İkiz Anneleri Geyik Paneli

sarkık göbek bendede var ayrıca hiç kilo vermediğim gibi üzerine 5 kg aldım doğumdan sonra ne olacak benim bu halim?canım hiç diyet yapmakta istemiyor

o sarkık göbekden 1 de bende mevcut hatta ekstra çatır çatır çatlak halde. halim içler acısı. bende rejim yapamıyorum ya.. istesemde yapamıyorum çünkü düzenli beslkenemiyorum. vakdim yok düzenli beslenmeye((

sendemiiiii var sarkık göbekkkkkkk duuu bakalımm duuuu fıstık gibisinnnnn sen canımm

sendemiiiii var sarkık göbekkkkkkk duuu bakalımm duuuu fıstık gibisinnnnn sen canımm

hahaaa. son halimi görmedin sen... 1 ayda 2 kilo daha aldım... göbekden ziyade beni bu çatlaklar mahvettii(((valla param olsa 5 dk düşünmem direk lazere....

hahaaa. son halimi görmedin sen... 1 ayda 2 kilo daha aldım... göbekden ziyade beni bu çatlaklar mahvettii(((valla param olsa 5 dk düşünmem direk lazere....

püff ya çatlaklar sinir bozucu gerçekten, yok mu bir çaresi yaf ..
lazer geçiriyormuymuş cnm

Ayyy dorukcuğum yaaa bende sarkık ve çatlak patlak bir göbüş var..ne yapak boşver

ama sen taktığın kadar değilsin görmek inanırdım yaniii

Canan bende beğendim o salıncağı.Birde 5 yaşa kadar kullanım diyor süper.

DORUK bendede var sarkık bir göbek,çatlakta vaarr.
Ama ben ne estetik nede lazer istiyorum.
Çok korkağımdırda.Birde onlara para yatıracağıma 2.çocuğu vakit kaybetmeden yaparım.
Aman allah kısmet ederse 3.doğurduğumda karnım ne hale gelir bilmem.
Birde bu benim 3.doğumum olacak

Ayyy dorukcuğum yaaa bende sarkık ve çatlak patlak bir göbüş var..ne yapak boşver

ama sen taktığın kadar değilsin görmek inanırdım yaniii

aynen hayatım. yapcak bişi yokda bari kilolardan kurtulsam.. neyse annem gelio 1 ay sonra o gelince azda olsa düzenli beslenirim biraz faydası olur...
kociş bazen çatlaklarıma bakıp duruyo.. ne o beğenemedinmi diom.. yok hayatım dio kıvırıyo...

bu lazere bi bakmak lazım, ne kadar tuzlu acep :)
doğumdan önce karnım neredeyse içine çöküktü kociş hep öyle görmüştü tabi..
geçen gün yanından geçerken karnımı sıktı sinir oldum çok canım skıldı hee

bugün kocamla bizdede göbek muhabbeti oldu bende kızdım beğenmedinmi diye oda öyle kıvırdı dedimki beğenmediğin o göbekten iki tane evlat çıktı öyle bakacağına öpmen lazım öperim zaten falan çevirdi
bileniniz vardır ben estetisyenim lazerde yaptım estetik oprerasyonlardada bulundum ama çatlağın kesin tedavisi yok
lazerde ancak görüntüsü hafifliyor şöyle anlatayım kağıdı buruşturduğunuzda ütülerseniz düzelir ama kırışık izleri kalırya öyle oluyor estetikdede karın germe netice verir şöyleki fazla et kesilip atılır çatlaklar iz olur sarkıklık toparlanır ama hiç kg almamak lazım et kesilip atıldığı için kg alma payı yok şekil bozukluğu oluyor nacizane paylaştım bilginiz olsun bu işlemler en erken 1 sene sonra yapılabiliyor
tek çözüm egzersiz onuda insanın canı istemiyor power plate diye bir cihaz var uzman eşliğinde çalıştırılıyor çatlak ve sarkık toparlanmalarında çok iyi 3 yıl kullandım ama emziren anneler kullanamıyor onun bir benzeri relax&tone diye bir alet çıkmış ben yarın onu sipariş veriyorum bakalm çözüm olabilecekmi?

cano bende aynı salıncağı bependim... sen alırsan bana sölersin güzel kötü die. ben onu muhtemelen 2 ay sonra filan alırım....
alıcamda diğer salıncaklardan farklı ya mesela diğerleir yüksek yukarıdaki borudan iniyo salıncak bunda direk ayaklara bağlı ya o beni düşündürüyo görmeden alırsam hata yaparmıyom acaba dedim eşime git bak dedim ama hangi ara gidecek bu kuzummmm
karlı ankaradan selam herkeseeee.......nasılsınız bakemmm...biz dişlerle uğraşıyoruzz...bu arada sarkık göbek geyiğine katılayım bende de var o dert ne yapsak aceppp
yavrum o göbek bebekleirmizdne bize nacizhane bir hediye hahaha
ohh ne güzel seninkile rküçük ya bide skin duruyolardır benimkiler çok hareketli ayağa kalkıp aşağı inmekte isteyebilirler o yüzden 2 kez düşünüyorum baştan almadım
valla bemd euyurlar oyalanırlar diye almak istiyorum yaaa görmeden alırsakta hata yapmış olurmuyuz diyorum püfffff
sarkık göbek bendede var ayrıca hiç kilo vermediğim gibi üzerine 5 kg aldım doğumdan sonra ne olacak benim bu halim?canım hiç diyet yapmakta istemiyor
bi süre sonra veriyosun canım özellikle emzirme işi bittikte sonraaaaa tabi boğazıda tutucaksınız biraz
canım ya üzmek istemem ama seninki gerçekten kötüüüüü
doruğa yazacaktımki artvinliyle seninki kötü diye sende yazmışsın
şimdi snei çok açıksözlü gördüm diyeceksin bana biliyorum ama ne yapayım be yavrummmm şimdi bişeyiniz yok kızlar manken gibimisiniz diyim hahaha:94:

aah o erkekler onlar yüzündne zaten hepsi evlenmesek çocuk yapmasak çıtır çıtır geziyoduk halaaaa

ülenn canoo benim göbüşüde gördünnn benimki en kötüsü değlmi

en yakın zamanda aslı ile görüşecem o zaman bende bakacam aslıııııııııııııııı

ülenn canoo benim göbüşüde gördünnn benimki en kötüsü değlmi

en yakın zamanda aslı ile görüşecem o zaman bende bakacam aslıııııııııııııııı

gördüğünde anlıycan birsen. sen dışardan gözükene bakma ben kurtlu elmayım kızm dışım kırmızı içimde kurtlar var:)))

kocişle kapışdım.sinirliyim aslında:)) koltukda uyudu kadırmıycamüstünüde örtmiycem.. ne hali varsa görsün.ayrıca bi süre muhattapda olmıycam... kızlara mama yadirip yatıcama ama mama satti gelmedi

benim göbişim yok,manken gibiym valla diycem ama ah bide boy olsaydı biraz..1.60 manken olur mu heeçç:84:

Son düzenleme:
Topiğin hayırlı olsun canan,güzel paylaşımlar olur inşş..:)

Çatlak ve göbek olayı konuşulmuş vallahi ikiz doğurupta çatlağı ve göbeği olmayan çok nadirdir sanırım..doğumdan önce dümdüz bir karnım vardı artık hayal gibi...çatlağa pek bir çare yok benimde bildiğim,karın germe ameliyatıda beni korkutuyor yalnız bu göbek için kavitasyonla bölgesel zayıflama diye birşey duydum onu denemek istiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…