- Konu Sahibi melda_rose
-
bu arada çatlatma ve ignelerle çogul gebelik olma ihtimalini bende duymuştum önüzmüzdeki ayda ignelerle aşılama yapılacak bana..tabii u ay tutmazsa.pko var bende tek yumurtam vardı bu ay..
evet arkadaslar bende ikizanasına katılıyorum.cok guzel ayrıcalıklı bır durum ama cokta zor.Benım normal yolla ikiz ogluslarım var,3 yasındalar suan...ama benım aılemde ıkız yoktu,esımın aılesınde var,ama ıkız olması aılede varsa olur anlamına gelmıyo.bellı olmuyo yanı arkadaslar,hıc ıkız olmayan aılelerde bıle olabılıyormus.benım dr soylemıstı bunu..ama cok seker oluyorlar evde onların oynaması ınsanın butun yorgunlugunu huznunu alıyo.bırde beni askım annem dıye cagırmıyolar mı ıste erıyorum o anda
..ALLAHIM butun evlatlarımızı bızlere bagıslasın ve cocugu olmayanlarada bu guzel duyguyu nasıp etsın ınsallah.
merhaba arkadaslar bende agustosta evlenicem ama bende cok seviyorum ikizleri. benimde kucuklugumden beri hep ikizim olsun dilemistim. dilerim olur. ikiz anneleri bizlere biraz anlatabilirlermi bu deneyimlerini dogum asamasini hamilelik asamalarini belki simdiden bize yarari olur bu bilgilerin. birde benim annem ikiz hamileymis ama babamla kan uyusmazliklari oldugu icin diger ikizimi kaybetmis ben tek dogmusum sizce benim ikizim olma ihtimali var migamyoncuiremsu
eşin değil de senin ailenin önemli olduğunu biliyorum ben bu konuda....acaba yanılıyor muyum? annenin ailesi daha etkili oluyor diye biliyorum...ama tam da emin değilim....
bir de tüp bebek yönteminde çoğul gebeliklere sık rastlanıyor...hayırlısı olsun canım...geçen gün de eşim ikizlerden bahsetti ama çevremizde ikiz bebek sahibi olanların çok yorulduklarına da şahit olmuyor değilim...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?