İkiz Anneleri Geyik Paneli

neden hala uyku düzenleri oturmadı yaaa böle çokk zor vallaa allah kolaylık versinnn

winston hapa felan inanmıyorumm...diyet ve sporrrr zor bi gerçek bu ama işin aslııı bu cnmm

yaaa ben diyet yapamıyorum yaahep başlayayım diyorum ama sadece diyorumaslında hamilelikten önceki yeme düzenimden farklı değil yeme düzenim ama benim sorunum başka evim 3.katta asansör yok dolayısıyla dışarı çıkamıyorum illa biri olcak aşağı inebilmem için kabus gibi yani yarı açık cezaevindeyimevi satışa çıkardık satılmadı sinir geldi vazgeçtik kızların merdivenleri inebilcekleri günü iple çekiyorum valla aşağıda bi depo vardı onu temizlemişer bizim koca ikiz arabasının orda durmasına izin verirlerse en azından haftada bikaç gün çıkabilirim tabi yine iki cadıyı kucaklayıp aşağı inmek epey zor böle işte
uykuları feci benim cadıların ama doğduklarından beri böyle maalesef çok hareketliler valaa oğlan çocuğu gibiler düz duvara tırmanan cinsten yani gece de bu hareketlilik devam ediyooo nolcaz bilmem

hoşbulduk canım..

valla canım bende 6 katta oturuyorum.benimde asansörüm yok...bende dışarı çıkamıyorum h.sonu eşim çıkarırsa işte...merak etme bizimkilerşimdi şimdi inip çıkıyor ama puseti aşağa koyamıyoıruz....koysak bile dışarıda arabada durmak istemiyolar...

ben diyet yapıyorum ..ama sıkılıyorum verince rahatlıyorum almayacağım diyorum ama malesef olmuyor.....evde koşu bandım var onunla yürüyüş yapıyorum gündüz...çocuklar uyuduğunda...

herkese merhaba ben geldim yeniler beni tanımaz ama tanışırız inşallah benim kızlar büyüdükçe afat olduğundan takılamıyom artık buralara :18:

Tarihçi hoşgeldin canım.....
Valla ara ara aklıma geliyordun diyordum nerelerde bı kız.
İyi oldu seninde aramıza geldiğin.......
Kızlarında resimleri değişmiş maşallah çok tatlı olmuşlar.

FİRDOS hoşgeldin canım....
Çok şükür kağan iyileşmiş,ama sen hasta olmuşsun çok geçmiş olsun.
Facedende geçmiş olsun diyecektim çıkmışsın:)))

günaydınnn herkese....
artvinli inş yağıza şifa olur da çabuk iileşir..
nasılsınız bakalım??
canan takma cezayı yaa boşverrrr

İnşallah canım....
Bugünde yaptım ıhlamuru içiyor artık,ilk istemedi diliyle itledi edepsiz ama şimdi içiyor çok şükür.

CANAN sen banada kırıldın sanırım....
Gelmeyi çok istiyordum ama kısmet değilmiş,
Oğluş iyi olsun.
Tabi sende kabul edersen gelmek istiyorum sana.....
İki doğum günü ağır geldi tabi,ama olsun ilk doğum gününüz olsun okadar yorgunluk dimi..
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzuların inşallah....

Canım ne uyuması her gece 1-3 nöbetine kalkıyoz ne sinir kaldı artık ne sağlık olduğum yerde uyukluyom valla hepne zaman düzene gircez biz bilmiyooomm:18:
bizde öyleyiz ya 11-12 gibi sallıyom uyutuyom 2 ye 3 e kadar sürekli yat kalk modundsyız offf offf
eee kk bu bağımlılık yapıyo şekerimmm

bende mustafayı kendime benzetiyorum ama herkes babası diyo çözemedim gittiiii

eylül kilo vermiş ya bende dedim geldiğinde aslıda vermiş benceee hatta birsom takma bence 4 kilo işinde bi iş var şekerimmmm

sanada geçmiş olsun kuzumm
bende hastalanıyorum vallaha kemiklerim ağrıyo boğazlarım ağrıyoo
niye kavga ettiniz kız kaynın ne yaptı
gidip gitmeme konusundamı kavgalısınız söze
günaydınnn herkese....
artvinli inş yağıza şifa olur da çabuk iileşir..
nasılsınız bakalım??
canan takma cezayı yaa boşverrrr
tittir ettim şekerimmm

kız bn serni tanımayı çok istiyommm
face yokmu sendee
hoşbulduk canım yok en kıdemlimiz birsen ben sonraama deneyim ve sinir harplerimi paylaşırım canım merak etme
bende 3 kıdemliyim hahahah
dün gazetede okudum şişmanlık için yeni hap çıkıyomuş onu bekliyorum bende:))
haha bende alayımmmmm

gel buyur canım beklerim
aminn darısı başınızaaa

ya aslında biz de düşündük bi ara koşu bandı almayı ama aşağıdaki kata çok ses yapıyormuş koşarken öyle dediler sen kullanıyosun bilrisin var mı öyle bişey yaa:44:
işte çok sık dışarı çıkamadığımız için kilo veremiyoruz bence en azından iki günde bir çıkıp yürüyebilsek daha hızlı kilo veririz belki de evin içinde olmuyo tabi

canım kızlar büyüdükçe tam çılgın oldular yaa nefes aldırmıyolar bana masaların tepesinde falan geziyolar o yüzden uğrayamıyorum fazla gözüm hep üstlerinde olmak zorunda kaşla göz arasında ya biyeri karıştırıyolar ya da kavga ediyolar çok komik yaa sen nasılsın canım...

iyi geceler hanımlarr....

ben geldim aksam yemek faslımızdan sonra...küçük sırlara takıldım..sonra kuzuları uyutup koşu bandına gittim 30 dk. yürüdüm...fazla vaktim yoktu..hemen duşa girdim bnayo yaptım...kuzuların hırkasını ve tişörtünü ütüledim...sabah kimse kahvaltı yapmadan çıkcağız...o yüzden kendimize kahvaltılık sandeviç hazırladım...bide öğlen için tost yapacağım onuda hazırladım...

çocuklara kaşar kesitim..süt koydum ekmekle onlarda öle eder..kahvaltı...meyvesini vs. yerleştirim

aksam bulaşığmı attım mak.buraya geldimmm

nerdesiniz kızlar bak gidecem haaaa

ben bu gün mustafayı sattım kızlar
amcası çok istedi illa bu gece bizde kalsın diye halasına göndermiştim daha çnce bende verdim gitti bu gece devroşumlayız anlayacağınız daha rahat bi gece olacakkk

tarihci koşu bandının üzerinde deli dana gibi koşarsan anam ses olur ama ben hep 5,5 -5 gibi yürüyorum tempolu yürüme oluyor.. ve ben balkonda yürüyorum kapalı balkonum o yüzden ses olmuyor...ama ses geçirmeyen halılar varmış ondan alabilirsin bide gündüz yaparsan bişey denmez sonuçta en fazla 1 saat ölmezler yaa onun sesinden ..atla deve değil yanii

iyigecelermi diyeyim günaydınmı bilemedim
karan sıpası beni asker etti şimdi uyudu bir çenesi düşük anlatamam agu agu bağırdı durdu birde karnımı ağrıyordu ne arada sırada ağladı pışpışla avut salla derken saati 4 ettik 6 da geri kalkmam gerekli yatmama değmeyecek Allahım şu zor günler bir bitse büyüseler hemencecik ne güzel olacak
hepinizi ve uslu kuzularınızı çok öptüm

aşkolsun bebişim facede ekliyiz senle bak küstüm şimdi

kızlar oyuna daldı azcık gelem dedim:)
womenlove ne güzel balkonun kapalıymış benim balkonum bile yok içeri almış eşim daha biz evlenmeden önce ben de almak istiyom koşu bandı banane çeksinler azcık gürültümü napiim

Günayın.....

Nasılsınız.....

Ben çok yorgun ve uykusuzum,dün gecede yağız sabahlattı bizi.....
Artık hastalığından beri gece hiç mama yemiyor,karnıda aç tabi öyle olunca 30 dk.bir uyanıyor.
Sadece su içiyor kuzum ya.....
Dün gecenin 3,30 ben muhallebi yapıyorum babamız oyuncak sallıyor kırk takla attık yağıza yedirmek için resmen.:84:
Gece 10,30 da yedirdiğim muhallebisini öksürmekten olduğu gibi çıkarrtı,offfffff kuzumun rengi bile değişti kızlar.....
Her yer kusmuk içinde kaç gündür çamaşır yıkamaktan benimde makinanında başı döndü

Women hastane yolundasınız dimi canım.
Çok geçmiş olsun sizede......

Tarihçi desene senin kızlar A.Ö. çetesini bile yolda bırakır.
Maşallah senin kızlara,kavgadamı ediyorlar süper ya,ne şirin oluyorlardır kimbilir tam ısırmalık bunlar....

Burcu sende benim gibi sabahladın demek canım.
Bilseydim açardım faceyi muhabbet ederdik gece gece......
oh maşallah agularda başlamış

offffffffffff uykusuzluk ne kötü bişey yaaa adamın kafası bi dünya oluyo tecrübeyle sabittir allah sabır versin canım geçecek işllah bu günler yaaa
aşkolsun bebişim facede ekliyiz senle bak küstüm şimdi
abbowwww kuuzm bana faceden davetiye geliyo kabul ediyom kimsecikler gelipte benin nikim şu canancım tanışalım demiyooo o yüzden gözden kaçmışsın bi el salla bana bakalımmm

bende istiyomda hem o kadar parama kıyamıyorum hemide evimdekoyacak yer yok o yüzden alamıyorum pöfff ben ebru şllı ile platese başlamak istiyorum aslındada nasıl başlanır bilmiyorum hazıor aklımdayken mail atayım biizm şu ebruyaaa

cam sildik yağmur yağıyo yaaa hay anasınıııı

sabah beri birini uyutuyom biir kalkıyo
ay nasıl uyku bastı benide anlatmam mümkün değil
akşama yemek yokkk
çamaşurlar makinede asılmayı bekliyoo
iptekiler toplanıp katlanıp yerleşmeyi bekliyooo
mutfak tezgahı almış başını gitmişşş
ev desen dandiniii

pöfff çok dertliyim sanırsammmm

abbowww kimsecikler gelmemiş saatlerdirrrr

osmanı izledik bizdeee ohh aliye ne güzel olduuu kıskandı cemileyiii

bugün bi arkadaşımdan çok güzel bi haber aldım ne zamandır istediği dört gözle beklediği bişei olduu arkadşaım adına çok ama çok mutluyum bendeeee

bende veledin birini uyuttum devrimle oturuyoz bu gün anlatılmaz mımız akşam üzri tam 2 saat aralıksız ağladı hatta şuan gene zırlıyooo
bütün sofrayı birbirne kattı geneeee77
kızlar büyüdükjçe gerçekten zorlaşıyoo haberiniz olsunnn

İyi geceler diyicem ama kime?
Hiç kimse yok,kimseler uğramamış bugün ben canan girmişiz bütün gün....

İkiz anneleri topiği bu halde şaşırıyorum valla.....
Bu topik böylemiydi arkadaşlar....
Bazen geç girdiğimde sayfaları okuya okuya gözlerim şaşı olurdu resmen.
Şimdiyse sayfalar hiç ilerlemiyor...
İlerlediği zamanlardada güzel muhabbetler yerine kavgalar,çekişmeler,hakaretler bile ediliyor artık.
Önceleri birbirimizin dertleriyle,mutluluklarıyla nasılda yakından ilgilenirdik.
Şimdiyse canımızın istediğine cevap verip yorum yapıyoruz.
Canımız istemezse bakmıyoruz bile...
Sevdiğimize iltifatlarda bulunup,sevmediğimize hiç bakmıyoruz bile...
Herkes topikten tek tek ayrıldı neredeyse,hiç girmeyen arkadaşlar bile var..
Birbirimizi hiç merak etmez olduk....
Ben kayrayı,burçini,wavy,kaswayı nasılllar neler yapıyorlar çok merak ediyorum halbuki.
Birbirimizin hamileliklerini,doğumlarını nasıl heyecanla bekledik burada.
Gün gün saydık beraber.
Benim hamile haberimi kayra nasılda mutlu vermişti sizlere...
Nefeste yok artık,famelaxda girmiyor nerdesiniz kızlar.
Bakıyorum herkes facede ama buraya kimse girmek istemiyor artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…