İkiz Anneleri Geyik Paneli

Merhabalar,sıpalardan anca sıra geldi de kahvaltımsı bir şeyler yapıyorum..sabah 7 de kalktım güya...

tühh be ne umutlar beslemiştim oysaki hahaha
zavalı aytunç zor karra
bende daha yeni yapıyom kahvaltı söylemesi ayıp kaşarlı sucuklu omlet yaptım 2 dilim ekmek 1 kupa yeşil çay hahaha
beğenmedim arkadşaını sil gitsin hayatından hahahaha

canoooo sen bana beceriksiz mi dediinnn

seni topiğimiizn en beceriksiz annesi seçiyom
ayrıca sen, afaroz edecz bak hala cevapsız aramamıza dönmedinnnnn

kız ben erkek olmalıymışımm. ev işinden nefret ederim, yemek yapmayı pek sevmem, neyseki bi çoıcuk doğurdum yani, hayatta yaptığım en kadınsal eylem walla. e yavrum ben napiyim hem çalış, hem bebe bak, hem yemek yap, hem kk'ya takıl, işi ne zaman yapiiimm?
arama konusuna gelince haklısınn, liste iyice kabardı bir günümü full telefına ayırıp döne döne bi hal olmam lasım. ya iş sebebiyle tlfla çok konuştuumdan heralde, sıkılıyorum ben o aletten artık, bir de herkes arar bişey sorar (işle ilgili yane) çalınca tüylerim diken diken oluyor artıkın. gerçi artık çalmıyo zati beboş uyanmasn diye hihii.

ya bişi sölesem iki topiği birleştirip ortaya yep yeni bi topik .ıkarsakda bende manyak olmasam bi oraya bi buraya bakmaktan??malum bide bekçilik yapıyorum zor oluyo

vallahi kendini bilen insanı sevdiğim kadar başka bişi sevmem

topiğimizin en yeni en sorunsuz ama en becerüksüz karususun vallaha
ayrıca hakket yaptığın tek kadınsan eylem doğurmak olmuş zuhahaha
artık döne döne nirvanaya çıkarsın sen neyse zaten sırf birsnei arasan 2 saat tutar seni telde

bak delü karu yaaa
aradı beni kahvaltı yapıyım birazdan görüşelimdedimşimdi ben arıyım o meşkul şu kızın teli full çalışo vallaha yawwww
çocuğu uyumayan anneler haşhaş yedirirmisiniz çocuğa oda uyku yaparda

kız uyuşturmasın bizim çocuklarıııııı:86:

ya bişi sölesem iki topiği birleştirip ortaya yep yeni bi topik .ıkarsakda bende manyak olmasam bi oraya bi buraya bakmaktan??malum bide bekçilik yapıyorum zor oluyo

yok olmaz anacım
konu sorundan açılıyo herkes ay bendede bu var bendede bu var diyerek konu sorunlu sorunlu gidiyo kafan bi dünya olmasın çocukalrla ilgili bi sorun varsa yaz oraya cevaplayalım
yoo amacım şuan sadece kafa dağıtmak diyosan takıl anacım dağıtalım kafalarıııı
bekçilik senin bırakma sakın işiniii

ay ben sana ne soracaktım unutmuşum
afyon nasıl bi yerye anlatsana bana ben çok merak eidyorumda afyonuuuu

canom ilk kısmı iltifat kabul ediyorum, doğru anlamışım dii mi?

winstoncum tam afyonluya yakışır bir öneri olmuş hihii.

valla çocuklar yermi bilmiyorum ama biz burda çok yeriz gerçi bazı dezavantajları da yok değil mesela dişçide herkes 1 iğneden uyuşurken bizim burda 3 iğneye kadar çıkabiliyo:)))sağlamda uyku yapar

birsen bi aktaba aradı şimdi pazar günü kurban varmışta karşıda ona çağırıyooo buluşma iptal

dermişimmmmmmmmmmm

hahha aradıda gitmeyeceğim ben bu kadını çok severdim ama onun benim onu sevdiğim kadar beni sevmediğini hissediyrum ne dense telefon konuşmalarımızda felan o yzden sen dah aönplandasın cezmi diyince o illa giderim derse bende höytttt otur oturudğun yerde dyecem nası fikir

valla istanbulun yanında afyon bir mahalle kadar:))afyon merkezde değilim ben merkezini pek sevmem havası acaip pistir.merkezde bi kale var birde yeni yerler açıldı afium diye mağazalardan oluşan bi yer tek aktivite yapılacak yerler orası kaplıcalarımız var oralar güzel hakket bak ama.yolunuz düşerse bekleriz

biz seyyah gibiyiz zaten hayatım yolumuz her an düşebilir istanbuldan kaç saat sürüyo fikrin varmı hiççç

onun bazen kapı komşusu fgelan geliyo yada süpriz mis geliyo belki öyle bişi vardır yada kızçeleri uyutuyodurrrr

valla istanbuldan gelişine bağlı biz eskiden orda burda eğlene sallana 7 saatte falan maltepeye giderdik geçende hiç eğlenmeden abimler 5 saatte gitmiş.bizim sülale ordada(

ayyy geldimmmm cano bak tlf çok karışıyon anam arayanım çokk kıskanmaa hahaaaa

ayrıca geveze demişsinn hıhhh sana hatırlatırım arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyim demişler...

öleydi sanırım o sözzzzzzzzzz

ananla çenedemesin halaaaa kına organizasyonu çizecektim tapmıyom işteee geveze didinnn hıhhhh

pazara sakın bişi çıkarmaa boğarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla ilk buluşmada yan çizme
sor kocana arza çıkarmasınnnnnnnn

winston afyona kocam gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız afyon sucuğunu alır dönerr

bana gelince anam sizden sonra çocuklarıı uyuttum...yürüyüşümü yaptımm

yemeğimi yedim köfte malzemi hazırladım ömer ağladııı ...onu sallarken ali kalktııı ömeri pat die bırakmıştım ...garibim uyumuşş ali danası uyumadı...şimdi ses yapmasın diye onu sallıyorum bu gece kociş geç gelecek bende kendime patates köfte pilav ve kola bayramıo vereceğim....bekarken çok yerdim yaaa

lokumuda güzel olur buranınaklında bulunsun:))

valla bende anlamadım bu kızları ikiside yemiyor uyumuyor yerse bira ikiside yiyor göbekleri bir kesildi heralde
ay winston nasıl yedirecez yavrum sen bir tarif ve bakalım ben bayılırım haşhaşa, bükmeye, ağzıaçığa, katmere püfff cnm çekti ya ankaraya gelirsen haşhaş istiyorum heee..

sen nerden biliyosun bunları genelde kimse bilmez bükme katmer falan kahvaltıda ekmeğin üzerine sürüp üstünede reçel yapıncada süper oluyo sütüde arttırıyomuş ama kilo olarak geri gelebilr:))ankaraya yolum şimdiye kadar bir kez düştü oda 5 yaşındayken:)))bi daha da gelmedim ama gelirsem haşhaş getiririm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…