ikiz anneleri ilk kan değeriniz kaç çıktı.ikiz olduğu ne zaman belli oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ben normal gebe kaldım aşılama vs deil benim hesaplarıma göre 3 haftalık kan tahlilinde 1605 çıktı sizce ikizmi bu oran 5 haftada çıkıomuş normalde bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

kaçıncı günde 268 çıktı...hayırlısı olsun darısı bizlerinde başına inşallah....

benim tüp bebek ve 12.gün 467 idi ve üçüzdü..

benimde tedavi değil ..onun için adete göre hesabım var
adetin 27. günü 262 çıktı
29.günüm 570 çıktı
yarın 32. gün yaptıracağım tekrar bakalım kaç çıkacak

kızlar birşey sorabilir miyim??
benim adetten 3 gün önce 37,8 çıktı hcg. adetten 1 gün öncede 102,6..
ikiz gebelik söz konusu olabilir mi bilen var mı ya da yaşayan?tüp bebek fln değil normal benimki

Benim 3ncü tüp bebek denemem. 12 gün 562 idi, 14 gün 1200 idi. 16. gün 5,000 olduğunda kese görünür dedi doktorum, karından ultrasonla baktırdım, 5nci haftadalar ve biri 9mm. diğeri 6mm.
Şuan ikiz ama küçük olan düşebilir dedi doktorum. 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için tekrar gideceğim, inşallah ikiside hayata tutunur.

arkadaşlar mrh,ilk kan değerim 2008 çıktı ve daha 5 haftalıktı bu değer çıktığında. ikiz olduğu yaklaşık 8 haftalık olduğunda belli oldu.şuan 22 haftalık olduk ve zorlu bir dönem geçiyor. çalışıyordum ve bunada son verdim yaklaşık 2 haftadır evdeyim.bu arada bebekler tek yumurta ikizleri.ikiz bebek bekleyen anneler sizde zorlu bir dönem geçiriyormusunuz. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu dönemi ve bebeklerimizi kucaklarız

merhabalar, tüp bebekte 2 yumurta 3. gün transfer edildi ve 12. gün değerim 335, ikiz diye tahmin ediyorum, tecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?

merhabalar, tüp bebekte 2 yumurta 3. gün transfer edildi ve 12. gün değerim 335, ikiz diye tahmin ediyorum, tecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?

benim 10 gün değerim 387 çıkmıştı tek yumurta ikiziymiiş ama biri kendiliğinden yok oldu şimdi tek kuzu bekliyorum.:) seninde yüksek değerin ama tek gibi yinede belli olmuyo bazılarının çok yüksek tek bazıları düşük ikiz olabiliyo allah tamamına erdirsin inşallah.

14. gün 622 çıktı değerim, Dr. ikiz değil dedi, nisan başı kalp atışı ve kese için dr a gideceğim, hayırlısı...

merhaba, bana 2 emriyo transfer edildi, 12. gün 335, 14. gün 622 çıktı, Dr. tek bebek var dedi. Sizinkini okuyunca şaşırdım, benim değerlerimle ikiz de olabilir o zaman... Şu an kaç aylık hamilesiniz?

MERABA KIZLAR BENDE ALMAN HASTANESINDE 4. DENEMEMİ YAPTIM 3. TANE TRANSFER EDILDI AMA 2 SI IYI KALITE 1 İ IYI DEILDI DR KOYMAMAMIZA GEREK YOK DEDI BENDE ATILACAGINA KOYUN DR.BEY DEDIM 3 DE TIRANSFER EDİLDİ DUN KAN TESTI YAPTIRDIMM DUN 14. GUNUMDU VE DEGERİM 1463.0 CIKTI DR. İKİZ GEBELİK DEDİ AMA RİSLERINI DUSUNDUKCE COK KORKUYORUM BISEY OLUCAK DIYEE AMA YINEDE COK MUTLUYUMM COK ŞÜKÜRR İŞŞALLAH ALLAH SAPA SAGLIKLICA KUCAGIMA ALDIGIM GUNLERIDE GOSTERIR HEM BANA HEM HAMILE OLAN TUM ARKADASLARA SEVGİLERR

benim bugün 19. günüm sata göre 4+1 hamileyim bugünkü sonuç 2600 sizce normal mi?ikiz olma ihtimali var mı?

Değerler yanıltıcı olabiliyor sanırım. Bizim 12. gün 325, 14. gün 664. Çift embriyo transfer edildi ,dün kalp atışlarını gördük tek kese var. Tek olsun benim olsun :)

Son düzenleme:
Kizlar yardim
Bende ikizlere hamileyim 6. Hafta ultrasoda iki kese goruldu
Birinin kalP atisi gorunuyodu ama oburunuu goremedi doktorlar
Bu durumu asayanlar sonucunuz ne oldu
Simdiden tesekkurler allah saglicakla kucagimizq almayi nasip etsin

slmlar, benim ikiz, gerçi çok zorlanıyorum ama Rabbim isteyen her kese nasip etsin.
embrio transferi 4. gün yapıldı. Transferden sonraki değerlerim :

5.gün ;8
7.gün; 95
10. gün;569
12. gün ;1115
sevgilerimle

merhaba Kizlar, benimde 12.gun degeri 426 cikti, 14 gun 964., 17 gun 3000 kusur, ve cok sukur bugun keseyi gordum, ikiz hamileik, iki kese varr, ama bana kalp atisi iel ilgili bisey demediler, haftaya gittimi sorcam yine,, butun anne adaylari tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…