ben ilk tüp bebek denememde hamile olduğumu yeni öğrendim.bana 2 embriyo transfer edildi.ben sanki ikiside tutmuş gibi hissdiyorum.kan testim 268 çıktı.doktor ikinci teste ihtiyaç duymadı.12 gün sonra gel keseyi görelim dedi.ikiz bebek bekleyenler sizin ilk değerleriniz kaçtı ve ne zaman ikiz bebeğiniz olduğunu öğrendiniz?
arkadaşlar merhaba suanda 4 haftalık hamiş gözükuyorum ve kan değerim
2225 cıktı açaba ikiz olabilir mi? fikri olan var mı?
bnm 333 tü 10.gün transfer sonrası
Transfer sonrası...
7. Gün bhcg= 118
9.Gün bhcg= 293
13.Gün bhcg= 1899:)
Ayrı yumurta İkizi oldugunu bugun ögrendim:)
Şuan 6 hafta 5 günlük hamileyim kalp atışlarınıda duyduk (maşallah)
Rabbim isteyen herkese nasibbb etsinn inşallahhhhhh
Dogrumu anladim ben 6 kesemi goruldu eminmisiniz dr yanlis anlamis olabilirsiniz cnm eger dogruysada allah yardimcin olsunarkadaşlar 3 ocakta beta hcg 101.4 8 ocakta 405 ve 12 ocakta 1526 çıktı ertesı gun 4+2 gunluk kese görüldü 15 gun sonra 6+2 olması gerekirken 5+1 çıktı ve 6 kese göruldü. em buyuk kese 1.8 cm.aşılama ilaç kullanımı yok çoğul gebelıkten şüphelendi doktor normal oldugunu duyunca mol mu acaba dedı 4 doktor baktı çoğul gebeliğe daha fazla benziyor dediler ama yıne de karar veremediler kanama da olabılır dendı bu arada beta hcg 27 ocakta 19215 çıktı keselerde yolk sac ve bebek yok erken mı boyle birsey yasayan var mı çoğul gebelıklerde bazen keseler kayboluyormus acaba bunlardan bazıları kaybolur mu
Eminim 6 kese var ama nasıl oldugunda kararsızlar
tüp bebek degıl ilaç da almadım doktorlar karar veremedı takip edecegız dedıler coğul gebelıge benzıyor dendı ama mol gebelıkten de bahsedıyorlar o da kamser falan yapıyormus korkuyorum yolk kesesı ve bebek henuz yok ama 5+2 dıyorlkar erken mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?