İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayyy tam kışın ortasında doğurmuştum dimi yaaa elim beni almaya arabayla gelememişti bile taksiyle getiridler beni eve zemheri soğuuktu bende hastanenein camından izliyodum etrafııı daha dün gibi vallahaaaa
çocukları uyuttum kalkamyım da şu işlere koyularak kadınlar günümü kutlayyaımmm

işte bugüne dair ennn gerçek mesaj :)[/QUOTE]

hahah çok gerçekçyim hakekatten yaaaa

çok çok geçmiş olsunkankam o anlatmadığın arada neler oldu bak merak ettimmm

kızım senden iyi bi haber duyamayacakmıyız biz yaaaaa iyi bişiler söylemeye gel birazdaaa

ay bende platese başlamak istiyorum ama hangi hareketetten nasıl başlayacağımı bilmiyorummmm

bi gün tavuk bi gün kırmızı et ver hatta bence kırmızı eti 2 gün ver o daha faaydalı ben hiç tavuk vermiyorum vallaha artık hep kırmızı et kemik suyuuu

ayrıca paylaştığın yazına bayıldım yaaa kimse yorup yapmamış yazına kızlar siz beğenmedinizmi gülsecim ne güzel anlatmışşşş
herşeyi güzel kitabına uygun yapıcaz diye aslında ne kadar yanlış yapıyoruzzz annesi yerinde biz olsak ah neyin var kızım anlat kızım dert etme kıızm bak hayat şöyledir böyledir ılımlı yaklaşarak şımartırız çocuğu annesi çok güzel yapmış amaa

nasılsınız kızlar bende adet oldum dün dehşet karın bacak bel ağrısı içindeyim bu durumlarda çocuklar öyle ağır geliyoki anlatamam size bacaklarım ağrıdığından sallıyamıyorum sinirli oluyorumbağırıyorum felan offff

zaten bu günlerde kendimi iyice değersiz hisediyorum yani aslına benhissetmiyorumda hissettiriyolar dün kaynanama akşam karnım ağrıyo diyorum çok yemişsindir diyo adet oldum ondan dedim yani hemen beni suçlu bulacak bişeyler söylüyo çok yemişimdir ağrıdan kıvranıyorum zaten çocuklarda yememe çok müsade etmiyo artı zaten diyetteyim beni yerin dibine soksunda nasıl olursa olsun

çok değersiz hissediyorumkendimi çokkkk

WİNSTON ben tavuğu şehriye ile veriyorum ama bazende sebze çorbasına katıyorum ve blendrdan geçiriyorum öyle yapsan belki anlamaz yerler......

YAVRUKİRPİ çık anacım çık sefan olsun eğlen....
Ama aman dikkat et,daha dikişlerin yeni kapandı

CANAN senin kaynoşada şaşıyorum ya,hiçmi hayırlı laf çıkmaz ağzından bee
Koca kadının fazla yedim diye karnımı ağrırmış çocuk gibi :

merhabalar.....ben geldim bu hafta son haftam işleri hızlandırdım...ömer malumunuz çok huysuz ve hasta....allahtan annem varda ona sarmış durumda....bende bu gece adet oldum...ama yatacak durum yok....kahvaltı vs ettik...hemen oturma odasındaki köşe takımla kanepeyi sildim...leşş olmuş yaaa kosla vardı feyri ile sildim kuruyunca anlarım...köşe takımın yastıklarını ve kanepelerin sosis şeklindeki yastıklarını yıkadım...farbelamı attık..offf off yıkadım yıkadım bitmedi..yatak odasının halısınıda sileceğim şu poşetlediklerimi oturma odassına yığacağım....baharatlıkları yıkadık....onları kolilemem gerek

ömeri iğneye götürdüm hava berbatt ..sağlık ocağı caddenin sonunda tek pusetimde annemde....o desen çığlık çılığa daha olmadan acıyooo diye ağlıyorrrr

canann kaynanana diyecek sözüm yokk yaa

birsencim yıka yıka bitmedi yaaaa, ama öbür eve geçince pırılll pırıl olacak evin ne güsel, gerçi senin çete ne kadar sürdürür bu durumu bilinmez :). Feysteki konu hakkında buraya da yazatım dedim, sanırım benim depresyona ağilimli bir bünyem var, millet içindeki çocuğu öldürmez, biz içimizdeki depresif ergeni öldüremedik gitti yahu, yaş neredeyse 35^'e dayanmış hala aynı endişeler aynı umutsuzluklar, aynı yalnızlık paranoyaları, bu yaştan sonra da geçmez artık sanırım, bu benimle mezara gider ...

canancımmm senle müzik zevklerimiz fena halde örtüşüyor desene, erkan oğur ve cem karaca benim de favorilerimdir. her ikisininde tüm albümleri mevcut .hatta cem karacanın son konserine de gitmiştik, ama keşke bir daha gidebilseydim nasıl coskuluydu anlatamam.sana cem karacadan ömrümü tavsiye ediyorum, bu durumlarda. kaynanayı da salla gitsin yahuuu cahil kadın işte lafını bilmiyor belliki. bize de bugün Ankaralılar olarak erkan oğur'dan "pencereden kar geliyor " yakışır. bir de cengiz özkan ve okan murat öztürk tavsiye ederim sana şiddetle, eğer dinlemediysen.

biz de elifi de alıp kara çıktık, tabii onu çok korunaklı çıkardık, biras kartopu oynadık rahatladım. artvinlim seni de okumuştum ama ne diysektim unuttum yaa :)

canancımm sen kendini değerli göreceksin ki herkes değer versin, ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hayatta maalesef. ama gel gör ki bunları diyen de hiiiç değmeyecek meselelere kendini çok ama çok üzüyor.

façalıkirpi böle depresif olma kuzum yaaa...ne olursa olsun..bende çok melankoliğim...herşeyin olumsuzunu ,kötü yanını düşünürüm...ama etkisinde çok kalmam

mesela bak ne kadar çok istiyordum ben evimin satılmasını,,,ve satıldı ama o kdar sıkıntı geldiki..

tam sattık bu sefer istediğimiz fiyata ev bulamadık,üstelik hiç ev bulamadık...şansımıza hava çok soğuktu...gezip bulamadık...çağresiz kaldım dedim...bu evi bulduk...bu sefer kredi faiz oranları yükseldi..1000 tl yerine 1090 ödemek zorunda kaldık....bunun gibi birsürü şey oldu...

hevesim çok kırıldı heleki son yaşadıklarım kaçgündür ağlıyorum......ama olsun iyi günlerin hayali ayağa kaldırıyor.....kızınla her anın tadını çıkar...yaz gelecek tatil yapacaksın..kızın büyücek tepkileri değişecek...sonra doğumgünü telaşın olacak vs.vs...

NOLDU HAYIRDIR CANIM, neden ağlıyorsun son günlerde, kaçırdığım birşey mi var?

canancımm sen kendini değerli göreceksin ki herkes değer versin, ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hayatta maalesef. ama gel gör ki bunları diyen de hiiiç değmeyecek meselelere kendini çok ama çok üzüyor.

ne kadar doğru bu sözler yaaa....haklısın aslında canım..

biz biçiyoruz kaynanaya kocaya bu değeri...

kocam değilde kaynanamdan dertliyim hee bide kocamın annesine tutkusundan

geçen kocam annemle görüştünmü dedi..hayır dedim..görüşmeyeceğimde..aramayacğımda dedim..
çünki hiçbiieşy yapamıyorsa arayıp bi kızım nasılsın desin dedim..bunun için çok zeki olması gerekmiyor dedim...sesi bile çıkmadııı

yok kirpoşum yaaa kaçırmadın bişey....ben anlatmadım...anlatmakda istemiyorum valla....yorgun beynim..

bu arada ikizleri olan arkadşını kk ya çağırsana

kanka olacam arkadaşlarınla bakkk

hayırdır women??
kaynanalarıda takmayın yaa onlara mecbur değilsiniz nasılsa desin desin sussunlar kudursunlar çatlasın patlasınlarr

hepinize cok tsk ederim kizlar valla doktor dio cok zor dinlenmek lazim bende dedim nerde ikizler var. artik hep agricak dedi zaten olmassa ameliyat son olarak oda cok riskli

canan hayatimda hic iyi bisi olmuyo.
yalniz ben gene cocuklarimla cok mutluyum iyki varlar..

winston cnm eğer kaynana hayatında varsa yok sayılmıyor.....ölse felan öldü deriz....

medine canım çok geçmiş olsun...o durum annemdede var riskli bir ameliyat ama olman gerekiyorsa ol cnm önündeki günler daha hareketli olacakk

Aman allahım nasıl soğuk bir hava......
Kar yağdımı güzelliğini yaşayana kadar şehir hayatı herşeyi mahfediyor
Her yer çamur içinde:2:

herkese iyi akşamlar...soğuk ve karanlık hava ve gelmeyen bahar herkesi depresyona sokmuş..az kaldı arkadaşlar bahar geliyor...atıcaz kendimizi dışarıya..
YAVRUKİRPİ hatırlıyormusun şubat ayının son günlerinde 3 gün sonra bahar demiştin yanılmıyorsam aklıma geldi birden bahar karla geldi...inşallah uzun sürmez..

kızlar şu kaynanaları ne yapmalı bilmem..allah var nazar değmesin ben benimkini eleştiridim ama sizinkilerle kıyaslayınca benimki melek valla..kadın bana yardım etmek için can atıyor ama ben istemiyorum annem hariç kimseye minnet etmek istemem..bana gelir kalır bir hafta çocuklara bakar altlarını açar,oynatır,uyutur ama hep kendiliğinden ben anne şunu yaparmısın bile demem kendim yaparım yada o kendiliğinden yapar...neyse eşlerimizin anaları yapacak birşey yok..sabredip sabır edicez ama bu kendimizi aşağılatmak yada saygısızlık yapmak anlamında değil..valla kim olursa olsun hakaret yada laf sokma varsa kimseyi tanımam karşılığımı veririm herhelde ondan herkes benle iyi geçiniyor...

Canancım yavrukirpiye katılıyorumkimse seni değersizleştiremez... sen eşin için,annen,baban,kardeşlerin,anlamasalarda evlatların için, bizim için önemli ve değerlisin... o insanlar senin bir hafta ortadan kaybolduğunu düşünsün sonra şapkalarını önüne koyup bir daha düşünsün...hepsi ...u yer...özür dilerim bu arada...kaynananı takma sabit fikirli,sana iyi davranmamaya and içmiş bir kadın anladığım kadarıyla kuş tutsan yaranamazsın ,yaranma gibi bir derdin olmadığınında farkındayım..boşver konuşsun geçsin...
bu arada bugün güzel bir gelişme oldu beni mutlu etti... bu yeni yasadan bizde yararlanıyormuşuz..yani bir yıl daha ücretsiz izin alabiliyorum..ama ben bir yıl daha eve dayanamam...Eylüle kadar daha uzatmayı düşünüyorum...bayram sonu tatilimizi yapıp öyle başlarmayı düşünüyorum...kızlar yürümeye başladığında yanlarında olmak istiyorum..çok yazdım..yemeğim yanacak...

canım çok geçmiş osun..aynı durumu benim eşim yaşıyor...kızlar yüzünden tabikiii...daha öncedende bel ağrısı vardı kızlar doğduktan sonra başlamıştı..son zamanlarda iyice arttı ve 1 ay önce aniden tutuldu kaldı adam hareket edemez hale geldi..ilk önce ameliyat dediler..sonra kesin istirahat ilaç tedavisi ve fizik tedaviyle Allaha şükür iyileşti..şu an ağır bişey kaldırımıyor,eğilmiyor,..sert zeminde yatıyor ve daha iyi seninde dediğin gibi senin bunları yapman imkansız..ama fizik tedaviyi deneyebilirsin iyi gelebilir...ağrıların azalır..ilaçta iyi geliyor...umarım en kısa zamanda iyileşirsin...

doktorum gözün aydın cnm benim ....demek izin uzadı ohh kızlarının sefesı olsun cnm

Aman allahım nasıl soğuk bir hava......
Kar yağdımı güzelliğini yaşayana kadar şehir hayatı herşeyi mahfediyor
Her yer çamur içinde:2:

naperr kıssssssss evet hava berbat yaa sorma canım ...ben zorla gittim sağlıkocağına yaa çocuk iyi olsun derken daha çok hasta olacak

naperr kıssssssss evet hava berbat yaa sorma canım ...ben zorla gittim sağlıkocağına yaa çocuk iyi olsun derken daha çok hasta olacak

Ne olsun canım ya yağız paşayla uğraşıyorum.....
Sen nasılsın demiycem anlaşılan sıkıntılısın,en kısa sürede rahata kavuş canım

Kızlar yağız sürünmeye başaldı artık
Ama nasıl mutlu oldum bayılırım poposunu büke büke sürünen bebeklere
Her ayda yeni bir gelişim gösteriyordu bu ayda sürünme varmış sırada
Gerçi biz diş bekliyorduk ama

bravo yağıza maşallah, ben de çok seveirm emekleyen bebeği, ama evi çook daha temiz tutmak gerekmesi sıkıntılı biras

kızlar elif hala dönemiyor yaaa bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…