Herkese iyi gecelerrr.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.biz iyiyiz... ben annemlerdeyim.bu taraflarda halletmemiz gereken işler vardı eşimde izinde olduğundan annemlere geldik..kısa bir merhaba deyip kaçıyorum.....
bizim partide de bugün minik çocuk çerçeveleri bi de güsel bir nazar boncuklu fln çikolata dağıttılar. bindallı olayı da hoşmuş haaa, feyste burdan birinin resimlerinde görmüştüm ben kevserdi sanırım.
ben bugün yarın biraz çalışayım, yetiştirmem gereken bi proje var. kendimi tutamayıp gelirsem de bana yüz vermeyin olur mu
ay maşallah seni bu tempo kesmedi sanırım 2012 de görücem bi de senikızlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. ablam simdi iyi sükür, yarın da eve cıkacak insallah. sağlıktan önemli hicbirsey yok. biz de bugün hastaneye ziyerete gittiiik, bi arkadaşın çocuğunun 1. yaşgünü partisine gittik, ordanda kaynoşlara gidip torun sevdirdik geldik evimize, canancımm bu topiktemiydi muhabbet hatırlamoyırum ama yuaz biyere 2012'de Allah nasip ederse patlatıcaz bi tane daha
birsencim naber topik topik peşindeyim. ya bizim bi ikiz teki arkadaşımız vardı üniversitede, iki erkekler seninkiler gibi, o da anlatırdı çocukken yaptıklarını da inanamazdık, bir sefer bunların oyuncak trenleri varmış, trenin ön vagonundaki baca gibi yere peçeteleri doldurup yakmışlar, buharlı tren olmuş diye, perde fln tutuşmuş ev yanıyomuş nerdeyse, daha neleer neler o anlatırdı biz gülerdik, seninkiler de ileride anlatır artık maceraları
herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..
artvinlim 2012de dölleyip 2013te doğurmak istiyorumm bi kız daha
herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..
işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:
arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?