İkiz Anneleri Geyik Paneli

arkadaşım benim delilerde öyle sabah namazını kıldırmadan yatırmıyorlar saat 8.5 en geç 9 da ayaktalar bir dönem ilaç verdim banamısın demeyince onu da bıraktım şuanda çıldırma aşamasındayım Allah seninde yardımcın olsun

Ayyy ben geldim anam yatacam dedim ya size yok ömer hemen kalktı onu ayağımda salladım yarım saat sonra ali kalktı bende kople bıraktım zırladılar benide delirttiler
yaaa uyuyun mübarekeler yok....baktım olacak gibi değil tıakdım kulanğımı mutfağa gittim ...kabak dolması yaptım........sonra bi koli daha açtım 12 çay bardağı bırakmışım hemen onların yarısınıdan fazlasını sardım...kolileledim....su bardaklarınıda öle yaptım...artık elimizde yıkanacak kadar...tabak çanak var hahaha....

Bi kolide kuranlar dua kitapları benim cd lerim için yaptım...böylelikle ıvır zıvır faslı bitti..........

Nefes cnm hoşgeldin.....biz şimdi gelmeyi düşünmüyoruz...ne zaman rahata erersek o zaman geleceğiz..

Tarihci sağol güzel davetin için gideceğim çok yer var....kordona yakın bi otele gideceğiz....sanırım ...
Senin kızlara aksamaları anason ver ne bilem yaa canandada var bu dert... Her ilacı kullandı ama geçmedi...sende ilaç kullanıyormusun cnm???

Ceysel senin nici hatırladım ama sohbetlerimiz aklıma gelmiyor ben dırımızıyım

women cok saol cnm annen icinde cok zor ama benide erken buldu yaa annen ne yapti cnm ameliyat oldumu...

famelex cok gecmis olsin sizede daha yeni ben suan igne ilac olnassa fizik tedavi ins gercektn cok zorlaniyorum sonucta kaldirmadan is yapmadan olmuyor..

NEFEScim onu da denedim canım yaa bu sefer akşamüstü oldumu yerlerde sürünüyolar uykudan
WOMENcım gece çayları,bitkisel uyku damlaları.....hiç bişi sökmüyo benim delilere yahu

NEFEScim onu da denedim canım yaa bu sefer akşamüstü oldumu yerlerde sürünüyolar uykudan
WOMENcım gece çayları,bitkisel uyku damlaları.....hiç bişi sökmüyo benim delilere yahu

tarihçi sen nasıl bir insansın, hiperaktif, tedirgin ya da panikmisin? yani böyle bir paralellik oluyor mu çocuklarla annenin ruh hali arasında? bir de dün seni feyste ekleyen benim, Eliften anlamışsındır

cnm annem fizik tedavi gördü...ama tedaviden sonra dinlenemedi...onun için bi işe yaramadı...ameliyat olmadı cnm..korkuyorum dedi...

canım yaaa çok zorr ne diyeyimkii....rabbim bolll boll uyku versin sende rahata er cnm ya

canım çok zor valla işin ozaman ...ama en kötü şartla bir kaç yıla düzelirler korkutucu bir zaman dilimi ama çok çobuk geçecek bu zaman .. benim arkadaşımın oğlu böyleydi seninkiler gündüz uyuyorlarmış onda oda yoktu yazık doğdu 3 yaşına kadar sürdü ama şimdi rahat gündüz yine uyumaz ama akşam en geç 8 de uyur ...bütün akşam rahat...

ben sipraktin ve atarax kullanıyorum deneyebilirsinnn çok faydaı şeyler değil ama uykusuzlukta zararlııı sinirli bi annede zararlııı

haa zuhal senin sonun olacak desene biraz esraya takılll o evlendirme dışında bide a,leleir kavuşturuyo hahahah

winston öyle günü biizm devrimde yapar anacım zuhalle sen en beceriksizimizsiniz zatennn

kociş le gene kavga ettik
kavga zamanımız gelmiştide geçirmeyelim dedimmm baktım 2 haftadır aramız iyiii höytt dedim alışık değilim bu duruma gel kavga edelimde standartlar yerini bulsun dedim ettik ikimizde ayrı köşelerde oturuyoruz şimdii

neden kapıştınız bakimmm

benim kapışmaya kocamda yok beeee

yüzde elli dulum ben hahaha

kirpoşş ne yaptın kızz kaynoş gittimi ne mamalar yaptın bırak trip atmayı

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorummm

beynimin içinde sesler var sanki hiç susmuyolar....bedenim ve ruhum yorgunnn

valla birsen doğru söylüyor bizim kapışmaya kocamız yok .... aradada iyi oluyor aşklar elevleniyor

neden kapıştınız bakimmm

biz ikimiz yarı dullar kavga edecek zamanımız bile olmuyor .kocalar bir geliyor bir gidiyor ..ama benimki dün gece süpriz yaptı ...salı gitti 15 gün sonra gelecekti ana bir baktım kapıda ben şokkkk .. tabi işi rast gitmiş işini orda çobuk bitirmiş gelmiş...bir gece evelde berk kar duası yaptı... anne bişey için daha dua edecegim dedi babam gelsin yarın... inşallah oğlum dedim tabi yine üzüldüm..belki kar yagar ama baban nerde gelecek dedim içimden...ve geldi..bundan sonra berke duaettirecegim..buldum yolunu.:)))

e cidden yoruldun ama, seni dinlerken ben bile yoruldum o denli yani :)

canancım hayırdır, kaydadeğer bişey mi, gündelik rutin kağışmacalar mı?

womencim bi browni yapabilsim walla, poğaça da yapacaktım bir baktım un çok az, sıvı yağ da bitmiş amaaann neyse dedim bende çay boş kalmasın. kaynoş çok aramaz zati öyle şeyleri kendi de çalışan kadın olunca halden anlar. şimdi evdeyim gerçi ama şimdi de bebeli kadın zırhına sığınıyorumm, off EAlif mikserden çok korktu walla aşıda bile bukkadar ağlamamıştı

nefes sorma yaaa....eskiden bu kadar yormuyordu bu gidişler

ama artık yoruyor ..ve çağresizce beklemek kalıyor tabi bide sağlığına duacı olmak..

rabbim hep koruusun onları allaha ematler...

senin berk alişle ömer büyüyene kadar banada arada dua etsin sölee

winston öyle günü biizm devrimde yapar anacım zuhalle sen en beceriksizimizsiniz zatennn

[/QUOTE]

neden kapıştınız bakimmm

annemlerin yarın şirket eğlenecesi varda çok bunaldın sende gel dedi bana tarabyada bi mekandaymış klasik oda izin vermedi bende saydın deidm bi kerede bi şeye izin ver dedim herşeye hayır diyosun dedim kabul ettirene kadar 40 takla atıyorumd edim senle dışarı çıkınca yok çocuklar ağladı yok başım ağrıdı bi yemek yedirmeden eve getiriyosund edim ben bu eve günlerce hapisim benim üzülmem hiçmi umrunda değil dedim ne yapayımistiyosun ağlayayayımmı yani ağlamayı sana koz olarakmı kullanayım dedim ben bencilim deyip çıkyo kenara boğuştuk epey işte şeytan diyoki bu adamı hiç tınlama madem benim üzülmem umrunda değil yarın çek git diyo bakalım ne yapacağımm

beceriksizsin işteee evinde yağın bitmiş haberin yokk eee ne yaptın kaynoşa söyle bakayımmm

senin yazıların beni rahatlatıyor yaa çok şefafsın yaa

dimek mikserden korktu ...cadıya bakk hahahaa koptum ya

aaaaaaaaa senin kocana da ben bile kızmaya başladım artık, ne bu yahuu çocuklara mı o bakacak, ondan mı izin almak gerekiyor? eğer değilse salla gitsin git eğlen bir değişiklik olsun, aa biraz halden anlasın canım, bu kadın 7/24 eve tıkılıp bu çocuklarla boğuşuyor bir ödüllendireyim gönlünü alayım, içini açayım demesi gerekirken bir de o bunaltıyo üstüne, walla çok kızdımm şimdi.

browni yaptım yavrum çayın yanına işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…