kızlar her akşam izlemiyoruz zaten,bebekler akşam 8-11 arası uyuyorlar o arada izliyoruz..zaten hergece izleyemem ben,beynim patlar...arada kaçamak yapıyorum görüldüğü gibi
kirpim ablan nasıl oldu?
hoşgeldinn,
ben de geldim, yemeği yedik elif kestiriyo şimdi ben de biras uyusammı diyorum ama ben başımı koysam anında kalkar sinir oluyorumm.
firdoscumm iki bebeyle film seyredebiliyorsanız bravo wallaaa, bence de güsel bir uygulama, ama mesela bari bir free friday uygulaması yapın, cumalar sana kalsın, ne dersin ?
birsoş kendini dantele verdinn iicene, ben de kitap okumak istiyorum, elif şafağın yeni kitabı çıkmış, kociş de almış ama başlayamadım daha, çocuk gelişimine dair bir kitap vardı, onu bitirdimm, zaten içgüdüsel olarak yaptıklarımızın çoğu doğruymuş.
canım ablam bugün ameliyat oldu, doktoruyla henüz görüşememişler biraz önce ayılmıi, umarım iyi geçmiştir.
merhaba kizlar bende yeni anne oldum benide alin icer
merhaba kizlar bende yeni anne oldum benide alin icer
buyur cnm hoşgeldinnnnn
amaninn taze anne hoşgeldin, oyy benim senin avatardaki bebişi istiyorumm, o yanakları ısırmakkk.
birsencimm saol canım.
canım ablam bugün ameliyat oldu, doktoruyla henüz görüşememişler biraz önce ayılmıi, umarım iyi geçmiştir.
kızlar her akşam izlemiyoruz zaten,bebekler akşam 8-11 arası uyuyorlar o arada izliyoruz..zaten hergece izleyemem ben,beynim patlar...arada kaçamak yapıyorum görüldüğü gibi
kirpim ablan nasıl oldu?
maşallah faturan da ne az gelmiş bikiniyle dolaşıyosunuz diycem ama çok da büyük konuşmak istemiyorum faturam gelince sen de benimle alay edersin bizimki ne gelicek bilmiyorum ayarı da bozulmuş halen yaptırmadık kaçda yandığından bile haberim yoksağol canım .sizede geçmiş olsun .ben bir battaniye birde yorgan atıyorum bide evin heryerini ısıtıyorum yatak odası hariç yoksa kolidordan kapıyı açtıkça üfürüyor soğuk .amaaaaa bugün bir fatura geldi 430 tl ölecektim gördügümde rekor kırmışım heralde bende tek oda ısıtacagım başka yolu yok .
sağol canım. yok canım ben berki bu yıl aldım kreşten okul yaşımız geldi anaokuluna gidiyor .öğlen gidiyor akşam 5,30 geliyor
nazan birsen seni özlemiş hadi çıkta gel arkadaşım.
wayyyy hadi bakalım iyi muhabbetler ayyy valla özendim beeeee .keyfini çıkarın çokta dedikodu yapmayın sakınnnn.
erenzeynoya ne oldu kiİyi geceler arkadaşlar.
Bugün giremedim topiğe ama yanlız değilmişim kimseler gelmemiş zaten.
Misafirlerimi yolcu ettim,eşim geldi attaaa gittik.
Turladık biraz birerde kokoreç yedik,ordanda anneme geçtik çayımızı içtik yeni geldik eve...
Dırım ve canan muhabettiniz bol olsun.
ERENZEYNO nedenki üyeliğini iptal etmiş?
aslında ben o diziyi sevdim kanuniin yeniliklerinden de bahsediyor ama dizinin ne şekilde gideceğini bilmiyorum en azından klasik dizilerden farklı olmuşbu arada bakıyorum da yeni başlayan bir dizi var duymuşsunuzdur,muhteşem yüzyıl,meral okay ın röportajı var kanuni şehvet düşkünüydü demiş.çığ gibi tepkiler var.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
tatlım bu aralar kızlar hasta ya o yüzden pek takılamadım daha doğrusu uğrdım ama sık değil inşallah herşey düzene girer de sık sık gelirimvalla yeni yıl yaramadı bize...neden gelmiyor kızlar anlamıyorum 2010 da bebekler dahamı sakindi.??? yada bu topikte yazışıyoruz diyemi gelinmiyor...
almina,eylül,firodos,artvinli,burcu,fatoş liiste uzuyor....
belkide sıkıldınız ne bilem.....ama iyi oluyor burada muahbbet sıkıntılı dünyamızdan bi nebze uzaklaşıyoruz hiç değilse
aslında herkes istediği gibi yorumluyor canım bence onlara inanmayalım eskiden savaş varmış istediğin gibi ben bunu koruyorum sen karışma deme gibi bi durum olamaz dı sanırım insanlar şimdiki gibi modern değildi belki de o yüzden evlilikle sonuçlanmış. (gerçi ben de istediğim gibi yorumladımwomenLove,ben de senin gibi düşünüyorum.erkeklerin çoğu şehvet düşkünü ki,sen koskoca cihan padişahı olacaksın,tek kadınla yetineceksin...mümkün değil.ya bana göre islamiyet bile aslında erkeklere bu izni vermiş durumda.4 kadınla evlilik caiz.nedeni ise o zamanki savaşlar,kadınların korunmaya ihtiyacı var vs,ama benim anlamadığım neden sadece kadınları himayeniz altına alın koruyun kardeşiniz gibi gözetin dememiş de,4 tanesiyle de evlenebilirsiniz demiş?yanlış anlamayın müslümanım da,sık sık şüpheci eleştirel yaklaşımım ortaya çıkar elimde değil
modern çağın temizlikçisi işte çağa ayak uydurmak lazım2-3 kez kadın tuttum,hepsinde bir hata gördüm..Yani öyle aşırı titiz olduğumu da sanmıyorum..burcum başak değil,kova ..Dağınığımdır yani.. Yer silmek için vileda istediler mi gıcık oluyorum aynen..Vileda ile yerler silinmiyor,sadece yerleri ıslatıyor,elle siliyorum ben ..Siz de elle silin diyorum..Vileda teklifi yapması bile işe samimetsizlik kattığını,uyduruktan iş yapacağını düşünmeme neden oluyor...Vileda ile yer silcek olsam kendimi yormamak için silerim arasıra..Neden kadın tutayım ki o zaman...Kadın camları silecek,yerler zaten tozluydu,sen bas o tozlu çoraplarla koltuklarıma cam silecem diye..Offf sinir oldum..Yok dedim olmaz bununla da ..Son kez gelişi,bir daha çağırmam..bir de aslında insanın yüzü de olmuyor,utanıyor şöyle yapın böyle yapmayın diye..bazan diyorum,bazan de diyemiyorum..Karşımdakini istemeden kırarım,üzerim diye..sonra düşünüyorum madem ihtiyacı var işinin hakkını vermeli ..beni görünce işten,güçten ev temizliğinden anlamaz sanıyorlar..bir de yumuşak başlı bulup uydurdukları işi anlamayacağımı sanıyorlar ilk etapta..Ama öyle olmadığını anlıyorlar..tabi iş işten geçmiş oluyor,gıcık kapmış olduğum için bir daha çağırmıyorum..Anca cam silmek için kadın tutarım sanırım..Onu da ön tembihlerle...
heyyyyyy maşallah yediler süpürdüler seni de aç bıraktılar ben şimdi kendime yemek hazırlamaya yetişemiyorum bi de onlar büyüyünce benim yemeklerimi de yiyecek ay bu arada bütün gün yemek yiyemez durumdayım çoğu zaman o kadar koşuşturuyorum uyksuzluk da var ama bir gram vermemişim deli oldum eşim de maşallah nasıl yiyo hamilelikteki tüm kiloları vermiş o da benimle 7 kilo almıştı daayyyyyy ben geldim çok şükür dantelimin 2 sırası kaldı bitiminie 10 dk biter artık...yeni bişey başlayacağımm....merak eden olursa havlu kenarı yapıyorum kızlar....
ayy binbir iştahla patates köfte pilav yaptım
anam bi ağır geldi 4 köfte yedimki hedefim 7 köfteydi bide köftelerimin 2 sini veletuslar yedi...pilavı yiyemedim....patatesimide çocuklar yedi....eeee yarı aç yarı tok kalktım....acaba kolamı şişirdi beni beee....neyse yedim koydum lavobaya geldim...kociş 11 -12 kadar yok sanırım kuzuları uyutmak bana kalıyor ........
canım geçmiş olsun önemli değildir inşallahcanım ablam bugün ameliyat oldu, doktoruyla henüz görüşememişler biraz önce ayılmıi, umarım iyi geçmiştir.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnmerhaba kizlar bende yeni anne oldum benide alin icer
buraya koymaya çalışacağım şimdiiiiibu anneler gel deyince gelse geldim deyince sevinse ne güsel olurdu...
biri bana devrimin fotosunu mail atacaktı nese artık doğum günü fotolarını beklerim kuzuların
hahahahahayrıcada yerim onun sümüklerini
bu mesajdan alıntı yap diye bi link var varyaaa onun yanında ufak bi link daha var ona tıkla alıntı yapacaklarını sonrada konuya cevap veri tıkla en sonra sonra otomatik çıkıyo zaten ordan yazarsınnnselam anneler.nescafe keyfi yaparken biraz baktım size görmediğim yeni anneler var onlara da merhaba diyorum.ben yazılanları alıntı ile cevaplayamıyorum ya sadece son yazılanı cvplayabiliyorum neyse öğrenicem inş.
Winston afyon merkezde misin?
şiddetle katılıyorum sanaaaaay inanmıyorum ne kadar sıkıcııı kk dururken
haha banada gönder yawww benimde ihtiyacım varrrrrbağımlı olsam ben olurdum bişi olmaz:))biraz kafa yapar:))
ben sana ne yazacaktım kız alıntı yapmışım unuttum vallahaaahoşgeldinn,
ben de geldim, yemeği yedik elif kestiriyo şimdi ben de biras uyusammı diyorum ama ben başımı koysam anında kalkar sinir oluyorumm.
firdoscumm iki bebeyle film seyredebiliyorsanız bravo wallaaa, bence de güsel bir uygulama, ama mesela bari bir free friday uygulaması yapın, cumalar sana kalsın, ne dersin ?
birsoş kendini dantele verdinn iicene, ben de kitap okumak istiyorum, elif şafağın yeni kitabı çıkmış, kociş de almış ama başlayamadım daha, çocuk gelişimine dair bir kitap vardı, onu bitirdimm, zaten içgüdüsel olarak yaptıklarımızın çoğu doğruymuş.
geçmiş olsunnnn ablacığınaaaacanım ablam bugün ameliyat oldu, doktoruyla henüz görüşememişler biraz önce ayılmıi, umarım iyi geçmiştir.
aç kapıyı bezirgan başıııııııımerhaba kizlar bende yeni anne oldum benide alin icer
azimle sı...n duvar delermişşşülen devrime bindallı arıyommmm bulamazsammm kesip dikeceğim vallaaaaaaaaaaaaaaaa
neler yapmadımkiii çocukları yıkadım kuaföre gitim kaş bıyık aldırdım tiramüsü için pasta altı aldım yapımı yarına kaldı bebeleirn karnını doyurdum banyo yapacağım yapmadan buraya koştummmmberen kopardın beni yawwww hahhaa seri katill testere senmisin yoksaa :)))
ayy kimseler gelmemiş kankim neler yapıyor acepp
çok özel değilse biraz bahsetsene canım sildirme sebebini gerçekten ben çok merak ettim deYasemin hoşgeldin..seni başka bi topikten tanıyorum,bebeklerin küvözdeydi sanırım,çıktılar mı?
Berencim uyanıyolar tabii ama denizi sallayıca uyur geri ama kağan bire kadar falan oturuyor:)
seri katil haa.....
kızlarr Kağan oturuyo resmen,bugün 3-4 dk oturdu ama daha fazla oturtmadım kortum yavv...çok mutlu oldum..
Kirpim geçmiş olsun.
Eylül,Erenzeyno öyle bi karar aldı canım,üyeliğini sildirdi.biz görüştük nedenleri var kendine göre..belki gelir yine kim bilir,
Womenlove:80:
eylülcüğüm hoşgeldin cnm
inş. kızlar cananın doğumgününe kadar toplanır cnm ...
kocalar zaten bizden fazla yerrr bizden çok verirrr
ülen canım dondurma istedi beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?