- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.321
Ayri ayri kullanan ikiz anneleriyle konustum hic memnun degillermis, birlestirilince cok buyuk oluyor, birde iki arabanin arasinda bosluk oluyormus o bosluga ellerini sıkıştırıyorlarmış.
Aşıya, hergün hava aldırmaya yalnız çıkacağım mecburen. Bu yüzden en hafif ve pratik olanı almam lazım.
Evet haklisin, ikiz arabalarinin travel sistemi var mi?
var ama yan yanalarda yok da arkalı önlülerde var ben onlardan pek düşünmüyorum kendi adıma küçükken neyse de çocuklar azıcık büyüyünce sıkıntı...Evet haklisin, ikiz arabalarinin travel sistemi var mi?
heheehheee bence catlak patlak durumlarina hiiicc girmeYa ben bir yıl var diyorum da kendimi düşünür gibi olmuşum,farkında değilim.kusura bakma.senin bebişler doğmuştu dimi,unuttum onu.kusura bakma olurmu.eğer hemen lazım değilse sen de bekle istersen,illaki girer indirime.ahh,keşke alaydın o şubat indiriminde...Canım bu arada sorucam sorucam unutuyorum hep.senin bebekler kaç aylıklar? Toplam kaç kilo almıştın ve şuan ne durumdasın kilo olarak?çatlak patlak durumları vs,bilgi verirsen sevinirim.merak ediyorum örnekleri.
sen bilirsin tabi ama 28. hafta sonrası çok geç burada hemen hemen bütün arkadaşlar daha önceden başladılar bir şeyleri almaya. 20. hafta civarı başlasan daha rahat edersin. ben şimdi 29. haftadayım hiç alışveriş yapacak mecalim yok öyle söyleyeyim...Merhaba arkadaşlar bende ikizlerimi bekliyorum. 16+3 haftalık benimkiler. Tüm yazılanalrı okuyorum. Şimdiden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Alışverişe 28.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum
heheehheee bence catlak patlak durumlarina hiiicc girme
merhaba hayirli olsun. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.Merhaba arkadaşlar bende ikizlerimi bekliyorum. 16+3 haftalık benimkiler. Tüm yazılanalrı okuyorum. Şimdiden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Alışverişe 28.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum
vallaYapma yaaa,o kadarmı?
Yapma ya... O kadar diyosunmerhaba hayirli olsun. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.
Evet haftalar ilerleyince biraz zor oluyor ama kafanda netlestirip ne alacagini bilerek gidersen sorun olmayacaktir. Aklindakileri simdilerde disari ciktikca gor karsilastir kiyasla. Ileri haftalarda da indirim takip ederek filan alirsin
vallamasalcini nedurumda bilmiyorum amabenimkilere catlak denmiyor. Oyuk, yarik gibi kelimeler daha bir karsiliyor varolan durumu :)
Merhaba arkadaşlar bende ikizlerimi bekliyorum. 16+3 haftalık benimkiler. Tüm yazılanalrı okuyorum. Şimdiden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Alışverişe 28.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum
Sen ilk dogumun esnekligiyle ben ksdar olmszsin bence. Evet benim ilk bir de cok kilo alamadim sadece karin genisledi one dogru. Oyle olunca sagolsunlar paramparca ettiler. Bilmiyorum ama niyeyse hic takilmiyorum.Yapma ya... O kadar diyosunilk doğum bide senin,üstelik ikiz,offf çok fena.benim oğlum ikiz olsaydı haritaya dönerdim kesinlikle.hem cildim sıkı benim,hem de o zaman göbek vs de yoktu.daha 5. Ayda çatlamıştım.şimdi tek tesellim eski çatlaklarım ve karnımın bir nebze gevşek,esnek olması.hala bi esneme payı var tabi ama benim oğlanlar babalarına benzer de daha gibi olurlarsa hiç kaçarım yok yırtılırım boylu boyunca.olmazlarsda bi yerden sonra çatlar heralde,kaçınılacak bişey değil bu.
Arkadaslar paketlerinizi acmayin olasi erken doğum olayinda acik paket yogun bakim unitesi kabul etmiyormus mikrop riskine karsilik gerci hastanedende tedarik edile bilinirmis ama yinede aklinizda bulunsunPrimalarin onu mu islaklik gostergeli :))
evet ya valiz yerlestiriken actim paketi bir bakayim nasil baglaniyor diye. (Soylemesi ayip hic alt degistirmedin de) minicik avuc ici kadar bisey. Cok sevimli doldurduklarinda da sevimli gelir mi bilmem :))
Ya ben bir yıl var diyorum da kendimi düşünür gibi olmuşum,farkında değilim.kusura bakma.senin bebişler doğmuştu dimi,unuttum onu.kusura bakma olurmu.eğer hemen lazım değilse sen de bekle istersen,illaki girer indirime.ahh,keşke alaydın o şubat indiriminde...Canım bu arada sorucam sorucam unutuyorum hep.senin bebekler kaç aylıklar? Toplam kaç kilo almıştın ve şuan ne durumdasın kilo olarak?çatlak patlak durumları vs,bilgi verirsen sevinirim.merak ediyorum örnekleri.
Ayyy evet yaaaomertcan konuşmuştuk ya unutmuşsun, ben aldım mama sandalyelerini 249 tl den. Sen o zaman pahalı olmuş geçen hafta indirimdeydi 170 küsüre sattılar demiştin ya, hatta az daha alacakmıştın sen de. Şimdi 300 tl ye çıkarmışlar, indirime girer elbette ama 250 tl ye anca iner. 170 ler sanmam. Neyse canım sağlık olsun, kaçırmasak iyiymiş ama...benim bebişler 8,5 aylıklar şu an. Toplam 20 kilo aldım hamilelikte ve şu an 3 kilo fazlayım hamilelik öncesine göre. Ama diyet falan yapamadım, en kısa zamanda diyete başlamayı düşünüyorum. Benim hiç çatlak olmadı çok şükür. Göbek kaldı biraz. Her duştan sonra bebe yağı sürüyordum, lierac jel ve kakao yağı kullanıyordum. Biraz da cilt yapısıyla da alakalı tabii. Sen ne durumdasın?
allah çok büyük. güç oldu bana da. benim doktorum da her kontrolde korkutuyo beni. tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür. dr sürekli minyonsun. yerleri dar. ben olsam sana iki tane koymazdım falan diyo. moralli gidip moralsiz dönüyorum. ama sonra geçiyo. veren allah. istersen 10 tane koy tutmazsa tutmaz. bir koyarsın 3 olur. süphanallah...
Bu iş boya posa bakıyosa benim 39 u görmem lazım desenizeevet arkadaşım seni çok ıyı anlıyorum bende minyon yapıya sahibim 1,55 boyum ikizlere hamıleyım kaç doktora gıttıysem nasıl tasıcan cok zor olacak erken dogum olur vucudun kaldırmaz dıyo çok şükür bebekler sağlıklı allah yardım eder taşıyabılecekmısız demkkı rabbım nasıp ettı bende korkuyorum öyle dedıklerınde ama tevekkul edıp beklıcez allah yardımcımız olsun..
Bu iş boya posa bakıyosa benim 39 u görmem lazım desenizehiç öyle bişey olduğunu sanmıyorum.Rabbim ol der olur,gel der gelirler... Kimse doğacağı ve öleceği günü değiştiremez,buna iman etmek kâfi.. Çok biliyo dr lar
Joie litetrax aldım ben
Aynen öyle.özel anneleriz biz,öyle olduğumuzu düşünüyorum.daha öncede bir oğlum olduğundan şuan düşünüyorumda ne rahat bi hamilelikmiş o.öyle tek olduktan sonra 10 tane doğrurdum heralde.bakımlarıda öyle.tek bebeği bakmak çocuk oyuncağı gibi geliyor şimdi.Allah yardımcımız olsun da meleklerimize yetelim,onları himaye edelim,emanetlerimize sahip çıkalım...haklısın canım bencede boya posa baktıgını sanmıyorum rabbime şükür bu güzel duyguları yazısyoruz tabıkı ıkız gebelıgın zor yanları vardır mutlaka ama katlanıcaz ıkı tane mınıgın annesı olmak ne muhtesem bı duygudur kımbılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?