İkiz Anneleri Geyik Paneli

kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. ablam simdi iyi sükür, yarın da eve cıkacak insallah. sağlıktan önemli hicbirsey yok. biz de bugün hastaneye ziyerete gittiiik, bi arkadaşın çocuğunun 1. yaşgünü partisine gittik, ordanda kaynoşlara gidip torun sevdirdik geldik evimize, canancımm bu topiktemiydi muhabbet hatırlamoyırum ama yuaz biyere 2012'de Allah nasip ederse patlatıcaz bi tane daha
birsencim naber topik topik peşindeyim. ya bizim bi ikiz teki arkadaşımız vardı üniversitede, iki erkekler seninkiler gibi, o da anlatırdı çocukken yaptıklarını da inanamazdık, bir sefer bunların oyuncak trenleri varmış, trenin ön vagonundaki baca gibi yere peçeteleri doldurup yakmışlar, buharlı tren olmuş diye, perde fln tutuşmuş ev yanıyomuş nerdeyse, daha neleer neler o anlatırdı biz gülerdik, seninkiler de ileride anlatır artık maceraları

wiston cnm istanbula geldinmi daha öncee ?????

kirpoşummm bunlarr benim sınıırımı gerçekten çok zorluyolar ve eskiden çocuklar babalarına çok düşkünlerdi ....şimdilerde bana düşmeye başladılar yaa ....babası varken bana bulaşmazlardı ama

biraz önce 2 saat uyumuşummm anam uyandım aliş gelmiş dudaklarımı tutuyor öpüyor...cici ciicii diyor bana gelip sarılıyor ....demek özelmişlerr dedi eşim...

bide ömerin ayakkabsını istiyor yerden eşim ben dedim kalkamam alişim babana ver ayakkabıyı dedim verdi.....eşimde ddiyrki bak sen bunlara böle davranınca bişeyler öğreniyorr..yaaa dedim bütün gün sesime abartman kalkıyor bu ne ki dedimmmmm

kirpoşummm kardeşinin iyi olmasına sevindim cnm...demek partideydiniz...bakalım bende cananın partisine hazırlanıyorum süprüz bişiler verecek konuklarına onun tasarımını hazırladım beğenirse kullanacak...bide şu bindallı şeyini hallettikmi oldu bu işşş

bizim partide de bugün minik çocuk çerçeveleri bi de güsel bir nazar boncuklu fln çikolata dağıttılar. bindallı olayı da hoşmuş haaa, feyste burdan birinin resimlerinde görmüştüm ben kevserdi sanırım.

ben bugün yarın biraz çalışayım, yetiştirmem gereken bi proje var. kendimi tutamayıp gelirsem de bana yüz vermeyin olur mu

Herkese iyi gecelerrr.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.biz iyiyiz... ben annemlerdeyim.bu taraflarda halletmemiz gereken işler vardı eşimde izinde olduğundan annemlere geldik..kısa bir merhaba deyip kaçıyorum.....

şuu yelisssss nickli arkadaşın arkadaşım yeliz miiii acaba

ayyy arakdaşım kızlar benim aracı olduğum biri ile bugün buluştu meraktan çatlamaktayım yaa msj da attım kedisine...2 gündür tlf görüşüyolardı ...arkadaşım çokkkk mutluydu buluşma anınında aynıı mutluklta geçmesini diliyordukk inş........güzel geçmiştir yaaaa

yaaaa bende seni merak ettim ama cananla konuşurken annesidedir dedi....ama baya olduuu

hoşşş geldinnn cnm

canımmm git işine bak demek çokkkkkkkkkkk isterdim amaaaa sohbetede ihtiyacımız varrrr

hadiii neyseee kışşşş kışşşşş işeeee

Selam kızlar....

Nasılsınız
Dırım valla sevindim demek havalar güzel devam edecek.Cam silmeyi severim ama üstüne yağmur yağınca gıcık oluyorum.

Bende 1 tane evin dağımıklığı bitmiyor size allah yardım etsin.

Fatoş hanım,doruk,canan nerelerde göremedim epeydir.

Yavrukirpi kız 2012 çok erken anacım.

Bende senin peşinden gelecemde şunu 2013 yapalım olmazmı

ay maşallah seni bu tempo kesmedi sanırım 2012 de görücem bi de seni

kızlar fatoş girdi bu ara keyifsizim dedi...ondan gelmiyormuş...,

cananında oğluşu biraz keyifsizdii ......bütüngün onlarla uğraşıyordu aksamada görümcesi gelecekti..kocasıında öğrencisi vardı evdeydi yaniiiiiii

kirpoşş 2012 çalışmalara başlarrrr anca 2013 gelirrr....meraketmee fatoşşşşşş

herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..

işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:

arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş

herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..

canımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaa acabaaa kafasıı aşağadamı kaldı yaaa çok geçmiş olsunnnnn

artvinlim 2012de dölleyip 2013te doğurmak istiyorumm bi kız daha

Anacım allah hayırlısını nasip etsin.
Bende yağız 3 yaşına gelince çalışmalara başlamak istiyorum.
Tabi bu benim düşüncem eşime kalsa yağız yeter bize diyor.
Kirpi bende kız istiyorum....Allahım gönlümüze göre versinnnnnnn

Aman ya okurken bile çok kötü oldum.Seni düşünemiyorum bile.
Bizimde su içerken illa kaçacak bieyerlerine.Bazen çok abartıyor tabi sırtına poposuna vuruyoruz.

işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:

arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş

Seni çöpçatan seniiiiiiii.
Allah hayırlısını nasip etsin.

nero bu ara çok yoğun cnm ben konuştum işleri var kendi geldiğinde anlatır sanırım ama iyi haberiiz olsunn

Kızlarrr iyi akşamlar herkese...Nasılsınız güzellerr çok özledim sohbet etmeyi..Gündüz işteyim gecede kıslarla oynarken vakit geçiyo giremiyorummm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…