İkiz anneleri

selam ikiz anneleri............
bende aranıza katıldım 2.5 aylık oğluşlarım var .
allah hepimizin yavrularını bağışlasn bizlere ..........
görüşürüz umarım sorunlurımızı sıkıntılarımızı burdan konuşuruz paylaşırız.....

merhaba güzel ikiz anneleri,
Uzun tatilden sonra nihayet birlikteyiz yeniden.Her zamanki gibi çok yorgun ve uykusuzum.Mahvetti bu yaramazlar beni.Yani nasıl anlatsam bilmem.Hayatımda çok yaramaz çocuk gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum bunlarda benim zuzularımdan Efe.Anlatmakla bitiremem yaptıklarını.Tek başına bir orduya bedel.İnannın bu söz hiç bile kalır.İşin kötü tarafı Egeyide kendine benzetiyor.İkisi bir oluncada değmeyin keyfimize.Sizler nasılsınız?Bayramınız umarım güzel geçmiştir.

Selam öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı diliyorum.Ben de 27 hafta 2 günlük ikizlerimi bekliyorum çok fazla giremediğim için kaçırıyorum. Sizin doğumunuz Ankarada mı olacaktı.Hangi hastanede? Çok araştırdığınızı gözlemledim.Yardımcı olursanız sevinirim.Ben de Ankarada düşünüyorum da ...Bir de bu ciğer iğnesi ne zaman oluyor?

Selam bebekleriniz ömürlü olsun.Darısı başımıza.Ben de 27 hafta 2 günlük bebeklerimi bekliyorum. Sizin kaçıncı hafatada oldu bebişler? Kuveze girdiler mi?

Öncelikle mehaba arkadaşlar, 27 hafta 3 günlük ikizlerime hamileyim. ikiz anne adaylarıyla çok fazla iletişime geçemedim.Bu yüzden mutsuzum biraz.Nolur paylaşalım. Yalnız hissediyorum kendimi.

merhaba arkadaslar bende 32 haftamdayım 36 haftayı bulma umıdıyle sureklı yatıyorum. pelınaycım bebekler kızmı erkekmı gebelık nasıl gıdıyo anlatırmısın bırazyerimseniben

merhaba arkadaslar bende 32 haftamdayım 36 haftayı bulma umıdıyle sureklı yatıyorum. pelınaycım bebekler kızmı erkekmı gebelık nasıl gıdıyo anlatırmısın bırazyerimseniben

merhaba canım, umarım meleklerin 36.haftaya kadar hatta daha fazla sabrederler. bende 30.haftadan itibaren hiç kalkmadan yattım evde (WC dışında tabi) ve 36+6. günde doğum yaptım. şimdi kızlarım 25 günlük, çok sağlıklı doğdular maşallah küvöze girmediler. şimdi evde canıma okuyorlar meleklerim :))))) uyku muyku yok bize anlayacağın. İnşallah sen ve diğer hamile arkadaşlarımızda sağlıkla kucaklarına alırlar meleklerini. a.s.

selam sevgili ikiz anneleri...ben de iki prens annesiyim...afacanlar canıma okuyorlar,ikiz annesi olmak çok güzel ancak bir o kadar da zahmetli...boşuna dememişler katmerli zorluk katmerli mutluluk diye...herkese kolaylık dilerim ve bol sabır...

allah mutlulugunu daım etsın zeamays :CüvCüv:benım rahım boynunda kısalmam oldugu ıcın yatıyorum ılaclar falan kasılmalarım var o yuzden hep yatıyorum senın yatmadakı sebebın neydı ve bebısler kac kılo dogdular cunku benımkıler 30 haftadan sonra az kılo almaya basladılar dr normal dıyor ama....:bbo:ben onları besleyemedıgımı dusunuyorum .....a.s.

bende rahim ağzındaki kısalma nedeniyle yattım, ama bana yatmak yeterli oldu ayrıca ilaç kullanmadım canım. bebişlerim 2330 ve 2520 gr doğdular. bana 32. haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı. sana yapıldımı?

son haftalarda sürekli protein ağırlıklı beslendim kilo alsınlar diye. 30 ve 34 hafta arasında çok iyi kilo aldılar. sonra yavaşladı. belli olmuyor canım bu. bir hafta biri iyi kilo aldı bir hafta diğeri. aradaki fark bazı hftalar çok açıldı bazı haftalar yakındı. ilginç bir durumdu anlayacağın. ama protein çok önemli, sürekli et süt yumurta balık mercimek yedim. (şimdi hepsinden iğreniyorum desem yalan olmaz :))))

doktorun normal diyorsa ona güven. ayrıca stres yapma sakın. hem göreceksin bundan sonra kilo alacaklar eminim. son haftalarda zaten doğum kilosunun yarısı alırmış bebekler.

allah yardımcın olsun canım. stres yok. bu çok önemlia.s.

merhaba bayanlar bende ikiz annesi olacağım inşallah şuan 7 haftalık oldular ve çok heyecanlıyım.hepinizin yazdıklarını okudum benimde korkularım var ama kemdimi yüreklendirmeye çalışıyorum başaracaksın iyi bakacaksın onlara diye

Canım benim inanki korkulacak birşey yok.Herşey çok keyifli tabiki zorlukları var.Bir yerine iki bebek hem karnında taşıyacaksın hem doğumdan sonra bakacaksın.Ama inanki Allah bir yoluna koyuyor herşeyi.Zaman çabucak geçiyor.Ben yaşadığım zorlukları hatırlamıyorum şimdi.Gün geçtikçe yeni yeni şeyler öğreniyorlar ve tabi peşlerinde koşturmakta zor oluyor.Ama büyüdükçe birbirleriyle oynamaya başlıyorlar ve beni unutuyorlar bende bu arada kendime işlerime zaman ayırıyorum.İlk etapta bu mümkün değildi.Biri ağlayınca diğeride ağlıyor aynı anda acıkıyorlar aynı anda altları değişiyor yanlarından ayrılınca basıyorlar çığlığı vs.Ama şimdi biraz olsun rahatladım.Büyüdükçe yükleri yani üstüme düşmeleri azaldı.O yüzden biraz zorluk çekeceksin ama inanki korkulacak birşey değil.Çok keyifli gerçekten.

deryacığımında dediği gibi ilk zamanlar gerçekten zor, bende daha 27 günlük bir ikiz annesiyim, kızlarımın ikisi birden uyanıyor, ikisi birden meme istiyor, ikisi birden altlarını dolduruyor vs..... herşey aynı anda :)))

ama bir gülümsemeleri herşeye tüm yorgunluklara bedel :))) şu anda birini ayaklarımda sallıyorum diğeri omzumda uyuyor ve ben KK ya yazıyorum :) az sonra eminim ikisi birden uyanacak ve çığlığı basacak :) bende üst katta oturan annemi çaldıracağım ve koşa koşa gelecek anneciiim :) yardımcınız varsa herşey daha kolay oluyor.

eminim çok keyifli olacak ama hiç bebek deneyimi olmayınca ve 2 tane birden olunca insan ürküyor biraz bakamamaktan ama yinede çok heyecanlıyım ve sabırssızlanıyorum o günleri yaşamayı.şimdiden evimizdeki hava o kadar değişti ki eşimle sürekli gülüşüyoruz napcaz biz diye ama allahım büyük başarıcaz inşallaah :Saruboceq::teytey:

Aynen öyle Işılcım.Bende senin gibi hiç tecrübem yoktu.Ama alıştım.Tabi bir kaç gün acamilik oldu.Sonra öğreniyorsun zaten doktorlar nasıl beslemem gerektiğini neler yapman gerektiğini anlatıyor.Geriside sana kalmış.İnanki bebekler seni yönlendiriyorlar.Tatlı heyecenlar bunlar Işıl.Biraz zorlanacaksınız bütün hayatınız değişecek çünkü.Yinede herşey iki kat güzel olacak biliyorsun.Tabi bu arada Allah yardımcınız olsun bunada ihtiyacınız olacak benim bebekler gibi huysuz bebekler olursa.

selam ikiz anneleri nasıl gidiyor ikizleriniz nasıl.
ben şimdi ikisinide uyuttum kk ya daldım fırsat yok bu afacanlardan hiç birşeye.........

kızlaaarrrrr,

dün Bahar ve Cemre'min kırkları çıktı :))))

Darısı herkesin başına :))a.s.

Canlarım ya doğdu doğacak derken büyüdüler bile.Maşallah cimcimelerime.

teşekkürederiz teyzesi, gerçektende zaman ne kadar hızlı geçiyor. az dert yanmadım sana gebeliğimde. sabırla cevapladın hep :)canım benim çok sağol.a.s.

teşekkürederiz teyzesi, gerçektende zaman ne kadar hızlı geçiyor. az dert yanmadım sana gebeliğimde. sabırla cevapladın hep :)canım benim çok sağol.a.s.

olurmu tatlım dert yanmak yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Zuzularını kokla benim için ms gibi kokarlar şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…