- 18 Mart 2015
- 1.417
- 633
- 73
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
- #2.401
Ben demir, magnezyum, vitamin hapı kullanıyorum. Seninle haftalarımız baya yakın. Doğum planlaması yaptınmı? Hangi hastaneyi düşünüyorsun?Ben de assgida hissrdiyorum birini. Ama doktor cok rahat. Tedbiren ignr ve ilac kullaniyorum. Surekli yatiyorum
Dalin granul sabunu once kaynamis suda eritip makine su alirken doktum sonundada ek durulama yaptirdim ve yumusatici kullanmadim.dalinin yumusaticisini sadece kendi camasir gecelik ve pukelerde kullandim.ilk aylarda kullanilmazmis.yalniz sabun toz cikariyo sanki iyice cirpip kuruttum bir daha cirptim tozuyo.bir daha sivi deterjanini deneyecem.
Ben ilcede yasiyorum. Burada 1 tanr ozel hastane var o da 36 yi bititince kabul ediyor. Biz de Allah nasip ederse 36 yi bitirmrye calisiyoruz. Doktor erken dogum engelleyici kullandirtiyor. Sana baslatmamisBen demir, magnezyum, vitamin hapı kullanıyorum. Seninle haftalarımız baya yakın. Doğum planlaması yaptınmı? Hangi hastaneyi düşünüyorsun?
Sanırım oranın bebek yoğun bakımı yok. Evet bana bir şey başlatmadı ama tedirginim biraz açıkçası...Ben ilcede yasiyorum. Burada 1 tanr ozel hastane var o da 36 yi bititince kabul ediyor. Biz de Allah nasip ederse 36 yi bitirmrye calisiyoruz. Doktor erken dogum engelleyici kullandirtiyor. Sana baslatmamis
kusura bakmayın merak ettim neden hemen süt sağma makinesi alıyosunuzbiz de bugün ana kucaklarımızı ve göğüs pompamızı aldık babymalldan. ana kucaklarımız kanz marka çift bel destekli olanından. aynı zamanda araba koltuğu olarak da kullanacağım bir süre 13 kg a kadar kullanılabiliyormuş ortalama 1 yaşa kadar kullanılır gibi.
süt sağma makinası da medela nın swing ini aldık. lansinoh ile medela arasında çok kaldım. lansinoh nun ikili olması çok düşündürdü ama medelanınki de masajlı. bir de hastane tipi olmasından ötürü daha önce de onunla ilgili çok yorum okuduğumdan en son onu tercih ettim.
2. Duzey yogun bakimi varmis. Doktora bagliyiz acil bisey var derse idtanbula gidicem dohumaSanırım oranın bebek yoğun bakımı yok. Evet bana bir şey başlatmadı ama tedirginim biraz açıkçası...
Benim biseyim yokken proluton ignesine baslatti. Bu hafts da adalat a baslatyi.Sanırım oranın bebek yoğun bakımı yok. Evet bana bir şey başlatmadı ama tedirginim biraz açıkçası...
ağırlıklı tedbir amaçlı. erken doğum riskim fazla başka birtakım rahatsızlıklarım da var bebekler küvezde falan kalırsa ben de en azından süt verebilmeye devam edeyim diye.kusura bakmayın merak ettim neden hemen süt sağma makinesi alıyosunuz
guzel gorunuyor canim ici filan bayagi rahat gibi. Iyi olmuscanım aldığımız model bu
http://www.babymall.com.tr/KNZ-6010-GRSYH/kanz-bamberg-ana-kucagi-gri-siyah.html
bu arada babymallda da birçok üründe %23 indirim var bu üründe olmasa da başka şeylerde vardı...
rahat ol canim benimkilerin ikisi de bas asagi. Ve bazen oyle oluyor ki az daha zorlasa cikacak diyorum. Hareketlerini afedersin vajinamda ve bacaklarimda hissediyorum resmen :))Ben de assgida hissrdiyorum birini. Ama doktor cok rahat. Tedbiren ignr ve ilac kullaniyorum. Surekli yatiyorum
sizin minikler olmusmuydu (karistiriyorsam kusura bakmayin) ihtiyac duymadiniz mikusura bakmayın merak ettim neden hemen süt sağma makinesi alıyosunuz
sağol canım. yani benim hoşuma gitti çok fazla para vermek istemedim 130 tl ye de vardı ama onun iç desteği falan yoktu onlara da ayrı para vereceğimize bari iç süngerleri falan olan bir model olsun dedik.guzel gorunuyor canim ici filan bayagi rahat gibi. Iyi olmus
rahat ol canim benimkilerin ikisi de bas asagi. Ve bazen oyle oluyor ki az daha zorlasa cikacak diyorum. Hareketlerini afedersin vajinamda ve bacaklarimda hissediyorum resmen :))
aynen ben de alttaki bebeğin özellikle hareketlerini vajinamda hissediyorum çok rahatsız edici oluyor bazenguzel gorunuyor canim ici filan bayagi rahat gibi. Iyi olmus
rahat ol canim benimkilerin ikisi de bas asagi. Ve bazen oyle oluyor ki az daha zorlasa cikacak diyorum. Hareketlerini afedersin vajinamda ve bacaklarimda hissediyorum resmen :))
aynen ben de alttaki bebeğin özellikle hareketlerini vajinamda hissediyorum çok rahatsız edici oluyor bazen
Ya benim dr fazla rahat sanırım son haftalat daha sık gelicem di mi dedim "yanii 3 haftaya indiririz sonra da ameliyata gelirsin" dedi sanki diş çekecek:) ne bu iğnelerden bahsetti ne de demir hapı decavit ve coraspirinden başka ilaç verdi. Neyse herhalde yolundadır herşey ama artık daha tedirgin bir döneme giriyoruz sanırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar ben Denizli'de üretilen Ersağ diye bi temizlik firmasının ürünlerini kullanmaya başladım bu ay. Çamaşır deterjanından şampuanından çok memnun kaldım hatta bebe yağını kullanıyorum karın bölgeme henüz çatlağım olmadı ciltden cilde de değişir gerçi ama bebeklerin kıyafetlerini de onunla yıkamayı düşünüyorum En azından Türk malı ve organik olduklarını iddia ediyorlar. Sitesinde bir sürü sertifika falan var. Elde yıkama için bulaşık deterjanı da varmış onu da alıcam bu ay biberonları da onunla yıkarım dedim.teşekkür ederim. ben de galiba yeşil sabun kullanıcam. bol durulamak lazım dediğin gibi. bakalım tozutmaz inşllh.
kaçıncı haftadasınız? benim oluyordu kas ağrısı gibi klozette bile olsa oluyordu. Ama normal olduğunu söylediler ve geçti zatenKızlar wc de ihtiyacınızı giderirken karın alt bölgenizde ağrı oluyor mu? Ben alaturka da zorlanıyorum. Klozeti kullanmaya başladım.
kusura bakmayın merak ettim neden hemen süt sağma makinesi alıyosunuz
16+6 haftadayım.kaçıncı haftadasınız? benim oluyordu kas ağrısı gibi klozette bile olsa oluyordu. Ama normal olduğunu söylediler ve geçti zaten
evet ben onu bilmiyordum geçen doktora gittiğimde oldu. doktor da a bak hıçkırık tuttu dedi ben de aaa hıçkırık mıymış bu meğer dedimHele ritmik bir sekilde vurdugu zaman cok tuhaf oluyor :)
hickirik tutuyormus galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?