iyi gecelerrrr canlarrr artvinli baya sitemkar girmiş
canım bizler hala buradayız kimseyi zorla sokamayız dimi
ogünlerde merakla girenler isterlerse yine gelirlerr
bana gelince efendimm bendeniz bugün çokkkkkkkkkk sevdiğim yerde cerrahpaşadaydım......
evet çok seviyorum...sağlıcakla verdiler kuzularımı bana....
neyse efendim ömüşüm yumurtaları çok iyiyimiş gelişmişde üstüne sucukları at didi doktor hahaha
alişiminde karnında bişey yokmuş...yorgun yorgun geldik eve ........
hasta oluyorum bu arada kızlar offffffff ilaç aldım ama sıtma tutuyor beni
canım bizde dün gece aynıydık sabah 6 ya kadar uyumadılar bayıldım resmen .bugün bir umudum var uyurlar diye çok yordum ikisinide sinirleniyorum kimi zaman dayanamıyorum artık sabaha karşı gidip yüzümü yıkıyorum kızım onlar daha bebek kendine gel diyorum offf yorucu günler bunlar ama geçecek.iyigecelermi diyeyim günaydınmı bilemedim
karan sıpası beni asker etti şimdi uyudu bir çenesi düşük anlatamam agu agu bağırdı durdu birde karnımı ağrıyordu ne arada sırada ağladı pışpışla avut salla derken saati 4 ettik 6 da geri kalkmam gerekli yatmama değmeyecek Allahım şu zor günler bir bitse büyüseler hemencecik ne güzel olacak
hepinizi ve uslu kuzularınızı çok öptüm
cam sildik yağmur yağıyo yaaa hay anasınıııı
sabah beri birini uyutuyom biir kalkıyo
ay nasıl uyku bastı benide anlatmam mümkün değil
akşama yemek yokkk
çamaşurlar makinede asılmayı bekliyoo
iptekiler toplanıp katlanıp yerleşmeyi bekliyooo
mutfak tezgahı almış başını gitmişşş
ev desen dandiniii
pöfff çok dertliyim sanırsammmm
abbowww kimsecikler gelmemiş saatlerdirrrr
osmanı izledik bizdeee ohh aliye ne güzel olduuu kıskandı cemileyiii
bugün bi arkadaşımdan çok güzel bi haber aldım ne zamandır istediği dört gözle beklediği bişei olduu arkadşaım adına çok ama çok mutluyum bendeeee
bende veledin birini uyuttum devrimle oturuyoz bu gün anlatılmaz mımız akşam üzri tam 2 saat aralıksız ağladı hatta şuan gene zırlıyooo
bütün sofrayı birbirne kattı geneeee77
kızlar büyüdükjçe gerçekten zorlaşıyoo haberiniz olsunnn
canım benim inan olayla ilgili deyil ben bu aralar çok keyifsizim face geçen birsenle bide caoyla birkere konuştum bakma açık yoksa ben burdan vazgeçmem sizlerdende ama girmeyen çok arkadaşımız varİyi geceler diyicem ama kime?
Hiç kimse yok,kimseler uğramamış bugün ben canan girmişiz bütün gün....
İkiz anneleri topiği bu halde şaşırıyorum valla.....
Bu topik böylemiydi arkadaşlar....
Bazen geç girdiğimde sayfaları okuya okuya gözlerim şaşı olurdu resmen.
Şimdiyse sayfalar hiç ilerlemiyor...
İlerlediği zamanlardada güzel muhabbetler yerine kavgalar,çekişmeler,hakaretler bile ediliyor artık.
Önceleri birbirimizin dertleriyle,mutluluklarıyla nasılda yakından ilgilenirdik.
Şimdiyse canımızın istediğine cevap verip yorum yapıyoruz.
Canımız istemezse bakmıyoruz bile...
Sevdiğimize iltifatlarda bulunup,sevmediğimize hiç bakmıyoruz bile...
Herkes topikten tek tek ayrıldı neredeyse,hiç girmeyen arkadaşlar bile var..
Birbirimizi hiç merak etmez olduk....
Ben kayrayı,burçini,wavy,kaswayı nasılllar neler yapıyorlar çok merak ediyorum halbuki.
Birbirimizin hamileliklerini,doğumlarını nasıl heyecanla bekledik burada.
Gün gün saydık beraber.
Benim hamile haberimi kayra nasılda mutlu vermişti sizlere...
Nefeste yok artık,famelaxda girmiyor nerdesiniz kızlar.
Bakıyorum herkes facede ama buraya kimse girmek istemiyor artık.....
iyi gecelerrrr canlarrr artvinli baya sitemkar girmiş
canım bizler hala buradayız kimseyi zorla sokamayız dimi
ogünlerde merakla girenler isterlerse yine gelirlerr
bana gelince efendimm bendeniz bugün çokkkkkkkkkk sevdiğim yerde cerrahpaşadaydım......
evet çok seviyorum...sağlıcakla verdiler kuzularımı bana....
neyse efendim ömüşüm yumurtaları çok iyiyimiş gelişmişde üstüne sucukları at didi doktor hahaha
alişiminde karnında bişey yokmuş...yorgun yorgun geldik eve ........
hasta oluyorum bu arada kızlar offffffff ilaç aldım ama sıtma tutuyor beni
iyi geceler kızlar
artvinli canım hamileyken işimiz yoktu birbirimizle ilgilenebiliyorduk şimdi ikişer bebeğimiz olunca uyumaya bile vakit bulamıyoruz nete girince yazmaya halimiz olmuyor haftalardır en erken 3 de yatıyorum gündüzde uyumuyorum yardımcım yok çünkü anlayacağın herkes ben gibidir sitem etme
birsen canım sevindim ömerin ve alinin iyi olmasına gözünaydın benimkiler çok öksürüyor salıda ben gideceğim hastaneye bakalım ne diyecekler
Artvinlim güzel yürekli arkadaşım benim..
darılma, kırılma, sitem etme nolur..o kadar kötüyüm ki anlatamam..hakikaten cananın dediği gibi büyüdükçe zorlaşıyolar..zaten yanlarında pc açmam imkansız değil açmak pc yi meydana bile çıkaramıyorum..onları bırakmak da mümkün değil zaten müsade de etmiyorlar..müsade etseler de mutlaka ya kendilerine ya da birbirlerine zarar verecek kadar haylazlaştılar artık bırakamam yalnız başlarına..gece uykusuna geç yatıyoruz mesela az evvel uyudular bu gece..sen düşün yani ve gece de kaç kez kalktığım belli değil..harap haldeyim..oysa hamileyken yediğim içtiğim önüme geliyordu 38 hafta hiç kalkmadım yataktan ve pc hep önümdeydi..msn, face, burası her yerde her daim online dım yani ama nerde o boşluuuukkk..aklımdasınız, çok özlüyorum güzel sohbetlerinizi de ama olmuyor olamıyor ne yazık ki..
burda olmayışımın istemek ya da tercih etmemekle alakası yok tamamen koşullarımla ilgili bir durum..ama bir çoğuikiz annesi nasıl gelebiliyorlar dersen o da benim yeteneksizliğim diyelim..yapamıyorum işte..
face e giriyosun görüyorum dersen de face telefonumda yüklü çocukları sallarken falan açıyorum arada..KK ya da telefondan gireyim çocuklar anlamasınlar dedim ama çok yavaş burda 3G sayfa açılana kadar biri uyuyor öbürü kalkıyor yani o derece..olmuyor anlayacağın olamıyor işte..
kimse kırılsın istemem..desteğinizi de unutmadım aylar boyunca ve doğumdan sonra..defalarca arayan arkadaşlarım oldu..hala birsen ve canan arar arada..ama yapamıyorum kızlar..zaten farklı durumlar da var anlatılmaz..bunaldım fena bunalımdayım..o yüzden alınmayın bana..
öpüyorum hepinizi..
günaydın kızlar..okuldaki bilgisayarımdan nefret ediyorum ya!!tam 30 dk.dır sayfayı açmaya çalışıyorum.
dün gece annemde kaldık,biraz rahatsızdı.çorba,yemek falan yaptım,evini topladım,geç oluncada eve dönmedik.Deniz yerini yabancıladı sanırım hiç uyumadı gece.çok uğraştırdı bizi.ama bugün çok mutluyum,okuldaki yakın arkadaşlarla birlikte yemeğe gidicez okul çıkışı.gezeriz birazda.ayda bir böyle kaçamak yapıyoruz,iyi geliyor.cuma günüde yarı yıl tatili başlıyor,sonunda:))..
geçmişi okuyamadım,herkes iyidir İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?