evet Birsen fark etmemişim en kıdemlimiz hala sensin,yorgunluğumu ver anacım ya.
Winston facede eşine rezil odum canım.sen sanıp msj attım meğer eşinmiş,annesinde demez mi..ay çok utandım ama.
ben ara ara gidip geliyorum o yüzden burdaymışım gibi oluyorum hep.şimdide yemeğe gidicem mesela.aman Birsencim ya Allah dert vereceğine et versin..
Winston annende olduğunu öğrenmiş oldum böylece:)
ayyy ağlamaktan koptum kızlar çok kötü oldum doktorum programındaki aileyi gördünüzmü yüzde 92 özürlü dedikleri kızı nasıl yetiştirmişler yaaa....rabbim böyle anne baba olmayı nasip etsin inş..
firodoşşş kızım en kıdemli benimm doğru bakkk anam çizelgeyeeee hahahahaa
tarihcininkiler 1,5 yaşındalar....
iki tane cadısı var oda öğretmen .....bi ara buralardaydı sonra gitti
şimdi bizimle sanırım.KIZLARIN KUDURUKLUKLARINDAN UĞRAYAMIYODUM HATTA ŞU ANDA BİLE BAĞIRIYOLAR FIRSAT BULDUKÇA BURDAYIM İNŞALLAH:)
bana gelince kızlar...sabah tartıldım felaket bir toblo gördüm hemenn diyete başaldım zaten eşimde istiyordu...ama bu hafta en az 1 enfazla 2 kilo vermem gerekkkkk.................
tabi tartımda bi sorunda olabilir.....çünki geçen hafta tartıldım ayağımnda koca postallar..kıyafetler varken şuan tartıldığım kilodaydım...başka bişey tartacağım doğru ise ben bir hatada 3 kilo almışım hahahahaa.....neyse sakın kilomu sormayınnnnn hedefe ulaşana kadar söylemeyeceğim hahahah
günaydın.aslında kk ya biraz ara verecektim ama 3 gün yeterli diye düşündüm.burda çok sevdiğim arkadaşlarım var,özledim sizi anacımmmmmm
hasta annelere ve bebeklere çoook geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Tarihci hoşgeldin,en kıdemlimiz sensin şimdi dimi?deneyimlerini aktarırsın artık.
Canancım nice yaşlar görün İnşallah.çizelgen değişmiş,süper olmuş.fotolarda fark ettimde Mustafa aynı sen ama Devrim gerçekten babasına benziyor.çok tatlılar canlarım ya,Maaşallah.
Birsencim nasılsın,ev işi olmamış ama olsun bugün geleceklerle anlaşırsınız belki.
fotolara gelince,Birsenim ve Canom size diyecek lafım yok herzamanki gibi çok güzel çıkmışsınız ama kızlar Eylül fotolarda ne kadar zayıf çıkmış.Canan bi ara foto eklemişti,Eylüllere gitmişti orda çok kilolu görünüyordu ama doğum günü fotolarında gayet hoş görünüyor.çok beğendim valla.ve kızlarıda Maaşallah o nasıl güzellikler Yarabbbim.Eylül duyuyomusun didiklerimi kuzum:)kızlarına talibimmmm
bize gelince Kağan iyileşti gibi Şükür.ama ben hastalandım.hem adet oluyorum hem de boğazım acıyor.üstüne bi de eşimle tartıştık kaynımın sözü yüzünden.offf sözlensede kurtulsak ya!!
ben ara ara gidip geliyorum o yüzden burdaymışım gibi oluyorum hep.şimdide yemeğe gidicem mesela.aman Birsencim ya Allah dert vereceğine et versin..
Winston annende olduğunu öğrenmiş oldum böylece:)
ben de hala tombuluum yaa
benim cadılar çok bağırıyo uyutayım bari gece hiç uyumadılar ben de zombi gibiyim uyusunlar da ben de yatem azcık sabah temizlik ettim bi de yoruldum iyicekaçtıımm ben byee
neden hala uyku düzenleri oturmadı yaaa böle çokk zor vallaa allah kolaylık versinnn
winston hapa felan inanmıyorumm...diyet ve sporrrr zor bi gerçek bu ama işin aslııı bu cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?