ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

bu arada çatlatma ve ignelerle çogul gebelik olma ihtimalini bende duymuştum önüzmüzdeki ayda ignelerle aşılama yapılacak bana..tabii u ay tutmazsa.pko var bende tek yumurtam vardı bu ay..

canım allah senin kollarına tez vakitte hayırlı bie bebek almanı nasip etsin allah gönlüne göre versin....a.s.

canlarım allah gönlünüze göre verir inş. benimd e3,5 ylık erkek ikizlerim var.. zor oluyor ama degiyor buna:)

Canim ya valla bu ikiz geelik nasil olusyor bir bilsem kendi ailemde bildigim hic kimsenin ikizi yok.Annemin halasi dogurmus ikiz ama onunda esi ikiz oldugu icin. yani pek sayilmiyor.esimin ailesinde de yok.
Ama nasil olduysa bende hep yillarca nezaman ikiz gorsem ozenip hep dua eder Allaha ikiz isterdim.Evlendikten bir ay sonra ikizlerime hamile oldugumu ogrendim.Simdi 6 aylik tek yumurta ogluslarim var.

canım öncelikle rabbinden hayırlı olanı iste derim.hatta sağlıklı bebekler.ikizler çok zor ailemde ikizleri olanlardna biliyorum.en yakın arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor.ben ce 2 yıl arayal doğur daha iyi.hem birinde biraz dinlenmş olursun.:asigim:

evet arkadaslar bende ikizanasına katılıyorum.cok guzel ayrıcalıklı bır durum ama cokta zor.Benım normal yolla ikiz ogluslarım var,3 yasındalar suan...ama benım aılemde ıkız yoktu,esımın aılesınde var,ama ıkız olması aılede varsa olur anlamına gelmıyo.bellı olmuyo yanı arkadaslar,hıc ıkız olmayan aılelerde bıle olabılıyormus.benım dr soylemıstı bunu..ama cok seker oluyorlar evde onların oynaması ınsanın butun yorgunlugunu huznunu alıyo.bırde beni askım annem dıye cagırmıyolar mı ıste erıyorum o anda
..ALLAHIM butun evlatlarımızı bızlere bagıslasın ve cocugu olmayanlarada bu guzel duyguyu nasıp etsın ınsallah.

arkadaslar benımde 3 yasında ıkız ogluslarım var.. benım aılemde yoktu,esımın aılesınde var ama.benım drm bellı olmuyo bazen hıc cogul gebelık olmayan aılelerde bıle olabıldıgını soyledı...bende cocukken evlendıgımde ıkızım olsa derdım ve cok sukur oldu ,cok zor ama bır okadarda guzel bır duygu..allahım ısteyenlere tattırsın ınsallahyerimseniben

arkadaşım ben ikizim. benim kayınvalidem ikiz. vee korunmayı bıraktığımda hamile olduğumu öğrendim. ve çok geçmedende ikiz olduklarını. ama bu tamamen anneden kaynaklanan bişey. yani anne tarafında ikiz varsa olabiliyor ya da binde bir kadın çift yumurta yapıyor. iki yumurtanın döllenmesiylede ayrı yumurta ikizi oluyor. ya da döllenen yumurta bölünüyor aynı yumurta ikizi oluyor. kısmet meselesi. ama ikiz bebek tamam çok güzel bakımları da bir o kadar zor. annem bizi büyütürken neler çekmiş. bende başlarda korkmuştum açıkçası nasıl bakarım diye. ama bi o kadar da sevinmiştim. ama benim ikizlerim maalesef üç aylıkken kalplerli durdu. acaba bundan sonra da ikiz olur mu ki? :)

Benim dayilarim ikizlermis (Allah rahmet eylesin) ve esimin ablalari ikizlermis (Onlarda Allah rahmet eylesin) Ama benim iki tane oglum var. üçüncüyû düsünüyorum ve insallah ikiz olmaz:1no2: bakacak sabrim olmaz, Allah olmayanlara versina.s

BU GÜZEL DUAN İÇİN AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

merhaba arkadaslar bende agustosta evlenicem ama bende cok seviyorum ikizleri. benimde kucuklugumden beri hep ikizim olsun dilemistim. dilerim olur. ikiz anneleri bizlere biraz anlatabilirlermi bu deneyimlerini dogum asamasini hamilelik asamalarini belki simdiden bize yarari olur bu bilgilerin. birde benim annem ikiz hamileymis ama babamla kan uyusmazliklari oldugu icin diger ikizimi kaybetmis ben tek dogmusum sizce benim ikizim olma ihtimali var migamyoncuiremsu

sevgili ikiz anneleri,

hangi yolla hamile kaldığınızı merak ediyoruz. Normal, tüp bebek, yumurta geliştirici ilaç iğne vs. belirtirseniz çok hihoyyyt olurum :1rolleyes:

bergolya öncelikle merhaba.bende henüz 6 haftalık evliyim ve bende ilerde allah nasip ederse ikizlerim olmasını çok isterim.çocukluğumdan beride hep tahlilini yapmaya çalıştım.mesela benim kardeşlerim ikiz.bi kız bi erkek.bence ikizlerin kendi çocuklarında olmuyo.altındaki yada üstündeki kardeşinin çocukları ikiz oluyo.mesela benim annemin bi üstü teyzem ikizmiş ama ikiside kızmış.2.5 yıl yaşamış,ölmüş. dayımın çocuklarıda ikiz olmuş biri erkek.erkek olan anne karnında öldü.dayım teyzemin bi ğstğ.teyzem tam aradaki kardeş.abisindede kardeşindede ikiz oldu.birde dayımın ikiz olan çocuğunun abisininde bi erkek bi kız ikizi oldu.bende bu umutla diliyorumki benimde ikizlerim olur.ve tabi inş seninde olsun.bizde altta üstte kardeş yok.tek benim ikizlerden başka.umarım dileyen herkese versin rabbim...
bizler kalabalık ailede büyüdük zor olmadı büyütmek.annemde ev hanımıydı.babane teyze hala amca herkes yardımcı oldu.çok sevimli oluyolar.inanki birbirlerine çok bağlılar öyle göstermemeye çalışsalarda, çok düşkün oluyolar birbirlerine.ama kız kardeşim ikiz çocuk sevmiyo zormuş falan die.birbirlerine çok müdahale ediyolar.ikiz annelerine tavsiyem asla birini daha çok övmesinler.kardeşler arasına kıskançlığı fazlasıyla sokuyo.a.s

Canım ben normal yolla hamıle kaldım benım 3 yasında tek yumurta ıkız ogluslarım var.ıkız sahıbı olmak cok zor ama bır okadarda guzel ve ayrıcalıklı bır durum .ALLAHIM ısteyenlere tattırsın dıyorum.yerimseniben

arkadaşlar ikiz bebek sahibi olmanın doğal yoldan başka bir alternatifi varmı?
çok merak ediyorum. :uhm:
aslında çok zor bunu ancak tahmin edebiliyorum ama benim kiz bebişlerim olsun çok isterdim..
bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
acaba yumurta çatlatma iğneleri işe yararmı?benim de eşimin de sülalesinde hiç ikiz yok..

mutlu günler diliyorum hepinize.. a.s.

eşin değil de senin ailenin önemli olduğunu biliyorum ben bu konuda....acaba yanılıyor muyum? annenin ailesi daha etkili oluyor diye biliyorum...ama tam da emin değilim....

bir de tüp bebek yönteminde çoğul gebeliklere sık rastlanıyor...hayırlısı olsun canım...geçen gün de eşim ikizlerden bahsetti ama çevremizde ikiz bebek sahibi olanların çok yorulduklarına da şahit olmuyor değilim...a.s

Evet bende öle duymuştum erkeğin değil bayanın tarafında olması önemli ikizlerin.İnşallah ikizlerin olur Allah herkesin kalbine göre versin.

aslında bayanın iki yumurta atması lazım o ay..ama tek yumurta ikizlerinde erkek genleri de öenmli olabilir...sonuçta bende iki ihtimal de yok..
oyüzden merak ediyorum başka bir yol varmı diye??

Ama seni soğutmak gibi olmasında ikiz taşımak çok zor insan çok mutlu oluyo farklı bi duygu( yaşadığım için biliyorum) ama ben erken doğum yaptım sonra bi de kaybetmek çoook zoor (

Benim sülalemde ikiz çok var ama eşimin tarafında hiç yok benim bi de tedaviyle oldu çatlatma iğnesi falan vurunmadım ama sadece glocophage ve klomen kullanmıştım artık haplardan mı genlerden mi bilmiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…