canım ben bostanlı migrosun karşı sokağındayım,sağlık ocağının yanında:)beklerim canım gelirsen:)izmirde bildiğim yek yer bostanlı:))
bostanlı camiinin yanında bizim akrabalar kalıyo:))
bircecim tanımadım tabi nickin değişmiştarihci ben birce35 yeni nicimden tanımazsın diye yazdım bostanlının neresindesin?ben atakentte oturuyorum senin bebekler büyüdü gel oturalım beklerim
nefeside çağırırız bir buluşmada biz izmirde yaparız
kızlar desteğiniz için sağolun sakinleştim yatıp uyuyunca 1 de yedi inatçı oğlan bende yattım 6 da kalktım iyi oldu gece aç bıraktım ama 5 saat yemediler
ailem değil ki ordakilerwinston ve alminaçınar ailelerinizin yanına geldiğinizde görüşelim emi kızlar
canan allah babana şifa versin...
cok tsk ederiz kizlar
hasta Olan butun bebislere ve annelere Allah sifaa versin.
canan babanada gecmis olsun canim.
CANOM babana geçmiş olsun canım .canım izmir düşünüyorsan çocuklarla rahatedebilecegin iki otel var ama yazın sonuna doğru beklemen lazım çokkk düşüyor biri özellikle eski fransız tatil köyü fransız agırlıklı biryer ben eveli sene 85 den kaldım müthiş güzel bir yer bayılırsın akşam vereyim adlarını bir bak .
teşekkür ederim kızlar çok ciddi bişey değil bacağında yani diz kapağında yağ yırtılması vardı minisküs benzeri bişi yani bugün gittim gördüm ayağa kalktı değneklerle yürüyo belki yarın çıkar hastaneden bi kaç gün bende kalacak iyileştirecem babamı :)))Canan geçmiş olsun,İnşallah ciddi birşeyi yoktur babanın..demek tatile gideceksiniz,bence iyi olur.açılırsınız biraz,çocuklar içinde değişiklik olur.
bizde istanbula gidecektik ama ben bebeklerle o kadar uzun yola cesaret edemedim.eşim tatilin son iki günü sakaryaya gidip gelecek kardeşinin sözüne.yüzük takılacak sadece ben gitmiycem o yüzden.yorulamam o kadar..
Berencim yeni nickin hayırlı olsun,diğerinden daha kolaymış:)
Medine çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.
kociş öretmen malum temmmuz ve ağustosta gidebilirim sadece aslında mayıs sonu haziran başoı yada eylülde uygun oluyo ama o zamanda iizn yok maaleseffff erken rezervasyonla bakıyım işte %30 in fiyatı 3000 lira 6 taksir yapıyolar yda 500 ödeyemem amaben geldim kızları uyutuyom bi yandan
cananım sen epey kapsamlı bişi istiyon beaa öyle yerler var ama tuzlu yaa erken rezervasyon ya da dönem dışına denk getirmek lazım
sağol kuzummmkızlar merhaba tüm hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun aynen ben de hastayım ne yazık ki inşallah bebişlere geçmez ama emziriyorum annemin de yarın gitmesi gerek inşallah hemen atlatırım
canan babana geçmiş olsun canım
geçmiş olsunn allah yardımcın olsunnn epey koslu bi döenm deseneikiside diş çıkartıyorAynı zamanda nezleler...
aa nedne öyle bi sorun çıktıki sendeeeeakşam benim cadılar yine uyumadılar valla kafayı sıyırmazsam iyidir
haftaya doktora gidicem doğumdan kalma elimde uyuşuklu vardı artık elimi zor kullanıyorum ve baş parmağımda bi kemik fırladı gibiortopediye gidicem bakalım bi de dahiliyeden de randevu aldım kan değerlerime baktırcam hayırlısı artık..
ramazandada gideirm sorun değil oruç tuutmuyorum ama ramazandada fiyatlar düşmüyo maalesef ayvalıkta olabilir herşey dahil olsun yemeklri güzel olsun sı kaydırakları felan olsuny animasyon olsun yeter ne çok şey istedim dimi zuhahahamerhaba millet,
neyse bir süre olmayınca birikmiş biraz okunacaklar hoşuma gitti :)
artvinlim yağız nasıl oldu, ben nihayet iyileşebildim yaa ne gripti ama 32 yıllık hayatımda ben böyle hasta olmadım. ha bu arada emziren anneler kendinizi o kadar ilaçsız bırakmayın emzirirken de kullanılabilen ilaçlar var, antigribal ilaçlardan uzak durun sadece ama bazı antibiyotikler, bazı boğaz spreyleri, balgam söktürücüler kullanılabiliyor aklınızda olsun.
ben de 2 gün anneme kaçtım biraz dinleneyim diye ama çocuk yerini yadırgadı gece hiç yatmadı sinir oldum daha beter sersemleyip döndüm walla.
womenlove çok gizemli takılmışsın yine yaa, ben tahmin yürütemedim walla ne olaki aceba?
kızlar nero da mı bizi terketti yaa hiç takılmıyor artık, son günlerde doruk da gelmemiş sanki.
firdoscumm tatilin gellmiş hadi iyisinnn, ben de bi ara elifi de alıp samsundaki ablama gitsek dedim annemlerle amma iş ciddiye binince 7 saat yolu otobüsle ve çocukla gözüm yemedi tabii.
canancımm geçmiş olsun ne ameliyatı oldu baban? şimdi iyi mi? tatili çokk iyi düşünmüşsünüz, bak bu sene 1 ağustosta ramazan başlıyor, eğer ramazanda tatile gideriz derseniz tahminimce o ay fiyatlar bayaa düşecektir. ayvalık fln da düşünebilirsiniz yakınn
burcucumm sabrını biraz zorlamış sanırsam minik kahramanlar, uykusuzluk çok sinir bozucu yaa..
medinecimm , eylülcümm size de geçmiş olsunn.
tarihci ben birce35 yeni nicimden tanımazsın diye yazdım bostanlının neresindesin?ben atakentte oturuyorum senin bebekler büyüdü gel oturalım beklerim
nefeside çağırırız bir buluşmada biz izmirde yaparız
kızlar desteğiniz için sağolun sakinleştim yatıp uyuyunca 1 de yedi inatçı oğlan bende yattım 6 da kalktım iyi oldu gece aç bıraktım ama 5 saat yemediler
slm kızlar kimse yokmu pek bi sakin buralar eylülcüm nasıl oldun?annen gittimi?gittiyse ehh allah kavuştursun
beni tarif etmişsin kirpi bende depresyonun tam ortasındayım üstelik bende bebek 2 tane biri susuyor diğeri başlıyor pijamayla oturuyorum saç baş perişan 75 kg oldum dana dibiyim ben maxımum 55kg olurdum hayatım çok sıkıcı kocam ilgilenmiyor yani kirpoş çalışıpda eve hapsolan tüm yeni annelerin dedi aynı sanırsammerhaba kızlar,
tam iyileştim işleri kolayladım derken şimdi de depresif durumlar çöktü üzerime yaa. kendimi eve hapsolmuş hissetmek, çoook yalnız hissetmek, 32 yıllık hayatımda ilk defa kendimi bu kadar çirkin hissetmek... bakıcı tutmak istiyorum, hepsinin kendini dünyanın en uyanık insanı sanması, neyi nasıl yapmadan kurtarırım havasına girmesi, sadece alacağı paraya bakması canımı sıkıyor. işe başlamak istiyorum, çocuğu kime bıraıcam diyorumm, sanki kimsenin umurunda değilmişim gibi hisswdiyorum, arkadaşlarım eşim dostum herkesin ayrı bir hayatı, meşgaleleri varken birşey de bekleyemiyorum kimseden. kilomdan, saçımdan başımdan tipimden hiçbirşeyden hoşnut değilim. post natal depresyondamıyım neyim yaa.offffffff
merhaba kızlar,
tam iyileştim işleri kolayladım derken şimdi de depresif durumlar çöktü üzerime yaa. kendimi eve hapsolmuş hissetmek, çoook yalnız hissetmek, 32 yıllık hayatımda ilk defa kendimi bu kadar çirkin hissetmek... bakıcı tutmak istiyorum, hepsinin kendini dünyanın en uyanık insanı sanması, neyi nasıl yapmadan kurtarırım havasına girmesi, sadece alacağı paraya bakması canımı sıkıyor. işe başlamak istiyorum, çocuğu kime bıraıcam diyorumm, sanki kimsenin umurunda değilmişim gibi hisswdiyorum, arkadaşlarım eşim dostum herkesin ayrı bir hayatı, meşgaleleri varken birşey de bekleyemiyorum kimseden. kilomdan, saçımdan başımdan tipimden hiçbirşeyden hoşnut değilim. post natal depresyondamıyım neyim yaa.offffffff
beni tarif etmişsin kirpi bende depresyonun tam ortasındayım üstelik bende bebek 2 tane biri susuyor diğeri başlıyor pijamayla oturuyorum saç baş perişan 75 kg oldum dana dibiyim ben maxımum 55kg olurdum hayatım çok sıkıcı kocam ilgilenmiyor yani kirpoş çalışıpda eve hapsolan tüm yeni annelerin dedi aynı sanırsam
merhaba kızlar,
beni tarif etmişsin kirpi bende depresyonun tam ortasındayım üstelik bende bebek 2 tane biri susuyor diğeri başlıyor pijamayla oturuyorum saç baş perişan 75 kg oldum dana dibiyim ben maxımum 55kg olurdum hayatım çok sıkıcı kocam ilgilenmiyor yani kirpoş çalışıpda eve hapsolan tüm yeni annelerin dedi aynı sanırsam
tekrar geçmiş olsun eylül boynun için benimde oluyor terleyip soğumaktan noluyor sanırım.aynen bende hastalık hastası oldum her yerim ağrıyor uykusuzluk yorgunluktan oluyor heralde ee napalım başa gelen çekilir tek kuzularımız sağ olsunla...
yok yok yavru kirpi benden bahsediyo yada hepimizn hayatını kısaca özetlemiş inşallah bu sıkıntılar da bitecekben de aynı durumdayım kızlar depresyonun dibindeyim resmen ben de hala tombulum alışamadım bu halime,saç baş hak getire pijama en sendiğim kostüm oofff ne bileyim yaaa evden dışarı çıkamamak ne kadar kötüymüş hele ki evde sürekli kavga eden,bağrışan,mızıldayan iki küçük cadı olunca kafayı hafiften sıyırıyormuş insan manik depresifim ben de sanırım bi iyiyim bi kötü
tabi canım haklısınonlar sağ olsun yetertekrar geçmiş olsun eylül boynun için benimde oluyor terleyip soğumaktan noluyor sanırım.aynen bende hastalık hastası oldum her yerim ağrıyor uykusuzluk yorgunluktan oluyor heralde ee napalım başa gelen çekilir tek kuzularımız sağ olsunla...
herkeslere merhabalar ilk olarak canancım babana geçmiş olsun diliyorum.bizlere gelince ailecek feci şekilde grip olduk eşim 15 gün oldu o kadar dikkat etmemize rağmen hala geçiremedi gribi ve bizede geçti.malum ayakta kırık zaten iyce yatalak oldum.birde geçen gece biz uyurken bi uyandım hani şu elektrikli ısıtıcılar varya ondan vardı yanmaya başladı aklım çıktı valla ama neyseki eşim kalktıda yoksa nolurdu düşünmek bile istemiyorum.sizden ricam lütfen dikkat edin arkadaşlar.ha birde kızım dün merdivenden yuvarlandı birazcık tabi nasıl kalkıp tekerlekli sandalyeye oturdum bilemedim annemle bakıcı koştu hemen bişeyi yok allahtan.ama ben nasıl kalktıysam ayağım çok ağrıyor basmam yasak o telaşla bastım mı basmadım mı hatırlamıyorum umarım basmamışımdır yoksa bastıysam tekrar ameliyat olmam gerekicek.bizden böle şimdilik biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?