iyiym bende çok saol.seninkiler kaç aylık
benimkilerde12aylık.kızmı erkekmi allah bağışlasın hepimizin bbebişlerini
slm artvinli nbr görünmedin sende hiç
AYYY GÜNÜN DETAYINI YAZAMADIM KIZLARR HALA BACAKLARIM AĞRIYOR...ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ...CANOYLA MAĞZALARA DALDIK ...BİŞİLER BAKTIK TABİ CİCLERDE ALDIKK....HATTA BİR ÖRNEKK ALDIK......GÜZEL YEMEK YEDİK ,ÇAYIMIZI İÇERKEN SOHBET ETTİK...
sonra kokoşluğumuz tutu ruj oje vs.aldık ahhh daha ne gezerdik ama derman kalmadı canoşda eve geç kalmasın didik...
artvinli kızzzzzzz ne kadıköyü bakırköydeydik bizzzzzz
uyku tulumları elyaflı olur atlet badi yarım çorap giydir istersen cnm
nefesciğim cnm ben foto mak.unutmuşum sabah 10 da çıktım evden canodan önce bi arkadaşıma gittim unutmuşum............neyse salı günü kapalı çarşı yapacağız o zaman çekerizzz bol bolll
gel anacım gel hahahaah cnm ya genzine kaçtı heralde, bir daha korkutmaz anneciği inş.
hade hayırlısıııı
ben soracaktım sen sormuşsun, nerommmmm özledik kı
ohhh sefanız olsun gezin bacularrrr.. ya bende istiyom evde oturmaktan fenalık geldi
bebelerde götürüdn bacımmmhafta sonu kimse yok,bizde daha yeni geldik eve..yarın kardeşimin doğum günü,bizde bugün bebekleride alıp annemlerle samsuna gittik..5 tane pasta yaptırdık diğer askerler içinde..yollar karlı gitmeyin falan dediler ama hiçbirşey yoktu..kardeşimi gördük,çok mutlu oldum.
geçmiş olsun dilekleriniz için çoook sağolun.
babişlerine bıraktıkohh oh ne güzel gezmişiniz bebişleri naptın peki
bekçimzisin hayatımsen öperin nanaktnnnslm ben varım:))daimi üye:)))
canımcım öncelikle uyku tulumu kullanmıyorum bebekleirn rahat hareket edemedikleirnidüşünmüyorum benim veletler fazla dağınık yatıyodaCanım kusuruma bakma şimdi gördüm.
Ne olsun canım ya idare ediyoruz işte.
Malum hafta sonu telaşesi.
Burdaydım aslında ama baktım kimse yok,bende takılmadım.
Selam kızlar......
Dırım ve canan ikilisi kadıköyün altını üstünemi getirdiniz beee.
Valla gezin anacım sefanız olsun.
Bizde malum hava soğuk diye,sadece AVM lere gidebiliyoruz....Artıkgeldi valla.
Bugün profilodaydık bizde babamız ders çıkışı aldı bizi yağıza birşeyler artık,ayakkabı aldım aman çok şirin ya,ama kız kıyafetleri çok daha güzel.Ben direk kız kıyafetleri olduğu bölüme valla kızım olsa hiç çıkmıycam o bölümlerden heralde.
Kızlar yaa,ben yağızı uyku tulumu aldım...Şu içi penye üstü peluş olanlardan çok terletti,dedim peluş diye herealde,sonra içi dışı penye olandan aldım ama arasında elyaf var sanırım dün gece nasıl terlemiş yazık gece gece üst değiştirdik birde.
Kullanan varmı hiç aranızda uyku tulumu.
Doruğu merak ediyordum....Aradım iyimiş şükür..Misafirleri varmış.Konuştuk acuk,aframdanda açıldı konu.Aman kızımı özlemişim ben ya.İçim acıdı yine
Canan ben seni arıyom sen duymuyon bugün yine aradım.
Soruna cevap vereyim canım.Evet keki yapıyorum.Bakıyorum çok gelecek hepsi bitmeyecek yarısı kesip buzluğa koyuyorum.Mis gibi oluyor çıkarınca.
İşim olmadığı zamanlarda fazla fazla yapıyorum kurabiye,kek,poaça vs atıyorum buzluğa acil lazım olunca hemen çıkarıyorum.Ha birde yufkayı koyuyorum.Yani hazır yufka paketli onuda akşamdan çıkartıyorum taze gibi oluyor rahat oluyor yani.
iyi geceler kuşumm bende öptüm seniiiiiyi geceler kızlar,öptüm herkesi
oooohhh canınıza deysin .amaaaaaaaaaaa hani fotolar geziyonuz buluşuyorsunuz foto yok .
dorukcuğum resimleri gördüm cnm hayırlı olsun yaşlarınız cnm
amma misafi bee başım dönerdi kanım ters akardı yaa
yazık iki bebe ile bari iş yaptırsaydın yaaaaaa
canım salı sende geş kapalı çarşıya kızları bırakacak kimse varsa
Aman yardııııııııııımmmmmmmmmm ya yağızın uykusu açıldı uyumuyor daha.
Valla sallamaktan başım döndü.
Babasına sattım bende biberonları kaynatıyım acınası sütümü sağdım aman ya 30 cc çıkmadı bile.
Dırım bende kadıköy diyorum aman ya siz bakırköydiydiniz.
Bende salı günü yağızı anneme satıcam kuzenimle eminönüne gidicez.Belkim karşılaşırız.Kaçta gideceksiniz.
Doruğum kız bak bende üzüldüm şimdi,Ya ben konuştum anlattım arada gerekiyor konuşmak canım beee.
Rahatlıyorum ben sıktım üzdüm seni asıl.
Eşim diyorki ya tanımadığın biriyle nasılda bu kadar uzun konuşabiliyorsun.
Valla seninle hiç karşılaşmadık ama sanki yıllarca tanışıyormuşuz gibi.
Çok seviyorum seni canım benim üzülme sakın
a soram canım nevrim döndü inan.. uzun süredir böyle yoğunluk olmamışdı evde...
ay kime bırakayım hayatım ya.pazara annem gelio şükürler olsun:)) ama anneme bile bırakamam başedemz 2 siyle o kadar uzun süre.. beslnem düzenlerini fialn zor yanii annem benim kadar sabırlı olmaz kızlar biraz sorunlu oluyo bakası bakarken.. az kaldı zaten canoda grşz inşallah bi mani olmazssa.
cano kız annemle gelcem olur dime:)) başka türlü rahat edemem hemde sen evde dur ben gidiom diyemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?