İkiz Anneleri Geyik Paneli

firidos sağol kuzumm bu havalar adamı hasta eder eder etti işte...

tarihci kızz yokmu yakınında yamacında kimse çağır gelsinler azık sohbet et..bide senin ev baya bişiler kızlar mesela masana çıkı lc tv bızıklamıyolar mı cnmm

kızlar sürekli evde bunaldım tabii annemler felan gelip gidiyo ama çok sık değil tabii yakında da öle komşum falan da yok bunaldım çok öğretmenim ama dersanedeydim başlamadım daha henüz kime bırakcam bu kuduzları women canım masaya çıkıp tv yi ellemek amaç yaa tv miz vardı yerde olanlardan ikisi birden patlatmaya başlayınca duvara asılanlardan aldık şimdi de masaya çıkıp ulaşmaya çalışıyolar atmaca gibi bunlar beaa
firdoscum Elfin küçük yaramaz,Melina balım demek

kizlar merhaba....
biz gene hastayiz dun gece 3 e kadar hastanelerdeydik 39.5 lere cikti atesimiz kizimda hasta salgin varmis...

hepinizi ozledim valla

BENİMDE SIKILIYO VALLAHA BŞIM AĞRIYOcanım hiç bişi yapmak istemiyo sadece yatmak istiyorum babamda ameliyat oldu bugün yanınada gidemiom pöfff tatile gitmek istiyorum

antalyaya gidelim deidk çok uzak bodruma gitsek desek orasıda çok uzak izmiri düşünüyoruz biliyomusun çeşmeye felan gitsek diyoruz hem daha yakın ya çocuklar malum arabayı sevmşyo benim
şöyle bi otellere baktıdma dünn vallaha günlük 1 kişi 150 den aşağı bulamadım pöfff
kizlar merhaba....
biz gene hastayiz dun gece 3 e kadar hastanelerdeydik 39.5 lere cikti atesimiz kizimda hasta salgin varmis...

hepinizi ozledim valla

geçmiş olsun kuuzm vallaha salgın var dikkat etmek laızmmm44firdosum geçmiş olsun kuzummmm

ay bende bi oraya taıyom kendimi bi oyana sabah beri yaptığım tek şey çamaşır toplamak mercimek çorbası yapmak evi acuk toplamak yani kınamazsanız beni hala elimi yüzümü iel yıkamaıdm zuhahaha

kizlar merhaba....

hepinizi ozledim valla

geçmiş olsun canım..
bizde hala hastayız dediğin gibi salgınmış ve sürekli acillerdeyiz.. bebişlerden banada geçti 40 derece ateşle acilde aldık soluğu..

hasta anne ve bebişlere çokkkk geçmiş olsun..

tarihçi kızlarının isimlerinede anlamlarında bayıldım sağlıcakla büyüt cnm..

bu arada ben berennaz hepinizi öptüm.. :119:

canancım babana çok geçmiş olsun..

kizlar merhaba....

hepinizi ozledim valla
geçmiş olsun medine

canancım geçmiş olsun...izmir'e mi gelmeyi düşünüyorsunuz kız bize de gelsenizeeeecanım çeşmede pansiyonlar var uygun fiyatlı bizim her sene gittiğimiz bi aile pansiyonu var çok lüks değil ama aile işletiyo o yönden çok güzel

canım geçmiş olsun..teşekkür ederim biraz aramıştım kızların isimlerinihepimiz sağlıcakla büyütelim inşallah kuzucuklarımızı

teşekkür ederim canım amin..

geçmiş olsun dileklerinzi için sağolunnn
berennaz tekrar hoşgeldin aramızaa

tarihçi işte tam bi tatilseviyom ben elimi hiç bişeye sürmeyeyim istiyorum erken rezervasyonlar başladı ya 7 gün için bakıyorum 3000lira gözden çıkarmam şart gittin geldin arabanın benzini hariç eşimde dioki malum benim kuzular arabayı sevmiyor ya yakın bi yere gidlimdedi bende çeşme olabilir dedim
çeşmedede bakıyım çok iyi bi otel yok gibi tam bakmadım gerçide

pansiyon uygun olur güzel fikir ama ben yemekti kahvaltıydı uğraşmak hiççç istemiyorum canım ineyim herşeyim hazır olsun öğlenim akşamın havuzu olsun kaydırağı olsun animasyonu olsun yani iyice eğlenelim dinlenelim istiyorum ya tabi 3000 lirada çok para bilemiyorum ne yaparız bakalım kısmet artıkk

slm kızlar geçmiş olsun medine benimkiler hastalar bronşit olmuşlar bi tanesi orta kulak iltihabı olmuş.antibiyotik şurup falan içiyoruz bakalım inşallah geçer kendim de hasta oldum serum iğne falan yedim kötüydüm baya bi siz nasılsınız

cok tsk ederiz kizlar
hasta Olan butun bebislere ve annelere Allah sifaa versin.

canan babanada gecmis olsun canim.

CANOM babana geçmiş olsun canım .canım izmir düşünüyorsan çocuklarla rahatedebilecegin iki otel var ama yazın sonuna doğru beklemen lazım çokkk düşüyor biri özellikle eski fransız tatil köyü fransız agırlıklı biryer ben eveli sene 85 den kaldım müthiş güzel bir yer bayılırsın akşam vereyim adlarını bir bak .

Canan geçmiş olsun,İnşallah ciddi birşeyi yoktur babanın..demek tatile gideceksiniz,bence iyi olur.açılırsınız biraz,çocuklar içinde değişiklik olur.

bizde istanbula gidecektik ama ben bebeklerle o kadar uzun yola cesaret edemedim.eşim tatilin son iki günü sakaryaya gidip gelecek kardeşinin sözüne.yüzük takılacak sadece ben gitmiycem o yüzden.yorulamam o kadar..

Berencim yeni nickin hayırlı olsun,diğerinden daha kolaymış:)

Medine çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.

ben geldim kızları uyutuyom bi yandan
cananım sen epey kapsamlı bişi istiyon beaa öyle yerler var ama tuzlu yaa erken rezervasyon ya da dönem dışına denk getirmek lazım

nefes merhaba izmir de mi oturuyorsun

kızlar merhaba tüm hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun aynen ben de hastayım ne yazık ki inşallah bebişlere geçmez ama emziriyorum annemin de yarın gitmesi gerek inşallah hemen atlatırım

canan babana geçmiş olsun canım

iyigeceler kızlar
minicik bebekleri hırpalayacaktım az kalsın birine yedirdim biri inatla yemiyor sarsıyordum çocuğu sinirim tavan yaptı sabrım bitti günlerdir perişanım uykusuzluktan gündüzde yatamıyorum 2 gün ard arda misafirim vardı yorgunluktan gerildim eşimi yatırmadım sen yedir oğlunu dedim geldim sizle detleşmeye
tüm hasta anne ve bebeklere acil şifalar diliyorum geçmişe çok bakamadım tek tek yazamıyorum hepinizi ve kuzuları öpüyorum

canım yaaa seni çok iyi anlıyorum...sakın kendine haksızlık edip suçluluk duygusuna girme ikiz büyütüpde bu duygulara girmeyen yapamayan varmı allah aşkına.....
şu misafirler ne diye geliyor yaa anlamıyorum heeeee

canım bizde de aynı durum oluyor bazen sınırları zorluyorlar ama yapacak bi şey yok sabrediyoruz Allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…