İkiz Anneleri Geyik Paneli

herkese selaamm hasta annişlerimize ve bebişlerimize geçmiiş olsuun,Allah bir an önce şifalar versin...
women neler oluyo kızıım yaaa,ne oluyorsa hayırlısı olsun inşallah
canannn bu topiğe hakikatten bi psikolog lazım anacım
kızlar uyutmaya çalışıyom uyuyup uyansınlar kipaya gitcez bezler bitmiş kzılara paraları harcayıp gelcez helal olsun napalım tostoslara
hepinizi öptüümm

hayır öleyse talih kuşuna küsecektim ben istemiştim ilk:))sonra canan istemişti sen adını bile kurmamıştın da:))
biz talih kuşuna küsmeden o bie küsmüş sanırım anacığım yılbaşında amorti bile çıkmadı bize halbuki 5-10 milyara fittim ben sadece bana para çıksın yeter diyodum ama olmadı neysemmm
günaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum herkese
günaydınn sağol cnaımmm

ay başka topikte snein datçada oturduğunu okudum muğla datçadamısın hayatım sen beni heyecanlandırdı da bu durummm

şar şart hepimiz toplanalım bi toplu terapi yapalım burda bence zuhahaha

ay benimde alışverişim geldi yaaa toz şekerim bitmiş sıvı yağım bitmiş makarnam 1 paket kalmış bezim az kalmış muhallebi ve kavonoz mamalr suyunu çektiş ayni sen gibi para harcayasım geldi zuhahaha

ay bende sabah beri daha yeni mıçımın üstüne oturudm kahvaltı telaşı çocukları yedir içiir kaldır temizle mutfağı topla kahvaltıda bina bendeydi de gene onsracığımı kociş ne zamandır aşure istiyodu akşamdan ıslatmıştım aşure yaptım bulaşık mk çalıştırıdm bi,tti yerleşecek çamaşır mk çalışıyı çamaşrı katladım yerleştirmem lazım şuan kociş ve çocuklar uyuyo babamda biraz hava alayım dedi sıkıldı adamcağız
akşamada acuk ıspanağım var yanına ne yapsamda bu akşamı atlatsak diye dşünüyorum makarnayı dün yapmıştım ıspanağınyanına pöffff ne yapsak acaba yawwww:98:

ben dört yıl kaldım datçada lisey orada okudum turizm mezunuyum hayatım
sen nere4sinde oturuyosun bakım datçanın oranın yerlisimisinnn

sizden fikir çıkmadı bana hıhhh
karışık kızartma yapmaya karar verdim üstünede sarmısaklı yoğurt ohh mis biberler yanmadan kaçıyommm

yok yerlisi deilim cnm ben aydınlıyım.sen datçanın yerlisisimisin datçanın merkezinde oturuyorum

yok bende yerlisi değilim sadece orada okudum 1999 -2004 arası oradaydımmm
ama seninle ortak tanıdıklarımız olduğuna eminim

Son düzenleme:
pek sanmıyorum ben çocuklardan malum dışarı çıkmıyorum.ama sen genede söle bakalım belki tanırım cnm

canım ben burdan sana tek tek tanıklarımı nasıl yazayım bi ortak çıkış noktası bulsaydık ordan yazardım neyse çok özleidm datçayı vallaha öğrencilik zamanımda nefret ediyodum ama biz çıktık datçadan datça büyüdü gelişti yolları bile yapılmış vallaha
hahah

evet cnm datça büyüdü yolları baya genişledi.heryer inşaat nerdeyse boş yer kalmadı tansaşımız bile var he heyyy sen nediyosun yahuuu.en bilindik birisi varsa tanıdık onun ismini söle mesela.ee gelsenize tatile buraya ohhh negüzell

datçaya gelmek benim için çok zor canım arkadaşlarımda çağırıyor ama gelemem
oraya ait çok özel anılarım yaşanmışlıklarım var benim yüreğim kaldırmıyor oraya gelmeyi o yüzden
sakin apart günleir geliyor aklıma adı sakin ama kendi sakin olmayan apart hahaha kargı yoları geliyor aklıma yeşim bar... dadya dost geliyor aklıma uslu apartın altı geliyo aklıma o uzun yürüme yolu ahha ahhh
okul bittikten sonra 1 kere geldim datçaya sadece oda çoğunlukla karaköyde kaldım
sonrasındada marmarise kadar gittim ama datçaya gidmedim

bilemiyorum tekrar gelebilirmiyim oraya

hoşgeldin aşk akarusuuuu

bi kerede sobeleme lan beniii
aşk acısı çeken gençlerle iki laflayalım dedik hemen sobeledinnnn
acısını fena çıkarırım haaaaa

evet bizde datça açılınca çok svindik ama migrostan hiç bi farkı yok migrosta ne varsa aynı ahhh şöle bide kipa falan açılsa ne güzel olur okadar ne anıların var aşk acısı falan mı.ama çok güzel oldu görülmeye değer bence gel bi tatile hem tanışmışoluruz

hoşgeldin aşk akarusuuuu

bi kerede sobeleme lan beniii
aşk acısı çeken gençlerle iki laflayalım dedik hemen sobeledinnnn
acısını fena çıkarırım haaaaa

hoşbulduk kuzu ....sobelerim kızıımmmm ne yapeem ben paparazi gibiyimmm

ayyy yeni eltimle konuştum gelinlik bakıyolarmış...kiralık ev arıyolarmış

offf yaaa bugün ömer ben dışarıdayken kusmuş ateşlenmiş....benim hatam dün soğukta dışarı çıkarmak zorunda kaldık üşüttü...bide o köpek olasıca dişide ucu çıkmış oda canını yakıyor...şimdi ömer iyi olana kadar annemeden eve geçemeyeceğim....çok huysuz mızmız kucak istiyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…