ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

benim anneannemin üçüzleri babaanneim ikizleri olmuş fakat yaşamamışlar annemlerde de babamlarda da ikiz yada üçüz yok bende şu an hamileyim banada denk gelmedi kız kardeşim var bakalım onda çıkarmı

Benim abimin ikizleri vardi benim ilk oglumdan sonra bende dogal yolla ikiz bebeklerime hamile kalmistim hic tahmin edemzdim abimin ikzleri oldugu halde buyuk supriz olmustu

benimde 5 yaşında ikiz çocuklarım var herhangi bir tedavi görmedim baba tarafımda ikiz varmış yani doğal yolla dünyaya geldiler ama ikiz büyütmek çok zor yinede dünyaya bedeller allah acılarını göstermesin

slm benim ikiz halalarım var ama ne babamda nede diğer ahlalarımın ikizleri olmamış he birde anneminde ikiz teyzeleri var acaba bu kalıtsallık banamı geçer abime mi çok merakediyorum... Ne olcak acaba Allah versinde sağlıklı sıhatli alı başında hayırlısını ama işte insan merakediyor acaba bize vururnu talih diye

annenizin ikiz teyzeleri olması sizin için bir ihtimal oluşturur,abinizi etkilemez ,doğurganlık özelliği,yumurtanın özelliği kadından kadına aktarılan bir durum sizle alakalı yani

halalarınızın durumu da onların kız çocuklarını etkiler ,ihtimal onlara geçer yani.

benimde eşimin halaları ikiz,babane yine ikizlere hamile kalmış ama yaşamamış çocuklar...kayınvalidem eşimden sonra ikiz bebek aldırmış ....ve kayınvalidemin sülalesinde ikiz yokmuş ...kayınpederin tarafından bulaştı heralde der ...çünkü babaanne 2 kez ikize hamile kalmış 2 tanesi sağılıklı doğmuş ....yani erkek tarafıda etkiliyo olabilrmi acaba? kayınpederin amcaoğullarıda ikiz!sizinde ikiz olabilir diyolar nasip tabi sağlıklı olsunda tabi bide hamile kalabilsem inşallah kaç tane olsa razıyım

Son düzenleme:
vallahi çoğul gebeliği hep genetik felan diye duyardık
ilk bebeğimi düşükle kaybettim kan pıhtılaşması vardı
ikinci gebeliğimde kan sulandırıcı iğneler kullandım oğlum oldu
spiralle korunmama rağmen hamile kaldım şimdi 3 ay bitti ve ikiz olduğunu öğrendik
ne eşimin nede benim ailemizde sülalemizde çoğul gebelik yok
sanş mı kısmeti ne demeli bilemiyorum hala şoktayım

Annelere, yeni Anne olacaklara Allah kolaylık versin. Bebişlerinizle uzun güzel bir hayatınız olsun.

Benim rahmetli babaannem ikiz, Annemin Babası yani rahmetli dedem de ikiz şimdiye kadar kimsenin sülalede ikizi olmadı. Acaba ilerde bebek sahibi olmak istersem benim ikiz bebeklerim olur mu ki

Rabbim nasip etsdin inş. benim ikizlerim 1 yaşındalar ama beni görsen eminim bu isteğinden vazgeçeceksindir.. bugünden küçük bir örnek vereyim mesela; kızım sabah 3.30 da zorla uyuttum 4 de oğlum kalktı sabah 7 de onu yedirdim uyuttum 8 de kızım kalktı, oğlum şarkısız türküsüz apğzına bişi sürmüor kızım ise odaları gezerken arkasında koşarak kaşığı göstermeden yediriorum, tamm bir öğün bitti derken hooopp diğer öğün ve akşam oluverir koca gelir yemek hazırla salata yap masayı kur, çocuklar kucağa oturmak ister , birini alsan biri kıskançlık yapar hooopp bizim yemek zehir veee olur gece ; koca sizden hizmet ister ama malesef çocuklar tam gaz ayaktadırlar hımmm biraz fazla oldu sanırım

yaaa canim benim
benim 1 tane cocoum var 1 yasinda ama inanamazsin o kadar huysuz ki
hergun sabah 5 bucuk 6 gibi ayakta ve aksama kadar uyumuyo
hergunum aglamakla geciyo inana
seni okuyunca daha zoruda varmis dedim
allah hepimizee kat kat yardim etsin
ozellile de ikizi olan annelere

Allah herkesin gönlüne göre versin. Bilimsel olarak ikiz bebeğim olma ihtimali var. Anneannemin ikiz bebekleri olmuş, rahmetli dedem de ikizdi... Zormuş o dönemi atlatmak, öyle anlatıyorlar hep, burda da tecrübeli arkadaşları görünce, açıkcası; gönlüm ikizden yana değil ama olursa da Allah hayırlısını versin.

Son düzenleme:

Merhaba,Benim nasipse ikizlerim olacak.Tek yumurta ikiziymiş.Cinsiyetleri de aynı oluyormuş.
İkisi de oğlan.Benim annemin tarafında da var,babamın tarafında daha fazla var.İkiz gebeliği kız belirliyormuş.Yani senin tarafında olması gerekiyormuş.

Ben de doğal yolla hamile kaldım.İkizlere hamileyim.Anne ve baba tarafında da ikiz var.Ve ikiz gebeliği kız belirliyormuş.Hayırlısı olsun.

İkiz olayını kız belirliyormuş.Cinsiyeti ise erkek.
Bence senin olma ihtimali yüksek.Genetik bişey çünkü.Benim anne hem de baba tarafında vardı beni tuttu.
Hayırlısı olsun artık.

Meryemm,aynı durumdayız.4 yaşında bir kız çocuğum var.Geçen sene ikizlere düşük yaptım.
Bu sene yine hamile kaldım ve yine ikiz olduğunu öğrendik.Allah bize kolaylık versin artık.
Benim annemin ve babamın tarafında da ikiz var.Hakkımızda hayırlısını versin Cenab-ı Hak.

Benim de Allah nasip ederse ikizlerim olacak.Doğal yolla.Tek yumurta ikiziymiş.İkisi de erkek.
Bir tane daha çocuğum var 4 yaşında.Allah yardımcımız olsun.5 yaşına gelmiş sizinkiler ne güzel.
Zorlukları neler oluyor?
Önerilerini bekliyorum.

Benim de 2.hamileliğimde denk geldi.Belki sana da gelebilir.Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…