senin yazıların beni rahatlatıyor yaa çok şefafsın yaa
dimek mikserden korktu ...cadıya bakk hahahaa koptum ya
browni yapmışsın işte daha ne ellerine sağlık ...valla çocuklarla çok zor ben bir ara hazır hemencecik yapabilecegim şeyler atıyordum buzluga rahat oluyordu...e cidden yoruldun ama, seni dinlerken ben bile yoruldum o denli yani :)
canancım hayırdır, kaydadeğer bişey mi, gündelik rutin kağışmacalar mı?
womencim bi browni yapabilsim walla, poğaça da yapacaktım bir baktım un çok az, sıvı yağ da bitmiş amaaann neyse dedim bende çay boş kalmasın. kaynoş çok aramaz zati öyle şeyleri kendi de çalışan kadın olunca halden anlar. şimdi evdeyim gerçi ama şimdi de bebeli kadın zırhına sığınıyorumm, off EAlif mikserden çok korktu walla aşıda bile bukkadar ağlamamıştı
nefes sorma yaaa....eskiden bu kadar yormuyordu bu gidişler
ama artık yoruyor ..ve çağresizce beklemek kalıyor tabi bide sağlığına duacı olmak..
rabbim hep koruusun onları allaha ematler...
senin berk alişle ömer büyüyene kadar banada arada dua etsin sölee
dimek koçlar şefaf olur hee
benim sıpalarda koç burcu....yükselenleri
boğa....fena inatlarrr
sağol nefesciğimm
bu artvinli nerede yaaa
boğa....fena inatlarrr
sağol nefesciğimm
bu artvinli nerede yaaa
herkese iyi gecelerrrrrr....sürekli huy ve uyku düzeni değiştiren çocuklarımla başım dertte....offffffff yeni uyudu...dün gece 2 ye kadar oturduk ton ton kuzumla...en son ben yerde sızmışım oda gelip kolumda uyumuş...kaç gecedir ben geliyorum herkes gitmiş oluyor..bu gece maşallah kalabalık burası...
boğa....fena inatlarrr
sağol nefesciğimm
bu artvinli nerede yaaa
hoş geldin canım.....
ahaaa geldi bizimkli bak iyi insan :) femalex de gelmiş merhabaaa
offf koçun erkeği fena çapkın olur yalnız, yükselen de boğa seninkiler piyasanın tozunun attırır söyleyeyim.
ahaaa geldi bizimkli bak iyi insan :) femalex de gelmiş merhabaaa
offf koçun erkeği fena çapkın olur yalnız, yükselen de boğa seninkiler piyasanın tozunun attırır söyleyeyim.
herkese iyi gecelerrrrrr....sürekli huy ve uyku düzeni değiştiren çocuklarımla başım dertte....offffffff yeni uyudu...dün gece 2 ye kadar oturduk ton ton kuzumla...en son ben yerde sızmışım oda gelip kolumda uyumuş...kaç gecedir ben geliyorum herkes gitmiş oluyor..bu gece maşallah kalabalık burası...
Burdayımmmmmm
Yağızı salla salla uyumadı babaya devrettim geldim.
Sinirden aldım elime çubukkıreker kemiriyorum
hoşbulduk canım...yaaa dirim sana hep sorucam unutuyorum sen şimdi bu kadar şeyi yıkayıp topluyosun ya yeni eve taşınınca bunları direk yerleştiricen dimi...yani bir daha elden geçmezler herhalde..saçma bir sorumu oldu nee? ama aklıma takıldı işte...valla bilmem ben ama yaramazlıkları ile uğraşamam valla ikaz ederim...ama karışmam ....
hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?