İkiz Anneleri Geyik Paneli

slm artvinli nbr görünmedin sende hiç

Canım kusuruma bakma şimdi gördüm.
Ne olsun canım ya idare ediyoruz işte.
Malum hafta sonu telaşesi.
Burdaydım aslında ama baktım kimse yok,bende takılmadım.

Selam kızlar......
Dırım ve canan ikilisi kadıköyün altını üstünemi getirdiniz beee.
Valla gezin anacım sefanız olsun.

Bizde malum hava soğuk diye,sadece AVM lere gidebiliyoruz....Artık geldi valla.
Bugün profilodaydık bizde babamız ders çıkışı aldı bizi yağıza birşeyler artık,ayakkabı aldım aman çok şirin ya,ama kız kıyafetleri çok daha güzel.Ben direk kız kıyafetleri olduğu bölüme valla kızım olsa hiç çıkmıycam o bölümlerden heralde.
Kızlar yaa,ben yağızı uyku tulumu aldım...Şu içi penye üstü peluş olanlardan çok terletti,dedim peluş diye herealde,sonra içi dışı penye olandan aldım ama arasında elyaf var sanırım dün gece nasıl terlemiş yazık gece gece üst değiştirdik birde.
Kullanan varmı hiç aranızda uyku tulumu.

Doruğu merak ediyordum....Aradım iyimiş şükür..Misafirleri varmış.Konuştuk acuk,aframdanda açıldı konu.Aman kızımı özlemişim ben ya.İçim acıdı yine

Canan ben seni arıyom sen duymuyon bugün yine aradım.
Soruna cevap vereyim canım.Evet keki yapıyorum.Bakıyorum çok gelecek hepsi bitmeyecek yarısı kesip buzluğa koyuyorum.Mis gibi oluyor çıkarınca.
İşim olmadığı zamanlarda fazla fazla yapıyorum kurabiye,kek,poaça vs atıyorum buzluğa acil lazım olunca hemen çıkarıyorum.Ha birde yufkayı koyuyorum.Yani hazır yufka paketli onuda akşamdan çıkartıyorum taze gibi oluyor rahat oluyor yani.

slm uyku tulumu ben kullanıyorum.evet içinde elyaf var.içine ince bir badi giydireceksin sadece içerside çok sıcak oldumu çok terletiyor.ben klimayı kaptıp giydiyorum

AYYY GÜNÜN DETAYINI YAZAMADIM KIZLARR HALA BACAKLARIM AĞRIYOR...ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ...CANOYLA MAĞZALARA DALDIK ...BİŞİLER BAKTIK TABİ CİCLERDE ALDIKK....HATTA BİR ÖRNEKK ALDIK......GÜZEL YEMEK YEDİK ,ÇAYIMIZI İÇERKEN SOHBET ETTİK...

sonra kokoşluğumuz tutu ruj oje vs.aldık ahhh daha ne gezerdik ama derman kalmadı canoşda eve geç kalmasın didik...

artvinli kızzzzzzz ne kadıköyü bakırköydeydik bizzzzzz

uyku tulumları elyaflı olur atlet badi yarım çorap giydir istersen cnm

oooohhh canınıza deysin .amaaaaaaaaaaa hani fotolar geziyonuz buluşuyorsunuz foto yok .

nefesciğim cnm ben foto mak.unutmuşum sabah 10 da çıktım evden canodan önce bi arkadaşıma gittim unutmuşum............neyse salı günü kapalı çarşı yapacağız o zaman çekerizzz bol bolll

ben geldim...
off uyutamadım bu gece kızları ya şimdi daldılar daha. uyudular oh diyorum hopp biri salla babam salla hop bidaha... adam gördümü kuduruyolar kuduruklar... irem çok yabancılıyo herkesi ağlama kriğzlerine giriyorzırıl zırıl ağlıyor resmen salya sümük:))
gelemedim 2 gündür. dün gece ojudum geç saat çıkdım çok yorgundum.. c. tesi sabahdan kaynanam geldi halam tülüşüm ve yengem vardı.. kızların 6. ayını kutladık beraber... akşam üzaeri kaynanam hariç herkes gitti kuzenim geldi eşi ve ikizleriyle. gece 2 ye kadar oturduk gittiler. 3 de yattım kızlar 7 deden uyandı tabi... kalk kahvatı bilmeme ne kaynanam gitti. çamaşır yıkadım evi topladım tam dinlenecekken tel çaldı.. eşimin amcası ve kardeşigiller gelecekmiş yarım saate ordayız dediler. neyse girdim mutfağa bi çakma tramisu yapdım kabak salatası yapdım poğaça filan vardı dünden dolma vs... onar geldi oturduk çay fialn tabi irem yine kudurduda kudurdu valla misafiler çekindi gitsekmi napsam kız bzi istemio heralde filan die... neyse saat 9 civarı gittiler.. bendede pil bitti. ama kızarın pili bitmedi tabi:))
artvinlim canım hayatımçok üzüldüm şimdi.. konuşduk seni üzdüm affet beni... vicdan azabı çekiyorum şuan(((
cano ve aşk karusu ohhh gezdiniz geldiniz sefanız ola...
geçmişin tamamını okumadım... gözlerim şaşı beş görüyor yorgunlukdan...

dorukcuğum resimleri gördüm cnm hayırlı olsun yaşlarınız cnm

amma misafi bee başım dönerdi kanım ters akardı yaa
yazık iki bebe ile bari iş yaptırsaydın yaaaaaa

canım salı sende geş kapalı çarşıya kızları bırakacak kimse varsa

gel anacım gel hahaha
sizde yavrukirpi ile buluşlunnnn
bebelerde götürüdn bacımmm
ohh oh ne güzel gezmişiniz bebişleri naptın peki
babişlerine bıraktık
tabş ben eve dönünde 5 karış bi suratla karşılaştım oda ayrı meseleeeee
slm ben varım:))daimi üye:)))
bekçimzisin hayatımsen öperin nanaktnnn
canımcım öncelikle uyku tulumu kullanmıyorum bebekleirn rahat hareket edemedikleirnidüşünmüyorum benim veletler fazla dağınık yatıyoda
benim dışardayken telefonu duymama özrğm var tatlım womenlove ı arayınca konuştuk dye geri dönmedim ama arıycam seni aklımdasun
hdi ya demek keki felan koyuyon güzel oluyo çıkartınca kendimi çözülüyo sen mikro dalgayafelanmı koyuyosun
iyi geceler kızlar,öptüm herkesi
iyi geceler kuşumm bende öptüm seniiii
oooohhh canınıza deysin .amaaaaaaaaaaa hani fotolar geziyonuz buluşuyorsunuz foto yok .

yok anam çekemeidk fotooo

offfffff hakketten çok yorulmuşuz yaaaa o kadar yürüdük dolaştı bide otobüste o kadar yolu ayakta gittim geldim bide topuklu giyinmiştim ee ayallar terliğe alışmış evde ayakkabıyı pek bi yadırgadılarrrr

ikiz olduk vallahakankamla aynı renk oje aldık aynı renk aynı model gömlek aldım aynı model farklı renk yelek aldık epey gezdik yedik içtik güzel oldu
tabi benim eve dönüşüm biraz olaylı oldu trafikte ortalama fazladna 1 saatim gidince eve söz verdiğimdende geç kaldım dolayısı ile kociş aradı niye bu kadar geç kaldın felan eve geldiğimde annesinin yanında olduğundan ekstradan mis de olduğundan dalaşamadık surat 5 karış yattı ama
halbuki çocuklara hiç bakmamış anladığım kadarı ile yakın bi aile dostumuz var genç karı koca bide dünya tatlısı anneleir var pamuk gibi kadın e kaynanam kayın pederimde var bu kadar kişi 2 çocuğa bakamazmı yani yinede 1 saat rotar yapınca çok kızdı zaten evden çıkarkende sorun yarattı bana salı günü kapalı çarşıya gidicem doğum günü alışverişi için aslında bşrsonun kocası cumartesi çalışmıyo olsa 1 kerede halledecektik bu işi ama olmadı pazar günüde eminönü kapalı
kocişte hem bu gün hem salı günü çıkıyosun diye kızdı haklıda olabilir ama 1 yılda kendime özel olarak gittiğim tek yer ağdacım vallaha hiç mi hakkım yok gezmeye benimde eminönüne gidecez koştur koştur alışveriş yap eve dön bi sohbet bi muhabbet olmadan zoruma gitti yani ben ona dışarı çıkıcam dediğinde bana hiç ikiletmem git derim o gitti sivasa ben kaç gün yalnız kaldım hiç umrundamı bencildavranışo çok canımı dıktı
neyse eve geldik biizm mustafanın ateşi hala oynak bi çıkıyo bi iniyo medical parkı aradım calpol ve fitil veriyorum kulaktan ölçüyorum en yükske 38.3 çıktı ne yapayım getireyiim dedim evde takibe devam et ama dahada yükselirse getir dedi neyse içime sinmedi bide kaynanm götür felan deyince ssk okmeydanına gittik ayyyy o ne kalabalık önümde ortalama 25 kişi var eşim beklemeyelim özele gidelim dedi
türkiye hastanesine gtittik
çokcuk dr nun sgk ile anlaşması yokmuş muayne 100 lira dedi ne yapacağımı bilemeidm isterseniz önce normal dr görsün dedi gerekirse o sizi yönlendirir dedi tamam deidm ciğerlerini dinleid iyi dedi mide bağırsağını dinledi iyi dedi ateşide 37.2 çıktı deidm şimdi böyle bi saat sonra 38 sürekli iniyo çıkıyo dedim bademciklerine baktı hafif kızarık dedi dişten olabilir dedi hafif bi üst solunum yolu enfeksiyonuda var dedi o da yapabiliyor olabilir dedi bi şurup içirdi oarada eve gidince calpol ve fitille kontol et kendi dr götür sonmrada dedi kızla rbu arada özel acilde hiç para ödemeidk haberiniz olsun yeni yasa sayesinde

işte öyle dündne çok uykusuzm mustafanın ateşini takip etmketen ve devamlı sallamaktan hiç uyyamadım çok takılamıyorum
kocaman öpüldünüzzz

Aman yardııııııııııımmmmmmmmmm ya yağızın uykusu açıldı uyumuyor daha.
Valla sallamaktan başım döndü.
Babasına sattım bende biberonları kaynatıyım acınası sütümü sağdım aman ya 30 cc çıkmadı bile.

Dırım bende kadıköy diyorum aman ya siz bakırköydiydiniz.
Bende salı günü yağızı anneme satıcam kuzenimle eminönüne gidicez.Belkim karşılaşırız.Kaçta gideceksiniz.

Doruğum kız bak bende üzüldüm şimdi,Ya ben konuştum anlattım arada gerekiyor konuşmak canım beee.
Rahatlıyorum ben sıktım üzdüm seni asıl.
Eşim diyorki ya tanımadığın biriyle nasılda bu kadar uzun konuşabiliyorsun.
Valla seninle hiç karşılaşmadık ama sanki yıllarca tanışıyormuşuz gibi.
Çok seviyorum seni canım benim üzülme sakın

a soram canım nevrim döndü inan.. uzun süredir böyle yoğunluk olmamışdı evde...
ay kime bırakayım hayatım ya.pazara annem gelio şükürler olsun:)) ama anneme bile bırakamam başedemz 2 siyle o kadar uzun süre.. beslnem düzenlerini fialn zor yanii annem benim kadar sabırlı olmaz kızlar biraz sorunlu oluyo bakası bakarken.. az kaldı zaten canoda grşz inşallah bi mani olmazssa.
cano kız annemle gelcem olur dime:)) başka türlü rahat edemem hemde sen evde dur ben gidiom diyemem...

bende seni seviyorum canımbenim

aaa sorman bile ayıppp tabi geri anacığınıdaaa matı yapın getirin bideeee

artvinli öğlenden sonra 2 gibi orada oluruz canım muhakka görüşelim oraad
çok öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…