merhaba Kizlar, benimde 12.gun degeri 426 cikti, 14 gun 964., 17 gun 3000 kusur, ve cok sukur bugun keseyi gordum, ikiz hamileik, iki kese varr, ama bana kalp atisi iel ilgili bisey demediler, haftaya gittimi sorcam yine,, butun anne adaylari tebriklerr
arkadaşlar bana tek embriyo verdiler 12. gün değerim 448 cıktı. Doktor bısey demedi ama bazıları ıkız olabilir değer yuksek dedi. Beni bilgilendirin luften
merhaba bana cevap yazarmısınız benım bugun test gunumdu tup bebekte.12.gün yani 522 kan degerım ve 2 tane transfer edıldı.kac haftalık oluo bıde ıkızmıdır:26:
Slm kizlar.Benimde gun sonucum 8. gun1,6 (. gun cok erken diyeceksiniz evet öyle ben dayanamadim ve yaramazlik yaptim)12. gun,68,9 dr.um baska testte istemedi.29.da kontrole gidicem hem kan verecekmisim hemde ultrasonda bakacakmis dr.banada 2 tane 1. kalte embriyo transferi yapildi bende acaba ikiz olabilirmi diye dusunuyordum ama burdaki yazilari okuyunca %100 tek oldugunu dusunuyorum artik...
arkadaşlar merhaba suanda 4 haftalık hamiş gözükuyorum ve kan değerim
2225 cıktı açaba ikiz olabilir mi? fikri olan var mı?
sağol uhde inş oyle bir ihtimal vardır. çünkü bdne
ikiz eşiyim...
gecen hafta kan değerim 41.50 idi.
tam 1 hafta bugun 2225 bende cok sasırdım...
gerçi sağlıklı olsun sağ salim alım kucağımada başka bir sey istemiyorum...
morele cok ihtiyacım var :)
inş. ikizdir büyük ihtimal ikiz olabilir sonuçta babada ,ikizmiş neden olmasın değilmi ???
arkadaşlar merhaba suanda 4 haftalık hamiş gözükuyorum ve kan değerim
2225 cıktı açaba ikiz olabilir mi? fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?