İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayyyyyy ben geldim çok şükür dantelimin 2 sırası kaldı bitiminie 10 dk biter artık...yeni bişey başlayacağımm....merak eden olursa havlu kenarı yapıyorum kızlar....

ayy binbir iştahla patates köfte pilav yaptım
anam bi ağır geldi 4 köfte yedimki hedefim 7 köfteydi bide köftelerimin 2 sini veletuslar yedi...pilavı yiyemedim....patatesimide çocuklar yedi....eeee yarı aç yarı tok kalktım....acaba kolamı şişirdi beni beee....neyse yedim koydum lavobaya geldim...kociş 11 -12 kadar yok sanırım kuzuları uyutmak bana kalıyor ........

hoşgeldinn,
ben de geldim, yemeği yedik elif kestiriyo şimdi ben de biras uyusammı diyorum ama ben başımı koysam anında kalkar sinir oluyorumm.
firdoscumm iki bebeyle film seyredebiliyorsanız bravo wallaaa, bence de güsel bir uygulama, ama mesela bari bir free friday uygulaması yapın, cumalar sana kalsın, ne dersin ?
birsoş kendini dantele verdinn iicene, ben de kitap okumak istiyorum, elif şafağın yeni kitabı çıkmış, kociş de almış ama başlayamadım daha, çocuk gelişimine dair bir kitap vardı, onu bitirdimm, zaten içgüdüsel olarak yaptıklarımızın çoğu doğruymuş.

kızlar her akşam izlemiyoruz zaten,bebekler akşam 8-11 arası uyuyorlar o arada izliyoruz..zaten hergece izleyemem ben,beynim patlar...arada kaçamak yapıyorum görüldüğü gibi

kirpim ablan nasıl oldu?

kızlar her akşam izlemiyoruz zaten,bebekler akşam 8-11 arası uyuyorlar o arada izliyoruz..zaten hergece izleyemem ben,beynim patlar...arada kaçamak yapıyorum görüldüğü gibi

kirpim ablan nasıl oldu?

canım ablam bugün ameliyat oldu, doktoruyla henüz görüşememişler biraz önce ayılmıi, umarım iyi geçmiştir.

ayyyy kuzummmm ben kitap okuyamıyorummmm bunlar devamlııııı araya giriyooo kitap okutmuyolarrr yırtıyolar hattaaa

ülen devrime bindallı arıyommmm bulamazsammm kesip dikeceğim vallaaaaaaaaaaaaaaaa

kirpim ablan nasıl oldu?

cnm 8-11 arası uyuyunca gece uyuyorlar mı?
ayrıca film izlemeniz süpermiş sakin bir ev maşallah
bizim evde her akşam aynı film başrolde ben seri katil

beren kopardın beni yawwww hahhaa seri katill testere senmisin yoksaa :)))

ayy kimseler gelmemiş kankim neler yapıyor acepp

maşallah faturan da ne az gelmiş bikiniyle dolaşıyosunuz diycem ama çok da büyük konuşmak istemiyorum faturam gelince sen de benimle alay edersin bizimki ne gelicek bilmiyorum ayarı da bozulmuş halen yaptırmadık kaçda yandığından bile haberim yok
erenzeynoya ne oldu ki
aslında ben o diziyi sevdim kanuniin yeniliklerinden de bahsediyor ama dizinin ne şekilde gideceğini bilmiyorum en azından klasik dizilerden farklı olmuş
tatlım bu aralar kızlar hasta ya o yüzden pek takılamadım daha doğrusu uğrdım ama sık değil inşallah herşey düzene girer de sık sık gelirim
aslında herkes istediği gibi yorumluyor canım bence onlara inanmayalım eskiden savaş varmış istediğin gibi ben bunu koruyorum sen karışma deme gibi bi durum olamaz dı sanırım insanlar şimdiki gibi modern değildi belki de o yüzden evlilikle sonuçlanmış. (gerçi ben de istediğim gibi yorumladım hatta abartıp kadına da mübahtır diyim tam olsun )
modern çağın temizlikçisi işte çağa ayak uydurmak lazım

heyyyyyy maşallah yediler süpürdüler seni de aç bıraktılar ben şimdi kendime yemek hazırlamaya yetişemiyorum bi de onlar büyüyünce benim yemeklerimi de yiyecek ay bu arada bütün gün yemek yiyemez durumdayım çoğu zaman o kadar koşuşturuyorum uyksuzluk da var ama bir gram vermemişim deli oldum eşim de maşallah nasıl yiyo hamilelikteki tüm kiloları vermiş o da benimle 7 kilo almıştı da
canım ablam bugün ameliyat oldu, doktoruyla henüz görüşememişler biraz önce ayılmıi, umarım iyi geçmiştir.
canım geçmiş olsun önemli değildir inşallah

merhaba kizlar bende yeni anne oldum benide alin icer
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn:71

Yasemin hoşgeldin..seni başka bi topikten tanıyorum,bebeklerin küvözdeydi sanırım,çıktılar mı?

Berencim uyanıyolar tabii ama denizi sallayıca uyur geri ama kağan bire kadar falan oturuyor:)
seri katil haa.....

kızlarr Kağan oturuyo resmen,bugün 3-4 dk oturdu ama daha fazla oturtmadım kortum yavv...çok mutlu oldum..

Kirpim geçmiş olsun.

Eylül,Erenzeyno öyle bi karar aldı canım,üyeliğini sildirdi.biz görüştük nedenleri var kendine göre..belki gelir yine kim bilir,

Womenlove:80:

Son düzenleme:
eylülcüğüm hoşgeldin cnm

inş. kızlar cananın doğumgününe kadar toplanır cnm ...

kocalar zaten bizden fazla yerrr bizden çok verirrr

ülen canım dondurma istedi beee

maşallahh kağana cnm daha neler yapacaklar ben çok uslu göryorum seninkilerii valla maşallahh

sağol canımmmm..şu sıralar iyiler Birsenim ama dellenebilirler her an..dönem dönem geliyo bizimkilere

bu anneler gel deyince gelse geldim deyince sevinse ne güsel olurdu...

biri bana devrimin fotosunu mail atacaktı nese artık doğum günü fotolarını beklerim kuzuların
buraya koymaya çalışacağım şimdiiiii
ayrıcada yerim onun sümüklerini
hahahahah
bu mesajdan alıntı yap diye bi link var varyaaa onun yanında ufak bi link daha var ona tıkla alıntı yapacaklarını sonrada konuya cevap veri tıkla en sonra sonra otomatik çıkıyo zaten ordan yazarsınnn
ay inanmıyorum ne kadar sıkıcııı kk dururken
şiddetle katılıyorum sanaaaa
bağımlı olsam ben olurdum bişi olmaz:))biraz kafa yapar:))
haha banada gönder yawww benimde ihtiyacım varrrrr
ben sana ne yazacaktım kız alıntı yapmışım unuttum vallahaaa
geçmiş olsunnnn ablacığınaaaa
merhaba kizlar bende yeni anne oldum benide alin icer
aç kapıyı bezirgan başıııııııı

gel anam gel açık sana kapıııı
ülen devrime bindallı arıyommmm bulamazsammm kesip dikeceğim vallaaaaaaaaaaaaaaaa
azimle sı...n duvar delermişşş
beren kopardın beni yawwww hahhaa seri katill testere senmisin yoksaa :)))

ayy kimseler gelmemiş kankim neler yapıyor acepp
neler yapmadımkiii çocukları yıkadım kuaföre gitim kaş bıyık aldırdım tiramüsü için pasta altı aldım yapımı yarına kaldı bebeleirn karnını doyurdum banyo yapacağım yapmadan buraya koştummmm
çok özel değilse biraz bahsetsene canım sildirme sebebini gerçekten ben çok merak ettim de

eylülcüğüm hoşgeldin cnm

inş. kızlar cananın doğumgününe kadar toplanır cnm ...

kocalar zaten bizden fazla yerrr bizden çok verirrr

ülen canım dondurma istedi beee

bizde varrrr hemide magnummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…