İkiz Anneleri Geyik Paneli

selam millet,napıonuz bakem
geçmişi okuyayım dedim bitiremedim bıraktım
eveli gece sevgili kızlarım sabah 5 te yattılar yanlış okumadınız 5 te
tabi ben ağlama krizleri geçirdim resmen 1.5 aydır iyice kötü oldu uykuları ama son zamnalar tavan yaptı bu uykusuzluk napcam bilmiyom ben yaaa ne denediysem olmuyo

ARTVİNLİ canım benim kızlar da örttürmez hiç üstünü ben uyku tulumu kullanıyorum çok memmunum valla

kim izmir'e geliyo anlamadım ben,kim geliyosaa kapım açık millet
sabahtan temizlik ettim kızlar uyudu ben de yatem azcuk hadi öpüldünüzzzz

becerikli arkadaşlarrr,

bana bugün yapabileceğim tuzlu bişey tavsiye edin, ama çok karmaşık olmasın, evde olan malzemelerle yapılabilsin ve değişik olsun D çok şey istedim di mi? akşam kaynoş geliyo yaa, napsam bilemedim, bi browni yaparım bir de tuzlu lazım.
artvinlim günde ne yaşadın yauww çok merak ettim.

çok kolay ve lezzetli klasik bir poğaça tarifi verebilirim...annemin tarifidir ve benim fix şaşmaz ikramımdır...

TARİHÇİ gerçekten uyumuyan bebek çok zor,ikisidemi uyumuyor?
Birde derlerki çocuk 1 yaşından sonra düzene girer eeeee haniiiiiii:44:
Canım sizin uyku tulumunuz nasıl,ayakları olmayanlar varya onlardanmı,yoksa astronot gibi olanlar varya onlardanmı?

KİRPİCİM günde yaşadığım olayı sormuşsun.
Çok kalabalıktı gün,ama toplanılmıyordu 30 kişi vardık.
Ben ildışındaydım paramı toptan verdim tatile gittim,geldiğimde karışıklık olmuş ben verdikelrimi not aldığım halde vermedin oldu.Eşimde çok kızdı ve parayı toptan ödeyim çıktım günden..
Ama o zaman maddi açıdan çok zorlamıştı toptan vermem ve birkaç ayı iki kez vermiş oldum.
Yani karışıkmı anlattım bilmiyorum:26:

memmnuniyetle alabilirimm

malzemeler:
200 gr margarin( oda sıcaklığında az erimiş)
1 su bardağından biraz az sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
3 yumurta, birinin sarısını üstüne sürmek için ayır.
1 adet kabartma tozu
biraz tuz,
ve adığı kadar un

tüm malzemeleri karıştırıp hamur yoğuruyorsun..tipik benzetme kulak memesi kıvamında olacak.
püf noktası unla kabartma tozunu karıştırıp birlikte malzemenin üstüne eleyerek koyarsan daha iyi olur.unu azar azar ekle hamur birden sertleşebilir.
ikincisi hamuru parmak uçlarınla yoğur , yani hamur fazla mıncıklanınca kıtır kıtır olmazmış..annemin tabiri...
içine peynir,istersen maydonoz ekleyebilirsin..üstüne yumurta sarısını sür,isteğe göre üzerine çörek otu yada susam ekleyebilirsin..önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişir...ortalama 20-25 dk da pişer ama bu fırına göre değişiyor..sen piştiğini anlarsın.
afiyet olsun..

30 kişilik gün ne ola canım yaa, hangi eve sığar o kadar adam, millet bankada off shore'da para batırır sen de günzede olmuşsun ilk defa duydum walla böyle bişi. aman parasız olsun yahu, para bana çok gereksiz geliyor.

tarihçi hep mi böylelerdi yaa, offf benim ilk günlerde bazen öyle yastıkla bakışmalarımızı hatırlıyorum ne kadar geriyor insanı uykudan ölürken çocuğun uyumasını beklemek .doktorunuz ne diyor, yok muki bu işin bir çözümü? bir de izmirin neresindesinn?

takriben nekkadar un alır, ööle boca etmeyeyim birden, offf ben de hiiç anlamıyorum bu işlerden yaaa

cnm bunu sana daha öncede dedim...uzun kollu ince bir penye ile bir çorap üstüne uyku tulumu giydir ...o zaman acsada üşümez....

allahımmmmmmmmmmm sabır versin yaaaa biter insan yaaaaa ....ben izmire geleceğim ama neresine bilmem kocam götürecek

takriben nekkadar un alır, ööle boca etmeyeyim birden, offf ben de hiiç anlamıyorum bu işlerden yaaa

ne yaparsan yap unu boca etme kirpoşşş yavaşş yava yedire yedire dök unu

ayyyy çok yorgun yaaaa iyiki küçük evde oturuyorum ben yaa bu ne yaaa....toplamktan gına geldi...

bide o yorgunlukla ömeri iğneye götürdüm mahfoldum.....şuan kımıldamaya halim yok..

selam şekerler........

ah ne soğuk yahu insan burnunu çıkaramıyor camdan artık yaz gelsin çok sıkıldım yahuu evde durmaktan.......
sırtım belim koptu inci hanım uyusun diye yerdeyim salla salla ayağımda uyuyor bugün ayarı kaçtı beşikte 10 dk uyuyor......

geçmiş olsun kuzuma......kızım sende annen bakacaksa gitsene niye gitmiyorsun ben 2 çocuğu bırakıp gittim anneme şehir dışına

aslıcığımında kendi kararı ama bekleriz tabi herzaman.....

bırak o çikolataları bak yaz geliyor şekerim ondan sonra hiç erilmez kilolar.....

birsenciğim az kaldı artık kendini eve atınca daha kolay olacak herşey......

çok geçmiş olsun canım......

anacığım herşeyleri programlı yemekleri önünde çocuklarına bakan var spor saatleri var evinde bakıcısı var temizlikçisi var bir eli yağda bir eli balda......

aman aramasın boşver......benimkilerde aynı yerde oturuyoruz 3 hafta oldu gelipte kızları görmediler neymiş çok özlemişler götüreymişim ayaklarına valla dedim kimse kusura bakmasın kimsenin ayağına çocuk götüremem bu havada görmek isteyen gelir umrum değil....

maşallah diyorum sana canommm.....

uyku tulumu şekerim çoğu zaten elyaf sıcak tutsun diye...ama ben c&a aldıklarımdan çok memnnum terletmiyor o kadar.......

kız zuhal hiç güleceğim yoktu çok yaşa len kaşıkla falan ekle işte unu......

ayyyy çok yorgun yaaaa iyiki küçük evde oturuyorum ben yaa bu ne yaaa....toplamktan gına geldi...

bide o yorgunlukla ömeri iğneye götürdüm mahfoldum.....şuan kımıldamaya halim yok..

bu işlerden hiç anlamadığım nasıl belli ama offfffff :)
uzat ayaklarını dinlen diicem ama bu şans var mı bilmem.
yaşasııınnn güneş açtı, dünle bugün ne kadar farklı, off kalkıp evi toplasamm, yemek yapsammm pasta yapsamm, beni bu evlilik programları mahvetti walla, bi takılıyorum gün bitiyor

ayaklarımı uzatıp uyuyacağım şimdi...çocukları uyuttuk ..yatacağım cnm..yoruldum
pek yapacak bişeyde kalmadı sanırım yarın yaparım birazını...

kalkk kız yerinden kaynoşuna bişiler yap öle tatlı tuzlu ile kalma

aslında pasta böğrek yerine yapsana yemek o daha kolay yaa...

bi çorba,bi ana menü yemeği...bide pilav yada makarna oldu bitti iştee

selam kızlar ....
ama kimsecikler yok ... bende işyerine geldim fırsattan istifade gireyim dedim ..bugünlerde çok sık giremiyorum ..hatta gece saat 2 filandı biraz okudum ama yazamadım.. son okuduklarımdan anladıgım kadarıyla izmire muhabbeti olmuş..istanbuldan daha rahat bir şehir özellikle ulaşım yazın gelecekleri mutlaka bekliyorum....çokta sevinirim gelirseniz..canommmmm bu yaz izmirde o kesin..
dirimcim işler hafiflemiş biraz sanırım az kalmış kiracıların çıkmasınada hayırlısı olsun.ömer heralde hastalanmış geçmiş olsun .

ohhh uzat valla dinlen canım bu aralar bende bir kaç saat uzanıp tv seyretmek istiyorum... hep hazır ol poziyonundan bıktım ....

canım en güzeli bir tulum elyaflılar terletiyorsa diktireceksin canım pazen kumaştan o terletmez...
geçmiş olsun canım....
maşallah devrime ..hahha yandında demek bu gözün hep üstünde artık oraya çıkıyorsa tamamdır .....

amma izmir dediniz beeee kocişde beni götürecek izmire çocukları anneme satıp balayıı yapacassss hahah
vayyyy hemde balayı bu kadar yorgunlugun üstüne iyi gider.....valla canım.

Son düzenleme:
ARTVİNLİ canım benim kızlar kabus gibi valla uyukuya hasretim ben doğdu doğalı böyle sıpalar ayaksız olanlardan kullanıyorum ben canım çok rahat valla astronot gibi olanlar daha çok dışarısı için sanırım çünkü epey kalın.
YAVRUKİRPİ canım doktorlar çocuğun yapısı diyolar yapcek bişi yok maalesef çok hareketliler ve bu hareketlilik gece de devam ediyo delü benim kızlar ben bostanlı'dayım canım
WOMEN canım ben bostanlı'dayım gelirseniz beklerim
kızlar benim uyumayan delülere bi tavsiyeniz var mı yaaa

canım çok zor ya özellikle büyük olduklarında istekleride bitmez bide uykusuzlukla onları idareetmek çok zor .inşallah geçici bir şeydir ..çok erken ama gündüz uykularını kaldır istersin bir kaç hafta belki uyku saatleri düzene girer....

slm arkadaşlar foruma uzun zamandan bu yana giremiyordum benim cadıların yüzünden.Ama beni delirttiler sanırım bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ikizlere tek bakmak ne zormuş birde düz duvara tırmanan cinsten olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…