canım çok zor ya özellikle büyük olduklarında istekleride bitmez bide uykusuzlukla onları idareetmek çok zor .inşallah geçici bir şeydir ..çok erken ama gündüz uykularını kaldır istersin bir kaç hafta belki uyku saatleri düzene girer....
NEFEScim onu da denedim canım yaa bu sefer akşamüstü oldumu yerlerde sürünüyolar uykudan
WOMENcım gece çayları,bitkisel uyku damlaları.....hiç bişi sökmüyo benim delilere yahu
women cok saol cnm annen icinde cok zor ama benide erken buldu yaa annen ne yapti cnm ameliyat oldumu...
famelex cok gecmis olsin sizede daha yeni ben suan igne ilac olnassa fizik tedavi ins gercektn cok zorlaniyorum sonucta kaldirmadan is yapmadan olmuyor..
NEFEScim onu da denedim canım yaa bu sefer akşamüstü oldumu yerlerde sürünüyolar uykudan
WOMENcım gece çayları,bitkisel uyku damlaları.....hiç bişi sökmüyo benim delilere yahu
ben sipraktin ve atarax kullanıyorum deneyebilirsinnn çok faydaı şeyler değil ama uykusuzlukta zararlııı sinirli bi annede zararlıııselam millet,napıonuz bakem
geçmişi okuyayım dedim bitiremedim bıraktım
eveli gece sevgili kızlarım sabah 5 te yattılar yanlış okumadınız 5 te
tabi ben ağlama krizleri geçirdim resmen 1.5 aydır iyice kötü oldu uykuları ama son zamnalar tavan yaptı bu uykusuzluk napcam bilmiyom ben yaaa ne denediysem olmuyo
ARTVİNLİ canım benim kızlar da örttürmez hiç üstünü ben uyku tulumu kullanıyorum çok memmunum valla
kim izmir'e geliyo anlamadım ben,kim geliyosaa kapım açık millet
sabahtan temizlik ettim kızlar uyudu ben de yatem azcuk hadi öpüldünüzzzz
bu işlerden hiç anlamadığım nasıl belli ama offfffff :)
uzat ayaklarını dinlen diicem ama bu şans var mı bilmem.
yaşasııınnn güneş açtı, dünle bugün ne kadar farklı, off kalkıp evi toplasamm, yemek yapsammm pasta yapsamm, beni bu evlilik programları mahvetti walla, bi takılıyorum gün bitiyor
kociş le gene kavga ettik
kavga zamanımız gelmiştide geçirmeyelim dedimmm baktım 2 haftadır aramız iyiii höytt dedim alışık değilim bu duruma gel kavga edelimde standartlar yerini bulsun dedim ettik ikimizde ayrı köşelerde oturuyoruz şimdii
neden kapıştınız bakimmm
benim kapışmaya kocamda yok beeee
yüzde elli dulum ben hahaha
kirpoşş ne yaptın kızz kaynoş gittimi ne mamalar yaptın bırak trip atmayı
winston öyle günü biizm devrimde yapar anacım zuhalle sen en beceriksizimizsiniz zatennn
neden kapıştınız bakimmm
benim kapışmaya kocamda yok beeee
yüzde elli dulum ben hahaha
kirpoşş ne yaptın kızz kaynoş gittimi ne mamalar yaptın bırak trip atmayı
e cidden yoruldun ama, seni dinlerken ben bile yoruldum o denli yani :)
canancım hayırdır, kaydadeğer bişey mi, gündelik rutin kağışmacalar mı?
womencim bi browni yapabilsim walla, poğaça da yapacaktım bir baktım un çok az, sıvı yağ da bitmiş amaaann neyse dedim bende çay boş kalmasın. kaynoş çok aramaz zati öyle şeyleri kendi de çalışan kadın olunca halden anlar. şimdi evdeyim gerçi ama şimdi de bebeli kadın zırhına sığınıyorumm, off EAlif mikserden çok korktu walla aşıda bile bukkadar ağlamamıştı
e cidden yoruldun ama, seni dinlerken ben bile yoruldum o denli yani :)
canancım hayırdır, kaydadeğer bişey mi, gündelik rutin kağışmacalar mı?
womencim bi browni yapabilsim walla, poğaça da yapacaktım bir baktım un çok az, sıvı yağ da bitmiş amaaann neyse dedim bende çay boş kalmasın. kaynoş çok aramaz zati öyle şeyleri kendi de çalışan kadın olunca halden anlar. şimdi evdeyim gerçi ama şimdi de bebeli kadın zırhına sığınıyorumm, off EAlif mikserden çok korktu walla aşıda bile bukkadar ağlamamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?