İkiz Anneleri Geyik Paneli

valla ben diziyi izlemedim...tarih bilgimde gitti....ssadece az çok aklımda kalan osmanlı beyleri kadına düşkün erkeklerin yüzdde 90 düşkün zaten....ama bu dizide sanırım kanuninin sadece şehvetini ön plana çıkarmışlarki herkes tepkiliii

en iyisini yaptınız arada böyle kaçamaklar enerji veriyor.
cano yok gelmiyecek heralde bu gecede ...

yaaa arkadaşım o kadar zor durumdaki
inan bana nefes devamlı mızıklanıyor çocuklar yaa yaşına girecekelr bi nefes aldırtmadılar kadına
devrimi salladı uyuttu dk. tut en fazla 40 dk. uyudu 41 dk değil yani.....m.kemal ise hiç uyumadı ve uyumadıkları için devamlı mız mızzz haldeler yaa....canım bide biz geliyoss diye hemen kek yapmış çay yapmışşş....çayını içtim bolll boll valla kahvemizide içtik....gerçekten kendi adıma çok iyi oldu vallaaa

valla yeni yıl yaramadı bize...neden gelmiyor kızlar anlamıyorum 2010 da bebekler dahamı sakindi.??? yada bu topikte yazışıyoruz diyemi gelinmiyor...

almina,eylül,firodos,artvinli,burcu,fatoş liiste uzuyor....

belkide sıkıldınız ne bilem.....ama iyi oluyor burada muahbbet sıkıntılı dünyamızdan bi nebze uzaklaşıyoruz hiç değilse

valla kimsseler yokk bende kaçayım bariiii herkes uyuyorken uyuyayım...gündüz hiç uyuyamıyroum sabahda veletler uyutmuyor.....

herkesi çokk öperimmmmmmmm

womenLove,ben de senin gibi düşünüyorum.erkeklerin çoğu şehvet düşkünü ki,sen koskoca cihan padişahı olacaksın,tek kadınla yetineceksin...mümkün değil.ya bana göre islamiyet bile aslında erkeklere bu izni vermiş durumda.4 kadınla evlilik caiz.nedeni ise o zamanki savaşlar,kadınların korunmaya ihtiyacı var vs,ama benim anlamadığım neden sadece kadınları himayeniz altına alın koruyun kardeşiniz gibi gözetin dememiş de,4 tanesiyle de evlenebilirsiniz demiş?yanlış anlamayın müslümanım da,sık sık şüpheci eleştirel yaklaşımım ortaya çıkar elimde değil

ellerine saglık canomun becerikli hatun .esasında bayagı büyüdüler bir düzene girmeeri lazım ama bazı çocuklar huzursuz oluyor uykuyu sevmiyor.berk gece bir kere kalkardı benim 6 aylıkken bile emreyle ege daha az seviyorlar uykuyu ama özellikle ege çok az uyuyor ve huysuz sürekli ilgi bekler . inşallah bir kaç aya abilerine benzemeye başlarlar bende rahatederim .

benimde dikkatimi çekiyor bu aralar kimse ugramıyor herkez bir koşturma içinde heralde sıkıldıklarını pek sanmıyorum ben şahsen hiç sıkılmıyor hatta dagıtıyorum kafayı burda ama gündüz giremiyorum bende .

canım ben geliyorum aslında..

hep sıkıntılarımı yazıp yazıp gidiyorum. o yüzden okumakla yetiniyorum şimdilerde. hani bazen insanın susmak istediği zamanlar olurya öyle bi zamandayım sanırım......

geçecek geçecek inşallah......

:78:

Arkadaşlar,pc yi açıyorum sabahtan,kk yi de tabi..Ama şu günlerde sıpalarım öyle hareketli ki..Yorgunluktan ölüyorum..Yemek falan yapmaya fırsatım olmuyor o derecede yani..Ya kahvaltı yapıyoruz ya eşim mutfakta bir şeyler yapmaya çalışıyor ya dışardan pide vs alıyor..Ek gıdalara ciddi ciddi geçtiğimiz şu 2-3 günden beri ne zaman altlarını açsam kakalı..öyle ishal falan da değiller..Çok hareketlendiler ayrıca..Temmuz annelerine bile 1-2 kez falan çok kısa yazabildim..bazan de yazacak mecalim olmuyor,okumakla yetiniyorum....Yani sıkılmakla falan ilgisi yok,lütfen kırılmayın,alınmayın..Hazır sıpalar uyumuşken geçmişi de okuyayım ..

Son düzenleme:

2-3 kez kadın tuttum,hepsinde bir hata gördüm..Yani öyle aşırı titiz olduğumu da sanmıyorum..burcum başak değil,kova .. Dağınığımdır yani.. Yer silmek için vileda istediler mi gıcık oluyorum aynen..Vileda ile yerler silinmiyor,sadece yerleri ıslatıyor,elle siliyorum ben ..Siz de elle silin diyorum..Vileda teklifi yapması bile işe samimetsizlik kattığını,uyduruktan iş yapacağını düşünmeme neden oluyor...Vileda ile yer silcek olsam kendimi yormamak için silerim arasıra..Neden kadın tutayım ki o zaman...Kadın camları silecek,yerler zaten tozluydu,sen bas o tozlu çoraplarla koltuklarıma cam silecem diye..Offf sinir oldum..Yok dedim olmaz bununla da ..Son kez gelişi,bir daha çağırmam..bir de aslında insanın yüzü de olmuyor,utanıyor şöyle yapın böyle yapmayın diye..bazan diyorum,bazan de diyemiyorum..Karşımdakini istemeden kırarım,üzerim diye..sonra düşünüyorum madem ihtiyacı var işinin hakkını vermeli ..beni görünce işten,güçten ev temizliğinden anlamaz sanıyorlar..bir de yumuşak başlı bulup uydurdukları işi anlamayacağımı sanıyorlar ilk etapta..Ama öyle olmadığını anlıyorlar..tabi iş işten geçmiş oluyor,gıcık kapmış olduğum için bir daha çağırmıyorum..Anca cam silmek için kadın tutarım sanırım..Onu da ön tembihlerle...

bende çok sıkıntılı günler geçiriyorum, sizleri özlüyorum okuyup çıkıyorum..

dediğin gibi geçicek inş. cnm Allah yardımcımız olsun hepimizin

yaşasınnn burda bir hareket olmuş nihayett,
alminacımm nasıl yaa temizlikçi tutuyorsun da viledaylamı silmek istiyor, yok artıkk. kasını niye tutucan o zaman, senin de dediğin gibi vileda dediğin ordan oraya taşıyor pislikleri sadece. temizlikçim çok iyi neyseki 4 yıldır alıyorum, tek sıkıntım deri terlikler de dahil herrşeyi makinaya atıp yıkaması ve herşeyi ortadan kaldırmak için biryerlere tıkıştırması. ama yine de temizliği çok çok iyi, çok memnunum. bir de şöyle diyebileceğim bir bakıcı bulsam daha ne isterim.
kızlar ne kadar canınız sıkkın olsa da burada deşarj oluyoruz, yazın yinedee. walla ben şahsım adına sosyallikten çook uzak bir yaşam sürdüğüm için şu an, sizlerle burada paylaşıma girdiğimde, dostlarımla konuşup dertleşmiş kadar rahatlıyorum, sanal arkadaşlarımı çok seviyorum.

Günaydın kızlar..

Birsencim neden bu topikte yazışıyorsunuz diye gelmeyeceğimizi düşündün ki?kendi adıma söyliyim bununla ilgisi yok..zaten burası Cananın açtığı bir topik,mümkün mü gelmemem?gündüz okuldayım ve bilgisayarım çoook yavaş..eve gidincede zaman olmuyor ki..birde bakıyorum kimse gelmemiş bende yazmadan çıkıyorum napıyım.. bu aralar evet eski tadı yok buraların.....herkes kayıp sanki..

valla dinimizde uckurun içn 4 kadın al dediğine inanmıyorum ,yine erkek dincilerin uydurmasyonu gibi tek ,,,eskiden savaş vs. olduğundan ortada kalan kadın kız çok oluyormuş bunnun için peygaberimiz(s.a.v) böyle bişey yapmış...doğrusun yaniii

becerikliii tabii canımm yaa ,ama çok sıkıldım valla durumuna yaa başkası olsa kafayı yerdi gerçekten bu kadar sıkıntıya rağmen yüzü ve gözleri hep gülüyor rabbim hep güldürsün onları...

sende ilk oğlunda hiç sıkıntı görmemişsin ondan ikizler sana ağır geliyor ..yoksa sen herkesden daha tecrübelisin yawww
fatoşcuğum tabiki sıkıntılar yaşabilirisiniz,hatta canınız yazmak istemeye bilir sıkıntınız olmadan
ama şu yazn bile çok hoş en azından haberimiz oldu şimdi....rahatladım mesela

cnm ne güzel işte bağırsakları çalşıyor biz bile günde en az 3 kere yapıyoruz cnm ki fazlası oluyorr...
inş. sende rahatlar gelirsin yanımıza cnm

valla bunun başak burucu olmakla bi alaksı yok ama bende senin gibi düşünüyorum cnm
ve bende senin dediğin sebeplerden ötürü kadın alamıyorum ...neyse ömür boyuuu temizleyeceğizzzz belli olduu

inş. feraha erersin cnm

yerim ülen seniiiiiiii

yaa cnm geçen konuşmamızda oradamı buradamı yazışcaz muhabbeti olunca acaba aman oraya burayamı yazacağım diye düşünmüş olabilirisniz diye düşündüm yoksa hiç bir sebebi yok ne olabilirki....çünki yeniyıldan önce sen gündüzde gecede katılımın iyiyidi ....
sonra eski tadı yok diyor herkes ama sen gelip yazmazsan ben gelip yazmasam tabi tadı kalmaz...bilmiyorum ...ben 4 senedir kk dayım ve herzaman çok rahatladığım bir ortam oldu...arkadaşlıklarım çok iyi oldu...seviyorum yani burayı ve inceden bi sitemim varsada buda sizi merak ettiğimden kaynaklanıyor...

evet canım fiyatlar öyle gerçekten ama yarım gün 40 lira ideal bence dediğin gibi hem evin temiz kalır mesela bi gelmede
cam +sil süpür
bi gelmede halı+sil süpür
bi gelmede mutfak dolapları +sil süpür tabi hepsinde toz alma gibi banyo temizliği gibi işleride yapacak evinde temiz kalır sonra sonra 15 de bi alırısn 80lirada koymazzz
iyi geceler hepinize benim de uykum geldi

canan sen mi çocukları uyuttun çocuklar mı seni uyuttu ortalarda yoksun canım
ay ikimizde birbirimizi uyutmuyoruz sonuç ne olacak bilmem yani aslında ben uyuyorum ama onlar uyumuyo hahahaha
vallaha çok şanslısın ttalım istanbulda olsan birinizin maaşı gider bu işlere hahahaha
geçmiş olsunn kuzummm çok ilerlemez işallahhhhhh
yaşasınn afyonda oturan biri var artık bende yanlız değilim:)))

hahaha tamam kaptım püf noktasınııı ilacı dök kurut
ayranı dök kurutt
sonra umutsuzca sil hahahaha
ama artık işime yaramaz çünkü demir ilacıda devitide bırakalı çok oldu ahahaha
canım bilg sabahtan beri açık ama hiç başına oturamadım bugün, cidden bu ara popülaritesi düştü topiğin, tv programları gibi bi kavga filan çıkaralım reyting olsun
yavrukirpiii
baksana banaaa
şişttttt
ne biçin konuşuyosun sen topiğim hakkında popülaritesi düştü felannn bakayımmmm seninki ki düşmüşütttt topiğim hakkında düzgün konuşş aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
sabahtan beri baktımda ziyaretçi sayısı üyeden daha fazla onlar üye olsunda bari onlarla yazışalım yada atışalım
zuhaha züpper fikirrrrr
anana kadar geliyon bana gelip yatağını almıyon seni gidi seniiiiii

kız geçen alıntı yaptımda sana yine net koptu ama keki kurabiyeyi felan buzluğamı atıyosun sne anlamadım bi aydınlatırmıısn beniiiiiiiiiiiiiiiiiii
eski dönem erkeklerin hepsi şehvetine düşkünmüşallahibacım diziye reklam arsnda göz attımda kanuniyi tanımam ama
hepsinin cariyeleri karıları varmış anlayacağın hergün değiik bişey i yapmışlar
en iyisini yaptınız arada böyle kaçamaklar enerji veriyor.
cano yok gelmiyecek heralde bu gecede ...
yavrum bir bilsen halim içler acısı vallahi beni gör oturağla hahaha
ay ne 40 dakkası kız yarım saat anca çocuk esirgeme urumna verecem ben bunları kararımı verdim vallahaaaa
ya kimse senin yaptığın temizlik gibi yapmıyo maalesef ya iyimserliği kenarı bırakıcaz başında şöyle yap böyle yap diycez yada uğraşmayıp kendmiz yapıcaz hahah

geçecekmi gerçektennnnnnnn
kız sen bu beceriksizliklşe iyi koca bulmuşsun hahaha çocuğa bakıcı yapar temiliğitemizlikçi yapar bari yemek yapıyomuusn yoksa abiye kuzu gibi hergün pizzaya talimmii
dipnot sarma sarar kısır yaparmışsın bunları biliyom maşallahsana

yok yok herkes kayıp değil bu aralarben kayıptım oda veletlerden
ya herpimiz düzenli gelemiyozişte buveletler varya hayatı zindan ettiler bize hepimşzin ilk anneliği ilk annliktede ikizle karşılaşmak bence talihsizlik birazhepimiz fazlası ile zorlanıyoruz
neyse
iç yoktan geçecek diye umudumuz varrrrrrr

ayyy hala kahvaltımı yapamadımmm
ay birso kızzz dün sana sihirli kupamı gösterip hava atacaktım tüh unutmuşum hahahaha

ayyy hala kahvaltımı yapamadımmm
ay birso kızzz dün sana sihirli kupamı gösterip hava atacaktım tüh unutmuşum hahahaha

o hava anca gazz yapardı bacımmm ben o kupadan 4 -5 sene önceee kocişime evlilik yıldönümü hediyesi yaptım kuzummmmmmmmmmm hahahhahaa

yemezdiiii yanii ama çiçeekelre bittim...

neyse benim odunda 1 yıl sonra çiçek açacakmış o zamana kadar bekleyeceğimm

ben geldim kuzummm geldimm.....sabah 8.30 da hazır kıtaydık....kahvaltı yaptırdım...vs. kendim yaptım...yatak topla çamaşır as ..katla örtüleri kaldırdım....süpürüdm...yeni örtü serdim...bulaşıkları hallettim...tezgahı çamaşır suyu ile yıkadım...çocuklara şehiye çorbası attım ....
ancak geldimm....hala uyumadı veletler zıppp zıppp zıplıyolar...ben balkonad çamaşır asarken tutun siz bütün çöp boşetleri fırın kağıdını zebil etmişler delirdim yaa ...iki..sn dursun götünüz beee evim evden çıktıııı beee mahfettilerrr yaaa...

gecede aytunç delirtti benii ...anam ben eve geldim uyumuşlar...azcık nette takıldım kalktım kahvaltı hazırlamaya aytunca...o arada odaddan koşa koşa sen mutfağın kapısına gel o koca gözlerini pörtletmiş kan çanağı ödüm koptuuu ama bana sorunnn ....sonra tam yatacağım yine deli gibi kalktı...uyuyorum yine kalktı...ayy gece gece sinirimi bozdu...sabah sordum....sıkıldım dedi...patorun mağzadan iki elamnı fabriaya yolla demiiş buna...buda kimi yollasam diye dert etmiş...hak yemek istememiş....ondan böle gece bana kabusssssssss olmuş...

ayyy kız arkadaşımı beğendimii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…