o sarkık göbekden 1 de bende mevcut hatta ekstra çatır çatır çatlak halde. Halim içler acısı. Bende rejim yapamıyorum ya.. Istesemde yapamıyorum çünkü düzenli beslkenemiyorum. Vakdim yok düzenli beslenmeye((
sendemiiiii var sarkık göbekkkkkkk duuu bakalımm duuuu fıstık gibisinnnnn sen canımm
sendemiiiii var sarkık göbekkkkkkk duuu bakalımm duuuu fıstık gibisinnnnn sen canımm
hahaaa. son halimi görmedin sen... 1 ayda 2 kilo daha aldım... göbekden ziyade beni bu çatlaklar mahvettii(((valla param olsa 5 dk düşünmem direk lazere....
püff ya çatlaklar sinir bozucu gerçekten, yok mu bir çaresi yaf ..
lazer geçiriyormuymuş cnm
Ayyy dorukcuğum yaaa bende sarkık ve çatlak patlak bir göbüş var..ne yapak boşver
ama sen taktığın kadar değilsin görmek inanırdım yaniii
aynen hayatım. yapcak bişi yokda bari kilolardan kurtulsam.. neyse annem gelio 1 ay sonra o gelince azda olsa düzenli beslenirim biraz faydası olur...
kociş bazen çatlaklarıma bakıp duruyo.. ne o beğenemedinmi diom.. yok hayatım dio kıvırıyo...
alıcamda diğer salıncaklardan farklı ya mesela diğerleir yüksek yukarıdaki borudan iniyo salıncak bunda direk ayaklara bağlı ya o beni düşündürüyo görmeden alırsam hata yaparmıyom acaba dedim eşime git bak dedim ama hangi ara gidecek bu kuzummmmcano bende aynı salıncağı bependim... sen alırsan bana sölersin güzel kötü die. ben onu muhtemelen 2 ay sonra filan alırım....
yavrum o göbek bebekleirmizdne bize nacizhane bir hediye hahahakarlı ankaradan selam herkeseeee.......nasılsınız bakemmm...biz dişlerle uğraşıyoruzz...bu arada sarkık göbek geyiğine katılayım bende de var o dert ne yapsak aceppp
ohh ne güzel seninkile rküçük ya bide skin duruyolardır benimkiler çok hareketli ayağa kalkıp aşağı inmekte isteyebilirler o yüzden 2 kez düşünüyorum baştan almadımbence güzel işine çok yarayacak emin ol benim aldığımda bebefix de yıldız gondol salıncak tenteli ben oyuncakda astım tepelerine çok şirin oldu park yatağın müzik kutusunuda koyacağım ışıklı süslü fikir olsun sana
valla bemd euyurlar oyalanırlar diye almak istiyorum yaaa görmeden alırsakta hata yapmış olurmuyuz diyorum püfffffbende beğendim bu salıncağı canancım fiyatıda güzel salıncak aklımızda yoktu ama şimdi alsakmı die düşünüyorum kullanışlı olur sanırım...ben işe başlıcam ocakta iznim bitiyo bakıcı rahat eder böle bişeyle die düşündüm
bi süre sonra veriyosun canım özellikle emzirme işi bittikte sonraaaaa tabi boğazıda tutucaksınız birazsarkık göbek bendede var ayrıca hiç kilo vermediğim gibi üzerine 5 kg aldım doğumdan sonra ne olacak benim bu halim?canım hiç diyet yapmakta istemiyor
canım ya üzmek istemem ama seninki gerçekten kötüüüüüo sarkık göbekden 1 de bende mevcut hatta ekstra çatır çatır çatlak halde. halim içler acısı. bende rejim yapamıyorum ya.. istesemde yapamıyorum çünkü düzenli beslkenemiyorum. vakdim yok düzenli beslenmeye((
doruğa yazacaktımki artvinliyle seninki kötü diye sende yazmışsınCanan bende beğendim o salıncağı.Birde 5 yaşa kadar kullanım diyor süper.
DORUK bendede var sarkık bir göbek,çatlakta vaarr.
Ama ben ne estetik nede lazer istiyorum.
Çok korkağımdırda.Birde onlara para yatıracağıma 2.çocuğu vakit kaybetmeden yaparım.
Aman allah kısmet ederse 3.doğurduğumda karnım ne hale gelir bilmem.
Birde bu benim 3.doğumum olacak
aynen hayatım. yapcak bişi yokda bari kilolardan kurtulsam.. neyse annem gelio 1 ay sonra o gelince azda olsa düzenli beslenirim biraz faydası olur...
kociş bazen çatlaklarıma bakıp duruyo.. ne o beğenemedinmi diom.. yok hayatım dio kıvırıyo...
ülenn canoo benim göbüşüde gördünnn benimki en kötüsü değlmi
en yakın zamanda aslı ile görüşecem o zaman bende bakacam aslıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?