- Konu Sahibi melda_rose
-
ya kızlar merhaba ben 6 aylık evliyim şu an bebek düşünmüyoruz ama benim içten içe bi bebek isteğim sevgim var ve allah nasip ederse ben ikiz bebek sahibi olmak istiyorum inşallah olur peki sizlerin ikizleriniz tüp bebek yöntemiylemi yoksa normalmi ve ailede olduğu için mi oldu bizim ailede amcamın ikiz çocuğu ve eşimin dayısın ikizleri var sizlerinkini çok merak ediyorum lütfen yazabilirmisiniz?:sm_cool::ecrin_bebek:
Rabbim nasip etsdin inş. benim ikizlerim 1 yaşındalar ama beni görsen eminim bu isteğinden vazgeçeceksindir.. bugünden küçük bir örnek vereyim mesela; kızım sabah 3.30 da zorla uyuttum 4 de oğlum kalktı sabah 7 de onu yedirdim uyuttum 8 de kızım kalktı, oğlum şarkısız türküsüz apğzına bişi sürmüor kızım ise odaları gezerken arkasında koşarak kaşığı göstermeden yediriorum, tamm bir öğün bitti derken hooopp diğer öğün ve akşam oluverir koca gelir yemek hazırla salata yap masayı kur, çocuklar kucağa oturmak ister , birini alsan biri kıskançlık yapar hooopp bizim yemek zehir veee olur gece ; koca sizden hizmet ister ama malesef çocuklar tam gaz ayaktadırlar hımmm biraz fazla oldu sanırım
ya kızlar merhaba ben 6 aylık evliyim şu an bebek düşünmüyoruz ama benim içten içe bi bebek isteğim sevgim var ve allah nasip ederse ben ikiz bebek sahibi olmak istiyorum inşallah olur peki sizlerin ikizleriniz tüp bebek yöntemiylemi yoksa normalmi ve ailede olduğu için mi oldu bizim ailede amcamın ikiz çocuğu ve eşimin dayısın ikizleri var sizlerinkini çok merak ediyorum lütfen yazabilirmisiniz?:sm_cool::ecrin_bebek:
Allah herkesin gönlüne göre versin. Bilimsel olarak ikiz bebeğim olma ihtimali var. Anneannemin ikiz bebekleri olmuş, rahmetli dedem de ikizdi... Zormuş o dönemi atlatmak, öyle anlatıyorlar hep, burda da tecrübeli arkadaşları görünce, açıkcası; gönlüm ikizden yana değil ama olursa da Allah hayırlısını versin.
slm benim ikiz halalarım var ama ne babamda nede diğer ahlalarımın ikizleri olmamış he birde anneminde ikiz teyzeleri var acaba bu kalıtsallık banamı geçer abime mi çok merakediyorum... Ne olcak acaba Allah versinde sağlıklı sıhatli alı başında hayırlısını ama işte insan merakediyor acaba bize vururnu talih diye
vallahi çoğul gebeliği hep genetik felan diye duyardık
ilk bebeğimi düşükle kaybettim kan pıhtılaşması vardı
ikinci gebeliğimde kan sulandırıcı iğneler kullandım oğlum oldu
spiralle korunmama rağmen hamile kaldım şimdi 3 ay bitti ve ikiz olduğunu öğrendik
ne eşimin nede benim ailemizde sülalemizde çoğul gebelik yok
sanş mı kısmeti ne demeli bilemiyorum hala şoktayım
benimde 5 yaşında ikiz çocuklarım var herhangi bir tedavi görmedim baba tarafımda ikiz varmış yani doğal yolla dünyaya geldiler ama ikiz büyütmek çok zor yinede dünyaya bedeller allah acılarını göstermesin
benim anneannemin üçüzleri babaanneim ikizleri olmuş fakat yaşamamışlar annemlerde de babamlarda da ikiz yada üçüz yok bende şu an hamileyim banada denk gelmedikız kardeşim var bakalım onda çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?