İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayyy bu sabah migren ağrım vardı hafif ama sinir bozucu yarın hastanelerde olacağız...alişin yüzünde bişey çıktı gözüne doğru kaymış şişmiş randevu alamadım yarın acile gideceğiz...

çocuklarda deli ediyor beni ellerinde bir top avizelere fırlatıyolar yaaaaaaaaaaaaa

wistton tabiki cnm hayırlısı olcaktır..bekleyeceğz....biz karı koca anneme gitmekten yorulduğumuzdan böle umutlu durumlarda çok etkileniyoruz iştee..

evet Birsen fark etmemişim en kıdemlimiz hala sensin,yorgunluğumu ver anacım ya.

Winston facede eşine rezil odum canım.sen sanıp msj attım meğer eşinmiş,annesinde demez mi..ay çok utandım ama.

ayyyy bugün kafam yerinde değil....offff fenayım yaaaa

tavuk haşladım....karnıbaharı attım ocağa...çocukların üstllerini değiştirdim.....

tavuk suyuna çorba yapacağım birazınıda ben yiyeceğim...

çocukların iyice uykusu geldi.....ama saat 1 gibi uyutacağımmm

eeee sohbetinize doyum olmuyorrrr hahhahahaaa ......

bu arada tartımda 1 kilo mercimek tarttımm ...acı gerçek yüzüme tokat gibi indiii

tam 1 kilo tartı doğruuu..........

acı gerçekki ben dikkat etmeden özgürce yersem 2 ayda 7 kilo alırım gözümüz aydınn artık aç bi açç gezeceğimmmmmmmmmmm pöffffffffff

evet Birsen fark etmemişim en kıdemlimiz hala sensin,yorgunluğumu ver anacım ya.

Winston facede eşine rezil odum canım.sen sanıp msj attım meğer eşinmiş,annesinde demez mi..ay çok utandım ama.

:)))
ben annemdeyim evdeki bilde otımatikman ben açılıyorm:)))

ben ara ara gidip geliyorum o yüzden burdaymışım gibi oluyorum hep.şimdide yemeğe gidicem mesela.aman Birsencim ya Allah dert vereceğine et versin..

Winston annende olduğunu öğrenmiş oldum böylece:)

hoşbulduk canım yok en kıdemlimiz birsen ben sonraama deneyim ve sinir harplerimi paylaşırım canım merak etme

Son düzenleme:
ben ara ara gidip geliyorum o yüzden burdaymışım gibi oluyorum hep.şimdide yemeğe gidicem mesela.aman Birsencim ya Allah dert vereceğine et versin..

Winston annende olduğunu öğrenmiş oldum böylece:)

olmuyor cnm maleseff et vermeside iyi değil sıkmazsam işim zorrr benimmm

allahım yaaaa alişimm 2 dk uyurken bu ömerrr içimi kurutana kadar sallatıyor kendi yaaaaaaa offfffffff

benim cadılar çok bağırıyo uyutayım bari gece hiç uyumadılar ben de zombi gibiyim uyusunlar da ben de yatem azcık sabah temizlik ettim bi de yoruldum iyice kaçtıımm ben byee

ben de hala tombuluum yaa

ben atmıştım biliyorsun üstüne vereceğime şiştim yine kurbandan beridir rahat takıldım sonuççç 7 kiloo acil vermem gerek sonrada diyetisyenime gideceğim 24 şubata kadar vermeliyim bıraktıkmı ucuyorumm.....ama sürekli diyettt bıktırıyor yaaaaaa

benim cadılar çok bağırıyo uyutayım bari gece hiç uyumadılar ben de zombi gibiyim uyusunlar da ben de yatem azcık sabah temizlik ettim bi de yoruldum iyice kaçtıımm ben byee

neden hala uyku düzenleri oturmadı yaaa böle çokk zor vallaa allah kolaylık versinnn

winston hapa felan inanmıyorumm...diyet ve sporrrr zor bi gerçek bu ama işin aslııı bu cnmm

neden hala uyku düzenleri oturmadı yaaa böle çokk zor vallaa allah kolaylık versinnn

winston hapa felan inanmıyorumm...diyet ve sporrrr zor bi gerçek bu ama işin aslııı bu cnmm

şişmanlığın geni çözülmüş falan dedilerde bende inanmıyorum ama kolay olunca cezbediyo beni
spor ve diyet zor yolben yine bekliim o hapı

aslıcım ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum canana da söyledim hatta görüşürüz inşallah
birsen inşallah hayırlısı olr hakkınızda Allah kolaylık versin şu ev işi için
artvınlı tekrar geçmiş olsun
firdos sağol canım teşekkür ederim ay ben resimlerde çok kötü çıkıyorum hep öyle diyolar
tarihçi hoşgeldin

ay daha bi şeyler diycektim ama unuttum sizleri öptüm kızlara meyve yediriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…