canımmmmm.... çok çok çok sevindim şükür şu ara herkesten pozitif sonuçlar duyuyorum.. ALLAH sağlıklı hayırlı etsin inş yavrularını en önemlisi bu tamamına erdirsin inş...ben ilk tüp bebek denememde hamile olduğumu yeni öğrendim.bana 2 embriyo transfer edildi.ben sanki ikiside tutmuş gibi hissdiyorum.kan testim 268 çıktı.doktor ikinci teste ihtiyaç duymadı.12 gün sonra gel keseyi görelim dedi.ikiz bebek bekleyenler sizin ilk değerleriniz kaçtı ve ne zaman ikiz bebeğiniz olduğunu öğrendiniz?
kızlar bana yardım 11 gün 40
13 gün 155 ilk denemem birdaha tahlile gerek varmı idrar da tam çıkıyor artık
cevap verirseniz sevinirim
Ben dondurulmuş emriyolarlarla transfer oldum ilk kez. 2 adet embriyo transfer edildi.12 gün idrarda çift çizgi çıktı. Dondurulmuşlarda test günü 15 gündür ve bende 15 günde yaptırdığım testte 5,784 çıktı sonuç. Merkezi aradığımda dondurulmuşlarda rakam hep yükser çıkar demişlerdi.Bende şuan ikizlere hamileyim.
Çok kanamam oldu ama hala bebişlerim benimle,Allah herkese hayırlı gebelikler nasip etsin.
kızlar haftaya cumartesi sonuç belli olacak.ama o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.bende şu anda doğru dürüst hiçbir belirti yok.ikiz anneleri belirtileri daha yoğun yaşar derler.siz hangi belirtileri yaşıyorsunuz?
herkesin gönlüne göre olur inşallah.ben bir dış gebelik geçirdim.bir kerede 8 haftalıkken kalbi durdu.inşallah bukez mutlu sona ulaşacağım.belki giden 2 meleğimin yerine 2 melek gelir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?