kızlar merhaba..bebeklerim çok hasta.dün gece hastanede sabahladık,bugünde yine aynı ama evdeyiz şu anda.bir kaç gün gelemeyebilirim çok öpüyorum herkesi.
firdos, htc çok geçmiş olsun kızlar
winston sizede geçmiş olsun cnm ya..
htc ve firdos çok geçmiş olsun..allah beterinden saklasın..
bizde bugün 6.ay aşılarımızı birde signasisleri vurulmaya ıspartaya gittik herşey iiydi başta dönüşte bir kar bastırdı ki görmeniz lazım arabalar hep şarampollerde kaymışlar kaza yapmışlar belki 6-7 tane araba kaza yapmış..
kenara çektik arabayı zincir taktık göz gözü görmüyo babama yardım edeyim dedim zincir takarken babam kardan adam ben kardan kadın oldum o derece yağıyodu herkes zincir takma telaşındaydı çok şükür kazasız belasız geldik eve allah kimseleri yolda bırakmasın üstelik çocuk olunca daha da zor..100 km lik yolu 2 saatte geldik...şimdide hala deli gibi kar yağıyo allah evsizlere ev versin kimseleri soğukta bırakmasın bu soğukta amiiinn...
aminnnnnnnnnnnnnn inşallah bu arada kendine de dikkat et üşütmemen lazım ben hastalanınca çok fena oluyorum çocuklara bakmak için güçlü olmamız gerek karda üşümüşsündür muhtemelen
ama hava süperdi hiç soğuk değildi umarım hasta olmam:))
bizim topiğe bi psikoloğu şart görüyorummmzıhahahmerhaba kızlar,
tam iyileştim işleri kolayladım derken şimdi de depresif durumlar çöktü üzerime yaa. kendimi eve hapsolmuş hissetmek, çoook yalnız hissetmek, 32 yıllık hayatımda ilk defa kendimi bu kadar çirkin hissetmek... bakıcı tutmak istiyorum, hepsinin kendini dünyanın en uyanık insanı sanması, neyi nasıl yapmadan kurtarırım havasına girmesi, sadece alacağı paraya bakması canımı sıkıyor. işe başlamak istiyorum, çocuğu kime bıraıcam diyorumm, sanki kimsenin umurunda değilmişim gibi hisswdiyorum, arkadaşlarım eşim dostum herkesin ayrı bir hayatı, meşgaleleri varken birşey de bekleyemiyorum kimseden. kilomdan, saçımdan başımdan tipimden hiçbirşeyden hoşnut değilim. post natal depresyondamıyım neyim yaa.offffffff
kızlar merhaba..bebeklerim çok hasta.dün gece hastanede sabahladık,bugünde yine aynı ama evdeyiz şu anda.bir kaç gün gelemeyebilirim çok öpüyorum herkesi.
öyle olsun yoğun karuuuuu
günaydınlar bayanlarr bugünde çok yoğun bigün...ama hayırlı bi işimiz var dua edinde olsun kızlar ...kimin dua kapısı açık olur belli olmaz....
valla kızlarr yaa kimseler gelmiyor inanın benim önemli işlerim var hayırlısı ile haftaya sanırım sizlerede anlatabileceğim....
hakkatten artvinli nerelerdee yaaa
yoksa lotodan para sizemi çıktı:)))
kimseler yok gerçekten yağız daha mı kötü oldu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?