merhaba kızlar..aslında okuyorumda yazmak gelmiyor bu aralar içimden..çok üşengecim..
biz iyiyiz,bebeler büyüyor.telefonumu bozdu keratalar,telsiz kaldım..yakında alıcam bi tane,şimdilik eski bi tel var evde onunla idare ediyorum:)
Kirpicim çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.çok üzüldüm.
Winston sana faceden sormuştum dişiniz çıktı mı diye ama cevap vermedin,burdan Hayırlı olsun diyim bari.
Nefes sizinde dişiniz hayırlı olsun.
Burcu bence geceleri meyve suyu verme,gaz yapar bebekler rahat uyuyamaz.
Artvinli eminim elbisen çok yakışacak sana,benim güzel arkadaşıma ne yakışmaz ki?
Birsencim aldıklarını güle güle eskit canım.
Canan bi konuşamadık seninle yaaa...kaynoşu boşver canım..bıldırcına gelince bence ver,zaten bir yaşını geçtiler.banada Deniz için demişlerdi ama 1 yaşlarını doldurmayı bekliyorum.
Dilemma nasılsın?
kızlar birde kemik suyu ile ilgili birşey öğrendim,sizinlede paylaşayım.besin olarak hiçbir değeri yokmuş ve bebekler için öyle sanıldığı gibi yararlı değilmiş.bir beslenme uzmanından dinledim.
Ben geldimmmmmm Kahraman anneler
WOMEN canım güle güle kullan aldıklarını....
Benimde 7 sene oldu evleneli değiştirme hakkım gelmişmi?
Bende yazın yavaştan başlıycam değişime öne oturma odamdan başlıyca,sonra yatak odam var sırada.
CANAN naber tatlım,kız sana özendim eşimi yola getirmek üzereyim tatile gitmek için bakalım alacaklarını alabilirse sözü var :81:
Amaaaaan cano boşver kaynoşunu söylensin dursun:86:
Hepimizinki aynı anacım bee,bende evdeki eşyaları değiştiricem diyorum kaynoşa aman ne çabuk sıkıldınız diyo,bak bize 20 senedir kullanıyoruz diyo,eeee sende değiştir elini tutanmı var ama dimi yani
Bıldırcın yumurtasını temmuz annelerinden duymuştum bende veriyorlarmış,ama nasıl bilmiyorum canım.
NEFES valla bayıldım seninkilerin emzik kavgasına
Oturup seyred,ceksin onları,birde havada çeviriyormuş sıpa tam ısırmalık ama
Eşin evdeyken bol bol gez canım,enerji depola.
Şurda 1,1,5 ay daha evdeyiz sonra hadi attaaa :80:
FİRDOS nerelerdesin sen ya
Facede bir buluşamadık,sen mesaj yazmışsın ben yağızla cebelleşiyordum,ben geldim sen çıkmışsın.
Yakışır dimi ama bana:81:Azcuk göbek olsada olur zaten
DİLEMMA sendemi yanlız bakıyorsun valla kolay gelsin canım..
Dur anacım sıranı bozma,daha biz varız dişsizler olarak
Kızlar bende yağızın kahvaltılarına kayısı püresi hazırladım ondan koyucam zararı olmaz dimi
Bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş kayısı,arada prinçle harşlayıp püre yapıp veriyorum severek yiyor sıpa bakalım kahvaltısında sevecekmi
eveeet kızlar,bıldırcın yumurtası ile ilgili derin bir araştırma yaptım:)
şunları buldum;doktorlara göre bıldırcın yumurtası 3-4 yaşından önce verilmemeliymiş.protein açısından çok zengin olduğu için böbrekleri yorarmış.ayrıca allerji riskide iki kat fazlaymış.çiğ verildiği içinde tehlikeliymiş..
Artvinli canım kahvaltılarına değilde ilkindi öğünlerine iki günde bir kuru kayısı,yeşil ve siyah üzüm,incir ve pirinç-irmik karışımı yapıp mamayla sulandırıp veriyorum ben.bazen irmik bazen pirinç koyuyorum kıvam versin diye.zararlı olmaz,netten baktım zararıyla ilgili bişey bulamadım.ama bence çok sık verilmemeli.hani tahin konusunu konuşmuştuk ya,onuda araştırdım bir zararı olmazmış.ben artık sabah kahvaltılarına ekliyorum biraz.
Dilemma diş için dur hele,bizimkiler bile yeni çıkarıyor:81:..evet canım kemik suyu yararlı diye bilirdik ama yararı yokmuş öyle.daha neler duyacağız bakalım.
kızlar balığı nasıl veriyorsunuz siz?ben balık yemiyorum ama bebeklere vermem lazım.napcam??
Birsennnn
ya kızlar bu emekleme olayı hiç hoşuma gitmiyor,etrafı yastıkla doldurdum onuda aşıp gidiyorlar.bu böyle mi gidecek,peşlerindeyim hep..birde kendileri ayağa kalkmaya çalışyor,üstümüze tırmanıyorlar:)
tabi canım ya herke 2 bebeyle uğraşıyoo anlıyoruz merake tme sennnçok geçmiş olsun canım..Valla bizim hasta olmaya hakkımız yok,bunu bilir bunu söylerim..Allah hepimize sağlık versin de çocuklarımızın başında olalım..Kaynanan da ne düşüncesizmiş..Bir de altlı üstlü oturuyosun dimi offf
hayırlı olsun ne güzel,darısı bize.Ben de çok merak ediyorum ne zamn çıkacak dişlerimiz..kızımın önce çıkar gibi geliyor...
geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın canım..nazar mı değdi noldu
güle güle kullan canım..9 sene az değil,bazı eşyalar yenilenmek isteyebilir.
Kızlar sitem etmişsiniz,kimse uğramıyor yazmıyor diye..Ama birbirimizin halinden iyi anlarız dimi,iki bebekle ev işi bile yapılamazken buraya yazmak lüks oluyo bazen..Ben de tek başıne bebeine bakanlardanım bu da var..Bir de bazı mesajlara yazmak istiyorum sonra bişey oluyo tekrar unutuyorum falan..Benim açımdan kasıtlı bişey yok..Burda kimsenin kasıtlı yapacağını da sanmam..
Biz de bugün aşı olduk .huysuzluk var gibi biraz
demek telin bozuldu haaa tühhhhmerhaba kızlar..aslında okuyorumda yazmak gelmiyor bu aralar içimden..çok üşengecim..
biz iyiyiz,bebeler büyüyor.telefonumu bozdu keratalar,telsiz kaldım..yakında alıcam bi tane,şimdilik eski bi tel var evde onunla idare ediyorum:)
Winston sana faceden sormuştum dişiniz çıktı mı diye ama cevap vermedin,burdan Hayırlı olsun diyim bari.
Artvinli eminim elbisen çok yakışacak sana,benim güzel arkadaşıma ne yakışmaz ki?
Canan bi konuşamadık seninle yaaa...kaynoşu boşver canım..bıldırcına gelince bence ver,zaten bir yaşını geçtiler.banada Deniz için demişlerdi ama 1 yaşlarını doldurmayı bekliyorum.
Dilemma nasılsın?
kızlar birde kemik suyu ile ilgili birşey öğrendim,sizinlede paylaşayım.besin olarak hiçbir değeri yokmuş ve bebekler için öyle sanıldığı gibi yararlı değilmiş.bir beslenme uzmanından dinledim.
Ben geldimmmmmm Kahraman anneler
WOMEN canım güle güle kullan aldıklarını....
Benimde 7 sene oldu evleneli değiştirme hakkım gelmişmi?
Bende yazın yavaştan başlıycam değişime öne oturma odamdan başlıyca,sonra yatak odam var sırada.
CANAN naber tatlım,kız sana özendim eşimi yola getirmek üzereyim tatile gitmek için bakalım alacaklarını alabilirse sözü var :81:
Amaaaaan cano boşver kaynoşunu söylensin dursun:86:
Hepimizinki aynı anacım bee,bende evdeki eşyaları değiştiricem diyorum kaynoşa aman ne çabuk sıkıldınız diyo,bak bize 20 senedir kullanıyoruz diyo,eeee sende değiştir elini tutanmı var ama dimi yani
Bıldırcın yumurtasını temmuz annelerinden duymuştum bende veriyorlarmış,ama nasıl bilmiyorum canım.
NEFES valla bayıldım seninkilerin emzik kavgasına
Oturup seyred,ceksin onları,birde havada çeviriyormuş sıpa tam ısırmalık ama
Eşin evdeyken bol bol gez canım,enerji depola.
Şurda 1,1,5 ay daha evdeyiz sonra hadi attaaa :80:
FİRDOS nerelerdesin sen ya
Facede bir buluşamadık,sen mesaj yazmışsın ben yağızla cebelleşiyordum,ben geldim sen çıkmışsın.
Yakışır dimi ama bana:81:Azcuk göbek olsada olur zaten
DİLEMMA sendemi yanlız bakıyorsun valla kolay gelsin canım..
Dur anacım sıranı bozma,daha biz varız dişsizler olarak
Kızlar bende yağızın kahvaltılarına kayısı püresi hazırladım ondan koyucam zararı olmaz dimi
Bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş kayısı,arada prinçle harşlayıp püre yapıp veriyorum severek yiyor sıpa bakalım kahvaltısında sevecekmi
canan evet tam dicektim birsen gibi diye alınır diye düşündüm ama gercekten bıktım millet sen bakamıyosun nasıl bakıyosun falan diyip duruyo
Senin kuzular yürümeye basladımı canım..
Ya bizim kız kendi basına duruyo daha 2 adım falan atıyo ama oglan koltuk kenarlerinda gitesine ragmen bir türlü ayakta durmak istemiyo dizinnde sanki bişi varmıs gibi ayrımlı zaten sizce sorun olurmu böyle bişi benmı abartıyorum sorun olsa koltuk kenarında gitmez değilmi
güle güle kullan canımın içiiii
ohh yeni bi parti yeni bi heyecannn şimdiden doğumgününüzü kutlarım güzel geçer işallahhhh
niye ağrıyo kuuzm yaaaa alçıdan çıktımı ayağın acaba ödem felanmı oluştuu
al al bitmiyo kızzz
çok açılma haaaa birazınıda taşındıktan sonraya bırakkkk
winstonum nerelerdesinnnn
bizde klasik kalktık işte bugün 1o kadar uyudum desem yeridir gecede 2 kez kalktım ondan dinamiğim hahaha
yemek yaptım bend dolma yaptım daha doğurusu kaynanama yaptırdım iç kaldı az yaprak vardı bide sarma patlattık yanına kaynoşla tabi söylene söylene
mercimek çorbası koymuştum ocağa mercimeğini çok koymuşsund edi
salça verdim salçan küflenmiş niye temizlemiyosun dedi
karmak için kap verdim bu ne biçin kap leğen yokmu bunu neyine heves edip alıyosun dedi
biberi çıakrdım 8 tane almıştım buncacaık biber ne dedi
kırmızı biber istedi yok dedim bine rkoyma deidm bibersiz yemek olmaz dedi
maydonoz istedi kalmamış dedim fena bakış attı
ben istinaden kullandığım baharatları kendi poşetleir ile büyük bi kavonızda saklıyorum
yenibahar atmak için çıkardım kavonozu bunları niye böyle koyuyosun nemlenir kavonoza koy dedi
ay vallaha deidm gına geldi sabah beri bahane bulmadığın bşey kalmadı dedim ona söylen buna söylen bi dru ya dedimm
bişey öğretmekte kabahat dedi
offf offfff
kocişi bekliyom gelsinde markete çıkıcam tuzum bitmişte tuz bahane dışarısı şahane hesabı hahaha
perpadaki vodafone bayisindede telefon kalmamış yaaa şansım yok sanırsam neyse bundada vardır bi hayır diyelimmm
,
çocuklara çorba içireceğim hadi öpüldünüzzzz
bid ebi soru
burdan bi arkadaşım bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için bıldırcın yumurtası önerdi hergün bi tanesi ikisine ver dedi sadece sarısını çiğden dedi sanırım
fikri olann????
merhaba kızlar..aslında okuyorumda yazmak gelmiyor bu aralar içimden..çok üşengecim..
Dilemma nasılsın?
ben geldim ....
kıslarda gelmiş.......canancığım bırak şu kadını yaaa boşver allah aşkınaa ......
artvinli,dillema,fridos,burcu,winston merhaba kızlar....
bana gelince gittimm koltuklar için örtü beğendim keten istedi eşim.....keten beğendim kendinden desenli.....
bi marangozla konuştum banyo dolapları için...perdeciye gittim...beğenmedim vazgeçtim gerek görmedim....tekli koltuk baktım ....
eveeet kızlar,bıldırcın yumurtası ile ilgili derin bir araştırma yaptım:)
şunları buldum;doktorlara göre bıldırcın yumurtası 3-4 yaşından önce verilmemeliymiş.protein açısından çok zengin olduğu için böbrekleri yorarmış.ayrıca allerji riskide iki kat fazlaymış.çiğ verildiği içinde tehlikeliymiş..
Artvinli canım kahvaltılarına değilde ilkindi öğünlerine iki günde bir kuru kayısı,yeşil ve siyah üzüm,incir ve pirinç-irmik karışımı yapıp mamayla sulandırıp veriyorum ben.bazen irmik bazen pirinç koyuyorum kıvam versin diye.zararlı olmaz,netten baktım zararıyla ilgili bişey bulamadım.ama bence çok sık verilmemeli.hani tahin konusunu konuşmuştuk ya,onuda araştırdım bir zararı olmazmış.ben artık sabah kahvaltılarına ekliyorum biraz.
Dilemma diş için dur hele,bizimkiler bile yeni çıkarıyor:81:..evet canım kemik suyu yararlı diye bilirdik ama yararı yokmuş öyle.daha neler duyacağız bakalım.
kızlar balığı nasıl veriyorsunuz siz?ben balık yemiyorum ama bebeklere vermem lazım.napcam??
Birsennnn
ya kızlar bu emekleme olayı hiç hoşuma gitmiyor,etrafı yastıkla doldurdum onuda aşıp gidiyorlar.bu böyle mi gidecek,peşlerindeyim hep..birde kendileri ayağa kalkmaya çalışyor,üstümüze tırmanıyorlar:)
canım ben her ikisinide koyuyorum .kahvaltılarına koymadıysam meyvalarının içine koyuyorum çok koymadıgın sürece bişey olmaz ....Firdos canım tahin koyunca pekmezde koyucakmıyız?
İkisi ağır gelmezmi acaba?
Hıııı o karışımını hatırlıyorum,hatta evde sadece kayısı vardı pirinçle yaptım çok sevdi.
Aklıma incir gelmemişti dur onuda ekliyim....
Bende inciri haşladım blendrdan geçirip küçük kavanoza koyup kahvaltılarına ekliycem hazır olsun sabah haşlaması sıkıntı olur.....
Balık konusunu hiç bilmiyorum,dr.9.aydan sonra dedi,ama milupanın sitesinde tarif vardı bak istersen...
herkeslere günaydınnn
bizde 10 nda kalktık kızım 11 de kalktı kızım uyuyo bu günlerde ama ben uyandırıyorum bu defada onu gece uyusun diye bu gecede fazla kalkmadık 2 kere kalktım sanırım bide y den sonra yatl kalklarımız çoğalıyoo vallahı kızım 150 cc süt içti sabah şoklardayımmm mustafa hala içmiyo 50 cc anca neyse buda bi gelişmeeee evde yığınla işim var çamaşırlar sepet sepet ütü desen öyle herley peçete kırığı pöffff
bu arada dün hepsi buradadan narenciye sıkacağı aldım sinbonun 15 lira işallah güzel çıkarrr kendime enerji ve c vitamini yüklemesi yapacağım hahahha
devroşu yıkadım sıra ustafada sonrada kendimi yıkayacağımmm hadi görüşürüzzz winston nerdesnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?