ikizlerine tek başına bakan anneler önünüzde saygıyla eğiliyorum. nasıl başarıyorsunuz çok merak ediyorumCADIARZU
benimkiler 11 haftalık oldular, annem babam ben akşama kadar birlikte bakıyoruz akşamda eşimle yalnız kalıyoruz ama ikimiz yetemiyoruz kızlarımıza
slm ark. bende 17 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim.Bende zor geçiriyorum. 8.haftada mide bulantılarım başladı 13.haftada bıçak gibi kesildi fazla değildi açıkcası fakat o kanamalar yokmu 11.haftamda açayip sular seller gibi bir kanamayla tanıştım hiç kalkmadan yattım iğne oldum sonra kesildi derken yeniden aynı şekil kanama yaşadım ve budefa kocaman pıhtı düşmüştü çok korktum gece acillere gittik yine iğneye başladım ve 14.haftaya kadar devam etti şükürler olsunki kesildi ama heran olacakmış gibi hep tedirginim evden dışarı çıkmıyorum ev içinde de pek hareket etmiyorum bir haftadırda kabızlık çekiyorum şiddetli bir şekilde onun içinde doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum
inş. bundan sonra kolay geciririm diyorum yanımda annem var hep o yemeklerimi falanyapıyor yorulmamaya çalışıyorum
dünyaya geldikten sonra da epey bir müddet yine annemyanımda kalacak bana yardımcı olacak inş. o günlere gelelimde bakmaktan açıkcası pek gözüm korkmuyor şu an için tabi
valla sizler böle dedikce ben korkuyorum yaaaaaaa yapmayın benim kimsem yok ben ve eşim eşimde sadece akşamları olacak bütüngün ben yanlız bakacağım
40 çıkana kadar birileri olur yanii..............
korkutmayın kızlar biziiiiiiiiiiiiiiiii
slm ark. bende 17 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim.Bende zor geçiriyorum. 8.haftada mide bulantılarım başladı 13.haftada bıçak gibi kesildi fazla değildi açıkcası fakat o kanamalar yokmu 11.haftamda açayip sular seller gibi bir kanamayla tanıştım hiç kalkmadan yattım iğne oldum sonra kesildi derken yeniden aynı şekil kanama yaşadım ve budefa kocaman pıhtı düşmüştü çok korktum gece acillere gittik yine iğneye başladım ve 14.haftaya kadar devam etti şükürler olsunki kesildi ama heran olacakmış gibi hep tedirginim evden dışarı çıkmıyorum ev içinde de pek hareket etmiyorum bir haftadırda kabızlık çekiyorum şiddetli bir şekilde onun içinde doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum
inş. bundan sonra kolay geciririm diyorum yanımda annem var hep o yemeklerimi falanyapıyor yorulmamaya çalışıyorum
dünyaya geldikten sonra da epey bir müddet yine annemyanımda kalacak bana yardımcı olacak inş. o günlere gelelimde bakmaktan açıkcası pek gözüm korkmuyor şu an için tabi
korkutmak için söylemedim canımcııım, durumumu anlattım, emin ol çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak, Sağlıklı olsunlarda her yorgunluğa katlanıyorsun.
biz ilk günden beri kalabalığız, o yüzden kucağa çok alıştılar, akşamları eşimle yalnız kalıncada zorlanıyoruz tabi, sen sen ol düzenini ilk günden kur, ilerde yalnız kalacağını hesap ederek alıştırın çocukları aman diyiiim :))):1hug:
stres yapma o kadar kanamaya hala senleyse bebeklerin bundan sonrada senle olacaklar
ve dinlen..........bize stres yasak yatacaz yiyip içecezz
hımmm ben şimdiden söylüyorum kucağa almak yok diye
annemde tmm diyor bakalımm o günler gelsin ne olacakkk
aman canım şimdiden kurallarını koy :)))
gazını çıkartmak için kucağa almak zorunda kalıyorsun tabi ama sakın sallamayın çok fena alışıyorlar sıpalar
ne yapak cnm ağladıklarında yatağa atıp susmalarını beklese tek çocuğu hep sallıyoruz valla çift olunca ne edecez ya gerçekten
tecrübeli annler sölesin şimdiden bizee
mrb kızlar, allah bagışlasın bebişlerinizi. bana bi konuda yardım eder misiniz? 15. gün degerim 1079 çıktı ikiz şansım ne kadar acaba? boşuna heveslenmek de istemiyorum. degerim tek bebeği gözteriyor ama benim gibi degeri olup 2izlere hamiş kalan var mıı?
kızlar bencede bebeği nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor.Benimkiler 20 aylıklar hala sallamadan uyumuyorlar.Birini uyutuyorum diğerini alıyorum.Gerçi birini sallarken öbürü yastığı çekiştiriyor ayağımdan itekliyor yüzüne vuruyor falan ama savaşı ben kazanıyorum.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?