ikiz anneleri ve ikiz annesi olacaklar

Hangi marka aldınız bide dolap aldınız mı bnm dolaba da ihtiyacım var fakat iç düzeni nasıl olucak bilemiyorum
Civilden aldim babyforce cok memnunum suan dolap almadim daha ama alicam esyalarimiz sigmiyor suan ben 3 kapali istiyorum ust tarafi raf olmak uzere alti hemen askilikli sonra en alta 2 cekmeceli seklimde 3.dolapda full rafli istiyorum bakim kremleri vs bezler islak mendil koymak icin cunku stok yapmistim hepsi duzenli olsun diye kendim cizip vericem mobilyaciya.. besik ilk baslarda 1 tanesinde 3 4 aya kadar rahat yatiyorlar suan yeni yeni ayirdim yataklarini cok rahatim birbirlerinide uyandrmamis oluyorlar iyiki zamaninda almisim 2 tane ben kampanyalari hep takip ettim cok guzel bi kampanya yakaladim ve aldm seninde takip etmeni tavsiye ederim malum 2 tane bebek olunca masraflarda iki kat oluyor o yuzden uygun seylere kactim hep 29 haftalikken herseylerini tamamladim iyiki tamamlamisim 32 haftalikkende dogum yaptim..

Çok teşekkür ederim öncelikle bende iki oyun parkı istiyorum rahat edeceklerini düşünüyorum. Hangi sitelerden takip ettiniz indirimleri benim hiç fikrim yok herşeyi soruyorum

Bebek arabasını nasıl tercih ettiniz ben ayrılabilen istiyorum yada ayrı alıp aparat almayı ama aparatlar kullanışlı olur mu bilemiyorum

Çok teşekkür ederim öncelikle bende iki oyun parkı istiyorum rahat edeceklerini düşünüyorum. Hangi sitelerden takip ettiniz indirimleri benim hiç fikrim yok herşeyi soruyorum
Civil uygulamasini e bebek uygulamasini indirebilirsin oralardan bakabilirsim

Bebek arabasını nasıl tercih ettiniz ben ayrılabilen istiyorum yada ayrı alıp aparat almayı ama aparatlar kullanışlı olur mu bilemiyorum
Ben önlü arkali aldim biraz buyusunler yanli almayi dusunuyor bende ayri almayi dusundum ama olmadi cunku daha farkli rakamlar cikiyor bide o apartlari heryerden bulmak kolay degil gibi ben pek bulamadim

Çok geçmiş olsun... Valla bizde hiç kurtulamıyoruz hastalıktan yine ikisi de hasta heryer salya sümük inan
Sizede çok geçmiş olsun biz dün cocuk dr. Gittik bronşit olmuşlar hava verilen ilaclardan verdi bir zor yapıyoruz görsen makinanın sesinden korkuyorlar

Merhaba kızlar bende 16 haftalık hamileyim beşik konusunda bana fikir verir misiniz siz nasıl aldınız
Ben iki tane park yatak aldım ilk 4 ay bir yatağa ikisini yatırdım daha sonra ayırdım içi baya geniş oluyor su an 25 aylıklar sanırım 3 yaşa kadar yatarlar tüm park yataklar aynımı bilmiyorum benim ikizler erken doğduğu için internetten aldık sallanabilir özelliği var cocuk büyüdükce yatağı bir kademe alta geciriyorsun ve yatağın ayak ucunda yarım ay seklinde açılan fermuarlı kısmı var su an o fermuarı acıp yatağa kendileri giriyorlar Ben cok memnun kaldım tavsiye ederim. Hayalim oda yapmaktı yani takım mobilya almaktı erken doğunca olmadı zaten çoğu arkadaşım sakın alma 3 yaşına gelince kendi tercihleri oluyor onların zevkine gore al diye tembihliyordu sanırım dedikleri dogru kıyafet secmeye basladilar

Aslında bnm boş odam var ama ben mobilya almak istemiyorum çünkü kiracıyım taşınma ihtimali falan olucak olursa eşyaların yıpranmasını istemiyorum bu yüzden park yatak istedim sizlerdende memnuniyet duyunca sanırım kararım kesinleşiyor haa birde ahşap beşikleri minileri oluyo onlar hakkında bilgisi olan var mı

K kadbuktas
O salıncak hakkında bilgim yok ben bir süre sonra svava salıncak aldım (tadelle salıncak) diyede geçiyor ikisi birden salıncaga sığıyor tabi buyuyunce kabul etmiyorlar ben simdi birini ayağımda diğerini salıncakta sallıyarak uyutuyorum salıncak 100 kg kadar taşıyormuş buyuyuncede kullanabilecekler yalnız tavanı delmek gerekiyor aparat salıncağın icinde geliyor bende kiracıyım ama deldim evden çıkarken alçı ile kapatıcam.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ben yanyana tercih ettim benim bebek arabasının markası babyhope cok pahalı birsey tercih etmedim gerekte yokmuş zaten, iki tane baston bebek arabası düşün yan yana kapandığı zaman tek bebek arabası buyukluğunde oluyor ve arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor hastane market kapılarından kolaylıkla geçiyor. Tek tek bende almak istemiştim ama gerek yok (bence) zaten yanında birisi olmadan kesinlikle dışarıya çıkamıyorsun ikisini bir arada ittirmek zor olur gibi gelmişti ama oyle degil zaten %90 eşim ittiriyor

Hosbuldum amin cumlemizin evladini Rabbim bagislasin 95 gunluguz
Maşallah, kendim bakıyorum demissin(Aman Allahım) biz 6 ay gaz sancısı cektik benim annem ilk 1 sene yanımda oturdu prematüre oldukları icin bakım o kadar zordu ki afedersin tuvalete gitmeye bile vakit yoktu sen ne yapıyirsun canım yaaa... Allahım yar ve yardımcın olsun. Hepimize güç kuvvet versin sana daha çok versin.

Premature bebeklerin guclu annelerindenim galiba evet kendim bakiyorum 1 ay kuvozde kaldikdan sonra evde annemle 1 hafta baktikdan sonra annem gitti sehir disindalar kendileri kayinvalidem arada bi cani isterse geldi geliyor devamli.ben kendim bakiyorum bi masallah deyin nazar degmesin amin hepimizin yar ve yardimcisi olsun rabbimin

En başta Maşallah demiştim zatenbenim annemde sehir dışında kayınvalidemide çocuklar hasta olunca cağırıyorum başka turlu gelmiyor. ikizlerden birinin huyu fena hasta oldumu bana yapışıyor diger kardeşine baktırmıyor.

Maşallah canım ben daha şimdi den kara kara düşünüyorum 3 yaşında da kızım var

9 Ocakta ben de ikiz bebeklerime (erkek) kavuştum çok şükür. Başlarda biraz zorlandık, biraz zayıf doğduk yaklaşık 2 kilo 400gr kadar. Ama şimdilerde üç ayını geride bırakmış abiler olma yolunda ilerliyoruz. Her şey iyi gidiyor. Benimle tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle emzirme ile ilgili. Bazen ikisine de yetemiyorum gibi hissediyorum mesela ne yapmalıyım?

Maşallah Maşallah, Allah daha da güç kuvvet versin sana yavruların için :)

Merhaba arkadaslar bugun saglik ocagina gittim birinden cok net kalp sesi gelirken digeri cok zayif atim.var dedi kafama takmamaya calisiyorum ama boyle durum.yasayan var mi tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…