İkiz Anneleri Geyik Paneli

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.firdos neyi var bebeklerin geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler.bana gelince 2 ay oldu dizimin üstünden kırıldı bu ayağın en büyük kemiğiymiş 4-6 ay arası kaynarmış .daha en az 4 ayım var pöffff çok zor yatmak ama elimden bişi gelmiyor

htc ve firdos çok geçmiş olsun..allah beterinden saklasın..
bizde bugün 6.ay aşılarımızı birde signasisleri vurulmaya ıspartaya gittik herşey iiydi başta dönüşte bir kar bastırdı ki görmeniz lazım arabalar hep şarampollerde kaymışlar kaza yapmışlar belki 6-7 tane araba kaza yapmış..
kenara çektik arabayı zincir taktık göz gözü görmüyo babama yardım edeyim dedim zincir takarken babam kardan adam ben kardan kadın oldum o derece yağıyodu herkes zincir takma telaşındaydı çok şükür kazasız belasız geldik eve allah kimseleri yolda bırakmasın üstelik çocuk olunca daha da zor..100 km lik yolu 2 saatte geldik...şimdide hala deli gibi kar yağıyo allah evsizlere ev versin kimseleri soğukta bırakmasın bu soğukta amiiinn...

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah bu arada kendine de dikkat et üşütmemen lazım ben hastalanınca çok fena oluyorum çocuklara bakmak için güçlü olmamız gerek karda üşümüşsündür muhtemelen

bizim topiğe bi psikoloğu şart görüyorummmzıhahah
kızlar merhaba..bebeklerim çok hasta.dün gece hastanede sabahladık,bugünde yine aynı ama evdeyiz şu anda.bir kaç gün gelemeyebilirim çok öpüyorum herkesi.

çok çok geçmiş olsun neleri var benim m,nik erkeklerimin bakayımmmm

winstoncum sanada çok geçmiş olsunnnn htc canım sana dahada geçmiş olsun yaa daha 4 ay var demek zor vallaha

ay bende dehşet yorgunum herzamanki gibiiiii
baba da bende 15 tatilede girdik bakalım kocişle nasıl geçecek gece yine kapıştık zatennn
gece 3 e kadar ayaktaydım her zamanki gibibiona bi ona kalktım neyse 3 ibi sızmışım ki 4.20 sularında kocişin bağırış öağırışına uyandımoğlan uyumuyor herzamanki gibi oda ona bağırıyor bende sinirlendim elli kere bağırma şu çocuklara dedim adama ben sendne daha çok çekiyorum bunları dedim ama snein kadar bağırmıyorum nalet olsun snein sinirine dedim aldım çocuğu oda bana bağırdı esas sana lanet olsun dedi sabahın 5 i kavga ediyoz neyse aldım oğlanı geldim salona uyuttum bend e3 lü koltuğa yattım uyudum okuldan gelincede pas vermedim küsüm sana deidm neden diyo bana neden olacak deidm bana nalet okudun gecenin bi yarısı neyse özür felan diledi tatlıya bağlandı
öyle iştee kızlarrrr

bu arada buraya gelmeyen arkadaşların başka topikte yazıştığına dair duyumlar aldım şimdi bakacağımm

canom sana dönemedim kuzum ama ben dönme dolap gibiyim valla kuzumm
beni affett kuzum ne yemek yiyebiliyorum,ne uyuyabiliyorum diyeceksin sakin ol ama benim gevşek koca bile strestee.........annemi sana hiç anlatmıyroum bile kuzum....

artvinli aradın ama dönemedim sanada dönemeyeceğim ama telafi edeceğim sözzzzzz cnm

ben kaçarrr çokk öptümm

öyle olsun yoğun karuuuuu

sorma kuzum yaaa inan bana uyuyamıyorum anneme dedim atarax varmı
uyuyamıyorum dün gece 3 de yatttım sanırım sabah 7.30 kalktım...
aytunc desen benden beter........ neyse enişte duruma el attı o bizim yerimize sakin bir gözle bakıyor kılına kadar hesap edip bize söylüyor

iyigeceler
gecede kimsecikler yoktu soğuk hava ve hasta kuzular iki sohbet keyfide yaptırmıyorlar değilmi?
neyse canları sağ kendileri sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum

günaydınlar bayanlarr bugünde çok yoğun bigün...ama hayırlı bi işimiz var dua edinde olsun kızlar ...kimin dua kapısı açık olur belli olmaz....

kızlar geliyorum bakıyorum kimsecikler yok kendi kendime yazıp gidiyorum Artvınlı sen nerelerdesin canım

valla kızlarr yaa kimseler gelmiyor inanın benim önemli işlerim var hayırlısı ile haftaya sanırım sizlerede anlatabileceğim....

hakkatten artvinli nerelerdee yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…