günaydın kimse gelmio anacım. herkes kaçakları oynuyo:))) hafta başı yoğunluğu var heralde herkesde. benimde işlerim var ama çok yorgunum uykusuzum halim yok 2 günün yorgunlupu var kızlarda sabahın bi körü uyandı....
iyigeceler kızlar .
valla iki saattir anca okuyorum hiç yazacak halim bile kalmamış .üç gündür misafir agırlıyorum .yorgunlugu geçtim kafam şişti ev çok kalabalıktı gece 8 kişi gündüz 10 kişi
hatta bu akşam 12 kişiydik çocuklarla poffff yorgunluguda cabası şükür görümcemin kız felaket hiç durmaz hep yardımederde hafifledi biraz işim .ama yorulmuşum çay içiyorum okanı seyrediyorum sizi okuyorum bide cityville oynuyorum .çocuklara mamlarını yedirip yatarım birazdan.
hımm baktım canım 30 liraya alınabilşr mesaj ettımcanan hala mama sandalyesi almka istiomusun.bak o ikinci ellerde kadının bir satıo resim istedim.güzele benzio ihtiyacın varsa kaçırma 30 lira dio. bana selimin bi arkadaşı yollayacak.. gemese alırdım..
maşallah sanaiyigeceler kızlar .
valla iki saattir anca okuyorum hiç yazacak halim bile kalmamış .üç gündür misafir agırlıyorum .yorgunlugu geçtim kafam şişti ev çok kalabalıktı gece 8 kişi gündüz 10 kişi
hatta bu akşam 12 kişiydik çocuklarla poffff yorgunluguda cabası şükür görümcemin kız felaket hiç durmaz hep yardımederde hafifledi biraz işim .ama yorulmuşum çay içiyorum okanı seyrediyorum sizi okuyorum bide cityville oynuyorum .çocuklara mamlarını yedirip yatarım birazdan.
hepsi sendne olsun anacım ne olur yaniiiiigünaydın hherkeze .kapanışı ben yapmışım açılışıda ben yapayım .
ayyy geliyoz ya daha ne istiyonuzzzz anca kızım 2 veletle anca yetiiyozzzzzgünaydın kimse gelmio anacım. herkes kaçakları oynuyo:))) hafta başı yoğunluğu var heralde herkesde. benimde işlerim var ama çok yorgunum uykusuzum halim yok 2 günün yorgunlupu var kızlarda sabahın bi körü uyandı....
bileğin içi n geçmiş olsun canımmm kocişide üz biraz boşver kıymet bilsinlerrrmerhaba kızlar sabah kalktım kızlara mamalarını yedirdim sonra da kendime bi tost yaptım onu yedim yalnız yemek yemeği hiç sevmiyorum ama napıyım kaç keredir başım döndü çok fena neden oldu anlamadım belki de emzirdiğim için olmuştur fazla bişey yememiştir bi çorba içtim o da tuzsuzdu. dün de dışarı çıktık eşimle aslında amacımız biraz dışarda oturmaktı ama ne yazık ki olmadı hava da çok fenaydı sadece biraz gezdik geldik annem dün gitti eşim de deli etti beni eve dönerken sinirleri bozuk bu aralar saçma sapan şeylere alınıyor ben de hiç cevap vermedim ona en büyük ceza bu oluyo yolunu buldum yanidaha çok deli oluyo akşam eve geldi özür dülüyo fırsat bu fırsat kapris naz yaptım eşim hayatta küs kalamaz illaki konuşucak dün bileğim burkuldu nasıl oldu anlamadım çok acıyo evde krem var ama sütten geçer diyo kullanamadım da çok acıyor çoukları bile zor giydiriyorum dün eşime temizlettim çocuğun altını kaka yapmıştı fırsat bu fırsat halini görseniz
birsen canan maşallah iyi bi gezmişsiniz gezginciler sizi iyi yapmışsınız valla insan evde otur otur kafayı yiypo sefanız olsun anacım
canancım geçmiş olsun nasıl oldu şimdi ateş düştü mü özel hastanedeki yasadan haberim yoktu muayneye mi almıyolar biz ufakken okmeydanına gitmiştik içeri girilcek gibi değil çocuk daha çok hasta olur o yüzden kendi doktorlarının olduğu hastaneye gidiyorduk çok şükür bu aralar hiç ihtiyaç duymadık ama olursa aklımızda olsun sağol
aslı canım annen geliyomuş iyi oldu senin için de hadi gözün dın ay
Selam arkadaşlar
Bugün hiç keyfim yok canım çok sıkkın.
Dün gece eşimle kavga ettik sebepte yağızı uyutmak ne saçma dimi ama.
Sabahta hiç yüzüme bakmadı,bende hiç güle güle demedim.
Ben hiç beceremem küs kalmasını önce ben atarım ilk adımı,ama bu sefer inat ettim o atacak ilk adımı,oda çok inatçıdır heralde bir kaç gün sürer bu inat,tabi ben dayanabilirsem.:44:
Anneme bırakacaktım yağızı gezecektik kuzenimle ondanda vazgeçtim canım hiç gezmek istemiyor.
Yağızda pek mız mız saolsun hiç birşey memnun etmiyor sıpayı.
Aslı senin kahvaltı tarifini yaptım......Ama çok sulu olsu sen biberonlamı veriyorsun.Bende içine 1 kaşık milupa 7 tahıllı kahvaltı koydum.Eh işte bir kaç kaşık yedi.
Artık sıkıldı muhallebi tarzı öğünlerden ne yapsam bilmiyorum.
Bir kaç gün ara vericem,iyice nefret etmesin diye.
Neyse benden bu kadar yağız uyumuşken işlerimi halledeyim.
Günlerdir evdeyim..Çok sıkıldım..Çok bunaldım..Sıpalar büyüse,havalar ısınsa..Dışarı çıksak.....
sağol canım iyiyim almina uyanıp duruyo bi traftan da ona bakıyorum sen de biraz asabisin sanırım blaşmayalımben geldim...
Canan geçmiş olsun,Mustafa nasıl haber ver bize..
Berencim bizimde dişlerimiz yok,eğer dayılarına çektilerse iki yaşından öncede çıkmaz sonra hepsi bir anda çıkar...
Eylül nasılsın canım..
Almina facede farkettim bebişlerin ilk ismi sizin isimlerinizmiş.çok ilginç ve ne güzel düşünmüşsünüz.veee ikiside sana benziyor.
kızlar ben karar verdim okulumdaki bir bayan arkadaşı dövecem
selam kızlar.......
Fikrimi değiştirdim hazırladım yağızı eşime dedim beni annemlere bırak,tabi hiç konuşmadık.
Yağızı bıraktığım gbii çıktık kuzenimle,önce cevahire gittik dolaştık bizim sıpalara oyuncak aldık.Oradanda oturuduk çay ve pasta keyfi yaptık.Valla içim açıldı çok iyi geldi.
Bu gcede burada kalıcam yarın sabah 10 gibi eminönüne gidicez.
Hepinizi öpüyorum.
Canancım çok geçmiş olsun oğluşuna,
Berennazcım çıkmadı daha dişlerimiz bizde dişsizis yani.
Evet eşim çok ilgili bir babadır saolsun.Hakkını ödeyemem o konuda.,
Ama bu sefer ondan yeşil ışık bekliyorum.
Günlerdir evdeyim..Çok sıkıldım..Çok bunaldım..Sıpalar büyüse,havalar ısınsa..Dışarı çıksak.....
ben geldim...
Canan geçmiş olsun,Mustafa nasıl haber ver bize..
Berencim bizimde dişlerimiz yok,eğer dayılarına çektilerse iki yaşından öncede çıkmaz sonra hepsi bir anda çıkar...
Eylül nasılsın canım..
Almina facede farkettim bebişlerin ilk ismi sizin isimlerinizmiş.çok ilginç ve ne güzel düşünmüşsünüz.veee ikiside sana benziyor.
kızlar ben karar verdim okulumdaki bir bayan arkadaşı dövecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?