İkiz anneleri ya da gebeler cevaplar mısınız?

esindirim

AGGHHEHHOGRE
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
438
1
296
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba ben 11+ ikiz gebeyim geçen haftaki ve dünkü ultrason kontrolümde bebişlerden biri kımıl kımıl MAŞALLAH diğerinde çok hareket yok geçen hafta gittiğimizde uyuyo dedi dr ultrason aletiyle göbeğime bir iki tıklattı kımıldadığını gösterdi bebeğin dün gittiğimizde de hafif pembe lekem olmuştu endişelenip baktık ultrasonla gayet iyiler dedi kalp atışlarını dinletti ama bizim yavrulardan birinde gene tık yok uyuyor dedi tekrar ben de soramadım bu ne uykusuymuş böyle diye:) Benzer durum yaşayanlar var mı yüreğime su serpin ne olur...

benim de kızım sürekli hareketliydi oğlum yavaştı ama senin daha gebeliğin çok yeni dur bakalım acele etme ne tekmeler yiyeceksin bi dursalarda uyuyayım diyeceksin bunları falan dert etme kendine çocuk uzun bi yola çıktı uyusun dinlensin:))

Ben böyle biseyle kasilasmadm ama normal bence daha yolun basindasin ilerde daha rahat hissedersin emin ol hareketlensinlr hele bi korkma hic canim...

Teşekkür ederim cevaplarınız için sakin olma konusunda haklısınız ama daha önce iki düşüğüm olmuştu (pıhtılaşma bozukluğum var) o yüzden pimpirik yapıyorum. İlaçlarımı iğnemi kullanıyorum aksatmadan Allahın izniyle kavuşuruz inşallah
Çok haklısın çünkü bu aralar sürekli bulantı çekiyorum serumlar iğneler kendime gelemedim ne zamandır daha neler görcez Allah bilir büyük konuşmayım ama varsın tekmelesinler:) Kusarken bile sabır şükür deyip duruyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Canım benim iki düşükten sonra ne kadar tetkik varsa yaptırdım eşim de dahil. Bende faktör v ve mthfr a1298c heterozigot çıktı gebe kalmadan coraspin kullanıyordum gebe kaldıktan sonra coraspin hergün bir de iğnem var göbekten yapıyorum. Allah dermanlı dert versin herkese. Benim endişem biri kıpır kıpırken ötekinin drun zorlamasıyla salınması( hareket değil öylesine bi kımıldadı sıpa)korkuttu beni ama İnşallah haftaya Allahın izniyle onun da hareketlerini görürüm kısmet olursa Sen herhangi bir tetkik yaptırdın mı? Bu arada kan değildi gelen böle pembemsi bir akıntı ama sen bana sor paniği:)

Son düzenleme:

canım bende bütün kan testlerini tekiklerin hepsini yaptırdım eşime de kan testi yapıldı.sonuçları bekliyoruz.3 hafta kaldı sabırsızlanıyorum.hiçbir şey çıkmazsa ne yaparım çıkarsa da üzülrüm off pskolojim bozuldu en iyisi seninde dediğin gibi allah dermanlı dert versin.rahim filmi çektirdin mi canım??????.inşallah canım allah gönlüne göre versin hiç korkma olumlu düşünkü olumlu olsun.bende ikincisinde hatırlıyorum.bi günde kaç kez lavaboya gidip iç çamaşırımı kontrol ettiğimi kan gelmiş mi gelmemiş mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…