İkiz Anneleri (normal yolla gebe kalan) adet döngünüz hakkında sorum var

delila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
548
12
0
Diğer
Herkese merhaba
normal yolla (tüp bebek ve tedaviler dışında kendilğinden ikiz bebeklere gebe kalan ) annelere adet döngüleri ile alakalı bir sorum olacak
adet döngünüzün kaç gün sürdüğünü yazabilir misiniz?

mesela örnek olarak temiz kaldığınız gün 20+ 5 gün kanama gibi,

çabuk çabuk kanaması olanların genelde ikiz bebeği oluyormuş bu doğru mu?
istatistiksek bir bilgi olması açısından yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler

doğal yolla hamile kaldım ikizlere
benim adetlerim oldukça düzenliydi,birkaç gün kaymalar olabiliyordu sadece
yani genelde 5 gün felan sürerdi adet dönemim
bilemiyorum soruna cevap olabildimmi

bende 20 gün temiz kalıyordum.adet olduğum ilk günden hesaplarsam 25 günde bir adet oluyordum.adetlerim benimde çok düzenliydi.zaten sorunsuz hamile kalmanın püf noktası düzenli adet görmek sanırım.

canım valla benimki genelde değişiyodu 1 hafta falan bile geciktiği oluyodu çok düzenli değildi yani...bununla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum....

28 gunde bir duzenli adet oluyordum 1 gun bazen aksama olurdu 5-6 gun surerdi ama simdi nasil olur bilmiyorum zira 2.5 yildir 2 kere adet oldum adim hurrem sultana cikti

Düzenli adet gördüm, her zaman. 5-6 gün kanamam oluyordu. yaklaşık 20 günde bir adet gördüm.
İkiz gebeliğin genetik olduğunu düşünüyorum.

merhaba
benim 21+7 gün adet döngüsü
ama benim teyzemin ikizleri var
genelde bayanin ailesinde ikiz varsa o zaman sans daha yüksek
yani bence de genetik

merhaba kızlar
yanıtlar için çok teşekkür ederim
ben gün olarak sormuştum yani temiz kalınan gün ve kanamalı geçen gün sayısı olarak
bir arkadaşımın söylediğine göre, kanama aralıkları kısa olan (çünkü temiz kaldıgı dönem 28 gün kanaması 3-5 gün olan hanımlar var ) kadınların
ikiz dogurma olasılıgı yüksekmiş bir arkadaşıma bir jinekolog demiş, acaba benim de öyle bir şansım olabilir mi diye heyecanlandım
ve sizlere sormak istedim

mesela benim de 19 gün temiz 6-7 gün kanama oluyor, 1 ayda 2 kez regl gibi birşey bu
ramazanda bi başında bi sonuna doğru kanamam oldu,her ay böyle
tabi yeni bir durum değil, genç kızlıgımdan beri böyle
sorun olmadıgını düşünüyorum çünkü kanamalarım çok düzenli

ama süre hepinizde böyle kısamıydı? acaba bana da böyle bir şans isabet eder mi??ben de istiyorum yaaa
ikiz bebişlerim olsun, niye benim de kanamalarım çabuk çabuk oluyorrr
kızlar bana dua eder misiniz?
çok teşekkürler sevgiler hepinize

kızlar bana söylenen adet döngüsü kısa olan hanımların daha fazla yumurtladıgıydı
ikiz gebelik sansını arttıran da buymus, genetik olması ayrı birşey,
genetiktir ve ikiz dogurma ihtimali yüksek olanların belki de adet döngüsü cabuk cabuk oluyordur
ikiz hamilelik yaşayan hanımların adet döngüsünün kısa olması farklı birşey
buraya yazan arkadaşların verdigi bilgiden anlıyorum ki ,hemen hepsinin adet döngüsü benimki gibi kısa
ve ben bu bilginin doğru olduğuna kani oldum şahsım adına

başka üyelerin de fikirlerini almak isterim, mesajlarınızı bekliyorum hanımlar

bende 25 günde bir adet görüyorum ay hadi inşallah benimde ikiz olur benim sülalemde hiç ikiz yok ama

benim eşim tarafında çok ikiz var...halaları ikiz,babaanne yine ikiz doğuruyor ölüyor...

kayınvalidemin sülalesinde hiç ikiz yok !!! ama kendisi eşimden sonra ikize hamile kalıyor çocuklar yaşamıyor oda ikiz olayının eşi tarafından geldiğine inanıyor çok araştırmış ama hiç ikizi olan yokmuş sülalesinde ..bide bu var yani ...hatta ikiz olabilir sizin diyorlar bize de belli olmaz tabi de...
yani illa kadının ailesinde olması gerekmiyor ...benim arkadaşımın kendi ikiz kardeşi var onunda anne ve baba tarafında hiç ikizi olan yok .......

kizlar beim de dongum 25 gun acaba benim de ikiz cocugum olur mu :)
olsa ne guzel olur cifter cifter dogururum valla :)
tabii once evlenmem lazim

kizlar beim de dongum 25 gun acaba benim de ikiz cocugum olur mu :)
olsa ne guzel olur cifter cifter dogururum valla :)
tabii once evlenmem lazim

ay ilk defa duydum bende burda ..öncelikle sağlıklı olsunlarda ........ayyy bir taneyi bulamadım daha Rabbim çifter çifter verir belki belli mi olur?
bu arada araştırdım biraz önce baba tarafındanda geçebilirmiş ikiz olayı yani eşinizin ailesinde olması da etkileyebilirmiş ay hadi inşallah ne güzel olur bakımı zor olsada yinede güzel olurdu yaaa

ikiz annesi olan başka hanımların yorumlarını merak ediyorum
teşekkürler

Son düzenleme:
Benimde adet döngüm 19+5 yani 19 gün temiz 5 gün regl oluyorum geçen yıl bende doğal yolla ikiz bebeklerime hamile kalmıştım ama benim sülalede de ikiz bebekleri olan 2 kişi var yani genetik olduğunu düşünüyorum ...

çok teşekkürler allah bağışlasın yavrularınızı,benimki de size benzer aynı sure temiz kalıyorum 7 gün kanama oluyor
ailemde ikiz var ama anne tarafımda

teşekkürler mesajınız için..

çok teşekkürler allah bağışlasın yavrularınızı,benimki de size benzer aynı sure temiz kalıyorum 7 gün kanama oluyor
ailemde ikiz var ama anne tarafımda

Rica ederim ama malesef ben bebeklerimi erken doğum sebebiyle doğumdan sonra kaybettim yani 20 haftalık doğum yaptım amniyon suyunun azalmasından dolayı ama 9 yaşında bir oğluşum var şimdilerde Allah izin verir nasip ederse bebiş istiyorum hatta ikiz olursa tekrar dünyalar benim olucak keşke bir daha öle şansım olsa şunuda belirteyim benimde annem tarafımda ikiz var babamda yok bence seninde öle bi şansın var (bu arada naçizane şu bilgimi paylaşmak isterim benim gittiğim 3 doktorda çoğul gebeliğin anneden genetik olarak geçtiğini söyledi benim bilgimde bu )

Son düzenleme:
yaseku allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah
tekrar olur belki? allah hayırlısını versin

başka ikiz annesi olan hanımların görüşlerini merak ediyorum
sorum sadece adet döngünüz üzerine; teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…