teşekkür ederim seher ve rüzgarım. allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
aşkitom bana nil hanım kendisi tıp fak. gitmemi söyledi. bilmem artık korktu mu üçüz olunca nedir? selçukluda prob. olur prematüre bebek dedi. bi de tek değil tabi. orada çalışan bi hizmtli ile de konuşmuştuk kendi yiğeni doğum yapmış üçüz ve tıp fak. yapmış. niye burda yaptırmadınız dedim buranın küvezlerinin solunum cihazları yok dedi. işte böyle. keşke iyi olaydı da biz de böyle dr. dr. hastane hastane gezmek zorunda kalmasaydık.
tıp fak.ali acara gidiyorum ama muayenehanesine. 100 ytl. başkentte ise emel hanıma gidiyorm 55 ytl fark ödüyorum. doğum fiyatlarını bilmiyorum ama çünkü hiç o konuyu düşünmedik şimdilik. öyle uzak geliyormuşki demekkisenin doğum fiyatlarıyla ilgili bilgin varsa yazarsan seviniim canım. senin ikizler ne alemdeler? ne kadarlıksınız şimdi?
bebişkocum Allah tamamına erdirsin zor bir yolun başlangıcındasın, lütfen çok kilo almamaya bak çünkü son 2 ay bayağı ağırlaşacaksın
benin ikizlerim 1.5 yaşındalar en zor dönemleri atlattım gibi, ama ileride inşallah sefasını süreceğiz mesela ben 2 çocuk istiyodum tek seferde halletmiş oldum
kolay gelsin
rüzgarım sağol cnm demek 6 battaniye aklıma hiç gelemdi yawww
biberon kaçtane aldın cnm?bide doğmadanmı alsak ?
5 ayımda ben alışverişe çıkmak istiyorum
sonraki zamanda iyice kışa denk geliyor karnım büyür diye çıkmak istemiyorum
ama mobilyaları 7 ayda doğurmazsam 7 ayda sipariş edeceğiz...
arkadaşlar;
Ben de ikizlerime hamileyim. İki tane oğluşum olacak. Birinin adını Rüzgar koyacağız. Diğerine birtürlü karar vermedik. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Canim senin dogum ne zamandi?
Ben de 10 tane var biberondan 7 tanesi 125 cc lik dierleri diger 3 buyuklerden.Birde aklinda bulunsun biberonun emzigi en kucuk delikli olsun bebekler cok buyuk olunca memeyi red ediyorlar yani seni emmezler.Ben biberonlari dogmadan aldim ama 4 tane almistim baslangic olarak.Ben besiklerini ve dolaplarini beyaz aldim cok guzel duruyor..
Emzik kullanmayi dusunuyormusun?Ben kullaniyorum sadec uykuya dalarken ve agladiklarinda veriyorum oyle cok istemiyorlar ama en azindan mizmizlaninca iyi oluyor.
ben üçüz bekliyorum ama yeni konu açmadan sizin yanınıza gelmek istedim kızlar. sonuçta yaşadıklarımız birbirine çok benziyor değilmi? hem çok fazla üçüz hamile de yok bildiğim kadarıyla, ben de burdan paylaşıma katılmak istedim.
HEPİNİZE KOCAMAN Bİ MAŞŞLLAHHHHHHHHH...
zeamays sen yolun sonuna gelmişsin maşşallah arkadaşım. allahım bizlere de senin haftalarına erişebilmeyi nasip etsin niş. dua et bizlere de olurmu?
Mehlikacım benim ikizlerimde 1.5 yaşında tek başıma büyüttüm eşim bile genellikle yok şehir dışında, annem sadece 20 gün kalabildi sonra memlekete gitti ben kaldım ikizlerle başbaşa çaresiz kaldığım zamanlarda oturduk üçümüz birden ağladık, yani yalnızdım birini emzirirken öbürü orda ağlıyodu mecburen ikisinide kucaklıyodum kollarım kas oldu sen üçüncüyü nerene koyacaksın bilmiyorum ancak başının üzerine koy:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Allah tamamına erdirsin, kolay gelsin
içim bi kötü oldu ki kızlar işte en zoru bu biriniemzirirken biri aglıyor hala öyle bizim.yüregim parcalanıyor.allah korusun bebişlerimizi.mehlika allah bin defa yardımcın olsun.hepimizin tabii.cok duygusal günler yasadım ve yasamaya da devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?