- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
tühh be ne umutlar beslemiştim oysaki hahahao hava anca gazz yapardı bacımmm ben o kupadan 4 -5 sene önceee kocişime evlilik yıldönümü hediyesi yaptım kuzummmmmmmmmmm hahahhahaa
yemezdiiii yanii ama çiçeekelre bittim...
neyse benim odunda 1 yıl sonra çiçek açacakmış o zamana kadar bekleyeceğimm
zavalı aytunç zor karraben geldim kuzummm geldimm.....sabah 8.30 da hazır kıtaydık....kahvaltı yaptırdım...vs. kendim yaptım...yatak topla çamaşır as ..katla örtüleri kaldırdım....süpürüdm...yeni örtü serdim...bulaşıkları hallettim...tezgahı çamaşır suyu ile yıkadım...çocuklara şehiye çorbası attım ....
ancak geldimm....hala uyumadı veletler zıppp zıppp zıplıyolar...ben balkonad çamaşır asarken tutun siz bütün çöp boşetleri fırın kağıdını zebil etmişler delirdim yaa ...iki..sn dursun götünüz beee evim evden çıktıııı beee mahfettilerrr yaaa...
gecede aytunç delirtti benii ...anam ben eve geldim uyumuşlar...azcık nette takıldım kalktım kahvaltı hazırlamaya aytunca...o arada odaddan koşa koşa sen mutfağın kapısına gel o koca gözlerini pörtletmiş kan çanağı ödüm koptuuu ama bana sorunnn ....sonra tam yatacağım yine deli gibi kalktı...uyuyorum yine kalktı...ayy gece gece sinirimi bozdu...sabah sordum....sıkıldım dedi...patorun mağzadan iki elamnı fabriaya yolla demiiş buna...buda kimi yollasam diye dert etmiş...hak yemek istememiş....ondan böle gece bana kabusssssssss olmuş...
ayyy kız arkadaşımı beğendimii.....
canoooo sen bana beceriksiz mi dediinnn
vallahi kendini bilen insanı sevdiğim kadar başka bişi sevmemkız ben erkek olmalıymışımm. ev işinden nefret ederim, yemek yapmayı pek sevmem, neyseki bi çoıcuk doğurdum yani, hayatta yaptığım en kadınsal eylem walla. e yavrum ben napiyim hem çalış, hem bebe bak, hem yemek yap, hem kk'ya takıl, işi ne zaman yapiiimm?
arama konusuna gelince haklısınn, liste iyice kabardı bir günümü full telefına ayırıp döne döne bi hal olmam lasım. ya iş sebebiyle tlfla çok konuştuumdan heralde, sıkılıyorum ben o aletten artık, bir de herkes arar bişey sorar (işle ilgili yane) çalınca tüylerim diken diken oluyor artıkın. gerçi artık çalmıyo zati beboş uyanmasn diye hihii.
çocuğu uyumayan anneler haşhaş yedirirmisiniz çocuğa oda uyku yaparda
ya bişi sölesem iki topiği birleştirip ortaya yep yeni bi topik .ıkarsakda bende manyak olmasam bi oraya bi buraya bakmaktan??malum bide bekçilik yapıyorum zor oluyo
vallahi kendini bilen insanı sevdiğim kadar başka bişi sevmem
topiğimizin en yeni en sorunsuz ama en becerüksüz karususun vallaha
ayrıca hakket yaptığın tek kadınsan eylem doğurmak olmuş zuhahaha
artık döne döne nirvanaya çıkarsın sen neyse zaten sırf birsnei arasan 2 saat tutar seni telde
bak delü karu yaaa
aradı beni kahvaltı yapıyım birazdan görüşelimdedimşimdi ben arıyım o meşkul şu kızın teli full çalışo vallaha yawwww
kız uyuşturmasın bizim çocuklarıııııı:86:
ayyy geldimmmm cano bak tlf çok karışıyon anam arayanım çokk kıskanmaa hahaaaa
ayrıca geveze demişsinn hıhhh sana hatırlatırım arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyim demişler...
öleydi sanırım o sözzzzzzzzzz
ananla çenedemesin halaaaa kına organizasyonu çizecektim tapmıyom işteee geveze didinnn hıhhhh
pazara sakın bişi çıkarmaa boğarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ilk buluşmada yan çizme
sor kocana arza çıkarmasınnnnnnnn
winston afyona kocam gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız afyon sucuğunu alır dönerr
bana gelince anam sizden sonra çocuklarıı uyuttum...yürüyüşümü yaptımm
yemeğimi yedim köfte malzemi hazırladım ömer ağladııı ...onu sallarken ali kalktııı ömeri pat die bırakmıştım ...garibim uyumuşş ali danası uyumadı...şimdi ses yapmasın diye onu sallıyorum bu gece kociş geç gelecek bende kendime patates köfte pilav ve kola bayramıo vereceğim....bekarken çok yerdim yaaa
valla bende anlamadım bu kızları ikiside yemiyor uyumuyor yerse bira ikiside yiyor göbekleri bir kesildi heralde
ay winston nasıl yedirecez yavrum sen bir tarif ve bakalım ben bayılırım haşhaşa, bükmeye, ağzıaçığa, katmere püfff cnm çekti ya ankaraya gelirsen haşhaş istiyorum heee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?