ikiz anneleri ilk kan değeriniz kaç çıktı.ikiz olduğu ne zaman belli oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ilk 155,2 çıktı 2 gün sonra 333,9 çıktı 5 haftalık hamileyim tek kese gözüktü acaba tek yumurta ikizi olabilirmi ki doktor söylemedi

blast embriyo transfer sonrası
9.gün bthcg 248
11.gün bthcg 526
18.gün bthcg 10.000
5 haftalık hamileyim bugün tek kese gördük
yani kan değerleri de pek güvenilir diil sanırım
2 embriyo transfer edilmişti

Son düzenleme:

Benim en yakın arkadaşımın ikizi oldu 2 tane kızımız var( benim ki negatif)

12.gün 110 çıktı.Doktor 2 gün sonra tekrar istedi 400 çıktı.Vajinal kontrolde sadece 1 bebekden bahsetti ama 5 haftalıkken ikiz oldunu söyledi.
Doktoru aslında 2 kese görmüş ama 1 tanede hareket sezmemiş o yüzden ümitlendirmek istememiş.

benim 3 denemem ilk tahlilim 138 di 11 gün 15 gün 698 çıktı hiç ümidim yoktu gene ama doktor ikiz oldunu söledi iki kese gördü şimdilik

benim 10. gün kan değerim 271 çıkmıştı ve ikiz bebeklerimi bekliyorum Allahım herkese nasip etsin inş...

3. transferim benim 3. de de hamile kaldım lakin ilk ikisi kötü bitti. ilk hamileliğimde de ikizdi , ozaman 11. günde 250 çıkmıştı ama önce biri sonra diğeri gelişmedi. bu seferki hamileliğimde ise 12.gün 1450 çıktı beta değerim. 6. hafta ilk kez ultrasonla bakıldı 2 kese gözüktü, 7. hafta ise 3 kese. ama üçüz gebeleğin çok tehlikeli olduğunu söylediler ve birini sonlandırdılar. ama beta değeri kişiden kişiye değişiyor belli bir standarsı yok diye biliyorum

Merhaba,
Dün kan testi yaptırdım.
Tahlil yapan operatör 3-4 hafta arası bir gebelik söz konusu dedi.
Kan değeri 3303.
İkiz gebelik olma ihtimali var mıdır?

Benim ailemde de ikiz var.

Transfer sonrası...

7. Gün bhcg= 118
9.Gün bhcg= 293
13.Gün bhcg= 1899:)
Ayrı yumurta İkizi oldugunu bugun ögrendim:)
Şuan 6 hafta 5 günlük hamileyim kalp atışlarınıda duyduk (maşallah)
Rabbim isteyen herkese nasibbb etsinn inşallahhhhhh

Maşallahhh Allah tamamına erdirsin cnm darısı isteyen tüm kardeşlerimizin başına inşallah benimdee

arkadaşlar 3 ocakta beta hcg 101.4 8 ocakta 405 ve 12 ocakta 1526 çıktı ertesı gun 4+2 gunluk kese görüldü 15 gun sonra 6+2 olması gerekirken 5+1 çıktı ve 6 kese göruldü. em buyuk kese 1.8 cm.aşılama ilaç kullanımı yok çoğul gebelıkten şüphelendi doktor normal oldugunu duyunca mol mu acaba dedı 4 doktor baktı çoğul gebeliğe daha fazla benziyor dediler ama yıne de karar veremediler kanama da olabılır dendı bu arada beta hcg 27 ocakta 19215 çıktı keselerde yolk sac ve bebek yok erken mı boyle birsey yasayan var mı çoğul gebelıklerde bazen keseler kayboluyormus acaba bunlardan bazıları kaybolur mu

Dogrumu anladim ben 6 kesemi goruldu eminmisiniz dr yanlis anlamis olabilirsiniz cnm eger dogruysada allah yardimcin olsun

Eminim 6 kese var ama nasıl oldugunda kararsızlar sizce durum nedir yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
tüp bebek degıl ilaç da almadım doktorlar karar veremedı takip edecegız dedıler coğul gebelıge benzıyor dendı ama mol gebelıkten de bahsedıyorlar o da kamser falan yapıyormus korkuyorum yolk kesesı ve bebek henuz yok ama 5+2 dıyorlkar erken mı acaba

Son düzenleme:

Erken olabilir cnm ama en onemlisi bence suan 6 kese durumu cnm odedigin gebeligi hic duymadim inss dusundugun gibi degildir cnm dr guven ve kotu seyleri aklina getirme cnm allah yardimcin olsun

Düşünmeden olmuyor yapamıyorum.bazı kişilerde keseler kendilinden kaybolup azalıyormuş ama bılemıyorum çok olması mol gebelık göstergesi olur mu 19215 normal mı

Durumum biraz karisik... sat28 aralik ama yumurtlama eminim ki 13 ocak catlatma ignesi oldum cunku 11 ocakta. Yumurtalama gunune gore konusursak, sat 30 ocak olmus oluyo (14 gun olabilmesi icin normal adet gununden sonra) bu durumda 3+5 te 60 cikan hcg degerim 5+0 da 6820 cikti. Klomen tedavisi gordum. 5+1 de yani dun tek kese gordu doktorum. Ne diyosunuz bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…