aynen aynenn adetli olmsamhamileyim diyceğimmmm
son bir haftadır bi pis boğazımki sorma çikoltlarda 1.90 olmuş paraya kıyıp alamadım eşime 1 paket ufaklarında l dedim ben en çok ülkerin kırmıız karesine bayılıyorumdaa puding yaptım kesmedi künefe yedim kesmedi bu hafta kısacası kesmiyo allah kemsşyo 7 de akşam yemeği yedim 11 ceziye diyorumki ben acıktım hahahha
yaaa ''ZUHAL'' lütfen şu cümleyi offff nasıl baydım seni de di mikurma
baymak ne kelime ya,istersen kırk gün dillendir...temcit pilavı değil bütün pilav çeşitlerini say
ben dinlerim....yazarım yazarımmm...biz burada bunun için varız...biz yüzyüze görüşmüyoruz diye,her dk.konuşmuyoruz diye yada sanal ortam diyemi candan ciğerden bir dost kadar sabır götermeyeceğimizimi düşünüyorsum...
ben kendi adıma her arkaşıma samimiyetine güvendiğim herkese yazarım..benim yorumlarım onu rahatlatıyorsa...ve sen ikiz hamişler topiğimizden son hamişimizsin özelsin yani....
ben sadece tadını çıkarmanı istiyorum..sen yaz biz senin güneşe bakan aynan olalım
olalımki içindeki alacakaranlık yerine güneş taneciklerini atalım....
bu ruh halinden çıkacaksın emin olll nisan sonu mayıs başııııııııııııı tarihde verdim yinee ahaaa
hahaha :)
hayırrr sanallıkla ilgisi yok, her an yanıbaşımda olsan da baymaktan korkarımm, insanları rahatsız etmekten çok korkan da bir yanım var. bu arada deşifre de olduk iyi mi
tarihi yazdım biryere, bakalım görelim :)
saol canımm, gönlümü ferahlattınız çokkkk.
amma izmir dediniz beeee kocişde beni götürecek izmire çocukları anneme satıp balayıı yapacassss hahah
iyi geceler kızlarrr , yarın çoook daha güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah ,bu arada women akşamüzeri attığım özel mesajı aldın di mi?
yakışırrrr :) ben de acıyı çok severim, tatlıyla pek işim olmaz. adana, çiköfte, lahmacun benim olayım bunnar
bakk yaaaaaaaa nasılda yazmışş nasıı uyurum ben şincik....
şölee soğanlı acılı bi dürüm yanındada ayran
allahımmm yaaaaaaaaa susss git yattttttttttttt
aaa gitmemiş mesajj dur bi daha yaziim. aç aç nası yatacaksak bu kadar yemek muhabbetinin üzerime
oh valla gece bütün yemekler dökülmüş iiki yokmuşum iiki okuyamamışım
zaten berbat bi gece geçirdim ikiside kudurdular ne dertleri varsa uyumadılar uyutmadılar
kirpi dönme olayını hiç takma ece 4.5 aylık döndü ege 7 aylık ama şimdi ege bi başlıyo dönmeye arka arkaya ece o kadar seri dönemiyo..doktora sormuştum ben 6 aylıkken ege dönemiyo diyede bizim için dönme önemli değil oturabilsin ve yürüsün yeter dedi...benim dayımın oğluda ne dönmüş ne emeklemiş direk yürümüş..şimdi çok akıllı ve süper bi işi var...
kızlar madem kudurdu sen neden buralara takılmadın.....dişden öyledirler cnm ....benim alişim son köpek ,dişlerini çıkarırken gece hep ağladı bağra bağra....
ayy çok seviyorum gerçekten yaa yemek aramıyorum ama tatlı arıyorum kilolarımdan da belli olduğu gibiiiülennn sen tatlı yerken ölecen ben acı ekşi yerken hahahhaa
tanıdığım ikinci başaksın tatlı manyaklısı olarak..
aytuncda deli gibi yer tatlı ben sevmem ama
amma izmir dediniz beeee kocişde beni götürecek izmire çocukları anneme satıp balayıı yapacassss hahah
iyi geceler kızlarrr , yarın çoook daha güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah ,bu arada women akşamüzeri attığım özel mesajı aldın di mi?
offf yemeğin üstünede kaymaklı künefeeeeebakk yaaaaaaaa nasılda yazmışş nasıı uyurum ben şincik....
şölee soğanlı acılı bi dürüm yanındada ayran
allahımmm yaaaaaaaaa susss git yattttttttttttt
ülen hamile karular gibisiniz lenn avcunuzu yalayın yataın bakayımmmmaaa gitmemiş mesajj dur bi daha yaziim. aç aç nası yatacaksak bu kadar yemek muhabbetinin üzerime
Günaydın.....Nasılsınız;?
Oh dün gece muhabbet pek güzelmiş....
Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrrr.
Yağız gece üstünü hiç örttürmüyor,kaç gecedir uyku yok bize,elim çocuğun beşiğinde kıpırdanırsa anlayabileyim diye,yinede uyku hali bir bakıyorum üstünde yorganı yok..Derin uykuda bile olsa yorganı örtüceğimi anlıyor ve hemen ayaklar havada yorganı iteliyorNeler önerirsiniz bana...
Sabah babasının yanına yatırdım,babası uyuya kalmış,oda yataktan inmiş yatağın kenarında ayakta duruyormuş sıkışmış araya bağırıyordu diyo babası ama nasıl inmiş bilmiyorum:44:
Yaramazlıklar başladı yani:
bugün temizliğim var evde temizlikçi aldım yarında günüm var evde öle olmasa gelirdim bir ümit uyurum diye gelemedim..birde hastalar yaa oğlan hırlıyo yine buhar veriyorum afyona götürcem aslında ama yollar kapalı birde evde iş var uff çok boktan bi hal içerisindeyim
artvinli uyku tulumu al içine ince bişi giydir üstüne onu giydir örtmene gerek kalmaz
ayy çok seviyorum gerçekten yaa yemek aramıyorum ama tatlı arıyorum kilolarımdan da belli olduğu gibiii
bizde kocişle peşinize takılıcaz bizsiz gidemezsinizzzz
aranızda ne konuşuyonu zbakayım özel özell ben merak ederim şincikkkk
offf yemeğin üstünede kaymaklı künefeeeee
ülen hamile karular gibisiniz lenn avcunuzu yalayın yataın bakayımmmm
yani en mantıklı çözüm uyku tulumu bu durumdaaa
benim devrimde hiç örtmez üstünüü bende kalkıp örtmem yani devamlı üstünü mustafaya kalktıkça örterim ama 5 dk sürmez açar yanımıza aldığımdada tekmeleyerek iter demekki sıkılıyor derim üstünde ağırlık istemiyor derim evim sıcak o yüzden çok takmıyorum
ne günü kız 2 haylazla altın günümü yapıyosunbideee
niye toplanmadı snin çocuklar hala yaaaa
kızlar biliyomuusnu z devrim salıncağına çıkıyo kendi kendneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?