İkiz Anneleri Geyik Paneli

slm kızlar kimse yokmu pek bi sakin buralar eylülcüm nasıl oldun?annen gittimi?gittiyse ehh allah kavuştursun

bircecim tanımadım tabi nickin değişmiş
canım atakentte otuyor olmana çook sevindim ben bostanlı sağlık ocağının yanındayım kesinlikle bi buluşma yapalım canım çok sevinirim

tarhçi yerimi söyliyecegimde ben burda 12 yıllaldır oturuyorum inan bizim burayı bir karşıyakaya bagladılar bir bornavaya şimdide bornavanın bir kısmını bize bagladılar.hahaaaa smyrnna meydanına yakın oturuyorum canım.en uzuk benim ama bir dolmuşla gelirsiniz bende beklerim her zaman.
valla ya neden buluşmuyoruz biz izmirliler en kısa zamanda bir buluşma yapalım .

canan allah babana şifa versin...

cok tsk ederiz kizlar
hasta Olan butun bebislere ve annelere Allah sifaa versin.

canan babanada gecmis olsun canim.

teşekkür ederim kızlar çok ciddi bişey değil bacağında yani diz kapağında yağ yırtılması vardı minisküs benzeri bişi yani bugün gittim gördüm ayağa kalktı değneklerle yürüyo belki yarın çıkar hastaneden bi kaç gün bende kalacak iyileştirecem babamı :)))
ben geldim kızları uyutuyom bi yandan
cananım sen epey kapsamlı bişi istiyon beaa öyle yerler var ama tuzlu yaa erken rezervasyon ya da dönem dışına denk getirmek lazım
kociş öretmen malum temmmuz ve ağustosta gidebilirim sadece aslında mayıs sonu haziran başoı yada eylülde uygun oluyo ama o zamanda iizn yok maaleseffff erken rezervasyonla bakıyım işte %30 in fiyatı 3000 lira 6 taksir yapıyolar yda 500 ödeyemem ama
sağol kuzummm
ikiside diş çıkartıyor Aynı zamanda nezleler...
geçmiş olsunn allah yardımcın olsunnn epey koslu bi döenm desene
aa nedne öyle bi sorun çıktıki sendeeee
ramazandada gideirm sorun değil oruç tuutmuyorum ama ramazandada fiyatlar düşmüyo maalesef ayvalıkta olabilir herşey dahil olsun yemeklri güzel olsun sı kaydırakları felan olsuny animasyon olsun yeter ne çok şey istedim dimi zuhahaha

izmirli anneler sizde epey kalabalıksınız bi buluşma yapında istanbullu anneleri çatlatın yawww

iyigeceler
canan bir sen bir ben varız bende karan oğlanı doyurup yatacağım
izmirde buluşma fikri güzel organizasyon olursa ben uyarım evimede beklerim
hepinizi ve kuzuları öpüyorum

bana gelince her zamankş gibi gece nöbetindeyiz
bu gün kociş erken geldi maum dönem sonu kursa kalan olmamış 2 öğrenci varmış oda göndermiiş onları 3 .5 du eve geldi
bende hemen hazırlandım babama koştım oturudk felan neyse doğum gününde gelen bazı kıyafetler vardı biri 3 aylık almış biri5 yaş almış onları değiştirdim seneye için pantolon yelek aldım kuzumu bide banka işleir vardı onlarla uğraştım hesaba yatıracağım parayı yanlşlıkla kredi kartına yatırmışım çok uğraştırdı beni geride çekemiyorum nakit çekime giriyo neys etelefon bankacılığı ile araım ama yarım saatimi aldı hallettim sonra o işi

sonra tel hattımı değiştireyimdeidm vodofone gittim ayda 250 dk 20 lira ilk 4 ay 150 şer dakkada hediye veriyolar yani 4000 dk 20 lira bide ilk 3 ay faturanın yarısını vodofone ödüyormuş yani 10 lira ayda neyse gittim önce hatta kızlık soyadın çıkıyo diye sorun çıktı turlcelle gittimgüncelleştirdim sonra geldim ilk 3 ay onların ödeme yapması için otomatikö ödeme vermmem gerekiyormuş elden ve o şubeden ödemem gerekiyormuş adıma fatura istediler yok dedim kk ekstreside olur deidler neyse tekrar garantiye gittim kuyruk bekleidm ekstre çıkarıdm bide 6 lira para verdim geri gittim vodofona
bu defada şu sorun çıktı turkcell faturam 25 inde kesildi vodofona da 3 gün içinde geçicem ya ikisindede paket hat kullanıyom ya turkcelli kullanmasamda ödemem gerekiyor ayrıca odofona da ödeyeceğim yani kullanmasamda 2 fatura birden ödeyeceğim kalsın anam deidm kullanmadığım halde 30 lira turkcele veremem deidm abla en ayın 18 i gibi gel dedi bi daha yolum düşerse tabi yanibankayla uğraşmam dahil 1.5 saatim boşa gitti o saatte gezerdim vallaha sonra kocişi aradım deidm bebeklerle aran nasıl ben bi kendime yemek ısmarlsam dedim biz evde aç snei bekşiyoz sen yemek mi yiycen deid iyi tamam yemiyom geliyom deidm bindin geldim eve sonrası kalsik yemek telaşı çocukları yedir alt al üst al çay faslııı bu saat oldu

nöbetçi kk cılşarız zuhahahaha

kuzum buluşun valla en ortada kimin evi varsa ona gidin herkesin yakın olduğu
hep bizmi siiz çatlatacağız azıcıkta siz biiz çatlatın
bu arada eğer tatile izmire gelirsem hepiniiz toplarım ona göre
birsen geçen sene bursaya gitti bursalılarla buluştu kıskandırdı bizi bu sened eben izmire geleyimde birseni kıskandırayım zuhahahah

slm kızlar kimse yokmu pek bi sakin buralar eylülcüm nasıl oldun?annen gittimi?gittiyse ehh allah kavuştursun

sağol canım iyiyim çok şükür annem gitti dün akşam kızlara çorba yaptı bana yemek yaptı dün de biraz evi temizledik işim de yok çok şükür derken omzum tutuldu doğumdan sonra haşat olduk omzumda ceviz kadarşişlik var canımı yakıyo ama napıyım çocuklara mecbur bakıyorum sanırım ters bi hareket yaptım

kızlara mamalarıı yedirdim tam o sırada kapı çaldı eşim geldi dünden çok yorgundu dinlenmek için geldi sizi özledim dedi ama uyuyo bacağı tutulmuş onun da hastalık hastası gibi hissediyorum kendimi hiç de sevmem hastayım hastayım demeyi ama yorgunluktan sanırım insanın bünyesi zayıflıyo neyse kızları da uyuttum size bakıyım dedim

bi komşuya gidelim diyolar apartmandakiler pek de gitmek istemiyorum iki çocukla herkese gidilmiyor laf eden olur çekiniyo insan onları da atlatıcam yani bugün rutin ev koşuşturması evdeyiz yine

canancım seni aradım geçmiş olsun için ama işin vardı sanırım

yiğenim de bugün karne alıcak ilkokulda hepsipekiyi ama ben yine de arayım soruyum annem de onun için gitti özellikle çağırdı anane gel diye bizim kızlar da ananesi diyince kapıyı gözlüyo :85:

öptüm sizi kızlar

merhaba kızlar,

tam iyileştim işleri kolayladım derken şimdi de depresif durumlar çöktü üzerime yaa. kendimi eve hapsolmuş hissetmek, çoook yalnız hissetmek, 32 yıllık hayatımda ilk defa kendimi bu kadar çirkin hissetmek... bakıcı tutmak istiyorum, hepsinin kendini dünyanın en uyanık insanı sanması, neyi nasıl yapmadan kurtarırım havasına girmesi, sadece alacağı paraya bakması canımı sıkıyor. işe başlamak istiyorum, çocuğu kime bıraıcam diyorumm, sanki kimsenin umurunda değilmişim gibi hisswdiyorum, arkadaşlarım eşim dostum herkesin ayrı bir hayatı, meşgaleleri varken birşey de bekleyemiyorum kimseden. kilomdan, saçımdan başımdan tipimden hiçbirşeyden hoşnut değilim. post natal depresyondamıyım neyim yaa.offffffff

beni tarif etmişsin kirpi bende depresyonun tam ortasındayım üstelik bende bebek 2 tane biri susuyor diğeri başlıyor pijamayla oturuyorum saç baş perişan 75 kg oldum dana dibiyim ben maxımum 55kg olurdum hayatım çok sıkıcı kocam ilgilenmiyor yani kirpoş çalışıpda eve hapsolan tüm yeni annelerin dedi aynı sanırsam

tekrar geçmiş olsun eylül boynun için benimde oluyor terleyip soğumaktan noluyor sanırım.aynen bende hastalık hastası oldum her yerim ağrıyor uykusuzluk yorgunluktan oluyor heralde ee napalım başa gelen çekilir tek kuzularımız sağ olsunla...

ben de aynı durumdayım kızlar depresyonun dibindeyim resmen ben de hala tombulum alışamadım bu halime,saç baş hak getire pijama en sendiğim kostüm oofff ne bileyim yaaa evden dışarı çıkamamak ne kadar kötüymüş hele ki evde sürekli kavga eden,bağrışan,mızıldayan iki küçük cadı olunca kafayı hafiften sıyırıyormuş insan manik depresifim ben de sanırım bi iyiyim bi kötü

herkeslere merhabalar ilk olarak canancım babana geçmiş olsun diliyorum.bizlere gelince ailecek feci şekilde grip olduk eşim 15 gün oldu o kadar dikkat etmemize rağmen hala geçiremedi gribi ve bizede geçti.malum ayakta kırık zaten iyce yatalak oldum.birde geçen gece biz uyurken bi uyandım hani şu elektrikli ısıtıcılar varya ondan vardı yanmaya başladı aklım çıktı valla ama neyseki eşim kalktıda yoksa nolurdu düşünmek bile istemiyorum.sizden ricam lütfen dikkat edin arkadaşlar.ha birde kızım dün merdivenden yuvarlandı birazcık tabi nasıl kalkıp tekerlekli sandalyeye oturdum bilemedim annemle bakıcı koştu hemen bişeyi yok allahtan.ama ben nasıl kalktıysam ayağım çok ağrıyor basmam yasak o telaşla bastım mı basmadım mı hatırlamıyorum umarım basmamışımdır yoksa bastıysam tekrar ameliyat olmam gerekicek.bizden böle şimdilik biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık

htc7 verilmiş sadakanız varmış canım bununla geçmiş olsun Allah sanada acil şifalar versin
tarihci hepimiz aynıyız sabırla bugünlerinde bitmesini bekleyeceğiz biz neler atlatmadıkki?değilmiya bu günlerde tebessümle hatırlayacağımız hatıra olarak kalacak

kızlar merhaba..bebeklerim çok hasta.dün gece hastanede sabahladık,bugünde yine aynı ama evdeyiz şu anda.bir kaç gün gelemeyebilirim çok öpüyorum herkesi.

yok yok yavru kirpi benden bahsediyo yada hepimizn hayatını kısaca özetlemiş inşallah bu sıkıntılar da bitecek

tabi canım haklısınonlar sağ olsun yeter

çok geçmiş olsun bir sürü aksilik üstüste gelmiş en zor da senin durumun ne kadarkaldı düzelmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…