İkiz Anneleri Geyik Paneli

ha şöyleeee açıl biraz bak kartopuda oynaışsın hayatında güzel aktivitelerde var yani ya yaranmaz bir değil iki hatta üç olsaydı ne yapardın herşy burnundna gelirid boşver tek bebek bile bi rahatlık senin için

saat 1 olmuş kızlar ben kaçarr öpüldünüzzzz

ülennn sen tatlı yerken ölecen ben acı ekşi yerken hahahhaa

tanıdığım ikinci başaksın tatlı manyaklısı olarak..

aytuncda deli gibi yer tatlı ben sevmem ama

hayırrr sanallıkla ilgisi yok, her an yanıbaşımda olsan da baymaktan korkarımm, insanları rahatsız etmekten çok korkan da bir yanım var. bu arada deşifre de olduk iyi mi

tarihi yazdım biryere, bakalım görelim :)

saol canımm, gönlümü ferahlattınız çokkkk.

amma izmir dediniz beeee kocişde beni götürecek izmire çocukları anneme satıp balayıı yapacassss hahah

iyi geceler kızlarrr , yarın çoook daha güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah ,bu arada women akşamüzeri attığım özel mesajı aldın di mi?

ben sevdiklerime yada ,gerçekten rahatladığım ortama yazarım yada anlatırım

o yüzdende asla ama asla bayacağımı düşünmem bu konuda rahat ol ...

evet ettimmm valllaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yakışırrrr :) ben de acıyı çok severim, tatlıyla pek işim olmaz. adana, çiköfte, lahmacun benim olayım bunnar

bakk yaaaaaaaa nasılda yazmışş nasıı uyurum ben şincik....

şölee soğanlı acılı bi dürüm yanındada ayran

allahımmm yaaaaaaaaa susss git yattttttttttttt

oh valla gece bütün yemekler dökülmüş iiki yokmuşum iiki okuyamamışım
zaten berbat bi gece geçirdim ikiside kudurdular ne dertleri varsa uyumadılar uyutmadılar
kirpi dönme olayını hiç takma ece 4.5 aylık döndü ege 7 aylık ama şimdi ege bi başlıyo dönmeye arka arkaya ece o kadar seri dönemiyo..doktora sormuştum ben 6 aylıkken ege dönemiyo diyede bizim için dönme önemli değil oturabilsin ve yürüsün yeter dedi...benim dayımın oğluda ne dönmüş ne emeklemiş direk yürümüş..şimdi çok akıllı ve süper bi işi var...

tünaydınlar aksamdan beridir kimseler yok....

bizde her sabah gibi kalktık....ömer mız mızz allahım bu çocukda bi anane manyaklığı varki sormayın..uyanıyor annanee yatıyor ananee ...kalkıyor...bugünde bişiler toparlamakla gececek dağnıklıktan nefret ettim artık....bi ayar lazım...

kızlar madem kudurdu sen neden buralara takılmadın.....dişden öyledirler cnm ....benim alişim son köpek ,dişlerini çıkarırken gece hep ağladı bağra bağra....

Günaydın.....Nasılsınız;?
Oh dün gece muhabbet pek güzelmiş....

Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrrr.
Yağız gece üstünü hiç örttürmüyor,kaç gecedir uyku yok bize,elim çocuğun beşiğinde kıpırdanırsa anlayabileyim diye,yinede uyku hali bir bakıyorum üstünde yorganı yok..Derin uykuda bile olsa yorganı örtüceğimi anlıyor ve hemen ayaklar havada yorganı iteliyorNeler önerirsiniz bana...

Sabah babasının yanına yatırdım,babası uyuya kalmış,oda yataktan inmiş yatağın kenarında ayakta duruyormuş sıkışmış araya bağırıyordu diyo babası ama nasıl inmiş bilmiyorum:44:
Yaramazlıklar başladı yani:

kızlar madem kudurdu sen neden buralara takılmadın.....dişden öyledirler cnm ....benim alişim son köpek ,dişlerini çıkarırken gece hep ağladı bağra bağra....

bugün temizliğim var evde temizlikçi aldım yarında günüm var evde öle olmasa gelirdim bir ümit uyurum diye gelemedim..birde hastalar yaa oğlan hırlıyo yine buhar veriyorum afyona götürcem aslında ama yollar kapalı birde evde iş var uff çok boktan bi hal içerisindeyim
artvinli uyku tulumu al içine ince bişi giydir üstüne onu giydir örtmene gerek kalmaz

ülennn sen tatlı yerken ölecen ben acı ekşi yerken hahahhaa

tanıdığım ikinci başaksın tatlı manyaklısı olarak..

aytuncda deli gibi yer tatlı ben sevmem ama
ayy çok seviyorum gerçekten yaa yemek aramıyorum ama tatlı arıyorum kilolarımdan da belli olduğu gibiii
amma izmir dediniz beeee kocişde beni götürecek izmire çocukları anneme satıp balayıı yapacassss hahah

bizde kocişle peşinize takılıcaz bizsiz gidemezsinizzzz

iyi geceler kızlarrr , yarın çoook daha güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah ,bu arada women akşamüzeri attığım özel mesajı aldın di mi?

aranızda ne konuşuyonu zbakayım özel özell ben merak ederim şincikkkk

bakk yaaaaaaaa nasılda yazmışş nasıı uyurum ben şincik....

şölee soğanlı acılı bi dürüm yanındada ayran

allahımmm yaaaaaaaaa susss git yattttttttttttt
offf yemeğin üstünede kaymaklı künefeeeee

aaa gitmemiş mesajj dur bi daha yaziim. aç aç nası yatacaksak bu kadar yemek muhabbetinin üzerime
ülen hamile karular gibisiniz lenn avcunuzu yalayın yataın bakayımmmm

yani en mantıklı çözüm uyku tulumu bu durumdaaa

benim devrimde hiç örtmez üstünüü bende kalkıp örtmem yani devamlı üstünü mustafaya kalktıkça örterim ama 5 dk sürmez açar yanımıza aldığımdada tekmeleyerek iter demekki sıkılıyor derim üstünde ağırlık istemiyor derim evim sıcak o yüzden çok takmıyorum

ne günü kız 2 haylazla altın günümü yapıyosunbideee

niye toplanmadı snin çocuklar hala yaaaa

kızlar biliyomuusnu z devrim salıncağına çıkıyo kendi kendneee

hee altın günü hemde 12 kişi falan var:))deli miyim neyim ben 2 çocuklar:))ama annemle kayınna da var günde çok samimi arkadaş toplantısı gibi anneler kızları kayınvalideler falan var o yuüzden annemler bakar çocuklara ben hizmet ederim zaten samimi olduğumuzdan herkes yardıma kalkıyo birde evde bişi hazırlanmıyo dışarıdan sipariş veriyoz evde bir tek tatlı yapılıyo sadece bana kalan temizlik onuda kadın yapıyo
ay ne kadar işe yarıyomuşum ben baktım da hiç bi iş yapmıyorum bee
anneleri toparlanamadıki çocuklar toparlansın aslında ece iileşti ama egede sıkıntı var çocuk doktoru akrabamız var makineye bağlandıkları için hassas olur onlar demiş annem kız daha çok kaldı ama diincede erkek çocukları daha narin olur demiş..narin oğlum benim seviyorum yine de onları bee

Kızlar yağıza uyku tulumu almıştım ama hiç kullanamadım.
İçine sokulan tulumlardan değil bizdeki,normal tulum şeklinde giydiriyorsun ama içi elyaflı ondanmı bilmem çok terletti,içine sadece çıtçıtlı badi giydirdim ama çocuk sugibi oluyor içinde...

WİNSTON yarın gününmü var...Ne güzel ben bayılırım böyle gün toplantılarına,sofralar kurulur,herkes şıkır şıkır olur
Ben yasaklıyım ama katılamıyorum eşim tarafından.
Daha önce iki kez katıldığım günlerde sıkıntı yaşamıştımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…