ikiz anneleri hangi yolla hamile kaldınız ?

Ben hep ikizim olsun istiyorum. Annem ikizmiş, annemin ikizi teyzeminde ikiz oğlulları oldu, biz 2 kız kardeşiz benim olma olasılığım var mıdır acaba?

nerede bi ikiz görsem ben de imrenerek bakıyorum.:)benim de dayımın kızında ikiz var bi de eşimin halasında var.bizde de olurmu kiiiAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

benim de iki yaşında ikizlerim var ben normal yolla hamile kaldım (ilk çocuğumu trafik kazasında kaybettim senağlamaondan sonra ikizlerim oldu, doktorumun dediği gibi Allah ın bana hediyesi):Saruboceq: çünkü ailemde yok eşimin ailesinde de yok ama doktorum kadın tarafıyla ilgisi var erkek tarafı önemli değil , sizin anne tarafınızda olması lazım dedi
Allah her isteyene versin inşallah hem çok zor hem çok güzel birşey tek gereken şey sabır:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm ben 1.5 senelik evliyim eşim ve ben ikiz bebek istiyoruz benim eşimin annesinin kardeşi ikiz ve babası da aynı şekilde ikiz ama benim tarafımda varmı yokmu biliyorum çünkü şuan için görünmüyor beni ikiz olma ihtimali varmı

evliliğimin altıncı ayında hamile kaldım normal yolla.eşimin ailesinde de benim ailemde de var ikiz ama çok uzaktan yani eşimin annesinin halasının kızları.bizim de annemin dayısının ikizleri olmuş.o kadar yakın akraba değiller.biz doktora söylediğimiz de ikizlik kadınla alakalı birşeydir demişti.bu söz de kaynanama kapak olmuştu.naniknanikçünkü övünüp duruyordu bizim tarafta ikiz var diye.allah isteyen herkeze versin.hamileliğim inanılmaz derece de zor geçti.bakımları da çok zor.ama çok müthiş bir duygu.hele ikisinin de karnın da kıpırdaması çok güzel.şimdi 2 yaşındalar ve çoooook yaramazlar.

ben de merak ediyorum ikiz olur mu diye eşim tek çocuk istiyor ben ikiz istiyorum.Benim eşimin anneanisinin ikiz çocuğu varmış.Benim annem ve halamında ikiz çocukları var.Benim de ikiz bebeğim olabilir mi?

herkese merhaba diyorum...
öncelikle Allah olmayanlara versin diyorum. rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasın inşallah. benim bir kızım var 9 aylık. ve ben 3 çocuk istiyorum eşim 2 diyorumki rabbime hakkımda hayırlısıysa eşimde eğer 3. çocuk istemezsee ikinci hamileliğimde ikizlerim olsun istiyorum.
eşimin teyzesinin ikizleri var benimde teyzemin kızının.. ikiz olması annenin genine bağlı.cinsiyet faktörüde babaya..
umarım rabbim herkesin gönlüne göre verir..
bende bayılıyorum ikizlere.. bakmasının ne kadar zor olduğunuda tahmin ediyorum.ç ünkü ben biriyle başa çıkamıyroum. ama ben 3 kardeş olsunlar istiyorum. herşeyin hayırılsıı

benim ikizlerim var............

1.aşılamada hamile kaldım 7 yıldan sonra.................

allahım her isteyene versin.........

benimde amcın eşi ikiz bebeğe hamile kalmıştı doğunca biri öldü ama sonuçta çoğul gebelik geçirdi bende çok çok istiyorum ikiz bebeğimin olmasını inşallah çok küçük bi ihtimal ama allahtan diliyorum 2 tane bıcırık kızım olsun istiyorum..

slm kızlar.....nasıpse ıkız beklıyorum evlılendıkten ortalama 3,5 yıl sonra mıkroenjeksıyonla hamıs kaldım......normalde esımın sulalesınde ıkız cok var,benım annemde ıkızlerını dusurmus ...bence normal yolla gebelıklerde ırsı olabılıyor ama son yıllarda buyuk oranda tup bebek ve asılamayla cogul gebelık oluyor.....bız erkek faktorunden dolayı mıkro yaptırdık.....ınsallah hayırla ve saglıkla kucagımıza gelırler:Saruboceq:Şeniz

Merhaba çoğul gebeliklerinin kadının genetiğiyle ilgili olduğunu bende duymuştum ama sız bır nesıl atlama olayını duydunuz mu ?
Ornegın benım babanemın ıkızlerı olmus. Babam yada halamda ıkız yok ama bende olabılır dıye soyluyorlar. Sizin bir bilginiz varmı bir nesil atlamayı duymuşmuydunuz?

Ne kadar guzel
ama lutfen aydınlatın benı, cevabını bılen varmı nesıl atlıyorsa gercekten babanemdekı gıbı ıkız olur mu benım de cocuklarım yoksa ananeden mı gelmesı gerekıyor

merhaba arakadaslar , ikiz bebek olmasi icin a.s.ne yapilabilinir acaba , asilamayla olurmu acaba ?

Merhaba,benim bir tanıdığım var çocukları olmuyordu.Kadında yumurtlama prıblemi vardı.Dr.Yumurtlama hapı vermiş.Bebekleri ikiz olmuştu.Aşılamada bunun gibi yumurta sayısını artırıcı iğne yada hap veriyorlar.Normal bir bayan her ay bir yumurta yapabilme gücü varken bu iğneler sayesinde yumurta sayısı 10 un üzerine e bile çıkabiliyor.Eğer konulan spermlerde sorunsuzsa ikizi bırak çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek.Ben bir kere aşılama yaptırmıştım.Bu iğnelerle yumurta sayım baya çoğalmıştı.Ultrasonda üzüm salkımı gibi görünüyorlardı.

bu ay klomen kullandım ve bu gün çatlatma iğnesi oldum.sağdaki yumurtam 2 tane ve birbirine yapışık.
acaba ikiz olur mu diye aklımda.

bu durumda olan var mı?

kardeslerim ikiz suan 8 yasindalar
bende ikiz isterimmm

Merhaba kızlar
ben de ikiz bebeklerim olmasını çok istiyorum
Ali'mle inşallah çok sağlıklı ,çok hayırlı,çok güzel ikiz bebeklere sahip olacağız
biri kız biri erkek olsa harika olacak Allahım bana Ali'mle o günleri göster hayırlısıyla

Arkadaşlar,ben ikiz bebek sahibi olacağımı öğreneli,sadece 5 gün oldu.Yani şuan gefbeliğin 7. haftası içindeyim.kaydirigubbakcemile5Tüp bebek yöntemi ile bu sonuca ulaştık.Gerçi bu yöntemle teki sonlandırılmak zorunda kalınan 3 üz gebelikler de olabiliyor ama,şükürler olsun ki biz öyle bir imtihanla karşılaşmadık.Fakat genetiğinizde ya da sülale özgeçmişinizde her ne kadar ikiz gebelik olsa da doğal yoldan bu ihtimel tabiki oldukça az.Yine de Allah herkesin gönlüne göre versin.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…