bu arada bakıyorum da yeni başlayan bir dizi var duymuşsunuzdur,muhteşem yüzyıl,meral okay ın röportajı var kanuni şehvet düşkünüydü demiş.çığ gibi tepkiler var.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
en iyisini yaptınız arada böyle kaçamaklar enerji veriyor.
cano yok gelmiyecek heralde bu gecede ...
valla yeni yıl yaramadı bize...neden gelmiyor kızlar anlamıyorum 2010 da bebekler dahamı sakindi.??? yada bu topikte yazışıyoruz diyemi gelinmiyor...
almina,eylül,firodos,artvinli,burcu,fatoş liiste uzuyor....
belkide sıkıldınız ne bilem.....ama iyi oluyor burada muahbbet sıkıntılı dünyamızdan bi nebze uzaklaşıyoruz hiç değilse
valla yeni yıl yaramadı bize...neden gelmiyor kızlar anlamıyorum 2010 da bebekler dahamı sakindi.??? yada bu topikte yazışıyoruz diyemi gelinmiyor...
belkide sıkıldınız ne bilem.....ama iyi oluyor burada muahbbet sıkıntılı dünyamızdan bi nebze uzaklaşıyoruz hiç değilse
oooo iyiyimiş beee valla tek bebem olsaydı kesinlikle temizlik işine giderdim valla yarım günlüğü özellikle kim verecek bee 4 saatte 40 tl...haftada 3 kere gitsen süper....
valla kızlar imkanınız varsa alınn ...benim yok o yüzden her iş birsen çavuşa bakar...ben ütü hariçç her işi yapıyroum annem deseniz iş yapmaz bana ....eşimin seyhatleri yüzünden çok biraraya geldiğimizden...tahammülü az....bana...
ben kadın maddi durumum olsada zor alırıdım sanırım ....çünki herkesin işini beğenmem titz olaacak eee titizde olmuyor kadınlar artık pratiğe döktüklerinden mesela asla vilada ile yer silmem banyoda olsa silmeden yerleri süpürürüm... ve her sildiğim suda çamaşır suyu olacak.........gıcık bi insanım yani
canım ben geliyorum aslında..
hep sıkıntılarımı yazıp yazıp gidiyorum. o yüzden okumakla yetiniyorum şimdilerde. hani bazen insanın susmak istediği zamanlar olurya öyle bi zamandayım sanırım......
geçecek geçecek inşallah......
:78:
womenLove,ben de senin gibi düşünüyorum.erkeklerin çoğu şehvet düşkünü ki,sen koskoca cihan padişahı olacaksın,tek kadınla yetineceksin...mümkün değil.ya bana göre islamiyet bile aslında erkeklere bu izni vermiş durumda.4 kadınla evlilik caiz.nedeni ise o zamanki savaşlar,kadınların korunmaya ihtiyacı var vs,ama benim anlamadığım neden sadece kadınları himayeniz altına alın koruyun kardeşiniz gibi gözetin dememiş de,4 tanesiyle de evlenebilirsiniz demiş?yanlış anlamayın müslümanım da,sık sık şüpheci eleştirel yaklaşımım ortaya çıkar elimde değil
becerikliii tabii canımm yaa ,ama çok sıkıldım valla durumuna yaa başkası olsa kafayı yerdi gerçekten bu kadar sıkıntıya rağmen yüzü ve gözleri hep gülüyor rabbim hep güldürsün onları...ellerine saglık canomun becerikli hatun .esasında bayagı büyüdüler bir düzene girmeeri lazım ama bazı çocuklar huzursuz oluyor uykuyu sevmiyor.berk gece bir kere kalkardı benim 6 aylıkken bile emreyle ege daha az seviyorlar uykuyu ama özellikle ege çok az uyuyor ve huysuz sürekli ilgi bekler . inşallah bir kaç aya abilerine benzemeye başlarlar bende rahatederim .
benimde dikkatimi çekiyor bu aralar kimse ugramıyor herkez bir koşturma içinde heralde sıkıldıklarını pek sanmıyorum ben şahsen hiç sıkılmıyor hatta dagıtıyorum kafayı burda ama gündüz giremiyorum bende .
fatoşcuğum tabiki sıkıntılar yaşabilirisiniz,hatta canınız yazmak istemeye bilir sıkıntınız olmadancanım ben geliyorum aslında..
hep sıkıntılarımı yazıp yazıp gidiyorum. o yüzden okumakla yetiniyorum şimdilerde. hani bazen insanın susmak istediği zamanlar olurya öyle bi zamandayım sanırım......
geçecek geçecek inşallah......
:78:
Arkadaşlar,pc yi açıyorum sabahtan,kk yi de tabi..Ama şu günlerde sıpalarım öyle hareketli ki..Yorgunluktan ölüyorum..Yemek falan yapmaya fırsatım olmuyor o derecede yani..Ya kahvaltı yapıyoruz ya eşim mutfakta bir şeyler yapmaya çalışıyor ya dışardan pide vs alıyor..Ek gıdalara ciddi ciddi geçtiğimiz şu 2-3 günden beri ne zaman altlarını açsam kakalı..öyle ishal falan da değiller..Çok hareketlendiler ayrıca..Temmuz annelerine bile 1-2 kez falan çok kısa yazabildim..bazan de yazacak mecalim olmuyor,okumakla yetiniyorum....Yani sıkılmakla falan ilgisi yok,lütfen kırılmayın,alınmayın..Hazır sıpalar uyumuşken geçmişi de okuyayım ..
2-3 kez kadın tuttum,hepsinde bir hata gördüm..Yani öyle aşırı titiz olduğumu da sanmıyorum..burcum başak değil,kova ..Dağınığımdır yani.. Yer silmek için vileda istediler mi gıcık oluyorum aynen..Vileda ile yerler silinmiyor,sadece yerleri ıslatıyor,elle siliyorum ben ..Siz de elle silin diyorum..Vileda teklifi yapması bile işe samimetsizlik kattığını,uyduruktan iş yapacağını düşünmeme neden oluyor...Vileda ile yer silcek olsam kendimi yormamak için silerim arasıra..Neden kadın tutayım ki o zaman...Kadın camları silecek,yerler zaten tozluydu,sen bas o tozlu çoraplarla koltuklarıma cam silecem diye..Offf sinir oldum..Yok dedim olmaz bununla da ..Son kez gelişi,bir daha çağırmam..bir de aslında insanın yüzü de olmuyor,utanıyor şöyle yapın böyle yapmayın diye..bazan diyorum,bazan de diyemiyorum..Karşımdakini istemeden kırarım,üzerim diye..sonra düşünüyorum madem ihtiyacı var işinin hakkını vermeli ..beni görünce işten,güçten ev temizliğinden anlamaz sanıyorlar..bir de yumuşak başlı bulup uydurdukları işi anlamayacağımı sanıyorlar ilk etapta..Ama öyle olmadığını anlıyorlar..tabi iş işten geçmiş oluyor,gıcık kapmış olduğum için bir daha çağırmıyorum..Anca cam silmek için kadın tutarım sanırım..Onu da ön tembihlerle...
bende çok sıkıntılı günler geçiriyorum, sizleri özlüyorum okuyup çıkıyorum..
dediğin gibi geçicek inş. cnm Allah yardımcımız olsun hepimizin
yaşasınnn burda bir hareket olmuş nihayett,
alminacımm nasıl yaa temizlikçi tutuyorsun da viledaylamı silmek istiyor, yok artıkk. kasını niye tutucan o zaman, senin de dediğin gibi vileda dediğin ordan oraya taşıyor pislikleri sadece. temizlikçim çok iyi neyseki 4 yıldır alıyorum, tek sıkıntım deri terlikler de dahil herrşeyi makinaya atıp yıkaması ve herşeyi ortadan kaldırmak için biryerlere tıkıştırması. ama yine de temizliği çok çok iyi, çok memnunum. bir de şöyle diyebileceğim bir bakıcı bulsam daha ne isterim.
kızlar ne kadar canınız sıkkın olsa da burada deşarj oluyoruz, yazın yinedee. walla ben şahsım adına sosyallikten çook uzak bir yaşam sürdüğüm için şu an, sizlerle burada paylaşıma girdiğimde, dostlarımla konuşup dertleşmiş kadar rahatlıyorum, sanal arkadaşlarımı çok seviyorum.
Günaydın kızlar..
Birsencim neden bu topikte yazışıyorsunuz diye gelmeyeceğimizi düşündün ki?kendi adıma söyliyim bununla ilgisi yok..zaten burası Cananın açtığı bir topik,mümkün mü gelmemem?gündüz okuldayım ve bilgisayarım çoook yavaş..eve gidincede zaman olmuyor ki..birde bakıyorum kimse gelmemiş bende yazmadan çıkıyorum napıyım.. bu aralar evet eski tadı yok buraların.....herkes kayıp sanki..
evet canım fiyatlar öyle gerçekten ama yarım gün 40 lira ideal bence dediğin gibi hem evin temiz kalır mesela bi gelmedeyok öyle değil o yarım güne işleri sığdırıyor sığdıramadıklarını mesela camı haftaya siliyor haftada bir geliyor 35-40 tl dedi 140 yapıyo ayda evin de temiz kalıyo aslında iyi ama işi nasıl acaba apartmanı pek iyi yapmıyo ama fiyatlar böyle diyor günlük temizlik bir kere gelmeye 80 -100 ama böyle olursa ev temiz kaldığı için ucuza geliyor
ay ikimizde birbirimizi uyutmuyoruz sonuç ne olacak bilmem yani aslında ben uyuyorum ama onlar uyumuyo hahahahaiyi geceler hepinize benim de uykum geldi
canan sen mi çocukları uyuttun çocuklar mı seni uyuttu ortalarda yoksun canım
vallaha çok şanslısın ttalım istanbulda olsan birinizin maaşı gider bu işlere hahahahagünaydın kızlar..
muhabbet bakıcı ve temizlikçi bayanlar üstüne olmuş.bizim burda temizlikçiler 60 lira alıyor,tüm gün geliyorlar..ben temizlikçimden memnunum,her yeri çok güzel silip süpürür..halıları siler,koltukları siler.vileda hiç kullanmaz.evim büyük ama eli çok çabuk kadının.burası küçük bir şehir olduğu için fiyatlar daha uygun tabii.ayda bir geliyor,bende haftada iki gün temizlerim evi.sağolsun bakıcımızda temizler,yardım ediyor.bebekler küçük olduğu için daha öyle kirlenme durumu olmuyor evin.ama temizlik hastasıyım ben,bu konuda tedaviye ihtiyacım var gerçekten.napıcam bilmiyorum,halalarıma çekmişim
bakıcı konusuna gelinci bizimki 300 lira alıyor ama hiç yalnız bakmadı daha.üç gün annem,iki gün eşim ve ben yardımcı oluyoruz.kadın iyi bakıyor.çorbalarını falan hep o yapar.şu anda memnunum.küçük yerde yaşamanın hem böyle avantajları var hem de bir çok dez avantajı işte..
geçmiş olsunn kuzummm çok ilerlemez işallahhhhhhgünaydın herkeze.
bu sabah bogazlarım şiş gögsümde agrı egenin çıglıklarıyla kalktım sanki kene yapışmış çocuga
ayyy bir aldım kucagıma sırılsıklam ee normal uykuya dalmak için koca biberon suyu içiyor gecede
mama emzigi bıraktıgından beri karnı yoksa uyumak için su içiyor .neyse üst baş deyiştirdik .
kahvaltı hazırlayamadım kolum kalkmadı mama verdim .birazdan kalkarlar roterli kahvaltımızı yaparız
inşallah gribim ilerlemez yandım yoksa annemde sabah karga b.....ta hem yanlızım . yemeden eve
gitmiş oda şimdi
geldi hasta avukat aramış miras işi vardı onu halledeceklermiş yani bugün hem hasta hem yanlızım
ben kaçar emre mızıldıyor.
yaşasınn afyonda oturan biri var artık bende yanlız değilim:)))
hahaha tamam kaptım püf noktasınııı ilacı dök kurutkızlar geçenlerde konuşulmuştu demir ilacının lekesi çıkmıyo falan diye çocuklara içirirken halımın beyaz yerine 2 damla damladı nasıl olsa çıkmıyo diye allah var uğraşmadım hiç sonra temizlikçi geldi sildi çıkmadı neyse eşim halıya bir bardak ayran dökmüş ben evde yokken silmemiş oda kurumuş eve geldim halıyı neyle silsem diye düşünürken açıkcası üşendim bulaşık deterjanıyla sileyim dedim ayran lekesi zaten çıktı da demir ilacının lekeside çıktı belki 1 haftadır oradaydı aklınızda bulunsun diye yaziim dedim..
çocuk kıyafetlerinde benim pek yok önlük varken veriyorum genelde ilaçları o yüzden kıyafetleri kirlenmiyo
yavrukirpiiicanım bilg sabahtan beri açık ama hiç başına oturamadım bugün, cidden bu ara popülaritesi düştü topiğin, tv programları gibi bi kavga filan çıkaralım reyting olsun
zuhaha züpper fikirrrrrsabahtan beri baktımda ziyaretçi sayısı üyeden daha fazla onlar üye olsunda bari onlarla yazışalım yada atışalım
anana kadar geliyon bana gelip yatağını almıyon seni gidi seniiiiiiİyi geceler arkadaşlar.
Bugün giremedim topiğe ama yanlız değilmişim kimseler gelmemiş zaten.
Misafirlerimi yolcu ettim,eşim geldi attaaa gittik.
Turladık biraz birerde kokoreç yedik,ordanda anneme geçtik çayımızı içtik yeni geldik eve...
Dırım ve canan muhabettiniz bol olsun.
ERENZEYNO nedenki üyeliğini iptal etmiş?
eski dönem erkeklerin hepsi şehvetine düşkünmüşallahibacım diziye reklam arsnda göz attımda kanuniyi tanımam amabu arada bakıyorum da yeni başlayan bir dizi var duymuşsunuzdur,muhteşem yüzyıl,meral okay ın röportajı var kanuni şehvet düşkünüydü demiş.çığ gibi tepkiler var.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
yavrum bir bilsen halim içler acısı vallahi beni gör oturağla hahahaen iyisini yaptınız arada böyle kaçamaklar enerji veriyor.
cano yok gelmiyecek heralde bu gecede ...
ay ne 40 dakkası kız yarım saat anca çocuk esirgeme urumna verecem ben bunları kararımı verdim vallahaaaayaaa arkadaşım o kadar zor durumdaki
inan bana nefes devamlı mızıklanıyor çocuklar yaa yaşına girecekelr bi nefes aldırtmadılar kadına
devrimi salladı uyuttu dk. tut en fazla 40 dk. uyudu 41 dk değil yani.....m.kemal ise hiç uyumadı ve uyumadıkları için devamlı mız mızzz haldeler yaa....canım bide biz geliyoss diye hemen kek yapmış çay yapmışşş....çayını içtim bolll boll valla kahvemizide içtik....gerçekten kendi adıma çok iyi oldu vallaaa
ya kimse senin yaptığın temizlik gibi yapmıyo maalesef ya iyimserliği kenarı bırakıcaz başında şöyle yap böyle yap diycez yada uğraşmayıp kendmiz yapıcaz hahah2-3 kez kadın tuttum,hepsinde bir hata gördüm..Yani öyle aşırı titiz olduğumu da sanmıyorum..burcum başak değil,kova ..Dağınığımdır yani.. Yer silmek için vileda istediler mi gıcık oluyorum aynen..Vileda ile yerler silinmiyor,sadece yerleri ıslatıyor,elle siliyorum ben ..Siz de elle silin diyorum..Vileda teklifi yapması bile işe samimetsizlik kattığını,uyduruktan iş yapacağını düşünmeme neden oluyor...Vileda ile yer silcek olsam kendimi yormamak için silerim arasıra..Neden kadın tutayım ki o zaman...Kadın camları silecek,yerler zaten tozluydu,sen bas o tozlu çoraplarla koltuklarıma cam silecem diye..Offf sinir oldum..Yok dedim olmaz bununla da ..Son kez gelişi,bir daha çağırmam..bir de aslında insanın yüzü de olmuyor,utanıyor şöyle yapın böyle yapmayın diye..bazan diyorum,bazan de diyemiyorum..Karşımdakini istemeden kırarım,üzerim diye..sonra düşünüyorum madem ihtiyacı var işinin hakkını vermeli ..beni görünce işten,güçten ev temizliğinden anlamaz sanıyorlar..bir de yumuşak başlı bulup uydurdukları işi anlamayacağımı sanıyorlar ilk etapta..Ama öyle olmadığını anlıyorlar..tabi iş işten geçmiş oluyor,gıcık kapmış olduğum için bir daha çağırmıyorum..Anca cam silmek için kadın tutarım sanırım..Onu da ön tembihlerle...
geçecekmi gerçektennnnnnnnbende çok sıkıntılı günler geçiriyorum, sizleri özlüyorum okuyup çıkıyorum..
dediğin gibi geçicek inş. cnm Allah yardımcımız olsun hepimizin
kız sen bu beceriksizliklşe iyi koca bulmuşsun hahaha çocuğa bakıcı yapar temiliğitemizlikçi yapar bari yemek yapıyomuusn yoksa abiye kuzu gibi hergün pizzaya talimmiiyaşasınnn burda bir hareket olmuş nihayett,
alminacımm nasıl yaa temizlikçi tutuyorsun da viledaylamı silmek istiyor, yok artıkk. kasını niye tutucan o zaman, senin de dediğin gibi vileda dediğin ordan oraya taşıyor pislikleri sadece. temizlikçim çok iyi neyseki 4 yıldır alıyorum, tek sıkıntım deri terlikler de dahil herrşeyi makinaya atıp yıkaması ve herşeyi ortadan kaldırmak için biryerlere tıkıştırması. ama yine de temizliği çok çok iyi, çok memnunum. bir de şöyle diyebileceğim bir bakıcı bulsam daha ne isterim.
kızlar ne kadar canınız sıkkın olsa da burada deşarj oluyoruz, yazın yinedee. walla ben şahsım adına sosyallikten çook uzak bir yaşam sürdüğüm için şu an, sizlerle burada paylaşıma girdiğimde, dostlarımla konuşup dertleşmiş kadar rahatlıyorum, sanal arkadaşlarımı çok seviyorum.
Günaydın kızlar..
Birsencim neden bu topikte yazışıyorsunuz diye gelmeyeceğimizi düşündün ki?kendi adıma söyliyim bununla ilgisi yok..zaten burası Cananın açtığı bir topik,mümkün mü gelmemem?gündüz okuldayım ve bilgisayarım çoook yavaş..eve gidincede zaman olmuyor ki..birde bakıyorum kimse gelmemiş bende yazmadan çıkıyorum napıyım.. bu aralar evet eski tadı yok buraların.....herkes kayıp sanki..
ayyy hala kahvaltımı yapamadımmm
ay birso kızzz dün sana sihirli kupamı gösterip hava atacaktım tüh unutmuşum hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?