İkiz anneleri

bende tedavi sonucu oluşan ikiz bebeklerime 8 haftalık hamileyim. daha önce de hamilelik geçirdim ama doğum olmadı ama onda bu kadar bulantı mide yanması vs hissetmemiştim. bunu çok yoğun yaşıyorum.

bende 23 haftalık ikiz anne adayıyım çokkkk zorlu her ikiz annesi böylemi bilmiyorum
6 haftalıkken aşırı kusmalar başladı ....ilk 3,5 ay gözümü açamadım ne yemek yapabiliyor ne dışarı çıkabildim ....kusuyor ve uyuyordum ağzımdan kan geldiğini biliyorum....tam geçti rahata erdim dedim
16 haftamda kanamam oldu öle böle değil hiçbişey yapmazken neden niçin oldu bu kanama
ağlamakdan öldüm sebepsiz dediler en son dotorumun yönlendiriği bir başka doktor
bebeklerin eşi aşağada ondan olmuş korkma rahimde açılma vs.yok dedi..bebeklerde çok iyi dedi 3 gün yattım hastanede ..sonra eve çıktım ama hep yattım yatağıma geldi yemeğim ...ve 18 gün sonra kahve rengi olarak kanama yine geldi ...yine doktortaydım doktorum baktı rahimde açılma vs. yok
bekleyecez 5 ay bitene kadar olabilir yatacaksın dedi sancı kesici ilaç ve progestan verdi....yattım yattımm...19+2 de detaylı ultrasona girdim ve plansenta yukarı çıkmış hiçbirşey kalmadı bebekler gayet iyi benden alışverişleri kiloları çok iyi....ama ben hala yatmaktayım çünki hala kusmaktayım 3 hafta önce serumla beslendim ve hala aşırı mide yanması var sanırım doğuma kadr geçmeyecek bu yanma....bu haftada aşırı tuvalete çıkıyorum ...çok su içiyorum gece tuvaletten gelemiyorum....
baya zorlu geçiyor bebeklerime daha bişeycik alamadım ....halim yok dışarı çıkmaya .....sadece odalarını bakmaya gideceğim gerisini babası halledecek ....her sıkıntıya rağzıyım
tek isteğim vakitli bir doğum hastaneden alıp onları çıkmak rabbimden sağlıklı zamanında bir doğum istiyorum...o yüzden 16 haftamdan bu yana hep yatıyorum banyo ihtiyacı tuvalet ihtiyacı birde yatak odası mutfak arası gidiyorum.....annemde kalıyoruz 30 haftaya kadar burada olacaz sonra bi ara eve gidip temzileyip odalarını yerleştirip anneme döneceğiz......yani daha anne karnında zorluk başlıyor
doğdukdan sonrasını tecrübeli anneler daha iyi biliyor...ama sanki gözünün önünde olursa daha rahat gibi ...bende 40 ları çıkana kadar annemleyim sonrasında yanlız kalacam.....rabbim ikiz annelerine sabır versin....adaylarada hayırlı sağlıklı vakitli doğum nasip etsin

kızlar, tatlı ikiz anne adayları, şimdi çok zorluğunu çekiyorsunuz herşeye katlanıyorsunuz ama kucağınıza aldığınızdaki mutluluk tarif edilemez gerçekten...
bende erken doğum 32 haftanın bitiminde yaptım 15 gün küvözde kaldı oğluşlarım ama şimdi 3,5-4 aylık olmaka üzereyiz herşeyiyle ikiz annesi olmak tam bir ayrıcalık tek baktığım için biraz zorlanıyorum ama bir gülüşleri yetiyor.. şimdi anannemiz yanımızda bu hafta gidiyor ve yerine birazda halamız geliyor böyle kışı geçireceğiz bizde..
sizlere şimdiden rahat bir doğum, bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı diliyorum... aman kendinize iyi bakın..

ikizlerine tek başına bakan anneler önünüzde saygıyla eğiliyorum. nasıl başarıyorsunuz çok merak ediyorumCADIARZU

benimkiler 11 haftalık oldular, annem babam ben akşama kadar birlikte bakıyoruz akşamda eşimle yalnız kalıyoruz ama ikimiz yetemiyoruz kızlarımıza

valla sizler böle dedikce ben korkuyorum yaaaaaaa yapmayın benim kimsem yok ben ve eşim eşimde sadece akşamları olacak bütüngün ben yanlız bakacağım
40 çıkana kadar birileri olur yanii..............
korkutmayın kızlar biziiiiiiiiiiiiiiiii

mrb kızlar, allah bagışlasın bebişlerinizi. bana bi konuda yardım eder misiniz? 15. gün degerim 1079 çıktı ikiz şansım ne kadar acaba? boşuna heveslenmek de istemiyorum. degerim tek bebeği gözteriyor ama benim gibi degeri olup 2izlere hamiş kalan var mıı?

slm ark. bende 17 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim.Bende zor geçiriyorum. 8.haftada mide bulantılarım başladı 13.haftada bıçak gibi kesildi fazla değildi açıkcası fakat o kanamalar yokmu 11.haftamda açayip sular seller gibi bir kanamayla tanıştım hiç kalkmadan yattım iğne oldum sonra kesildi derken yeniden aynı şekil kanama yaşadım ve budefa kocaman pıhtı düşmüştü çok korktum gece acillere gittik yine iğneye başladım ve 14.haftaya kadar devam etti şükürler olsunki kesildi ama heran olacakmış gibi hep tedirginim evden dışarı çıkmıyorum ev içinde de pek hareket etmiyorum bir haftadırda kabızlık çekiyorum şiddetli bir şekilde onun içinde doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum
inş. bundan sonra kolay geciririm diyorum yanımda annem var hep o yemeklerimi falanyapıyor yorulmamaya çalışıyorum
dünyaya geldikten sonra da epey bir müddet yine annemyanımda kalacak bana yardımcı olacak inş. o günlere gelelimde bakmaktan açıkcası pek gözüm korkmuyor şu an için tabi

cnm çok geçmiş olsun ikiz annelerin demekki kalsik soruınu cnm yat dinlen dinlendiğin sürece sorun olmaz ...bende 6 haftada kusmaya başladım ki maleseff hala oluyor kusmalarım..hala bulanıyor midem ......16 haftamda kanamam oldu şakır şakırr ve 16 haftadan bu yana hep yatıyorum.....ama evimin içinde dolanıyorum dışarı sadece hastaneye gidiyorum .......bebeklerime alışverişi yapmıyorum çöp bile almıyorum herşeyi eşim yapacak ben listemi yaptım annem ve eşim ...bende annemde kalıyorum....sadece birkere eve gidecem annemler temizlik yapacak eşyalar gelecek onlarıda mart ayında halledecez ve nisan başından sonra beklemeye başlayacağım hep yattım yatmayaaaaaaa ful devam edecem 37 haftaya kadar tutmak istiyorum allahın izni ile....

stres yapma o kadar kanamaya hala senleyse bebeklerin bundan sonrada senle olacaklar
ve dinlen..........bize stres yasak yatacaz yiyip içecezz

korkutmak için söylemedim canımcııım, durumumu anlattım, emin ol çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak, Sağlıklı olsunlarda her yorgunluğa katlanıyorsun.
biz ilk günden beri kalabalığız, o yüzden kucağa çok alıştılar, akşamları eşimle yalnız kalıncada zorlanıyoruz tabi, sen sen ol düzenini ilk günden kur, ilerde yalnız kalacağını hesap ederek alıştırın çocukları aman diyiiim :))):1hug:

Allah yardımcın olsun canım yorma kendini sakın,

ikiz gebeliği iki kat zor ama mutluluğuda iki kat fazla tabi :)))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hımmm ben şimdiden söylüyorum kucağa almak yok diye
annemde tmm diyor bakalımm o günler gelsin ne olacakkk

stres yapma o kadar kanamaya hala senleyse bebeklerin bundan sonrada senle olacaklar
ve dinlen..........bize stres yasak yatacaz yiyip içecezz

yatın yiyin için kızlar, bol bol dinlenin, bende doğumdan önce iki ay sürekli yattım, demekki bu günler için enerji toplamışım kaydirigubbakcemile3 şimdi nerdeeee 2.5 aydır 3 saat kesintisiz uyumuş değilim ama çok güzel çooookkkkkkk :lepi:

hımmm ben şimdiden söylüyorum kucağa almak yok diye
annemde tmm diyor bakalımm o günler gelsin ne olacakkk

aman canım şimdiden kurallarını koy :)))

gazını çıkartmak için kucağa almak zorunda kalıyorsun tabi ama sakın sallamayın çok fena alışıyorlar sıpalar

aman canım şimdiden kurallarını koy :)))

gazını çıkartmak için kucağa almak zorunda kalıyorsun tabi ama sakın sallamayın çok fena alışıyorlar sıpalar

ne yapak cnm ağladıklarında yatağa atıp susmalarını beklese tek çocuğu hep sallıyoruz valla çift olunca ne edecez ya gerçekten
tecrübeli annler sölesin şimdiden bizee

ne yapak cnm ağladıklarında yatağa atıp susmalarını beklese tek çocuğu hep sallıyoruz valla çift olunca ne edecez ya gerçekten
tecrübeli annler sölesin şimdiden bizee

aaaah ah bacım öyle bir alıştırmışızki ağladıklarında sallamadan susmuyorlar bu iş içinde en az 4 kişi lazım, neyseki annemler üst katımızda oturuyorlarda takviye istiyoruz akşamlarıda kaydirigubbakcemile3
şimdi netten hamak bakıyorum alıcam inşallah işe yarar:Saruboceq:

mrb kızlar, allah bagışlasın bebişlerinizi. bana bi konuda yardım eder misiniz? 15. gün degerim 1079 çıktı ikiz şansım ne kadar acaba? boşuna heveslenmek de istemiyorum. degerim tek bebeği gözteriyor ama benim gibi degeri olup 2izlere hamiş kalan var mıı?

kızlar bencede bebeği nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor.Benimkiler 20 aylıklar hala sallamadan uyumuyorlar.Birini uyutuyorum diğerini alıyorum.Gerçi birini sallarken öbürü yastığı çekiştiriyor ayağımdan itekliyor yüzüne vuruyor falan ama savaşı ben kazanıyorum.:roflol:

hayırlı olsun canım,
benim 4.haftada 240dı, aslında bayaa yüksekmiş senin değerin, ama bu değerlerle çoğul gebelik arasında ilişki varmı bilmiyorum malesef. İnşallah gönlünce olur.

:roflol: evet gerçektende bunun adı savaş :lepi: sıpalar çok akıllılar ama, büyümüşte küçülmüşler sanki, battaniyede sallamayla diğerlerini ayırt edebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…