- Konu Sahibi melda_rose
-
merhaba ikiz anneleri size birsey soracaktım..
evlenmeden önce ve şimdi oyle bi hissim varki sankı ikiz bebeklerim olcakmıs gibi sizdede boyle birsey mumkun oldumu? yoksa benımkısını oylesıne birsey mı?
aileden kaynaklanan bir durumla ikiz çocuklarımın olma olasılığı %50dir.babamın tarafında yoktur.ama annemın tarafında ikizlik var + eşimin ailesi tarafındada ikizlik yokmuş öle demişti..
şimdi benim bu hissim oylesine birsey mı yoksa siz ikiz anneleri daha evlenmeden boyle bir hissiniz oldumu?? a.s. tabıkı Allah hayırlısını versin demek gerek en basında..
herkese merhaba ben dün doktora gittim hamilesin fakat ikiz olabilir dedi iki kese görünüyor ancak keselerden biri diğerine göre daha aşağıda aşağıda olan gebelik keseside olmayabilir kan pırtısıda olabilir dedi bunu ayırt etmek zor dedi ancak 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz eğer ikisinde de bebek varsa ikiz dedi başında böyle bir olay geçen varmı sizce ikiz mi cevaplarınızı bekliyorum
herkese merhaba ben dün doktora gittim hamilesin fakat ikiz olabilir dedi iki kese görünüyor ancak keselerden biri diğerine göre daha aşağıda aşağıda olan gebelik keseside olmayabilir kan pırtısıda olabilir dedi bunu ayırt etmek zor dedi ancak 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz eğer ikisinde de bebek varsa ikiz dedi başında böyle bir olay geçen varmı sizce ikiz mi cevaplarınızı bekliyorum
2 ay sonunda benim çocuğum olmuyomu yoksa diye bunalıma giren salak zatı muhtereme yani bana dr klomen verdi nemi oldu 2 yumurta sonrada 25 haftasını bitirmek üzere olan ikizler bir kız bir erkek evlenmeden önce ikizim olsun diye kafayı yerdim oldu gördüm günümü şimdiye kadar 9. haftada kanama sürekli yatarak ve bebeklerime bişey olacak diye ödü patlayarak gecen şimdiden sonra ise erken doğmasınlar aman ciğerleri gelişsin diye yalvararak ve yine yatarak geçecek olan gerçekten zor bir hamilelik .
hiç güzel bi tarafı yokmu elbette herşeye rağmen muhteşem bir duygu ama tabi insana nasıl dua etmesi gerektiğinide öğreten bi durum artık şunum olsun bunum olsun ayyyyy nolursun diye kafayı yemiyorum Allahtan hayırlısını diliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?