde dişiniz hayırlı olsun.

Burcu bence geceleri meyve suyu verme,gaz yapar bebekler rahat uyuyamaz.

Artvinli eminim elbisen çok yakışacak sana,benim güzel arkadaşıma ne yakışmaz ki?

Birsencim aldıklarını güle güle eskit canım.

Canan bi konuşamadık seninle yaaa...kaynoşu boşver canım..bıldırcına gelince bence ver,zaten bir yaşını geçtiler.banada Deniz için demişlerdi ama 1 yaşlarını doldurmayı bekliyorum.

Dilemma nasılsın?

kızlar birde kemik suyu ile ilgili birşey öğrendim,sizinlede paylaşayım.besin olarak hiçbir değeri yokmuş ve bebekler için öyle sanıldığı gibi yararlı değilmiş.bir beslenme uzmanından dinledim.

Ben geldimmmmmm Kahraman anneler

WOMEN canım güle güle kullan aldıklarını....
Benimde 7 sene oldu evleneli değiştirme hakkım gelmişmi?
Bende yazın yavaştan başlıycam değişime öne oturma odamdan başlıyca,sonra yatak odam var sırada.

CANAN naber tatlım,kız sana özendim eşimi yola getirmek üzereyim tatile gitmek için bakalım alacaklarını alabilirse sözü var :81:
Amaaaaan cano boşver kaynoşunu söylensin dursun:86:
Hepimizinki aynı anacım bee,bende evdeki eşyaları değiştiricem diyorum kaynoşa aman ne çabuk sıkıldınız diyo,bak bize 20 senedir kullanıyoruz diyo,eeee sende değiştir elini tutanmı var ama dimi yani
Bıldırcın yumurtasını temmuz annelerinden duymuştum bende veriyorlarmış,ama nasıl bilmiyorum canım.

NEFES valla bayıldım seninkilerin emzik kavgasına
Oturup seyred,ceksin onları,birde havada çeviriyormuş sıpa tam ısırmalık ama
Eşin evdeyken bol bol gez canım,enerji depola.
Şurda 1,1,5 ay daha evdeyiz sonra hadi attaaa :80:

FİRDOS nerelerdesin sen ya
Facede bir buluşamadık,sen mesaj yazmışsın ben yağızla cebelleşiyordum,ben geldim sen çıkmışsın.
Yakışır dimi ama bana:81:Azcuk göbek olsada olur zaten

DİLEMMA sendemi yanlız bakıyorsun valla kolay gelsin canım..
Dur anacım sıranı bozma,daha biz varız dişsizler olarak

Kızlar bende yağızın kahvaltılarına kayısı püresi hazırladım ondan koyucam zararı olmaz dimi
Bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş kayısı,arada prinçle harşlayıp püre yapıp veriyorum severek yiyor sıpa bakalım kahvaltısında sevecekmi

sağol canım,iyiyim.seni sormalı? bebişler aşıdan huzursuz oldu,calpol versem iyi olacak sanırım..
kemik suyu ile ilgili yanlış kanıyı ben de duydum

Napıyım canım heyecanlanıyo insan...Hadi inşallah yağız da dişine kavuşur

Gidin valla tatile ohhBiz bir 3 sene gidemeyiz.Çocuklar biraz büyür de belki birlikte gideriz

ben geldim ....

kıslarda gelmiş.......canancığım bırak şu kadını yaaa boşver allah aşkınaa ......

artvinli,dillema,fridos,burcu,winston merhaba kızlar....

bana gelince gittimm koltuklar için örtü beğendim keten istedi eşim.....keten beğendim kendinden desenli.....

bi marangozla konuştum banyo dolapları için...perdeciye gittim...beğenmedim vazgeçtim gerek görmedim....tekli koltuk baktım ....

eveeet kızlar,bıldırcın yumurtası ile ilgili derin bir araştırma yaptım:)

şunları buldum;doktorlara göre bıldırcın yumurtası 3-4 yaşından önce verilmemeliymiş.protein açısından çok zengin olduğu için böbrekleri yorarmış.ayrıca allerji riskide iki kat fazlaymış.çiğ verildiği içinde tehlikeliymiş..

Artvinli canım kahvaltılarına değilde ilkindi öğünlerine iki günde bir kuru kayısı,yeşil ve siyah üzüm,incir ve pirinç-irmik karışımı yapıp mamayla sulandırıp veriyorum ben.bazen irmik bazen pirinç koyuyorum kıvam versin diye.zararlı olmaz,netten baktım zararıyla ilgili bişey bulamadım.ama bence çok sık verilmemeli.hani tahin konusunu konuşmuştuk ya,onuda araştırdım bir zararı olmazmış.ben artık sabah kahvaltılarına ekliyorum biraz.

Dilemma diş için dur hele,bizimkiler bile yeni çıkarıyor:81:..evet canım kemik suyu yararlı diye bilirdik ama yararı yokmuş öyle.daha neler duyacağız bakalım.

kızlar balığı nasıl veriyorsunuz siz?ben balık yemiyorum ama bebeklere vermem lazım.napcam??

Birsennnn

ya kızlar bu emekleme olayı hiç hoşuma gitmiyor,etrafı yastıkla doldurdum onuda aşıp gidiyorlar.bu böyle mi gidecek,peşlerindeyim hep..birde kendileri ayağa kalkmaya çalışyor,üstümüze tırmanıyorlar:)

Firdos canım tahin koyunca pekmezde koyucakmıyız?
İkisi ağır gelmezmi acaba?
Hıııı o karışımını hatırlıyorum,hatta evde sadece kayısı vardı pirinçle yaptım çok sevdi.
Aklıma incir gelmemişti dur onuda ekliyim....
Bende inciri haşladım blendrdan geçirip küçük kavanoza koyup kahvaltılarına ekliycem hazır olsun sabah haşlaması sıkıntı olur.....
Balık konusunu hiç bilmiyorum,dr.9.aydan sonra dedi,ama milupanın sitesinde tarif vardı bak istersen...

Merhaba kızlar...
Hepinizi cok özledim inanın bende giremiyorum artık girsemde geliyolar basıma bilgisayara vurmak istiyolar zaten notbook kafayı yedi vurulmaktan acamıyorum artık..

Biz gene hastalandık dişlerden galiba yaa bıktım artık ama doktora götürmedim inş en kısa zamanda geçmesini umut ediyorum..

Şöyle birgeçmişe bakmak istiyorum oglum kalktı annaaaaaa diyo cok tatlı cookkk

tabi canım ya herke 2 bebeyle uğraşıyoo anlıyoruz merake tme sennn
demek telin bozuldu haaa tühhhh

canım emeklemeyi sormuşsun evet hep peşindne koşucaksın bundan sonra devamlı tehlikei günler başlıyo ayağada kalkmaya başlayınca daha tehlikel masada sehbada örtü varsa çekip herşeyi deviriyolarrr bıldırcnı vermeyelşmmi şimdi
demek kemik suyu tırtmış haaa tüh yaa neyse ben genede veririm tadı güzleoluyo hiç yoktan

gel beraber gidelim csnım bizim otele gelin sizdeeee

ay başım ağrıyo benimde yaaaa acayip bi balgam var öksür öksür çıkaramıyorum b türlü ne lanet şey yaaa mustafayla bana yapıştı bu balgam bırakmıyo bizi

canan evet tam dicektim birsen gibi diye alınır diye düşündüm ama gercekten bıktım millet sen bakamıyosun nasıl bakıyosun falan diyip duruyo

Senin kuzular yürümeye basladımı canım..

Ya bizim kız kendi basına duruyo daha 2 adım falan atıyo ama oglan koltuk kenarlerinda gitesine ragmen bir türlü ayakta durmak istemiyo dizinnde sanki bişi varmıs gibi ayrımlı zaten sizce sorun olurmu böyle bişi benmı abartıyorum sorun olsa koltuk kenarında gitmez değilmi

yok hayatım neden alınayım yaaa.....aynen banada senin dediğin gibi yapıyolardı...çok şükür bu sene iyiyiz...şimdide o diyenler hastane yollarında...o yüzden hiçç üzme kendini herkesi allaha havale et...

herkesçikler gitmiş..birtek nefes görünüyor...nefesçim iyi geceler...bende bir bakayım çıkıcam...kızımın biri uyudu öbürkü uyanık..miniğim hasta oluyor galiba öksürüyor..umarım çok ilerlemez...hiç hali yok..kafası düşüveriyor hemen...geçmişe bakamadım..umarım herkes iyidir..

ayyy canan şiir okur gibi okudum valla kaynanayla maceralarını yada savaşını diyeyim ...hiç ellesemeymiş daha iyiymiş valla ...
canım bide bıldırcın yumurtası agır gelir daha erken diye biliyorum ve alerjide yapabiliyor .

neye inanacagımızı şaşırdık valla ..hatta ben yeni aldım buzluktakiler tükenmek üzere kaynatacaktım yarın şimdi boşamı ugraşıyoruz ...

bayagı hızlanmışsın canım .güle güle kullan....

canım ben ilk oğlumda ilk önce çorbalarının içine kattım az az sebze çorbalarına .. daha sonra folya içinde pişirdim .....

canım ben her ikisinide koyuyorum .kahvaltılarına koymadıysam meyvalarının içine koyuyorum çok koymadıgın sürece bişey olmaz ....

medinecimoda benim emre gibi üşengeçtir rahatına düşkündür ondan yapıyordur ama .kafana çok takılıyorsa göster bir dr...

medinecim devrim yürüyoda mustafa yürümüyor daha

yürümeye senin yazdığın giib başlıyolar ama panik yapma

nefescim ben kaynanamla şiir gibiyiz zaten
dün kocama dert yanıyorum annen böyle yaptı felan diye
kuma gibisiniz diyo bana benim adamda tırt anacımm

hadi anam ben kaçar ikizanneleriyiz bize ikiz arabamı satmak için ilan vereceğim hiçç kullanamadık kullanamayacağızda sanırımmm

birsen cannm aldiklarn hayirli oolsn
rabbim herkese hayirlisini versn ne diyyim ben Annem olmasa bakamzmisim olurlermis faln kizlar yalniz bakmaniz hepsndnii

canan saol cnm biraz accele ediyrm

günaydınlar efendim kimsecikler yok açılışı yapem dedim...

efendim bu gece bağrışsız bir gece geçiridk çok şükür....sabahları artık ömer erken kalkıyor...aliş hala uyuyor.....

annemde kalktı doktorA gitti geçmek bilmeyen bir hastalık var kadında....bende saat 9 kadar bekleyimde ...gelirse onla yaparız kahvaltı....

bugün bi banka işim var hava berbat soğuk ...anlamıyorum...

neysem alişim uyandı herkesi öpütümmmmmm

gunaydin herkese...
nefes saol hastalandi ondan sonra oldu su rota virus mahfetti bizi..cok erken ama eger devam ederse doktorumuza goturucez ins..

Son düzenleme:
herkeslere günaydınnn
bizde 10 nda kalktık kızım 11 de kalktı kızım uyuyo bu günlerde ama ben uyandırıyorum bu defada onu gece uyusun diye bu gecede fazla kalkmadık 2 kere kalktım sanırım bide y den sonra yatl kalklarımız çoğalıyoo vallahı kızım 150 cc süt içti sabah şoklardayımmm mustafa hala içmiyo 50 cc anca neyse buda bi gelişmeeee evde yığınla işim var çamaşırlar sepet sepet ütü desen öyle herley peçete kırığı pöffff

bu arada dün hepsi buradadan narenciye sıkacağı aldım sinbonun 15 lira işallah güzel çıkarrr kendime enerji ve c vitamini yüklemesi yapacağım hahahha

devroşu yıkadım sıra ustafada sonrada kendimi yıkayacağımmm hadi görüşürüzzz winston nerdesnnnn

ben de kuzuları yıkadım ,ikisi de uyuyor rahatladılar..birazdan kalkarlar ama.canan mustafa ve devrim ya isimleri bebişlerin,ben ikisini de erkek olarak düşünüyorum bazensonradan dank ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…