ikiz anneleri ilk kan değeriniz kaç çıktı.ikiz olduğu ne zaman belli oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kislar bizde Allahın izni ile tüp bebek tedavisine baslayacagiz doktoruma tüp bebekte ikizde oluyormuş dediğimde senin minyon yapın var dedi. Siz ikizlerinize hamile kaldiginizda kaç kiloydunuz? Ve boyunuz kaç?

Maşallah Ne güzel ikizlerinize kaç kilo ile hamile kaldiniz ve boyunuz kaç. Bir üstteki mesajımi okursaniz sevinirim

inş cvb verirsiniz.

Hanımlar Merhaba. Benimde kan değerim 886 çıktı. Ama henüz doktora gitmedim. 5+2 günlük hamileyim. Nasıl sizce deger

Değerlerle belli olmuyor bence benmde değerlerm çok yüksekti tek kesem var muayenede belli oluyor herşey

Hanımlar Merhaba. Benimde kan değerim 886 çıktı. Ama henüz doktora gitmedim. 5+2 günlük hamileyim. Nasıl sizce deger
Canım benimde 12.gün 415 ve 14.gün 813 bende merak içindeyim çoğul gebelik ihtimali varmıdır diye

Kızlar benim de 5. gü transferinin 11. günü değerim 800 küsürdü ve tek gebelik. Bir öncekinde 250'ydi ve ikizdi. Hiç değerden belli olmuyor.

bende tüp bebek yaptırdım. 10.gün: 108.46 12.gün:321.45 16.gün:2559.60 cıktı dr 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi..2 emriyo transfer ettiler bakalım hayırlısı :) rabbim isteyen herkese nasip eylesin

Merhaba atkadaşlar aşılama ile ikizlere hamile kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…