İkiz Anneleri Geyik Paneli

annemlerin yarın şirket eğlenecesi varda çok bunaldın sende gel dedi bana tarabyada bi mekandaymış klasik oda izin vermedi bende saydın deidm bi kerede bi şeye izin ver dedim herşeye hayır diyosun dedim kabul ettirene kadar 40 takla atıyorumd edim senle dışarı çıkınca yok çocuklar ağladı yok başım ağrıdı bi yemek yedirmeden eve getiriyosund edim ben bu eve günlerce hapisim benim üzülmem hiçmi umrunda değil dedim ne yapayımistiyosun ağlayayayımmı yani ağlamayı sana koz olarakmı kullanayım dedim ben bencilim deyip çıkyo kenara boğuştuk epey işte şeytan diyoki bu adamı hiç tınlama madem benim üzülmem umrunda değil yarın çek git diyo bakalım ne yapacağımm

beceriksizsin işteee evinde yağın bitmiş haberin yokk eee ne yaptın kaynoşa söyle bakayımmm[/QUOTE]

hee süpermiş aslında yaa ama çocuklara bakamaz senin koca yaa nasıl izin versin anam bide annesi inet iki iğnede o sokar cezide başlar sülalenden .......anam seninkilerde büyüdüler..azcık rahat edeceğinize dahada zorlaştırıyolar....valla çocukları düşünmezsen bas git derim sana

senin yazıların beni rahatlatıyor yaa çok şefafsın yaa

dimek mikserden korktu ...cadıya bakk hahahaa koptum ya

seninkiler de beni canımm :) evet fazlasıyla şeffafımdır koç burcu özelliği bu da işte.

canancım niyr kaçtın erkenden yahuu, off bende sözde çalışıyorum bi gözüm feyste biri kk'da arada iki satır da "çevir" kazı yanmasınn

browni yapmışsın işte daha ne ellerine sağlık ...valla çocuklarla çok zor ben bir ara hazır hemencecik yapabilecegim şeyler atıyordum buzluga rahat oluyordu...
bide size yeni keşfimi söyleyeyim tiremusunnun muhallebisini eskiden kendim pişiriyordum pişirdin soguttun yok labnesini kattın zaman alıyordu onunda hazırını öıkarmışlar tiremusu yap iki bardak süte döküp çırpıyorsun bide labneyi katıyorum harika tadı var denemenizi tavsiyeederim.....

tamam canım ne zaman özledin haberet duaettireyim... hahhha bide bir bakıyormuşsun kapıda....

Son düzenleme:

annemlerin yarın şirket eğlenecesi varda çok bunaldın sende gel dedi bana tarabyada bi mekandaymış klasik oda izin vermedi bende saydın deidm bi kerede bi şeye izin ver dedim herşeye hayır diyosun dedim kabul ettirene kadar 40 takla atıyorumd edim senle dışarı çıkınca yok çocuklar ağladı yok başım ağrıdı bi yemek yedirmeden eve getiriyosund edim ben bu eve günlerce hapisim benim üzülmem hiçmi umrunda değil dedim ne yapayımistiyosun ağlayayayımmı yani ağlamayı sana koz olarakmı kullanayım dedim ben bencilim deyip çıkyo kenara boğuştuk epey işte şeytan diyoki bu adamı hiç tınlama madem benim üzülmem umrunda değil yarın çek git diyo bakalım ne yapacağımm

beceriksizsin işteee evinde yağın bitmiş haberin yokk eee ne yaptın kaynoşa söyle bakayımmm[/QUOTE]

canommm bende çek git diyecegim ama çocuklara nasıl bakar tek başına ....anam senin kaynanayı yagla diyecegim gelmez ki oltaya.......

hazanx sen de benim gibi gece mesaisi yapıyordun galiba değil mi? ben çocuktasn önce de home ofis çalışırdım ama konsantrasyonum ve performansım süperdi, şimdi hiiiç konsantre olup ciddiye alamıyorum yaa, accaip bi gevşeklik var üzerimde. sen nasılsın bu konuda?

dimek koçlar şefaf olur hee
benim sıpalarda koç burcu....yükselenleri
boğa....fena inatlarrr

sağol nefesciğimm

bu artvinli nerede yaaa

boğa....fena inatlarrr

sağol nefesciğimm

bu artvinli nerede yaaa

ahaaa geldi bizimkli bak iyi insan :) femalex de gelmiş merhabaaa

offf koçun erkeği fena çapkın olur yalnız, yükselen de boğa seninkiler piyasanın tozunun attırır söyleyeyim.

herkese iyi gecelerrrrrr....sürekli huy ve uyku düzeni değiştiren çocuklarımla başım dertte....offffffff yeni uyudu...dün gece 2 ye kadar oturduk ton ton kuzumla...en son ben yerde sızmışım oda gelip kolumda uyumuş...kaç gecedir ben geliyorum herkes gitmiş oluyor..bu gece maşallah kalabalık burası...

hoş geldin canım.....

canan nereye kaçmış yaaaaaaaaaaa

aslınd evde çalımak güzel bişi yaaa ama ben çocuklarla asla yapamazdım
sürekli ilgiyi kendilerine istiyolar

özelikle bu ara çok kızıyorum onlara ..sonrada çok üzülüyorum...beni bu düzensizlik dağnıklık çok geriyor bide çocuklar heryere saldırınca kızıyorum...küsünce ben ,yada cvp vermeyince

anneeeeeeeeeee diye bağrıyolar...küstüm size diyorum hemen gelip sarılıp öpüyolar...

ne kadar büyük bir sevgi bu ki rabbim yaşatıyor bize.........şükür binlerce kez

boğa....fena inatlarrr

sağol nefesciğimm

bu artvinli nerede yaaa

Burdayımmmmmm
Yağızı salla salla uyumadı babaya devrettim geldim.
Sinirden aldım elime çubukkıreker kemiriyorum

ahaaa geldi bizimkli bak iyi insan :) femalex de gelmiş merhabaaa

offf koçun erkeği fena çapkın olur yalnız, yükselen de boğa seninkiler piyasanın tozunun attırır söyleyeyim.

valla bilmem ben ama yaramazlıkları ile uğraşamam valla ikaz ederim...ama karışmam ....

hoşgeldin cnm

İyi insanım dimi ama.........

Nefes bu arada bayıldım berkin duasına.
Kuzum ya kıyamam hiiiiç

Kızlar size birşey danışmak istiyorum...şimdi benim kuzular hala anne sütü alıyor hatta abarttılar birini emzirirken öbürüde gelip meme için ağlıyor...artık kendiliğinden sütüm kesilsin yada onlar bıraksın diye dua ediyorum ama çok zor görünüyor..neyse gelelim asıl konuya eşimin önümüzdeki ay bir toplantıda konuşması varmış Abantta..bir gece kalıp ertesi gün döneceklermiş..bana sende gel dedi..bende tamam dedim ama ben kızları şimdiye kadar bırakıp hiçbir yere gitmedim..sadece 2 aylıkken bir sınav için Ankaraya gidip hemen dönmüştüm o zaman çok küçüktüler..şimdi akılları eriyor..annemede söylemeden ben teklife atladım..annem bakar ama benimkiler gece ben olmadan uyurmu? ne yapsam önceden denesem mi? yani şimdi işe başlasam ayda 2 gece nöbetim olacak mecbur kalacaklar...ama emin değilim... yada benimki gibi aklı eren 1 yaş civarı olan anneler siz bırakıyormusun bir yere giderken falan...ayyy çok uzun oldu...

kızlarrr ben de kaçanziii, sabah kocişle kahvaltı yapıyoss anca uyanırımm. öptüm hepinizi koccaman. femalexcimm soru beni aştığından bişi diyemiyorum.

valla bilmem ben ama yaramazlıkları ile uğraşamam valla ikaz ederim...ama karışmam ....

hoşgeldin cnm
hoşbulduk canım...yaaa dirim sana hep sorucam unutuyorum sen şimdi bu kadar şeyi yıkayıp topluyosun ya yeni eve taşınınca bunları direk yerleştiricen dimi...yani bir daha elden geçmezler herhalde..saçma bir sorumu oldu nee? ama aklıma takıldı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…