bravo bravo bravoooooobaşardım sanırım dimikirlilikten dolayı özür dilerim
hay allah geçmiş olsunnnnherkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..
işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:
arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş
bravo bravo bravoooooo
hay allah geçmiş olsunnnn
amanin aminnnnnnn maşallahhhh
kız yarın ayrılmaya yakın yelizde katılabilir bize zuhahaha
kızlar biz yarınnn bakırköyede tozmaya gidiyoz birsomlaaaaaa
yeliz yarın bize katılmaz kızzz daha eve yeni gitmiştirrr yarın uyurrr dinlenir onun babası evde devamlıı çıkamaz bu gece bi yerdeyim demiştir kesin...hem biz başbaşa kalacağızz yaa nedne üçüncü şahıss arıyon sennn ben sana yetmiyormuyum kızımmmmmmmmmm
ah kuzummm kolay gelsinnnnnnnniyigeceler herkeze .
herkez iyidir inşallah .ikigündür giremiyorum misafirlerim var .görümcemler kayınvalidem yarın akşam gidecekler. bende anca o zaman aranıza katılacagım .hepinizi öpüyorum kocaman .
yürüyün beeeeeeeeeeeeee kim tutar sizi gezin anam gezin benim içinde ben anca misafr agırlıyorum .
herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..
işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:
arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş
Kızlar nerokada yok epeydir:
Haberi olan varmı?
bravo bravo bravoooooo
hay allah geçmiş olsunnnn
amanin aminnnnnnn maşallahhhh
kız yarın ayrılmaya yakın yelizde katılabilir bize zuhahaha
kızlar biz yarınnn bakırköyede tozmaya gidiyoz birsomlaaaaaa
kızlarrrr ben geldimmm ayyy süperrr süperrrr birgündü ......harikaydı sabah 10 da çıktım ..kuaföre gittim.....sonra bir arkadaşıma gittim...sonra cananla buyluştum valla ayaklarımın ağrısından oturamıyroum...şimdi anneme geldik
firdos gözün aydın cnm ......
winston cnm önemli değill mucukss
slm kimse yokmu yaww
slmmmnasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?