BENİMDE SIKILIYO VALLAHA BŞIM AĞRIYOcanım hiç bişi yapmak istemiyo sadece yatmak istiyorum babamda ameliyat oldu bugün yanınada gidemiom pöfff tatile gitmek istiyorumya kızlar içim sıkılyo bugün çok hayır olsun ağlıyom durduk yeremelina tam bir cadı,elfin de tam bir mızıltı oldu yaaa sabahtan beri mızıl mızıl sürekli bacaklarımda zaten sıkıntım var iyice kalbim daralıyo resmen psikolojim iice bozuldu beaa
kizlar merhaba....
biz gene hastayiz dun gece 3 e kadar hastanelerdeydik 39.5 lere cikti atesimiz kizimda hasta salgin varmis...
hepinizi ozledim valla
kizlar merhaba....
biz gene hastayiz dun gece 3 e kadar hastanelerdeydik 39.5 lere cikti atesimiz kizimda hasta salgin varmis...
hepinizi ozledim valla
BENİMDE SIKILIYO VALLAHA BŞIM AĞRIYOcanım hiç bişi yapmak istemiyo sadece yatmak istiyorum babamda ameliyat oldu bugün yanınada gidemiom pöfff tatile gitmek istiyorum
antalyaya gidelim deidk çok uzak bodruma gitsek desek orasıda çok uzak izmiri düşünüyoruz biliyomusun çeşmeye felan gitsek diyoruz hem daha yakın ya çocuklar malum arabayı sevmşyo benim
şöyle bi otellere baktıdma dünn vallaha günlük 1 kişi 150 den aşağı bulamadım pöfff
geçmiş olsun kuuzm vallaha salgın var dikkat etmek laızmmm44firdosum geçmiş olsun kuzummmm
ay bende bi oraya taıyom kendimi bi oyana sabah beri yaptığım tek şey çamaşır toplamak mercimek çorbası yapmak evi acuk toplamak yani kınamazsanız beni hala elimi yüzümü iel yıkamaıdm zuhahaha
geçmiş olsun medinekizlar merhaba....
hepinizi ozledim valla
canancım geçmiş olsun...izmir'e mi gelmeyi düşünüyorsunuz kız bize de gelsenizeeeeBENİMDE SIKILIYO VALLAHA BŞIM AĞRIYOcanım hiç bişi yapmak istemiyo sadece yatmak istiyorum babamda ameliyat oldu bugün yanınada gidemiom pöfff tatile gitmek istiyorum
antalyaya gidelim deidk çok uzak bodruma gitsek desek orasıda çok uzak izmiri düşünüyoruz biliyomusun çeşmeye felan gitsek diyoruz hem daha yakın ya çocuklar malum arabayı sevmşyo benim
şöyle bi otellere baktıdma dünn vallaha günlük 1 kişi 150 den aşağı bulamadım pöfff
geçmiş olsun kuuzm vallaha salgın var dikkat etmek laızmmm44firdosum geçmiş olsun kuzummmm
ay bende bi oraya taıyom kendimi bi oyana sabah beri yaptığım tek şey çamaşır toplamak mercimek çorbası yapmak evi acuk toplamak yani kınamazsanız beni hala elimi yüzümü iel yıkamaıdm zuhahaha
canım geçmiş olsun..teşekkür ederim biraz aramıştım kızların isimlerinigeçmiş olsun canım..
bizde hala hastayız dediğin gibi salgınmış ve sürekli acillerdeyiz.. bebişlerden banada geçti 40 derece ateşle acilde aldık soluğu..
hasta anne ve bebişlere çokkkk geçmiş olsun..
tarihçi kızlarının isimlerinede anlamlarında bayıldım sağlıcakla büyüt cnm..
bu arada ben berennaz hepinizi öptüm.. :119:
geçmiş olsun medine
canancım geçmiş olsun...izmir'e mi gelmeyi düşünüyorsunuz kız bize de gelsenizeeeecanım çeşmede pansiyonlar var uygun fiyatlı bizim her sene gittiğimiz bi aile pansiyonu var çok lüks değil ama aile işletiyo o yönden çok güzel
canım geçmiş olsun..teşekkür ederim biraz aramıştım kızların isimlerinihepimiz sağlıcakla büyütelim inşallah kuzucuklarımızı
CANOM babana geçmiş olsun canım .canım izmir düşünüyorsan çocuklarla rahatedebilecegin iki otel var ama yazın sonuna doğru beklemen lazım çokkk düşüyor biri özellikle eski fransız tatil köyü fransız agırlıklı biryer ben eveli sene 85 den kaldım müthiş güzel bir yer bayılırsın akşam vereyim adlarını bir bak .geçmiş olsun dileklerinzi için sağolunnn
berennaz tekrar hoşgeldin aramızaa
tarihçi işte tam bi tatilseviyom ben elimi hiç bişeye sürmeyeyim istiyorum erken rezervasyonlar başladı ya 7 gün için bakıyorum 3000lira gözden çıkarmam şart gittin geldin arabanın benzini hariç eşimde dioki malum benim kuzular arabayı sevmiyor ya yakın bi yere gidlimdedi bende çeşme olabilir dedim
çeşmedede bakıyım çok iyi bi otel yok gibi tam bakmadım gerçide
pansiyon uygun olur güzel fikir ama ben yemekti kahvaltıydı uğraşmak hiççç istemiyorum canım ineyim herşeyim hazır olsun öğlenim akşamın havuzu olsun kaydırağı olsun animasyonu olsun yani iyice eğlenelim dinlenelim istiyorum ya tabi 3000 lirada çok para bilemiyorum ne yaparız bakalım kısmet artıkk
CANOM babana geçmiş olsun canım .canım izmir düşünüyorsan çocuklarla rahatedebilecegin iki otel var ama yazın sonuna doğru beklemen lazım çokkk düşüyor biri özellikle eski fransız tatil köyü fransız agırlıklı biryer ben eveli sene 85 den kaldım müthiş güzel bir yer bayılırsın akşam vereyim adlarını bir bak .
iyigeceler kızlar
minicik bebekleri hırpalayacaktım az kalsın birine yedirdim biri inatla yemiyor sarsıyordum çocuğu sinirim tavan yaptı sabrım bitti günlerdir perişanım uykusuzluktan gündüzde yatamıyorum 2 gün ard arda misafirim vardı yorgunluktan gerildim eşimi yatırmadım sen yedir oğlunu dedim geldim sizle detleşmeye
tüm hasta anne ve bebeklere acil şifalar diliyorum geçmişe çok bakamadım tek tek yazamıyorum hepinizi ve kuzuları öpüyorum
canım bizde de aynı durum oluyor bazen sınırları zorluyorlar ama yapacak bi şey yok sabrediyoruz Allah hepimize sabır versiniyigeceler kızlar
minicik bebekleri hırpalayacaktım az kalsın birine yedirdim biri inatla yemiyor sarsıyordum çocuğu sinirim tavan yaptı sabrım bitti günlerdir perişanım uykusuzluktan gündüzde yatamıyorum 2 gün ard arda misafirim vardı yorgunluktan gerildim eşimi yatırmadım sen yedir oğlunu dedim geldim sizle detleşmeye
tüm hasta anne ve bebeklere acil şifalar diliyorum geçmişe çok bakamadım tek tek yazamıyorum hepinizi ve kuzuları öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?