merhaba herkese,
sizler kaç aylıktan sonra bebeklerinize tek başına bakmaya başladınız?
merhaba herkese,
merhaba herkese,
tünaydınlar ayyy bi miskinlikle kalktım ne olacak bu halimmm evimi pokkk götürüyor...
sabah kalktım.....çocukların yatağını kapattım...kendi yatağımızı topladım...çamaşır yıkamıştım onları astım...yine makinayı çalıştırıdım..çocukları besle giydir ..derken kendim kahvaltı yaptım..oturuyorum bir saattir...çocuklar cama çıktı ...allahımm evi süpüreyim bariii....pasaklınınn önde gideni oldum
womenLove merhaba öncelikle mesajı burdan yazdığım için üzgünüm özel mesajda kabul etmediğin için şu angelsounds fetal doppler (bebek dinleme cihazı) o topicden buldum seni o cihazdan aldım ama hiçbir ses duyamıyorum sen nasıl kullandın söyleyebileceğin önerebileceğin bir şey var mı teşekkürler ulaşma şekli için tekrar özür dilerim
merhaba canım ben o cihazı arkadaşımdan aldım...bebeğin yerini elimle bakıyordum koyuyordum...tek bebekte duyma şansın daha fazla kafası nerede vs. daha iyi anlarsın..uzun zaman kullanamadım zaten ben...6 -7 aylıkken daha net oluyormuş cnm ....
hayatım ama tık yok hiç ses yok kendi kalp atışımıda duyamıyorum acaba cihaz mı bozuk bir de sen jel kullandın mı tam olarak nasıl kullandığını detaylı anlatabilir misin lütfen :26:
canım 2 seneden fazla bi zaman oldu.....bende iki bebek olduğundan çok net alamıyordum ...ama hiç duymadın değil....arkadaşımın tek bebeği olduğundan duyuyordum dedi...jel vs. Sürmedim. Ben...sen kaç aylık gebesin???belki küçükse ondandır...bebeğini hissettiğin noktaya koy ve dinlemeye çalış
canım ben 10+2 yim duyamam mı yani( ama ilginç olan şu hadi kalp atışını duymayayım ama cihaz sanki çalışmıyor gibi hiçbir ses yok normal mi bu ??
nana merhaba ben o cihazı kullandım ama 12. haftadan önce duyman çook zor. bir de jel sürmezsen olmazki, aletin çalışma prensibi jele dayalı, jel sürsen ve alet düzgün çalışıyorsa en azından kendi kalp atışını muhakkak duyarsın.
canım ben 10+2 yim duyamam mı yani( ama ilginç olan şu hadi kalp atışını duymayayım ama cihaz sanki çalışmıyor gibi hiçbir ses yok normal mi bu ??
Eğer yanlış bilmiyorsam o aletlerle anca kendi kalp atışını duyuyorsun...Yanıltıcı yani..
nst de bile 20. haftaların ortalarında anca kalp atışları alınabiliyor bebeklerin..Ki nst gayet hassas bir alet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?