ben atmıştım biliyorsun üstüne vereceğime şiştim yine kurbandan beridir rahat takıldım sonuççç 7 kiloo acil vermem gerek sonrada diyetisyenime gideceğim 24 şubata kadar vermeliyim bıraktıkmı ucuyorumm.....ama sürekli diyettt bıktırıyor yaaaaaa
neden hala uyku düzenleri oturmadı yaaa böle çokk zor vallaa allah kolaylık versinnn
winston hapa felan inanmıyorumm...diyet ve sporrrr zor bi gerçek bu ama işin aslııı bu cnmm
aslıcım ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum canana da söyledim hatta görüşürüz inşallah
birsen inşallah hayırlısı olr hakkınızda Allah kolaylık versin şu ev işi için
artvınlı tekrar geçmiş olsun
firdos sağol canım teşekkür ederim ay ben resimlerde çok kötü çıkıyorum hep öyle diyolar
tarihçi hoşgeldin
ay daha bi şeyler diycektim ama unuttum sizleri öptüm kızlara meyve yediriyim
yaaa ben diyet yapamıyorum yaahep başlayayım diyorum ama sadece diyorumaslında hamilelikten önceki yeme düzenimden farklı değil yeme düzenim ama benim sorunum başka evim 3.katta asansör yok dolayısıyla dışarı çıkamıyorum illa biri olcak aşağı inebilmem için kabus gibi yani yarı açık cezaevindeyim evi satışa çıkardık satılmadı sinir geldi vazgeçtik kızların merdivenleri inebilcekleri günü iple çekiyorum valla aşağıda bi depo vardı onu temizlemişer bizim koca ikiz arabasının orda durmasına izin verirlerse en azından haftada bikaç gün çıkabilirim tabi yine iki cadıyı kucaklayıp aşağı inmek epey zor böle işte
uykuları feci benim cadıların ama doğduklarından beri böyle maalesef çok hareketliler valaa oğlan çocuğu gibiler düz duvara tırmanan cinsten yani gece de bu hareketlilik devam ediyooo nolcaz bilmem
herkese merhaba ben geldim yeniler beni tanımaz ama tanışırız inşallah benim kızlar büyüdükçe afat olduğundan takılamıyom artık buralara :18:
günaydın.aslında kk ya biraz ara verecektim ama 3 gün yeterli diye düşündüm.burda çok sevdiğim arkadaşlarım var,özledim sizi anacımmmmmm
hasta annelere ve bebeklere çoook geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Tarihci hoşgeldin,en kıdemlimiz sensin şimdi dimi?deneyimlerini aktarırsın artık.
Canancım nice yaşlar görün İnşallah.çizelgen değişmiş,süper olmuş.fotolarda fark ettimde Mustafa aynı sen ama Devrim gerçekten babasına benziyor.çok tatlılar canlarım ya,Maaşallah.
Birsencim nasılsın,ev işi olmamış ama olsun bugün geleceklerle anlaşırsınız belki.
fotolara gelince,Birsenim ve Canom size diyecek lafım yok herzamanki gibi çok güzel çıkmışsınız ama kızlar Eylül fotolarda ne kadar zayıf çıkmış.Canan bi ara foto eklemişti,Eylüllere gitmişti orda çok kilolu görünüyordu ama doğum günü fotolarında gayet hoş görünüyor.çok beğendim valla.ve kızlarıda Maaşallah o nasıl güzellikler Yarabbbim.Eylül duyuyomusun didiklerimi kuzum:)kızlarına talibimmmm
bize gelince Kağan iyileşti gibi Şükür.ama ben hastalandım.hem adet oluyorum hem de boğazım acıyor.üstüne bi de eşimle tartıştık kaynımın sözü yüzünden.offf sözlensede kurtulsak ya!!
günaydınnn herkese....
artvinli inş yağıza şifa olur da çabuk iileşir..
nasılsınız bakalım??
canan takma cezayı yaa boşverrrr
bi kaç alıntı yaptım ama yazamayacağım detaylı
ceza aldığım için küsüm kk ya biraz bıurda onca tartışma oldu hiç biirne katılmadım yazdığım bi cümleyle kabak benim başıma patlamış
neysem
öncelikle
hasta bebeişlere çok geçmiş olsun
yavru kirpi hasta annecik sanada geçmiş olsun dr git derim ben
doğumgünümüzü kutlayan herkese çok ve çok teşekkürlerrr
ben bitmiş haldeyim çok ama çok yorgunum
kafamı toplayayım buraya düzgün bi şeklde yazacağımm
bizde öyleyiz ya 11-12 gibi sallıyom uyutuyom 2 ye 3 e kadar sürekli yat kalk modundsyız offf offfCanım ne uyuması her gece 1-3 nöbetine kalkıyoz ne sinir kaldı artık ne sağlık olduğum yerde uyukluyom valla hepne zaman düzene gircez biz bilmiyooomm:18:
eee kk bu bağımlılık yapıyo şekerimmmgünaydın.aslında kk ya biraz ara verecektim ama 3 gün yeterli diye düşündüm.burda çok sevdiğim arkadaşlarım var,özledim sizi anacımmmmmm
hasta annelere ve bebeklere çoook geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Tarihci hoşgeldin,en kıdemlimiz sensin şimdi dimi?deneyimlerini aktarırsın artık.
Canancım nice yaşlar görün İnşallah.çizelgen değişmiş,süper olmuş.fotolarda fark ettimde Mustafa aynı sen ama Devrim gerçekten babasına benziyor.çok tatlılar canlarım ya,Maaşallah.
Birsencim nasılsın,ev işi olmamış ama olsun bugün geleceklerle anlaşırsınız belki.
fotolara gelince,Birsenim ve Canom size diyecek lafım yok herzamanki gibi çok güzel çıkmışsınız ama kızlar Eylül fotolarda ne kadar zayıf çıkmış.Canan bi ara foto eklemişti,Eylüllere gitmişti orda çok kilolu görünüyordu ama doğum günü fotolarında gayet hoş görünüyor.çok beğendim valla.ve kızlarıda Maaşallah o nasıl güzellikler Yarabbbim.Eylül duyuyomusun didiklerimi kuzum:)kızlarına talibimmmm
bize gelince Kağan iyileşti gibi Şükür.ama ben hastalandım.hem adet oluyorum hem de boğazım acıyor.üstüne bi de eşimle tartıştık kaynımın sözü yüzünden.offf sözlensede kurtulsak ya!!
tittir ettim şekerimmmgünaydınnn herkese....
artvinli inş yağıza şifa olur da çabuk iileşir..
nasılsınız bakalım??
canan takma cezayı yaa boşverrrr
bende 3 kıdemliyim hahahahhoşbulduk canım yok en kıdemlimiz birsen ben sonraama deneyim ve sinir harplerimi paylaşırım canım merak etme
haha bende alayımmmmmdün gazetede okudum şişmanlık için yeni hap çıkıyomuş onu bekliyorum bende:))
Tarihçi hoşgeldin canım.....
Valla ara ara aklıma geliyordun diyordum nerelerde bı kız.
İyi oldu seninde aramıza geldiğin.......
Kızlarında resimleri değişmiş maşallah çok tatlı olmuşlar.
FİRDOS hoşgeldin canım....
Çok şükür kağan iyileşmiş,ama sen hasta olmuşsun çok geçmiş olsun.
Facedende geçmiş olsun diyecektim çıkmışsın:)))
İnşallah canım....
Bugünde yaptım ıhlamuru içiyor artık,ilk istemedi diliyle itledi edepsiz ama şimdi içiyor çok şükür.
CANAN sen banada kırıldın sanırım....
Gelmeyi çok istiyordum ama kısmet değilmiş,
Oğluş iyi olsun.
Tabi sende kabul edersen gelmek istiyorum sana.....
İki doğum günü ağır geldi tabi,ama olsun ilk doğum gününüz olsun okadar yorgunluk dimi..
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzuların inşallah....
valla canım bende 6 katta oturuyorum.benimde asansörüm yok...bende dışarı çıkamıyorum h.sonu eşim çıkarırsa işte...merak etme bizimkilerşimdi şimdi inip çıkıyor ama puseti aşağa koyamıyoıruz....koysak bile dışarıda arabada durmak istemiyolar...
ben diyet yapıyorum ..ama sıkılıyorum verince rahatlıyorum almayacağım diyorum ama malesef olmuyor.....evde koşu bandım var onunla yürüyüş yapıyorum gündüz...çocuklar uyuduğunda...
Tarihçi hoşgeldin canım.....
Valla ara ara aklıma geliyordun diyordum nerelerde bı kız.
İyi oldu seninde aramıza geldiğin.......
Kızlarında resimleri değişmiş maşallah çok tatlı olmuşlar.
FİRDOS hoşgeldin canım....
Çok şükür kağan iyileşmiş,ama sen hasta olmuşsun çok geçmiş olsun.
Facedende geçmiş olsun diyecektim çıkmışsın:)))
İnşallah canım....
Bugünde yaptım ıhlamuru içiyor artık,ilk istemedi diliyle itledi edepsiz ama şimdi içiyor çok şükür.
CANAN sen banada kırıldın sanırım....
Gelmeyi çok istiyordum ama kısmet değilmiş,
Oğluş iyi olsun.
Tabi sende kabul edersen gelmek istiyorum sana.....
İki doğum günü ağır geldi tabi,ama olsun ilk doğum gününüz olsun okadar yorgunluk dimi..
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzuların inşallah....
bizde öyleyiz ya 11-12 gibi sallıyom uyutuyom 2 ye 3 e kadar sürekli yat kalk modundsyız offf offf
eee kk bu bağımlılık yapıyo şekerimmm
bende mustafayı kendime benzetiyorum ama herkes babası diyo çözemedim gittiiii
eylül kilo vermiş ya bende dedim geldiğinde aslıda vermiş benceee hatta birsom takma bence 4 kilo işinde bi iş var şekerimmmm
sanada geçmiş olsun kuzumm
bende hastalanıyorum vallaha kemiklerim ağrıyo boğazlarım ağrıyoo
niye kavga ettiniz kız kaynın ne yaptı
gidip gitmeme konusundamı kavgalısınız söze
tittir ettim şekerimmm
kız bn serni tanımayı çok istiyommm
face yokmu sendee
bende 3 kıdemliyim hahahah
haha bende alayımmmmm
gel buyur canım beklerim
aminn darısı başınızaaa
offffffffffff uykusuzluk ne kötü bişey yaaa adamın kafası bi dünya oluyo tecrübeyle sabittir allah sabır versin canım geçecek işllah bu günler yaaaiyigecelermi diyeyim günaydınmı bilemedim
karan sıpası beni asker etti şimdi uyudu bir çenesi düşük anlatamam agu agu bağırdı durdu birde karnımı ağrıyordu ne arada sırada ağladı pışpışla avut salla derken saati 4 ettik 6 da geri kalkmam gerekli yatmama değmeyecek Allahım şu zor günler bir bitse büyüseler hemencecik ne güzel olacak
hepinizi ve uslu kuzularınızı çok öptüm
abbowwww kuuzm bana faceden davetiye geliyo kabul ediyom kimsecikler gelipte benin nikim şu canancım tanışalım demiyooo o yüzden gözden kaçmışsın bi el salla bana bakalımmmaşkolsun bebişim facede ekliyiz senle bak küstüm şimdi
kızlar oyuna daldı azcık gelem dedim:)
womenlove ne güzel balkonun kapalıymış benim balkonum bile yok içeri almış eşim daha biz evlenmeden önceben de almak istiyom koşu bandı banane çeksinler azcık gürültümü napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?