İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyi gecelerrrr canlarrr artvinli baya sitemkar girmiş

canım bizler hala buradayız kimseyi zorla sokamayız dimi
ogünlerde merakla girenler isterlerse yine gelirlerr

bana gelince efendimm bendeniz bugün çokkkkkkkkkk sevdiğim yerde cerrahpaşadaydım......
evet çok seviyorum...sağlıcakla verdiler kuzularımı bana....

neyse efendim ömüşüm yumurtaları çok iyiyimiş gelişmişde üstüne sucukları at didi doktor hahaha

alişiminde karnında bişey yokmuş...yorgun yorgun geldik eve ........

hasta oluyorum bu arada kızlar offffffff ilaç aldım ama sıtma tutuyor beni

Canım güzel haberlerle gelmişsin
Ya bende çok seviyorum cerrahpaşayı,ismi geçince benim yerimmiş gibi içim kıpır kıpır oluyor..
eeee banada sağlıkla verdi kuzumu :emir_bebek.
Cerrahpaşayla tanışmamda seninde payın büyük birsen,sen yüreklendirdin beni yoksa ben çekimserdim biraz ama süper ilgi alaka var gerçekten....
Sanada çok geçmiş olsun...........Bol bol C vitamini al canım

iyi geceler kızlar
artvinli canım hamileyken işimiz yoktu birbirimizle ilgilenebiliyorduk şimdi ikişer bebeğimiz olunca uyumaya bile vakit bulamıyoruz nete girince yazmaya halimiz olmuyor haftalardır en erken 3 de yatıyorum gündüzde uyumuyorum yardımcım yok çünkü anlayacağın herkes ben gibidir sitem etme
birsen canım sevindim ömerin ve alinin iyi olmasına gözünaydın benimkiler çok öksürüyor salıda ben gideceğim hastaneye bakalım ne diyecekler

canım bizde dün gece aynıydık sabah 6 ya kadar uyumadılar bayıldım resmen .bugün bir umudum var uyurlar diye çok yordum ikisinide sinirleniyorum kimi zaman dayanamıyorum artık sabaha karşı gidip yüzümü yıkıyorum kızım onlar daha bebek kendine gel diyorum offf yorucu günler bunlar ama geçecek.

evettt kuzum çok dertlisin haklısında inan benim yardımcı başladıgı halde bitmiyor bu aralar iş inan dışarı bile gitmiyorum o geldiginde sabah bir yada 1,5 saat uyuyorum işler aksamasın diye ama yok bitmiyor şuan makinaya çamaşır atmam lazım eşimle oğlum mutfagın anasını aglatmış toplamam lazım
ama keyfim yok o yüzden o tarafa bakmıyorum bile .bide büyüdükçe daha zor demişsin malesef canım daha zor şuan berk beni okadar üzüyorki kendimi çok mutsuz hissediyorum birazcık dedigimi yapsa aksileşmese mutlu olacagım inan bebekler hiç kalıyor onun yaptıkları yanında her zaman dedigimiz gibi bunlarda geçecek allah sağlık versin bizede onlarada.

canım benim inan olayla ilgili deyil ben bu aralar çok keyifsizim face geçen birsenle bide caoyla birkere konuştum bakma açık yoksa ben burdan vazgeçmem sizlerdende ama girmeyen çok arkadaşımız var
inşallah eskisi gibi olur herşey yoksada biz bize yeteriz napalım .

çok sevindim canım inan bende bugün onu düşündüm ne oldu diye .neyse bunuda atlattınız inşallah bir daha böyle endişeler yaşamassın canım.ömerle aliyi öpüyorum.

geçmiş olsun canım sizede .aman öksürügü ihmaletme çok kötü salgın var öksürükle başlıyor dışarıyada çıkmasaz evede gelen giden çok olmasa babaları akşam eve taşıyor bizde bide abi var
ödüm kopuyor .

Artvinlim güzel yürekli arkadaşım benim..
darılma, kırılma, sitem etme nolur..o kadar kötüyüm ki anlatamam..hakikaten cananın dediği gibi büyüdükçe zorlaşıyolar..zaten yanlarında pc açmam imkansız değil açmak pc yi meydana bile çıkaramıyorum..onları bırakmak da mümkün değil zaten müsade de etmiyorlar..müsade etseler de mutlaka ya kendilerine ya da birbirlerine zarar verecek kadar haylazlaştılar artık bırakamam yalnız başlarına..gece uykusuna geç yatıyoruz mesela az evvel uyudular bu gece..sen düşün yani ve gece de kaç kez kalktığım belli değil..harap haldeyim..oysa hamileyken yediğim içtiğim önüme geliyordu 38 hafta hiç kalkmadım yataktan ve pc hep önümdeydi..msn, face, burası her yerde her daim online dım yani ama nerde o boşluuuukkk..aklımdasınız, çok özlüyorum güzel sohbetlerinizi de ama olmuyor olamıyor ne yazık ki..
burda olmayışımın istemek ya da tercih etmemekle alakası yok tamamen koşullarımla ilgili bir durum..ama bir çoğuikiz annesi nasıl gelebiliyorlar dersen o da benim yeteneksizliğim diyelim..yapamıyorum işte..
face e giriyosun görüyorum dersen de face telefonumda yüklü çocukları sallarken falan açıyorum arada..KK ya da telefondan gireyim çocuklar anlamasınlar dedim ama çok yavaş burda 3G sayfa açılana kadar biri uyuyor öbürü kalkıyor yani o derece..olmuyor anlayacağın olamıyor işte..
kimse kırılsın istemem..desteğinizi de unutmadım aylar boyunca ve doğumdan sonra..defalarca arayan arkadaşlarım oldu..hala birsen ve canan arar arada..ama yapamıyorum kızlar..zaten farklı durumlar da var anlatılmaz..bunaldım fena bunalımdayım..o yüzden alınmayın bana..
öpüyorum hepinizi..

yeteneksizlikle alakası yok burçincim .herkezin çocuklarının huyu farklı uyku düzenide farklı ben mesela ilk oğlumda hayatta o uyumadan ve bu gece için geçerli pc açmazdım sanki ona ilgimi azaltıyordu öyle düşünüyordum ve okadarda uslu bir bebekti .ama bunlar iki tane gündüz yine giremiyorum ama gece uyuduklarında takılıyorum dagılmak için .yoksa sıyıracagım.tabi bu beni uykmdanediyor .arada buralarda oldugunu hissettir yeter canım benim.
bide mobilden niye baglanıyorki arada diyordum bende ondanmış meger.

vallaha gelmek isteyen vakit bulan gelir artvinli kimseyi zorlmak olmaz biliyosun
pc başına geçtimi tercihini faceden kullananlarda olabilir bişey diyemeyiz
burçininde deiği gibi hsmile iken vakşt boldu dışarı çıkamıyoduk yerimizden kalkamyoduk akşama kadar pc başındaydık bolca konuşuyoduk şimdi 2 bebekle yetişmek mümkün olmuyo hepimiz feci yorgunuz ve çoğumuzun psikolojik duurmuda pek iç açıcı değil yuvarlanıp gidiyoruz modundayız ondan takılma yani boşver herkes var oluğu kadar sağolsun herkesin canı sağolsun bebekleri iyi olsun yeter
gelende başımın üstüne gidende
iyi geceler
bende kaçarrr

günaydın kızlar.cadılar sabah kalktı şimdi yine uyudular Allah'ım ne ayarsız çocuklarım var benim
women geçmiş olsun oğluşların iyi olmasına sevindim,sana da geçmiş olsun dikkat et kendine biz hasta olursak kuduzlara kim bakcek dimi
artvinli hakketten bu kuduzlar büyüdükçe zaman yetmez oldu ben kaç zamandır uğrayamıyordum biliyosun feci yaramaz benimkiler bak şimdi uyudular da ben de öyle geldim genelde onlar uyudumu ev işi,yemek,ütü bunlara yetişmeye çalışıyoz buraya vakit kalmıyo valla yoksa sohbetler özlenmez mi

merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar geldim bennn e anca benim ikizlerim şimdi 16 aylıklar büyük kızım da okulda şu an hadi kalın sağlıcakla

günaydın kızlar..okuldaki bilgisayarımdan nefret ediyorum ya!!tam 30 dk.dır sayfayı açmaya çalışıyorum.

dün gece annemde kaldık,biraz rahatsızdı.çorba,yemek falan yaptım,evini topladım,geç oluncada eve dönmedik.Deniz yerini yabancıladı sanırım hiç uyumadı gece.çok uğraştırdı bizi.ama bugün çok mutluyum,okuldaki yakın arkadaşlarla birlikte yemeğe gidicez okul çıkışı.gezeriz birazda.ayda bir böyle kaçamak yapıyoruz,iyi geliyor.cuma günüde yarı yıl tatili başlıyor,sonunda:))..

geçmişi okuyamadım,herkes iyidir İnşallah.

geçmiş olsun annene...
yarı yıl tatilinde dinlenmek yok artık firdos belkide daha çok yorulacaksın:))iki tane kuzu seni bekler:))
tatile girmeden nasıl iç açtım dimi:))

eveeet geçmişi nihayet okuyabildim.Artvinli canım sitem etmişsin,haklı olduğun yönler var tabii.bende genelde facede takılıyorum çünkü sadece burdaki arkadaşlarla değil diğer arkadaşlarımla da yazışıyorum orda.ama hep kk sayfam açık oluyor.eğer gelen varsa bende yazıyorum.ama şu konuda pek katılmıyorum sana,hani istediğimize cevap yazıyoruz demişsin ya..illa herkesle yakın olmak yada sevmek zorunda değiliz.hepimizin hoşlanmadığımız arkadaşlarımız olabilir.onların yazdıklarınada bu yüzden cevap vermeyebiliriz.ya da bir anlık kırılmışızdır öyle gerekmiştir.

canım ben yazarım,gelirim ama gelmeyenede zorla birşey diyemeyiz.ya zamansızlıktır ya da sıkılmışlardır.

hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun

ben geldim malesef nezle oldum yaa...varmı böyle bişey yaaa...

allahım çocukalra geçirmeden atlatsam ...bugün bir ilk yaptım kurufasulyemi yaktım yaaa 9 yılı bitireceğiz anasını satayım ilkkez yaktım hemde yatarken beee....aklım başımda değil...

burcinciğim lütfen beceriksizim diyp durma kendine herkesin ev halini bilemeyiz kuzum
demek sende bu kadar yetişiyorsun..bubeceriksizliğe girmiyor....sen aklımızda ve gönlümüzdesin kuzum

burcuda haklı yeni yeni yetişen bebelerle zaman çok zor kızlarr...ama yinede nete girdiğinizde ilk tercih burası olabilir...

firdosss kuzum annene geçmiş olsun

winston kuzuummm merhaba

yeni gelen arkadaşlar sık gelmediğinzden hatırlayamadım valla sizi

merhaba şekerr...
geçmiş olsunn dikkat et kendine c vitamini yükle vucuduna bol bol portakal suyu sık içine pekmez kat

Son düzenleme:
ya kızlar içim sıkılyo bugün çok hayır olsun ağlıyom durduk yere melina tam bir cadı,elfin de tam bir mızıltı oldu yaaa sabahtan beri mızıl mızıl sürekli bacaklarımda zaten sıkıntım var iyice kalbim daralıyo resmen psikolojim iice bozuldu beaa

firdos geçmiş olsun
al işte bi rahat takılılamıyom şuraya ikiside mıçtı ya anladım herşeyi aynı anda yapıolar da mıçma da aynı anda olur mu töbe töbegidiyim temizleyim şunları koktu ortalık

sağolun kızlar..

Winston canım tatil başlamadan iyi moral verdin:84:ben bu gazla 15 günü nasıl geçiririm bilemedim şimdi:)

Birsen çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.

Tarihçi hayırdır canım ya,evde olmak mı bunalttı seni?sanırım öğretmensin,çalıymıyor musun,göreve başlamadın mı henüz?bu arada kızlarının isimleri çok ilginçmiş,anlamları ne?çok hoşuma gitti.

valla kızlar benimkilerde artık aynı anda aynı şeyi yapar oldular,mıçmakda dahil buna..ikizlerin birbirini hissetmesi doğru demek ki ama bizimkiler tek yumurta değilki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…