ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

merhaba ikiz anneleri size birsey soracaktım..
evlenmeden önce ve şimdi oyle bi hissim varki sankı ikiz bebeklerim olcakmıs gibi sizdede boyle birsey mumkun oldumu? yoksa benımkısını oylesıne birsey mı?
aileden kaynaklanan bir durumla ikiz çocuklarımın olma olasılığı %50dir.babamın tarafında yoktur.ama annemın tarafında ikizlik var + eşimin ailesi tarafındada ikizlik yokmuş öle demişti..
şimdi benim bu hissim oylesine birsey mı yoksa siz ikiz anneleri daha evlenmeden boyle bir hissiniz oldumu?? a.s.
tabıkı Allah hayırlısını versin demek gerek en basında..

slm hanımlar benimde ikiz bebeklerim var henüz 5 bucuk aylık bir oglan birde kızım var cook zor bende erken dogum yaptım ama iyiler bebeklerim şükür ama cook zor helede yalnız bakıyorsanız allah isteyen herkeze nasip etsin inş

canım ikiz bebek sahibiyim bugün 62 günlük oldular.Bunun bir formulü yok....Bence kalıtsal benim sülalemde var mesela eşim tarafında hiç yok.......

canım ben çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim...saatine denk gelmiş derler ya :)
allah verdi çok şükür şu an 2 aylıklar ikiside erkek ve tamamen piyango bunlar ...tedavi falan değil....

bende kendiliğinden üstelik korunarak hamile kalan ikiz annelerinden biriyim.Şu an 19 aylık oldular.Herkesin söylediği gibi özel ve güzel olduğu kadar çokda zor.Hele ayaklanıp yürümeye başladıklarında.İkiz oluşunu öğrendiğimde resmen şok geçirdim.Ailemde olmasına karşılık hiç başıma geleceğini düşünmemiştim.kız kardeşim ikiz benim ama birisi besin zehirlenmesinden dolayı ölü doğdu.Doktorumuz annenin tarafında varsa çoğul gebelik gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.Fakat bizim nadir görülen iki yumurta döllenmesi şeklinde oldu.Yani hem hamile kalışım hem ikizlerin oluşumu şok üstüne şokdu benim için.Fakat hamileliğide bakımıda gerçekten çok zor.Allah isteyen herkese versin tabi.Ama Allah'ım yanında yardımcı olacak kimseyide versin.

herkese merhaba ben dün doktora gittim hamilesin fakat ikiz olabilir dedi iki kese görünüyor ancak keselerden biri diğerine göre daha aşağıda aşağıda olan gebelik keseside olmayabilir kan pırtısıda olabilir dedi bunu ayırt etmek zor dedi ancak 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz eğer ikisinde de bebek varsa ikiz dedi başında böyle bir olay geçen varmı sizce ikiz mi cevaplarınızı bekliyorum

bende 5 haftalıkken doktora gittiğimde 3 kese gözüküyordu, ikisine kan pıhtısı olabilir dedi doktor, 7. hafta giitiğimde iki kese vardı ve ikisindede kalp oluşmuştu :))))

selam canım, aynı durumu yaşadım ben.. bende ilk gittiğimde 2 kese göründü.. birinde bebiş var kalp atışı bile vardı diğeri aşağıda ve çok minikti içinde hiç bişey gözükmemişti... 2 hafta sonra netleşir küçülebilir yada gelişip kardeşine yetişir dedi doktor.. 2 hafta sonra gittiğimde minik kesem büyümüş bebiş gelişmiş kalbi atıyordu.. aralarında hep bir haftayla tamamladılar.. şimdi o minişim kucağımda sana bunları yazarken..:))
senin içinde hayırlısı olsun...

2 ay sonunda benim çocuğum olmuyomu yoksa diye bunalıma giren salak zatı muhtereme yani bana dr klomen verdi nemi oldu 2 yumurta sonrada 25 haftasını bitirmek üzere olan ikizler bir kız bir erkek evlenmeden önce ikizim olsun diye kafayı yerdim oldu gördüm günümü şimdiye kadar 9. haftada kanama sürekli yatarak ve bebeklerime bişey olacak diye ödü patlayarak gecen şimdiden sonra ise erken doğmasınlar aman ciğerleri gelişsin diye yalvararak ve yine yatarak geçecek olan gerçekten zor bir hamilelik .
hiç güzel bi tarafı yokmu elbette herşeye rağmen muhteşem bir duygu ama tabi insana nasıl dua etmesi gerektiğinide öğreten bi durum artık şunum olsun bunum olsun ayyyyy nolursun diye kafayı yemiyorum Allahtan hayırlısını diliyorum .

kızlar ben de ikiz bebek bekliyorum üstelik tek kese içinde tek yumurta ikizi yani en riskli gebeliklerden biri. ben normal yolla hamile kaldım ama sebebini biliyoruz. ben çift yumurtluyorum ve çift yumurtlayan kadınların ikizi olması çok büyük bir ihtimal. ikiz isteyenlere söylüyorum benim yengemin de ikizleri var ve sandığınız kadar kolay değil. 2 ay küvözde kaldılar. ölümün kıyısından döndüler. biliyorsunuz ikizler erken doğuyor. düşük kilolu doğuyor. annenin sütü de çoğu zaman yetmiyor. yani Allah'tan hayırlısını isteyin. bırakın tek tek ama sağlıklı olsunlar. ikiz bebek duygusu evet çok güzel ama taşıması doğumu bakımı ve riskleri unutmayın

bend e normal yolla ikizlerime hamile kalmıştım .. tek kese içinde iki bebek :)) 38 haftalıkkenler dogum yaptım :) şimdii kuzularım 5 aylık :) ama çok zor bi hamileliklti son ayları özelikle ... ve bakımda çok zor allah yardımcınız olsun .. ve benimde:)

Selamlar, ben aranıza yeni katıldım ve çok güzel bir paylaşım olduğunu gördüm...ikiz bebek bende çok istiyorum ama bende pcos var , şuan biraz kilo verdim ve adetim düzenli oldu bu ay üstelik daha önce farlutal kullanmadan olamıyodum, şimdi olbiliyor çok şükür...babanemin ikizleri vardı benimde olma ihtimali varmı sizce??

klomen ne canim hamileligi mi hizlandiriyor ne icin???
ne kadar kullnadin???
benim dr.bana vercekti ben 3 ay kullncaktim adini bilmiyorum sen ne kadar kullanmistin??

merhaba arkadaşlar 5 senedir hiperprolaktinoma tedavisi görüyordum ve 6 ay öncesi kadar polikistik over var dediler ve 9 aydır evliyim korunmadığım halde çocuğum olmuyordu doktorlarda tedavi olmadan olmaz demişlerdi en son 30 ekimde adet gördüm ve o zamandan bu zamana bir sürü kan testi yaptırdım hep negatifti hatta 25 gün önce adet görmem için ilaç bile kullandım 5 ocakta sürekli mide bulantım olduğu halde ümitlenemedim testi arkadaşımın zoruyla yaptım ve çift çizgi çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım ve doktora gittim hamileydim allaha şükürler olsunki şuan da 6 haftalık hamileyim ve dün doktora gittim kalp atışlarını duyanmadılar çok korktum bebeğime bişey oldu diye ayrıntılı ultrasyona girdim ve sağlıklıydılar ben bir tane beklerken allahım ikiz verdi şükrler olsunki çok mutluyum allahım isteyen herkese versin

ikiz gebelik :) ben ikiz annesiyim.kimi zaman şanslıyım diyorum,kimi zaman ise ben ne yaptımya diyorum:))) ben evlendiğim gibi hamile kaldım.6.haftada ikiz olma ihtimali var dendi sevinsemmi üzülsemmi oldum ama şükürler olsun şimdi ikizlerim 5 yaşına girdiler:) ama ikiz olduğunu bilene kadar benim yada eşimin ailesinde varmı bilinmiyordu ikiz:) kısmet işi gibi bişey oldu. dilerim isteyene RABBİM sunar bu güzellikleri:)))

arkadaşlar hepinizin bebişlerini allah sizlere bağışlasın olmayanlarada nasip etsin diyorum. benim yigenimde evlendi ailede ikiz yok eşi tarafındada yok ama onun tek yumurta erkek ikizleri oldu evliliginin 1. ayında normal yolla hamile kadı şans işi arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…