ilayda bacım, gözümüzü korkuttun o kadarmı zor:uhm: senin yavruşlar arasında kaç yaş var?
bence olması muhtemel. bende ikizim benim kayınvalidemde ikiz. ve ben ikizlere hamile kaldım :)
sonu güzel gelmedi ama napalım kısmet. senin de şansın yüksek bence.
herkes öyle söylüyo işim çok zorr hamile kalmaktan daha doğrusu onunla evlenmekten bu bapab yüzünden korkuyorum
Canim ya birden yazini okuyunca ogluslarimin buyuyup kendileri gibi ikiz biriyle evlendiklerini birde ikiz torunlarim oldugunu hayal ettim ne guzel bir mutluluk.bence ikizin olursahic korkma nede olsa hemsenin annen hemde esinin annesi tecrubeli olucak sana yardim ederler bence.Hem ne kadar guzel birsey ikiz annesi olmak.
canım sağlıcakla büyüt bebişlerini... isimleride çok güzelmiş gerçekten.. Allah kolaylık versin..merhaba kızlaaaar,
26 kasım sabahı kızlarım Bahar ve Cemre (36+6 günlük) dünyaya geldiler. sağlıkları çok iyi.küvöze girmeden kucağıma aldım yavrularımı. kızlar çok büyük bir mutluluk. hamile olan tüm arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum.
yalnız hazırlıklı olun çok yorucu ama herşeye değer :))))
maşallah canım ne güzel birbirinizi bulmuşunuz..bencede öyle bir ihtimal var ama korkma hayırlısı olsun..Allah dağına göre verirmiş derler ya öyle düşünbelki tek olur şimdiden kafanı yorma.. eğer ikizlerin olursa arkadaşın dediği gibi çevrende annen ve kayınvaliden gibi tecrübeli insanlar olacağı içinde şanslı sayılırsın..merhaba ikiz anneler:))
ben ikizim ve nişanlımda ikizz nasıl buldunuz birbiriniz demeyin :))) kaderr
şimdi herkis bize bizim çocuklarımızın %99 ikiz olacağını söylüyor acaba böyle bir ihtimal var mıdır??
Allah tamamına erdirsin...Kızlar hepinize merhaba.Bende nasipse ikiz annesi olacağım.Şu an bebişlerim 14+0 haftalıklar.Çok heyecanlıyım.Henüz cinsiyetleri belli değil.Çok merak ediyorum.Burda birbirimizle paylaşacak çok şeyimiz olacak.Ne de olsa hepimiz aynı durumdayız.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
çok güzel birşey iyi ki ikizim diyorum bendee:))
ama annem bizi büyütürken çok zorlanmış bende ondan korkuyorum ama dediğin gibi benim annemde kayınvalidem de tecrübeli o kadar zorlanmam. annem tek büyütmüş bizi ve çok zorlanmış
umarım seninde bebişlerinde ikizlerle evlenir. çok değişik bir duygu gerçekten ve çok güzel:)))
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin:)):Saruboceq:
Zor tabi ikisinede tek bakmak bende tek bakanlardanim.Uarim ikizlerle evlenirler de ikiz torun sahibi olurum.:teytey:
mrh arkadaşlar böyle bir topic bulduğuma çok sevindim
bende micro yöntemiyle ikizlerime hamileyim bugün itibariyle 7 haftalık lar
ikiz annelerinden bize yardımcı olmalarını rica ediyorum bizi neler bekliyor
Doublebump bence şansın çok yüksek.Hakkında hayırlısı olsun canım.
Tuubaycım,ben biraz araştırdım gittiğim hastanenin yenidoğan yoğun bakımı varmış. Cuma gün randevumuz var dr la,onunla da bu konuları konuşucam.Bakalım kafama yatacakmı.İskenderun da tek yeni doğan yoğun bakım bu hastanedeymiş, biraz rahatladım ama yine de kaygılarım var.Adana ya mı gitsek diyorduk biara ama zaten ben zamanında doğum yaparsam pek sorun olacağını sanmıyorum,bebekler erken doğarsa fazla ilgiye ihtiyaçları olacak. Ama erken doğum durumunda benim buradan Adana ya yetişebilmem imkansız. Sağlık durumuma göre karar vericez sanırım, bakalım bizi neler bekliyor. Sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah.Aklına olumsuzluklar getirme canım, ben çok sağlıklı dünyaya gelmiş üçüzler biliyorum.tabi sen bebekler için önlemini al yinede, bence de onlar için en iyi olan hastaneyi seç.içini ferah tut canım, biz seninle burdan müjdeli haberler de vericez inşallah.
Canım sen doğum çantanı hazırladın mı, yada ne zaman hazırlicaksın? Ben daha bebek eşyalarının hiçbirini yıkayıp ütülemedim.Bide hangi deterjanla yıkicaz bilmiyorum. Acemilik işte:)) sen biliyosan yaz canım, doğum çantasında neler olmalı biliyorsan onu da yazarmısın, öpüyorum canım.
merhaba mehlikacım. birkaç gündür giremiyorum nete ama çatladım valla neler oldu diye
ah bi doğum zamanımız belli olsa yada acil durumda kalmasak allah korusun ben de ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama zamanı yakalamak çok zor.3 saat burdan ankara nasıl dayanılır acil bi durumda? en iyisi dediğin gibi bulunduğumuz yerde hastane ayarlamak. inşallah gerek kalmaz tabi bunlara. dr.a gitmişsin ve ciğer geliştirici iğned olacakmışsın. benim randevu da 16 aralıkda. bakalım benimki diyecekmi bişey? o demese bile ben sorarım gerçi de
bu arad bebişlerden biri erkekmişçok sevindim ya. şansımız bakarmısın ikimizin de 2 kızı 1 oğlu olacak inş. zamanlarımız da aynı. inşallah sağlıkla doğum haberlerimizi de veririz mehlikacım ard arda.ondan sonrada büyütmekle ilgili paylaşımlarımız olur inş.
ben daha hiçbir şey hazırlamadım canım. birer hastane çıkışı almıştık öylece duruyor. ocak ayına girdiktan sonra hazırlamayı düşünüyorum ben. yıkama ve deterjan konusunda da inan hiçbir bilgim yok. edinirsem paylaşırım canım. görüşürüzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?