ayyy tam kışın ortasında doğurmuştum dimi yaaa elim beni almaya arabayla gelememişti bile taksiyle getiridler beni eve zemheri soğuuktu bende hastanenein camından izliyodum etrafııı daha dün gibi vallahaaaaGüzel dilekleriniz için saolun kirpi ve canan
Ama artık kızım olma konusunda ümidimi kestim galiba kısmetimde yokmuş demekki,rabbim oğluma sağlıklı ömürler versin yeter benim için
NEFES valla şok oldum salakmı bu adam ya,onamı kalmış çocuklara dayak atmış,anne babaları üstlerine titresinler elin salak adamı dayak atsın yuh valla
CANAN süperler ya.Bayıldım kavgalarına çok tatlılar ya.
Valla zaman nasıl geçiyor dimi ama.Şimdide dana oldu bağırıp dolaşıyor.
Bak şimdi senin doğum yaptığın gün geldi aklımada,dışarısı karlıydı,seni aradığımda camdan bakarak konuşuyordum seninle mükemmel bir görüntü vardı her yer bembeyaz.Şimdide kavgalarına bak
Bende bugün oğluşa çorba yaptım.Adıda ne bulduysam koydum çorbası(brokoli,bürüksel lahanası,patates,kabak,yerelması,prinç,havuç,kırmızı mercimek)say say bitmez yedik beraber oğluşla Birde ilk kez bebek köftesi yaptım ondanda yedi
Hani ya,çok kar yağacaktı her yer bembeyaz olacaktı nerdee:84:
çocukları uyuttum kalkamyım da şu işlere koyularak kadınlar günümü kutlayyaımmm
çok çok geçmiş olsunkankam o anlatmadığın arada neler oldu bak merak ettimmmben geldim yorgun argın savaşcı gibiyim.....biliyorsunuz ömer hastalandı birden oldu dün gündüz hiçbişey yoktu...aslında sanki başında biraz ateş hissettim...ama konduramadım..tabi çocuklara bakadım tam anlamıyla evde antrenin halıları yok onlar oralarda oynuyolar.vs.vs..
gece baktık çocuk inliyor....ateş 39.7 hemen dolven verdim....üstünü soyduk geceyi rahat geçirdi ama sabah yine ateşli ...eşimde yarın sabah gidiyor...bugün doktora götürelim dedi..
götürmemiz bi olay gitmemiz bir olay vs.vs.
o kısımları anlatamayacağım ama bugün çok üzüldüm...çok yıprandım...bugün evime gittim bakayım dedim içindekiler ne durumda ...kadın toplanmaya başlamış...pazar günü çıkacaklarmış..çok şükür bende işlerimi halledip taşınacağım çok şükür allahıma.....
ömer şuan hala hasta doktor 3 tane iğne verdi birde hastanede yaptı....bugün ateşi var ama yarına bişey kalmaz...inş..evdede hala ıncık cıncık topluyorum
merhaba kizlar.
artik hic giremez oldum benim durumlar vahim.. kalcamdam bacagima bir agri vardi. cocuklardan oldugunu dusunuyodum. artik dayanilmaz olunca doktora gittim bel kaymasi var dedi korse falan verdi igne ilaclar cocuklarla cok zoe geciyo kucagina almassan olmuyo..
hepiniz iyisinizdir ins.
ay bende platese başlamak istiyorum ama hangi hareketetten nasıl başlayacağımı bilmiyorummmmGünaydın herkese.....
WOMEN çok geçmiş olsun ömere.Nasıl bir kıştı bu sene ya çocuklar büyükler herkes hasta......
MEDİNE sanada çok geçmiş olsun....İki bebişle çok zor ama allahım versin kolaylığını.
Benimde belimde sıkıntı var gibi,bende gitsem iyi olacak....
Bizde oğluşla ebru şallaının pletes eşliğinde kahvaltımızı yaptık.
Aman ya sinir oldum kadın iki doğum yaptı fıstık gibi..
kızlar size bişi sorucam demir ilacı veremiyorum doktora söledim ete başla dedi bugün çorbalarının içine koydum kıyma yarında aynı çorbayı içerler yarından sonra tavuk eti vereyim diyorum da nasıl???şehriye çorbasına kattım yemediler
façalıkirpi böle depresif olma kuzum yaaa...ne olursa olsun..bende çok melankoliğim...herşeyin olumsuzunu ,kötü yanını düşünürüm...ama etkisinde çok kalmam
mesela bak ne kadar çok istiyordum ben evimin satılmasını,,,ve satıldı ama o kdar sıkıntı geldiki..
tam sattık bu sefer istediğimiz fiyata ev bulamadık,üstelik hiç ev bulamadık...şansımıza hava çok soğuktu...gezip bulamadık...çağresiz kaldım dedim...bu evi bulduk...bu sefer kredi faiz oranları yükseldi..1000 tl yerine 1090 ödemek zorunda kaldık....bunun gibi birsürü şey oldu...
hevesim çok kırıldı heleki son yaşadıklarım kaçgündür ağlıyorum......ama olsun iyi günlerin hayali ayağa kaldırıyor.....kızınla her anın tadını çıkar...yaz gelecek tatil yapacaksın..kızın büyücek tepkileri değişecek...sonra doğumgünü telaşın olacak vs.vs...
canancımm sen kendini değerli göreceksin ki herkes değer versin, ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hayatta maalesef. ama gel gör ki bunları diyen de hiiiç değmeyecek meselelere kendini çok ama çok üzüyor.
hepinize cok tsk ederim kizlar valla doktor dio cok zor dinlenmek lazim bende dedim nerde ikizler var. artik hep agricak dedi zaten olmassa ameliyat son olarak oda cok riskli
canan hayatimda hic iyi bisi olmuyo.
yalniz ben gene cocuklarimla cok mutluyum iyki varlar..
Aman allahım nasıl soğuk bir hava......
Kar yağdımı güzelliğini yaşayana kadar şehir hayatı herşeyi mahfediyor
Her yer çamur içinde:2:
naperr kıssssssss evet hava berbat yaa sorma canım ...ben zorla gittim sağlıkocağına yaa çocuk iyi olsun derken daha çok hasta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?