sen nerden biliyosun bunları genelde kimse bilmez bükme katmer falan kahvaltıda ekmeğin üzerine sürüp üstünede reçel yapıncada süper oluyo sütüde arttırıyomuş ama kilo olarak geri gelebilr:))ankaraya yolum şimdiye kadar bir kez düştü oda 5 yaşındayken:)))bi daha da gelmedim ama gelirsem haşhaş getiririm mutlaka
babam afyonlu ama adı afyonlu yane hiç gitmedik.. babannen ölmeden yapardı hep, kaymak, sucuk, haşhaş gelirdi o öldü yemez oldum ama cnm çok çekti vallainş. düşer yolun haşhaş bahane tanışırız :)
bizde yazın tatile giderken sadece molada uğruyoruz afyona o kadar
hadi yaa bi yerde hemşeri çıktık desene afyon merkezlimiydi baban??aslında ankaraya çok niyetleniyoruz gelmeye eşimin amcasıgil orda ama bi nasip olmadı bundan sonrada zor sen uğra artık gelip geçerken antalyaya gidiyosanız benim evi görüyosunuzdur:))
antalyaya gidiyoz cnm, merkezli orada bir sürü akrabasıda var soyisimleri yumuk galiba işte afyonluyuzya hiç görmedik.. sen bana el salla bu sene bekle camda hahaha
ayyy geldimmmm cano bak tlf çok karışıyon anam arayanım çokk kıskanmaa hahaaaa
ayrıca geveze demişsinn hıhhh sana hatırlatırım arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyim demişler...
öleydi sanırım o sözzzzzzzzzz
ananla çenedemesin halaaaa kına organizasyonu çizecektim tapmıyom işteee geveze didinnn hıhhhh
pazara sakın bişi çıkarmaa boğarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ilk buluşmada yan çizme
sor kocana arza çıkarmasınnnnnnnn
winston afyona kocam gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız afyon sucuğunu alır dönerr
bana gelince anam sizden sonra çocuklarıı uyuttum...yürüyüşümü yaptımm
yemeğimi yedim köfte malzemi hazırladım ömer ağladııı ...onu sallarken ali kalktııı ömeri pat die bırakmıştım ...garibim uyumuşş ali danası uyumadı...şimdi ses yapmasın diye onu sallıyorum bu gece kociş geç gelecek bende kendime patates köfte pilav ve kola bayramıo vereceğim....bekarken çok yerdim yaaa
hiç yumuk soyadlı birilerini tanımıyorum( sen geçeceğin vakit hbr ver ben yolada çıkarım:))
vayyyyyyyyyy vayyyyyy
demek banada geveze diyon haaaaa öyle olsunnnnn
ay bi alıntı daha yapmıştım olmamış
winston bide afyon kaymağı var sanırım kaşıkla yenen bişey yemiştim oda güzellll
vayyyyyyyyyy vayyyyyy
demek banada geveze diyon haaaaa öyle olsunnnnn
ay bi alıntı daha yapmıştım olmamış
winston bide afyon kaymağı var sanırım kaşıkla yenen bişey yemiştim oda güzellll
kaymakda meşhur ekmeğin üstüne kaymak bal sürülüp yeniyo birde ekmek kadayıfının üstünde yeniyo ama ben ekmek kadayıfının üstünde olmazsa yiyemiyorum
ayyy sinirim tepemdeee tepemdee anneme kızdım offff bıktırıdı beni şu gelme gitme işindeeeeeeeeeeeee yaaaa
neysem çocuklarıma çorbalarını verdim....köftemi yoğurdum....patateslerimi soydum geldimm
devrim sümüklerini yalıyo hahahaha
selam anneler.nescafe keyfi yaparken biraz baktım size görmediğim yeni anneler var onlara da merhaba diyorum.ben yazılanları alıntı ile cevaplayamıyorum ya sadece son yazılanı cvplayabiliyorum neyse öğrenicem inş.
Winston afyon merkezde misin?
valla dinimizde uckurun içn 4 kadın al dediğine inanmıyorum ,yine erkek dincilerin uydurmasyonu gibi tek ,,,eskiden savaş vs. olduğundan ortada kalan kadın kız çok oluyormuş bunnun için peygaberimiz(s.a.v) böyle bişey yapmış...doğrusun yaniii
becerikliii tabii canımm yaa ,ama çok sıkıldım valla durumuna yaa başkası olsa kafayı yerdi gerçekten bu kadar sıkıntıya rağmen yüzü ve gözleri hep gülüyor rabbim hep güldürsün onları...
sende ilk oğlunda hiç sıkıntı görmemişsin ondan ikizler sana ağır geliyor ..yoksa sen herkesden daha tecrübelisin yawww
fatoşcuğum tabiki sıkıntılar yaşabilirisiniz,hatta canınız yazmak istemeye bilir sıkıntınız olmadan
ama şu yazn bile çok hoş en azından haberimiz oldu şimdi....rahatladım mesela
cnm ne güzel işte bağırsakları çalşıyor biz bile günde en az 3 kere yapıyoruz cnm ki fazlası oluyorr...
inş. sende rahatlar gelirsin yanımıza cnm
valla bunun başak burucu olmakla bi alaksı yokama bende senin gibi düşünüyorum cnm
ve bende senin dediğin sebeplerden ötürü kadın alamıyorum ...neyse ömür boyuuu temizleyeceğizzzz belli olduu
inş. feraha erersin cnm
yerim ülen seniiiiiiii
yaa cnm geçen konuşmamızda oradamı buradamı yazışcaz muhabbeti olunca acaba aman oraya burayamı yazacağım diye düşünmüş olabilirisniz diye düşündüm yoksa hiç bir sebebi yok ne olabilirki....çünki yeniyıldan önce sen gündüzde gecede katılımın iyiyidi ....
sonra eski tadı yok diyor herkes ama sen gelip yazmazsan ben gelip yazmasam tabi tadı kalmaz...bilmiyorum ...ben 4 senedir kk dayım ve herzaman çok rahatladığım bir ortam oldu...arkadaşlıklarım çok iyi oldu...seviyorum yani burayı ve inceden bi sitemim varsada buda sizi merak ettiğimden kaynaklanıyor...
Birsenim akşamları gelmek istiyorum ama eşim arıza çıkıryor daha önce buraya yazmıştım..sapıttı adam.kitap okuma saati ve sinema günleri koydu:))..çocuklarla ve onunla ilgilenecekmişim ayrıca...mala bağladı ya..geçici bişeydir inşallah..yoksa gelmez olur muyum heçççç
winston haşhaş fikri süper,bizim tarlalarda olur haşhaş yollasalar mı acaba:)..bağımlı olmasınlar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?