- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.381
0 numara 2,5 kg a kadarkaç kg dan başlıyor onlar dikkat ettin mi? bir de kaç paket aldınız?
Dalin granul sabunu once kaynamis suda eritip makine su alirken doktum sonundada ek durulama yaptirdim ve yumusatici kullanmadim.dalinin yumusaticisini sadece kendi camasir gecelik ve pukelerde kullandim.ilk aylarda kullanilmazmis.yalniz sabun toz cikariyo sanki iyice cirpip kuruttum bir daha cirptim tozuyo.bir daha sivi deterjanini deneyecem.mrb hanımlar. çanta hazırlıyorum da. bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? bi de elde mi makinede mi yıkadınız?
İlac tansiyon ilaci olunca korktum da. Gunde 1 tane mi iciyosun sende.
Saol ca nim icimi rshatlattin. Acilmam var sancim falan yok cok sukur.tedbir amacli verdi doktorum.3 tane iciyorum canim.korkma bu ilac hamilelerde düz kaslari gevsetiyormus ve damarlari genisletiyormus.gerek gorurlerse 2 saatte bir icen bile varmis
Geçmiş olsun canım. Haftan gayet iyi. Bendede acılma oldu. Dinlenmemi söylediler. Bir bebeğim resmen kasığımda büyüyor. Mesabeme iyice baskı yaoıyor. Yatmaktan başka çaremiz yok. Ciğer geliştirici banada vurmadılar. Hakkımızda hayırlısı...İlac tansiyon ilaci olunca korktum da. Gunde 1 tane mi iciyosun sende.
Allah yardimcin olsun canim.Bende yatiyorum 28.haftada sancim ve kasilmalarim cikti nst de ve rahim agzim su an 22 mm e kadar inceldi.Bana sadece Magnital diye suda eriyen ilac verdi.bi gece yattim hastanede serum verildi ciger gelistirici yapildi 2 doz.Kizlar adalat kullanan var mi. Acilmam var igne vuruluyorum yatiyotum surekli
Saol canim sana da gecmis olsun. Srnin acilma ne kadar. Rshim agzinda kisalma falam var miGeçmiş olsun canım. Haftan gayet iyi. Bendede acılma oldu. Dinlenmemi söylediler. Bir bebeğim resmen kasığımda büyüyor. Mesabeme iyice baskı yaoıyor. Yatmaktan başka çaremiz yok. Ciğer geliştirici banada vurmadılar. Hakkımızda hayırlısı...
İkinci agiz dedigin oluyotr sanirim. Digeri 32 de suan. Hrt hafts kontrol ediyor olcuyor. 36 yi biyiririz ind hepimizAllah yardimcin olsun canim.Bende yatiyorum 28.haftada sancim ve kasilmalarim cikti nst de ve rahim agzim su an 22 mm e kadar inceldi.Bana sadece Magnital diye suda eriyen ilac verdi.bi gece yattim hastanede serum verildi ciger gelistirici yapildi 2 doz.
Acilma dedigin rahim agzi incelmesimi yoksa ikinci agiz mi acilmaya baslamis ?
Benim rahim agzim 20 mm duserse alttan muayene edecem ikinci agizda acilma varsa bekletemem dedi.ikizlerde su birden gelip kordon sarkmasi oluyomus hafta atlayalim diye bu riske girmem dedi bakalim carsamba kontrolumuz.Cok zor Allah yardim etsin bizlere.
bende 0 numara yok ondan da iki paket alayım da koyayım o zaman kenara canım sağol bu arada bilgilendirme için.0 numara 2,5 kg a kadar
1 numara 2-5 kg
Ben sadece birer pk aldim hastane cantasina koydum.hemen alinabilir bisey nasilsa.
32 cok iyi masallah.ikinci dedigi vajina agzi herhalde alttan bakicam dediigine gore.insallah canim ya.ilk hedef 34 su an.İkinci agiz dedigin oluyotr sanirim. Digeri 32 de suan. Hrt hafts kontrol ediyor olcuyor. 36 yi biyiririz ind hepimiz
Yarin 33 e giriyoruz ins. Evet ilkbhedef 34 sonrs 36 ins. 1 cm acilma var ama doktor onemli dgl dedi. Rahim agzi uzunlugunu daha cok onemsiyot32 cok iyi masallah.ikinci dedigi vajina agzi herhalde alttan bakicam dediigine gore.insallah canim ya.ilk hedef 34 su an.
Onemli olan rahim agzi bencede cunku bebegi iceride tutan ilk kapi o.Yarin 33 e giriyoruz ins. Evet ilkbhedef 34 sonrs 36 ins. 1 cm acilma var ama doktor onemli dgl dedi. Rahim agzi uzunlugunu daha cok onemsiyot
1cm demişti ama ertesi gün yoktu bişey. Kısalmayla ilgili bişe söylemedi bana. Ama en son muayenede 36 yı görürsünüz inşallah dedi. Umutlu görmese söylemez diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi bi bebişim çok aşağıda. Sürekli yatış halindeyim...Saol canim sana da gecmis olsun. Srnin acilma ne kadar. Rshim agzinda kisalma falam var mi
ne iyi yapmışsınız elinize sağlık. aslında biz de baksak iyi olur cibinlik ya da tül tarzı bir şey...Kizlar yaz oldugu icin besige cibinlik alayim dedim bi tule 80-130 tl diyolar aparatida 25-40 arasi sasirmis bunlar dedim
Annem perdeciden 2 parcca tulaldi onu elde dikecez cokta guzel olacak bence esimde demir cubugu bukup aparati yapti.40-tl ye halletmis olduk.bence sizde dusunun cok para vermeyin.
kesinlikle isin icine bebek girince hersey dunyanin parasi oluyor. Ablam da yigenimin sunnetinde yapti aynisini super olmustu. Hazirlarin cok cirkin olmasina ragmen dikisleri bir dunya paraydi. Ablam tul aldi cok da guzel monte ettiler yatagin ustune. Hatta tulun ustune boyle arar ara nazar boncuklari dikmisti cok guzel olmustu sunnet yatagi. Cok iyi yapmissiniz valla. Ben de ablama su oturma minderleri emzirme minderlerini filan diktirecektim. Son anda bir toptancidan makul fiyata aldigim icin gerek kalmadi. Bir tanesine 45 50 lira diyor. Cik cikabilirsen isin icindenKizlar yaz oldugu icin besige cibinlik alayim dedim bi tule 80-130 tl diyolar aparatida 25-40 arasi sasirmis bunlar dedim
Annem perdeciden 2 parcca tulaldi onu elde dikecez cokta guzel olacak bence esimde demir cubugu bukup aparati yapti.40-tl ye halletmis olduk.bence sizde dusunun cok para vermeyin.
oto koltugunun resim ya da kodunu ekler misin?biz de bugün ana kucaklarımızı ve göğüs pompamızı aldık babymalldan. ana kucaklarımız kanz marka çift bel destekli olanından. aynı zamanda araba koltuğu olarak da kullanacağım bir süre 13 kg a kadar kullanılabiliyormuş ortalama 1 yaşa kadar kullanılır gibi.
süt sağma makinası da medela nın swing ini aldık. lansinoh ile medela arasında çok kaldım. lansinoh nun ikili olması çok düşündürdü ama medelanınki de masajlı. bir de hastane tipi olmasından ötürü daha önce de onunla ilgili çok yorum okuduğumdan en son onu tercih ettim.
oto koltugunun resim ya da kodunu ekler misin?
guzel gunlerde kullanin bu arada
Ben de assgida hissrdiyorum birini. Ama doktor cok rahat. Tedbiren ignr ve ilac kullaniyorum. Surekli yatiyorum1cm demişti ama ertesi gün yoktu bişey. Kısalmayla ilgili bişe söylemedi bana. Ama en son muayenede 36 yı görürsünüz inşallah dedi. Umutlu görmese söylemez diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi bi bebişim çok aşağıda. Sürekli yatış halindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?