ben ilk tüp bebek denememde hamile olduğumu yeni öğrendim.bana 2 embriyo transfer edildi.ben sanki ikiside tutmuş gibi hissdiyorum.kan testim 268 çıktı.doktor ikinci teste ihtiyaç duymadı.12 gün sonra gel keseyi görelim dedi.ikiz bebek bekleyenler sizin ilk değerleriniz kaçtı ve ne zaman ikiz bebeğiniz olduğunu öğrendiniz?
benim tüp bebek ve 12.gün 467 idi ve üçüzdü..
ne güzel alalh tamamına erdirsin bende ikiz olsun çok istiyorum bakalım yarın test yaptırıcan inşallahh
merhabalar, tüp bebekte 2 yumurta 3. gün transfer edildi ve 12. gün değerim 335, ikiz diye tahmin ediyorum, tecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?
benim 10 gün değerim 387 çıkmıştı tek yumurta ikiziymiiş ama biri kendiliğinden yok oldu şimdi tek kuzu bekliyorum.:) seninde yüksek değerin ama tek gibi yinede belli olmuyo bazılarının çok yüksek tek bazıları düşük ikiz olabiliyo allah tamamına erdirsin inşallah.
14. gün 622 çıktı değerim, Dr. ikiz değil dedi, nisan başı kalp atışı ve kese için dr a gideceğim, hayırlısı...
canım hayırlı uğurlu olsuuun..
BENDE tüp bebek tedavisinde üç embriyo transfer etiler..12.gün test yaptık 250 çıktı iki gün sonra yaptığımız test 560 çıkmıştı..şu an üçüze hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?