İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhaba herkese,
sizler kaç aylıktan sonra bebeklerinize tek başına bakmaya başladınız?

benimkiler erken doğdular hastanede biri 1,5 ay diğeri 4 ay kaldı eve geldiklerinden beri ben hep yalnız baktım ailem şehir dışında ama annem arada yardıma geliyor şimdi 11 aya girdiler ama düzeltilmiş 9 aylıklar gelişimleri 9 ayla uyumlu yalnız bakmak zor ama imkansız değil yanında annen bile olsa müdahale çocukların huyunu değiştiriyor kolay gelsin sanada
merhaba kızlar hepinizi çoook öpüyor bebeklerinizi mıncıklıyorum

merhaba herkese,
sizler kaç aylıktan sonra bebeklerinize tek başına bakmaya başladınız?

doğumdan beri evde tek bakıyorum bebeklerime geçen sene eşim erken geliyodu öğlenden sonraları o yardım ediyordu ama çounlukla tek baktımm

nabersiniz kılar koiş bu gün gene yoktu sbs sınavındaydı biz kalktık kahvaltımızı felan yaptık evimizi topladık çorba yaptım çocuklara sonra eşim geldi uyuttum çocuklara karşı komşumun sünnet mevlüdü vardı 10 dakka uğradım takısını taltım geldim çocuklar uyandı çorbasını içiridm parka çıkaralım dedim ama çocuklarım o kadar şansızki ya hava rüzgarlı olur ya başka bişi olur bu defada bdp nin mitingi vardı çok kalabalıktı çok tarafik vardı o yüzden geri döndük yoldda gelirken ufak bi park vardı biraz orada oynadık saat 6 ivarı dönüşe geçtik eşime ısrar sonucu pizza aldırıdm tabi orada yedirtmedi gene eve aldık geldik yedik sonra salonumun camını sildim çok pistii perdesini değiştirdimm çay faslı felan uyuttum şimdi herkese bende canım kk ma bi bakayım dedimmm

öpüyorum hepiniziii

günaydınnnnnnnn...

çok güzel bir hafta sonu geçirdim,havada süperdi..cuma annemdeydik,akşam geç döndük.eve geldik bi telefon eşimin istanbuldan bi arkadaşı bu taraftaymış bizde kalacakmış.gece 12 de o geldi.sabah gitti.cumartesi okuldan öğretmen arkadaşımın nikahı vardı.nikahı okulda yaptık.cuma öğleden sonra okulu süsledik falan..baya yorucuydu.ctesi kuaföre gittim,saçımı yaptırdım.sonra bebişleride alıp okula geldik.nikah güzel geçti.eğlendik.pazarda biraz parka gidip temizlik yaptım sonra.işte benden böyle...

Artvinli burdanda kutlayayım,Yağız Paşa iyiki doğdunnnnnnnnn..

günaydınn kızlaarrr neler yapıosunuz bakiimm....
biz her zaman ki gibi sabah 7 de kalktık:37
CANANcım gel çek şu delü kızlarımın kulaklarını valla ne biçim uyku uyuyolar çözemedim daha sonra da anneee azcık daha yatalımmm dicekler bu sefer de ben kaldırcam onları heheee
ARTVİNLİ yağız oğlanın doğumgünüsü kutlu olsunn kocaman öpüyorum yakışıklıyı

herkese merhaba...
artvinli canım doğum gününüz kutlu olsun.Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yağıza tüm sevdikleri ile birlikte inşaallah...
ebrugül merhaba canım...
doğumdan sonra iki hafta yanımda kaldı annem.sonrasında hep yalnız baktım bebeklerime.
baştan nasıl alıştırırsanız kendinizi sonrasında daöyle oluyo.
yani birkaç ay yardımcıyla bakarsan sonrasında yalnız bakmak zor gelir.
bence imkanın vaktin varsa çalışmıyorsan kendin bak çocuklarına.
bir süre sonra herşey bir düzene giriyor.
kolay gelsin sevgiler...

canan firdos burcu artvinli tarihçi ve ismini sayamadıklarım öpüyorum hepinizi...

ikizlerime 4,5aydır kız kardeşimle beraber bakıyoruz.onlar için işimden çıktım. ama kız kardeşim ağustostan sonra işe girmek istiyor. o zaman bebeklerim 7 ayını bitirmiş olacak. acaba tek başıma bakabilirmiyim diye düşünüyorum. sizler en başından beri tek başına baktığınıza göre imkansız değil sanırım. inşallah bende başarırım. yoksa bir bakıcı tutup para vermek bunun maliyeti bize çok gelecek. hepinize teşekkür ederim.

GÜNAYDINNNNN
Ben geldiiiim ama altta bir kirpinin ismini görüyorum:80:
Nasılsınız;?
Bizimde doğum günü telaşemiz bitti,ama çok güzeldi herşey ben ve oğlum pek eğlendik.
Herşey bence kusursuzdu,misafirlerimde beğendiler zaten
Pastamızı dedemiz seçip yaptırmıştı,benim pek hoşuma gitmesede herkes pek beğendi,neyse saolsun dedimiz düşünmüş yaptırmış
İlk kez şeker hamurlu kurabiye yaptım güzel olmuştu ama tek kusuru vardı balla yapıştırdığım için azcık şekerli olmuşlardıHazırlıklarım için kimseden yardım almadım,iki çeşit sarma sardım tek başıma,börekelrim,kurabiyelerim,pilav tavuk herşeyi yanlız yaptım ama pek zorlandım yav:44:
Yorgunluğum tamda geçmiş değilFaceye resimleri koydum,tek pastamızın resmi yok,onuda saolsun sadece kameraya almışlar resim çekmemişler

CANAN okurken bile eşine sinir oldum ya.Çocuk bu düşe kalka büyüyecek düştüyse suçlusu senmisin yani Bak gerçekten çok sinirlendim şimdi.
Canım doğum günümüze aile dışında kimseyi davet etmedik,sadece ilemiz vardı.Yoksa çağırmazmıyım hiç.Pastamız var beklerim gelsenize kuzularınla bize,eşin bıraksın seni şurda 15 dk.uzaklıktayız yaaa.

FİRDOS TARİHÇİ HİTUCİ çok saolun arkadaşlar.Rabbim hepimizin evlatlarınıa huzur sağlık versin inşallah.

herkse merhaba.Gezmekten bir türlü vakit bulamıyorum yazmaya yavvv.
ARtvinli oğlunla ailenle nice senelere canım.aslında yazacak bişilerim vardı unuttum yorgunluktan.İrem hanımla parka gittik Sude hanımda dün gece den bu yana anaannesinde çok yoruldum parkta sanki ben koşturup oynadım gibi.
hepinizi ve kuzuları öptümmmm

womenLove merhaba öncelikle mesajı burdan yazdığım için üzgünüm özel mesajda kabul etmediğin için şu angelsounds fetal doppler (bebek dinleme cihazı) o topicden buldum seni o cihazdan aldım ama hiçbir ses duyamıyorum sen nasıl kullandın söyleyebileceğin önerebileceğin bir şey var mı teşekkürler ulaşma şekli için tekrar özür dilerim

merhaba canım ben o cihazı arkadaşımdan aldım...bebeğin yerini elimle bakıyordum koyuyordum...tek bebekte duyma şansın daha fazla kafası nerede vs. daha iyi anlarsın..uzun zaman kullanamadım zaten ben...6 -7 aylıkken daha net oluyormuş cnm ....

hayatım ama tık yok hiç ses yok kendi kalp atışımıda duyamıyorum acaba cihaz mı bozuk bir de sen jel kullandın mı tam olarak nasıl kullandığını detaylı anlatabilir misin lütfen :26:

hayatım ama tık yok hiç ses yok kendi kalp atışımıda duyamıyorum acaba cihaz mı bozuk bir de sen jel kullandın mı tam olarak nasıl kullandığını detaylı anlatabilir misin lütfen :26:

canım 2 seneden fazla bi zaman oldu.....bende iki bebek olduğundan çok net alamıyordum ...ama hiç duymadın değil....arkadaşımın tek bebeği olduğundan duyuyordum dedi...jel vs. Sürmedim. Ben...sen kaç aylık gebesin???belki küçükse ondandır...bebeğini hissettiğin noktaya koy ve dinlemeye çalış

selam herkesciklereee nassınız bakammmm

ben iyiyim şükürrr bu arada kocişlede aramız pek iyi maşallah yağlı ballıyızzzz dersler boşaldı kurs bitti adam dinlendi esk hali geri döndü sanırım aşkımlar seni sveiyorumlar havada uçuşuyo adama yeniden aşık oldum vallaha bu halini unutmuşumm aylardır karşımda sinir küpü bi adma varrr hiç dayanamıyo yorgunluğa tembel adam yaaa

dün eim gene yoktu seçim için eğitim toplantısı vardı çuvalını kapmış geldiii akşam olmuştu hoş geldiğinden bizdede dün detay temizlik vardı camlar fayanslar mutfak dolapları felann ilk defa bi kadındna bu kadar memnun kaldımmm çok çok teşekkür ettim durumum olsa dahada vermek isterdim vallaka bi koltuklarım silinecek kaldı bide normal ev sil süpür işi kaldıı onlarıda yaparım artık yakın zamandaaaa

öpüyorum sizleriii devroş geldi gene dibimeeee

canım ben 10+2 yim duyamam mı yani ( ama ilginç olan şu hadi kalp atışını duymayayım ama cihaz sanki çalışmıyor gibi hiçbir ses yok normal mi bu ??

Son düzenleme:
canım ben 10+2 yim duyamam mı yani ( ama ilginç olan şu hadi kalp atışını duymayayım ama cihaz sanki çalışmıyor gibi hiçbir ses yok normal mi bu ??

nana merhaba ben o cihazı kullandım ama 12. haftadan önce duyman çook zor. bir de jel sürmezsen olmazki, aletin çalışma prensibi jele dayalı, jel sürsen ve alet düzgün çalışıyorsa en azından kendi kalp atışını muhakkak duyarsın.

Eğer yanlış bilmiyorsam o aletlerle anca kendi kalp atışını duyuyorsun...Yanıltıcı yani..
nst de bile 20. haftaların ortalarında anca kalp atışları alınabiliyor bebeklerin..Ki nst gayet hassas bir alet..

Pek yazan yok buraya ama gırıpte okuyan bılen varsa cevap lutfen tek plesenta çıft keseymış benım bu nasıl bı durum yaşamış arkadaşlardan tecrube rıca edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…