yaseku allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah
tekrar olur belki? allah hayırlısını versin
başka ikiz annesi olan hanımların görüşlerini merak ediyorum
sorum sadece adet döngünüz üzerine; teşekkürler
yaseku inşallah yine ikiz bebişlerin olur
herşeyin hayırlısı
dogal yolla ikiz doguran anneleri bu başlıga bekliyoruz
Aminnnn inşallah cnm hayırlısını diliyorum Allahtan çalışmak bizden takdir Allahtan önce sağlıklı olsun isterim tabiii :)
amin inşallah
kaç yıl geçti canım senin ikiz gebeligin üstünden? tekrar cocuk sahibi oldun mu?
evet her ikisinin de kalbini dinledik...artık 9+4 haftalık bebişlerimiz ve inşAllah Yaradan Rabbim Herkese nasip eder bu güzelliği...
inşAllah ikisinizde sağlıkla kucağıma alırım...
Canım ikizlerin oldu mu bilmiyorum ama yazını okuyunca yazmak istedim benm ikiz bebeğim yok. İlk bebeğim erkek 29 yaşında kucağıma aldım hemen hamile kaldım 21 gün temizdim 6-7 gün adet görüyordum ama son 1 yıldır 15 gün temizim sürekli adetim neden böyle anlamadım yazına göre ikiz olması ihtimali yüksek mi yani öyle anlıyorum. İkiz hem güzel hem zor.merhaba kızlar
yanıtlar için çok teşekkür ederim
ben gün olarak sormuştum yani temiz kalınan gün ve kanamalı geçen gün sayısı olarak
bir arkadaşımın söylediğine göre, kanama aralıkları kısa olan (çünkü temiz kaldıgı dönem 28 gün kanaması 3-5 gün olan hanımlar var ) kadınların
ikiz dogurma olasılıgı yüksekmiş bir arkadaşıma bir jinekolog demiş, acaba benim de öyle bir şansım olabilir mi diye heyecanlandım
ve sizlere sormak istedim
mesela benim de 19 gün temiz 6-7 gün kanama oluyor, 1 ayda 2 kez regl gibi birşey bu
ramazanda bi başında bi sonuna doğru kanamam oldu,her ay böyle
tabi yeni bir durum değil, genç kızlıgımdan beri böyle
sorun olmadıgını düşünüyorum çünkü kanamalarım çok düzenli
ama süre hepinizde böyle kısamıydı? acaba bana da böyle bir şans isabet eder mi??ben de istiyorum yaaa
ikiz bebişlerim olsun,niye benim de kanamalarım çabuk çabuk oluyorrr
kızlar bana dua eder misiniz?
çok teşekkürler sevgiler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?