ikiz anneleri ilk kan değeriniz kaç çıktı.ikiz olduğu ne zaman belli oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Silanaz kalp atışları 8. haftada duyuluyor canım, bir sonraki kontrolünde duyarsın inşallah.

arkadaşlar bana tek embriyo verdiler 12. gün değerim 448 cıktı. Doktor bısey demedi ama bazıları ıkız olabilir değer yuksek dedi. Beni bilgilendirin luften

merhaba bana cevap yazarmısınız benım bugun test gunumdu tup bebekte.12.gün yani 522 kan degerım ve 2 tane transfer edıldı.kac haftalık oluo bıde ıkızmıdır:26:

merhaba bana cevap yazarmısınız benım bugun test gunumdu tup bebekte.12.gün yani 522 kan degerım ve 2 tane transfer edıldı.kac haftalık oluo bıde ıkızmıdır:26:

test gününde tam 4 haftalık sayılıyor ama son adet tarihindende hesaplayabilirsin

merhaba arkadaşlar....

benimde 12. gün değerim 343....15.gün değerim 1746....doktor değerlerin yüksek ikiz olabilir demişti..5+3 günlükken sadece tek kese göründü bizde herhalde tek oldu dedik..ama kendimizi baya hazırlamışız ikiz bebişlere...15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...7+4 günlükken gittiğimde ilk olan hemen çıktı sonra doktor biraz daha dikkatli bakınca 2. minnoşumuda gördü...büyük olan minnoş küçük olanın önüne geçmiş saklamış kardeşini...yaşadığım şaşkınlığı anlatamam...çok şükür ikisininde durumu iyiymiş...minik kalpleride pıt pıt atıyordu....
Güzel Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin...herkese hayırlıs sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah....

Transferin 10. günü evde idrar testi yaptım, ikinci çizgi hafif göründü. 11. gün kan testi 94 12. gün 258 çıktı.Yanlış hatırlamıyorsam 6-7. haftalarda da keseler göründü.

Merhaba, benim 2 dondurulmus embriyo transferim yapildi. 5. gun dondurulmuslardi. Transferin ertesi gunu birinci gun kabul ederek
5. Gun 35
10. Gun 630
12. Gun 1495
Cikti. 15. Gun birisi digerine gore cok cok minik olan iki kese gorduk. Doktor yokolabilirde, gelisebilirde dedi. Pazartesi kalp atisi icin gidecegiz. O zaman netlesir sanirim ikiz olup olmadigi. Su an 5+3 gunluk gebeyim. Umarim herkesin saglikla devam eder.

Slm kizlar.Benimde gun sonucum 8. gun1,6 (. gun cok erken diyeceksiniz evet öyle ben dayanamadim ve yaramazlik yaptim)12. gun,68,9 dr.um baska testte istemedi.29.da kontrole gidicem hem kan verecekmisim hemde ultrasonda bakacakmis dr.banada 2 tane 1. kalte embriyo transferi yapildi bende acaba ikiz olabilirmi diye dusunuyordum ama burdaki yazilari okuyunca %100 tek oldugunu dusunuyorum artik...

öncelikle tebrik ediyorum...hayırlı olsun bebişiniz...tek ve ya ikiz olmasından daha önemli bişey varsa o da sağlıklı olması...benim ikiz başlayan gebeliğim malesef teke düştü...miniğimin kalbi 11 haftalıkken durmuş..hayırlısı böyleymiş ama üzüldük tabiii...sizin içinde hayırlısı olmasını dilerim..inşallah en kısa zamanda kucağımıza almak koklamak nasip olur....

13.gün testimde 360 çıktı..15.gün testimde 720 olmuş...dr.um ikiz gebelik gibi görünüyor dedi...

blast embriyo transfer sonrası
9.gün bthcg 313.9
12.gün bthcg 780,8
ikiz gebelik.

benim transfer in 15 gunundeyim. idrar negatif gosterdi ama adet daha gormedim. pazartesi kan testi yapacagim.
sizin idrar testi yaptiniz mi? ne zaman pozitif oldu?

arkadaşlar merhaba suanda 4 haftalık hamiş gözükuyorum ve kan değerim
2225 cıktı açaba ikiz olabilir mi? fikri olan var mı?

sağol uhde inş oyle bir ihtimal vardır. çünkü bdne
ikiz eşiyim...
gecen hafta kan değerim 41.50 idi.
tam 1 hafta bugun 2225 bende cok sasırdım...
gerçi sağlıklı olsun sağ salim alım kucağımada başka bir sey istemiyorum...

morele cok ihtiyacım var :)

inş. ikizdir büyük ihtimal ikiz olabilir sonuçta babada ,ikizmiş neden olmasın değilmi ???

arkadaşlar merhaba suanda 4 haftalık hamiş gözükuyorum ve kan değerim
2225 cıktı açaba ikiz olabilir mi? fikri olan var mı?

cnm banada ıkız olabılır dendı suhanda bnde 4 hafalık hamıleyım dun kan testım 1417 cıktı ve snrada tek kese var bebegın bıtane dedı sen ıkız ıstıyomusun kıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…