İkiz Anneleri Geyik Paneli

Nefescim her bebeğin gelişim evreleri farklı işte..Çınar düzeltilmiş 4 aylıkken ilk dişini çıkarmaya başladı,diğer dişi daha sonra çıktı..Almina da belirtiler vardı ama görünürde birşey yoktu..Alttan 2 dişi aynı anda çıktı..Şimdi de Çınar ın üstten dişi çıkıyor...barım barım bağırıyor şimdi sıpa...peditus verdik,asist verdik,diş jeliyle masaj yaptım hala bağırıyor..Sesini mi dinliyor nedir..başım şişti açıkçası...Zaten sesi gür sıpamın...İnşallah babama benzemez...Hiç istemem...Çok bağırgan,agresif ,havadan nem kapan ve ortamı geren bir tipti babam...
Ev ortamımız gayet sakin,huzurlu..Eşim çok sakin biri...Umarım Çınar da sakin biri olur...Tabi gerektiğinde hakkını savunmak kaydıyla...

geçmiş olsun zor olur ikisi de
kızlar ben gidiyim bugün son kez dinlenicem yarın annem yok artık (((((((((((

Sağolasın canım,sana da iyi geceler :)

Son düzenleme:

aman canım neyse o hayırlısıysa olsun .bu aralar güzelşeyler duymaya ihtiyacımız var bekliyoruz güzel bir haber senden.benim aklıma bişey geldi amaaaaa dur bakalım .
iyigeceler

canım pedidus uyku yapar ona birazdan rahatlatır oda susar.canı yanıyordur çok ondan bagırıyordur
düşünsene biz ufacık diş agrımızda ne hale geliyoruz .kıyamam ben ona .

canım pedidus uyku yapar ona birazdan rahatlatır oda susar.canı yanıyordur çok ondan bagırıyordur
düşünsene biz ufacık diş agrımızda ne hale geliyoruz .kıyamam ben ona .

10 dak sürdü uyuması..
şu an kucağımda,pek yazamıyorum

akşam benim cadılar yine uyumadılar valla kafayı sıyırmazsam iyidir
haftaya doktora gidicem doğumdan kalma elimde uyuşuklu vardı artık elimi zor kullanıyorum ve baş parmağımda bi kemik fırladı gibi ortopediye gidicem bakalım bi de dahiliyeden de randevu aldım kan değerlerime baktırcam hayırlısı artık..

merhaba millet,
neyse bir süre olmayınca birikmiş biraz okunacaklar hoşuma gitti :)

artvinlim yağız nasıl oldu, ben nihayet iyileşebildim yaa ne gripti ama 32 yıllık hayatımda ben böyle hasta olmadım. ha bu arada emziren anneler kendinizi o kadar ilaçsız bırakmayın emzirirken de kullanılabilen ilaçlar var, antigribal ilaçlardan uzak durun sadece ama bazı antibiyotikler, bazı boğaz spreyleri, balgam söktürücüler kullanılabiliyor aklınızda olsun.

ben de 2 gün anneme kaçtım biraz dinleneyim diye ama çocuk yerini yadırgadı gece hiç yatmadı sinir oldum daha beter sersemleyip döndüm walla.

womenlove çok gizemli takılmışsın yine yaa, ben tahmin yürütemedim walla ne olaki aceba?

kızlar nero da mı bizi terketti yaa hiç takılmıyor artık, son günlerde doruk da gelmemiş sanki.

firdoscumm tatilin gellmiş hadi iyisinnn, ben de bi ara elifi de alıp samsundaki ablama gitsek dedim annemlerle amma iş ciddiye binince 7 saat yolu otobüsle ve çocukla gözüm yemedi tabii.

canancımm geçmiş olsun ne ameliyatı oldu baban? şimdi iyi mi? tatili çokk iyi düşünmüşsünüz, bak bu sene 1 ağustosta ramazan başlıyor, eğer ramazanda tatile gideriz derseniz tahminimce o ay fiyatlar bayaa düşecektir. ayvalık fln da düşünebilirsiniz yakınn

burcucumm sabrını biraz zorlamış sanırsam minik kahramanlar, uykusuzluk çok sinir bozucu yaa..

medinecimm , eylülcümm size de geçmiş olsunn.

nasıl yaaani, elinde niye uyuşukluk kaldı ki?

slm kızlarrben geldim sabah erken kalktık....kahvaltı yaptık..yatak toplala bulaşıkları attım makinaya .....çamaşır astım kuruyanları topladım...makinaya çamaşır attım....
çocuklara kahavltı yaptırdım kendim yaptım.....ancak geldimm

anneme gidiyoruz....çanta hazırladım....çamaşr makinamı bekliyorum....bide giyinmek kaldı bana çocuklar giyindi.....

kirpoşum yazmaya başladığımda seni aşağada gördüm nasıl oldum tatlım??? elif nasıl ne yaptın süt işini

canım daha iyiyimm şükrler olsun ama ben hastalandım çocuğun huyu değişti. süt işini çözemedşik halen sütüm tekrar biraz arttı ama elif şimdi direniyor emmeye, ben de mama vermiyorum uğraşsın eçeksin diye, bayaa mücadeledeyiz yani ,bir öğün tyakviye atıyorum arada gerisi süt, çok yiyorum süt artsın diye böggghhh geldi walla.

sen de mi nezle olsun yaaa geçmiş olsunn.

nasıl yaaani, elinde niye uyuşukluk kaldı ki?
bilmiyorum canım yaaa gitcez bakalım haftaya doktor ne dicek
hastaymışsın galiba geçmiş olsun canım
süt için de mücedeleye devam et canım,benimkiler 3ay emdi tüm çabalarıma rağmen bıraktılar hala sütüm geliyo valla yazık

nefes merhaba izmir de mi oturuyorsun

tarihci ben birce35 yeni nicimden tanımazsın diye yazdım bostanlının neresindesin?ben atakentte oturuyorum senin bebekler büyüdü gel oturalım beklerim
nefeside çağırırız bir buluşmada biz izmirde yaparız
kızlar desteğiniz için sağolun sakinleştim yatıp uyuyunca 1 de yedi inatçı oğlan bende yattım 6 da kalktım iyi oldu gece aç bıraktım ama 5 saat yemediler

benim de vardı ama kalmadı çok şükür kalırsa ufak bi operasyonla düzelir demişlerdi geçmiş olsun canım
sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…