İkiz Anneleri Geyik Paneli

babam afyonlu ama adı afyonlu yane hiç gitmedik.. babannen ölmeden yapardı hep, kaymak, sucuk, haşhaş gelirdi o öldü yemez oldum ama cnm çok çekti valla inş. düşer yolun haşhaş bahane tanışırız :)
bizde yazın tatile giderken sadece molada uğruyoruz afyona o kadar

hadi yaa bi yerde hemşeri çıktık desene afyon merkezlimiydi baban??aslında ankaraya çok niyetleniyoruz gelmeye eşimin amcasıgil orda ama bi nasip olmadı bundan sonrada zor sen uğra artık gelip geçerken antalyaya gidiyosanız benim evi görüyosunuzdur:))

antalyaya gidiyoz cnm, merkezli orada bir sürü akrabasıda var işte afyonluyuzya hiç görmedik.. sen bana el salla bu sene bekle camda hahaha

Son düzenleme:
antalyaya gidiyoz cnm, merkezli orada bir sürü akrabasıda var soyisimleri yumuk galiba işte afyonluyuzya hiç görmedik.. sen bana el salla bu sene bekle camda hahaha

hiç ....... soyadlı birilerini tanımıyorum( sen geçeceğin vakit hbr ver ben yolada çıkarım:))

Son düzenleme:

vayyyyyyyyyy vayyyyyy
demek banada geveze diyon haaaaa öyle olsunnnnn

ay bi alıntı daha yapmıştım olmamış
winston bide afyon kaymağı var sanırım kaşıkla yenen bişey yemiştim oda güzellll

hiç yumuk soyadlı birilerini tanımıyorum( sen geçeceğin vakit hbr ver ben yolada çıkarım:))

bende geri sildim he ne diye soyadlarını yazdım diye

vayyyyyyyyyy vayyyyyy

winston bide afyon kaymağı var sanırım kaşıkla yenen bişey yemiştim oda güzellll

winstonda iştah açtı valla

vayyyyyyyyyy vayyyyyy

kaymakda meşhur ekmeğin üstüne kaymak bal sürülüp yeniyo birde ekmek kadayıfının üstünde yeniyo ama ben ekmek kadayıfının üstünde olmazsa yiyemiyorum

ayyy sinirim tepemdeee tepemdee anneme kızdım offff bıktırıdı beni şu gelme gitme işindeeeeeeeeeeeee yaaaa

neysem çocuklarıma çorbalarını verdim....köftemi yoğurdum....patateslerimi soydum geldimm

ayyy sinirim tepemdeee tepemdee anneme kızdım offff bıktırıdı beni şu gelme gitme işindeeeeeeeeeeeee yaaaa

neysem çocuklarıma çorbalarını verdim....köftemi yoğurdum....patateslerimi soydum geldimm

bu anneler gel deyince gelse geldim deyince sevinse ne güsel olurdu...

devrim sümüklerini yalıyo hahahaha

biri bana devrimin fotosunu mail atacaktı nese artık doğum günü fotolarını beklerim kuzuların

selam anneler.nescafe keyfi yaparken biraz baktım size görmediğim yeni anneler var onlara da merhaba diyorum.ben yazılanları alıntı ile cevaplayamıyorum ya sadece son yazılanı cvplayabiliyorum neyse öğrenicem inş.
Winston afyon merkezde misin?

merkezde değilim ilçedeyim sen?

Birsenim akşamları gelmek istiyorum ama eşim arıza çıkıryor daha önce buraya yazmıştım..sapıttı adam.kitap okuma saati ve sinema günleri koydu:))..çocuklarla ve onunla ilgilenecekmişim ayrıca...mala bağladı ya..geçici bişeydir inşallah..yoksa gelmez olur muyum heçççç

winston haşhaş fikri süper,bizim tarlalarda olur haşhaş yollasalar mı acaba:)..bağımlı olmasınlar sonra

ay inanmıyorum ne kadar sıkıcııı kk dururken

firoşş hoşgeldin cnm adam kültür yapıyoo ve ayrıca sinama olayınızı kıskandım valla biz 3 senedir kapısından geçiyoruz......ama hergece hergecede bayar yaaa bence bir gece kocanın istediğini yap bir gece kk valla bana kk ya ambargo koysa kavga ederim ama senin durumun farklı bütün gün ben evdeyim o yüzden bizimki bişey demiyorrr

ayyyyyyyyyy winston gisliden gisliden kafamı yapıyon kızzz haşhaşlaa

desene yoksa ikizler nasıl bakılır hahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…