Selam öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı diliyorum.Ben de 27 hafta 2 günlük ikizlerimi bekliyorum çok fazla giremediğim için kaçırıyorum. Sizin doğumunuz Ankarada mı olacaktı.Hangi hastanede? Çok araştırdığınızı gözlemledim.Yardımcı olursanız sevinirim.Ben de Ankarada düşünüyorum da ...Bir de bu ciğer iğnesi ne zaman oluyor?evet canım bugün sen aklıma geldin nerde bu kız dedim. Benim de bebek eşyaları az çok var ama daha yıkamadım. Benimki de ocak ayını bulur.
canım yenidoğan yoğun bakım olayını uzun uzun konuştuk dr la. önemli olan küvözden çok içinde bebeğin nefes almasını sağlicak bi cihazmış. benim gittiğim hastanede 4 tane varmış bu cihazdan.Ayrıca herçocuk doktoru bu tedaviyi bilmiyormuş.Yani eskiler blmez dedi bizim dr.Ama burdaki 2 çocuk dr uda bu tedaviyi biliyorlar dedi. Tabi ben evhamlı bir anne adayı olarak, peki kötüsünü düşünürsek nolcak dedim; doktorumda cihazlar dolu olursa ve bebeğin ve annenin hayatı çok fazla tehdit altında değilse, bebekleri almadan ambulansla gönderiyoruz dedi.
canım önlem almak mutlaka gerekli ama şöyle bi durumda var, bazan büyükşehirlerde de yer olmayabiliyor. benim arkadaşımın başına geldi çünkü, Adana da doğum yaptığı gün hastane hastane gezmek zorunda kaldılar. Yani kısmet birazda.
İnşallah anormal durumlarla karşılaşmayız ve zamanında sağlıklı bebekler dünyaya getiririz canım. ciğer geliştirici iğneyi mutlaka sor canım, seninki de çoğul gebelik canım.kolaylıklar diliyorum.
selam ikiz anneleri............
bende aranıza katıldım 2.5 aylık oğluşlarım var .
allah hepimizin yavrularını bağışlasn bizlere ..........
görüşürüz umarım sorunlurımızı sıkıntılarımızı burdan konuşuruz paylaşırız.....
merhaba arkadaslar bende 32 haftamdayım36 haftayı bulma umıdıyle sureklı yatıyorum. pelınaycım bebekler kızmı erkekmı gebelık nasıl gıdıyo anlatırmısın bırazyerimseniben
merhaba canım, umarım meleklerin 36.haftaya kadar hatta daha fazla sabrederler. bende 30.haftadan itibaren hiç kalkmadan yattım evde (WC dışında tabi) ve 36+6. günde doğum yaptım. şimdi kızlarım 25 günlük, çok sağlıklı doğdular maşallah küvöze girmediler. şimdi evde canıma okuyorlar meleklerim :))))) uyku muyku yok bize anlayacağın. İnşallah sen ve diğer hamile arkadaşlarımızda sağlıkla kucaklarına alırlar meleklerini. a.s.
allah mutlulugunu daım etsın zeamays :CüvCüv:benım rahım boynunda kısalmam oldugu ıcın yatıyorum ılaclar falan kasılmalarım var o yuzden hep yatıyorum senın yatmadakı sebebın neydı ve bebısler kac kılo dogdular cunku benımkıler 30 haftadan sonra az kılo almaya basladılar dr normal dıyor ama....:bbo:ben onları besleyemedıgımı dusunuyorum .....a.s.
merhaba bayanlar bende ikiz annesi olacağım inşallah şuan 7 haftalık oldular ve çok heyecanlıyım.hepinizin yazdıklarını okudum benimde korkularım var ama kemdimi yüreklendirmeye çalışıyorum başaracaksın iyi bakacaksın onlara diye
Canım benim inanki korkulacak birşey yok.Herşey çok keyifli tabiki zorlukları var.Bir yerine iki bebek hem karnında taşıyacaksın hem doğumdan sonra bakacaksın.Ama inanki Allah bir yoluna koyuyor herşeyi.Zaman çabucak geçiyor.Ben yaşadığım zorlukları hatırlamıyorum şimdi.Gün geçtikçe yeni yeni şeyler öğreniyorlar ve tabi peşlerinde koşturmakta zor oluyor.Ama büyüdükçe birbirleriyle oynamaya başlıyorlar ve beni unutuyorlar bende bu arada kendime işlerime zaman ayırıyorum.İlk etapta bu mümkün değildi.Biri ağlayınca diğeride ağlıyor aynı anda acıkıyorlar aynı anda altları değişiyor yanlarından ayrılınca basıyorlar çığlığı vs.Ama şimdi biraz olsun rahatladım.Büyüdükçe yükleri yani üstüme düşmeleri azaldı.O yüzden biraz zorluk çekeceksin ama inanki korkulacak birşey değil.Çok keyifli gerçekten.
kızlaaarrrrr,
dün Bahar ve Cemre'min kırkları çıktı :))))
Darısı herkesin başına :))a.s.
Canlarım ya doğdu doğacak derken büyüdüler bile.Maşallah cimcimelerime.
teşekkürederiz teyzesi, gerçektende zaman ne kadar hızlı geçiyor. az dert yanmadım sana gebeliğimde. sabırla cevapladın hep :)canım benim çok sağol.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?