İkiz Anneleri Geyik Paneli

başardım sanırım dimi kirlilikten dolayı özür dilerim
bravo bravo bravoooooo
herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..
hay allah geçmiş olsunnnn
işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:

arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş

amanin aminnnnnnn maşallahhhh
kız yarın ayrılmaya yakın yelizde katılabilir bize zuhahaha
kızlar biz yarınnn bakırköyede tozmaya gidiyoz birsomlaaaaaa

yeliz yarın bize katılmaz kızzz daha eve yeni gitmiştirrr yarın uyurrr dinlenir onun babası evde devamlıı çıkamaz bu gece bi yerdeyim demiştir kesin...hem biz başbaşa kalacağızz yaa nedne üçüncü şahıss arıyon sennn ben sana yetmiyormuyum kızımmmmmmmmmm

iyigeceler herkeze .
herkez iyidir inşallah .ikigündür giremiyorum misafirlerim var .görümcemler kayınvalidem yarın akşam gidecekler. bende anca o zaman aranıza katılacagım .hepinizi öpüyorum kocaman .

bravo bravo bravoooooo

yürüyün beeeeeeeeeeeeee kim tutar sizi gezin anam gezin benim içinde ben anca misafr agırlıyorum .

aşk olsun yetmezmisin sen bana
hatta bana sen ol yeter sen benim elim kolum ayağım bağırsağım böbreğim herşeyimsinnnnnnn

iyigeceler herkeze .
herkez iyidir inşallah .ikigündür giremiyorum misafirlerim var .görümcemler kayınvalidem yarın akşam gidecekler. bende anca o zaman aranıza katılacagım .hepinizi öpüyorum kocaman .
ah kuzummm kolay gelsinnnnnnnn
yürüyün beeeeeeeeeeeeee kim tutar sizi gezin anam gezin benim içinde ben anca misafr agırlıyorum .

gezeriz anam gezmemziyiz hiç
karı face yazmış tabanlarımız kopana dek dolaşacaz diye
bilmiyoki arkadaşı yorgunluktan ırılıyo zuhahaha bana bi tekerlekli sandalye bulalım kızzzz sen beni gezdirirsin hahahah:82:

canan garusuu ben anlamaz valla zaten seni ben ayrtırırm bide okurum üflerim ayaklarınııı hiçbişi kalmaz cnmm

yaparsın sennnnn
hadi 12 saat sonra kucaklaşmak üzere öpüldünnnnn

ay gene koydum aytağa gene uynadı pöffff
kaçar ben iyi gecelerrrrrrrrrrrr

herkes burda ne güzel..kızlar demin ölüyodum korkudan,deniz mama yerken birden kıpkırmızı oldu,morardı,nefes alamadı..kustuda rahatladı..çok korktum ya,ilk kez böyle oldu..

ah cnm ya genzine kaçtı heralde, bir daha korkutmaz anneciği inş.

işteee buuuuuuuuuu işteeee buuuuuuuuu:92:

arkadaşımlaa çocukkkkkkk çokkk mesutlarmışşşşşşşşşşşşş

hade hayırlısıııı

Kızlar nerokada yok epeydir:

Haberi olan varmı?

ben soracaktım sen sormuşsun, nerommmmm özledik kı

bravo bravo bravoooooo

ohhh sefanız olsun gezin bacularrrr.. ya bende istiyom evde oturmaktan fenalık geldi

womenlove kusura bakmayın ya çağırdım dün seni ondan sonra modem arıza yaptı uyuz alet sinir ediyo beni zaten ondan sonrada oğluma buhar vermem gerekiyodu giremedim(
bu arada sormuşsun ya istanbula geldin mii diyee çoook bizim sülale orda diyebilirim(

hafta sonu kimse yok,bizde daha yeni geldik eve..yarın kardeşimin doğum günü,bizde bugün bebekleride alıp annemlerle samsuna gittik..5 tane pasta yaptırdık diğer askerler içinde..yollar karlı gitmeyin falan dediler ama hiçbirşey yoktu..kardeşimi gördük,çok mutlu oldum.

geçmiş olsun dilekleriniz için çoook sağolun.

kızlarrrr ben geldimmm ayyy süperrr süperrrr birgündü ......harikaydı sabah 10 da çıktım ..kuaföre gittim.....sonra bir arkadaşıma gittim...sonra cananla buyluştum valla ayaklarımın ağrısından oturamıyroum...şimdi anneme geldik

firdos gözün aydın cnm ......

winston cnm önemli değill mucukss

oh valla yaaa ne kadar kıskandım bilemezsin:)))allah gezmenizi bol etsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…