IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Ya benim dr fazla rahat sanırım son haftalat daha sık gelicem di mi dedim "yanii 3 haftaya indiririz sonra da ameliyata gelirsin" dedi sanki diş çekecek:) ne bu iğnelerden bahsetti ne de demir hapı decavit ve coraspirinden başka ilaç verdi. Neyse herhalde yolundadır herşey ama artık daha tedirgin bir döneme giriyoruz sanırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin[/QUOTE]

aynen ben de 26 da gittim en son. iki haftada bir gel demesini beklerken" bir ay sonra görüşürüz o zamana kadar bişey olmazsa" dedi. ağzım açık kaldı.ben minyonum o yüzden sürekli korkutuyo beni bu çocukların yeri dar diye. ama sanırım yapacağı bişey yok. o ayda bir çağırıyo ama 2 hafta sonra ben başka doktora gidiyorum. iki haftada bir oluyo yani :)sen de içini ferah tut. demek ki her şey yolunda. bi de bazı doktorlar vitamin kullanılmasına karşı. seninki onlardan biri heralde . allaha emanetler sıkma canını.

teşekkür ederim. ben de galiba yeşil sabun kullanıcam. bol durulamak lazım dediğin gibi. bakalım tozutmaz inşllh.

Ben demir, magnezyum, vitamin hapı kullanıyorum. Seninle haftalarımız baya yakın. Doğum planlaması yaptınmı? Hangi hastaneyi düşünüyorsun?
Ben ilcede yasiyorum. Burada 1 tanr ozel hastane var o da 36 yi bititince kabul ediyor. Biz de Allah nasip ederse 36 yi bitirmrye calisiyoruz. Doktor erken dogum engelleyici kullandirtiyor. Sana baslatmamis

Ben ilcede yasiyorum. Burada 1 tanr ozel hastane var o da 36 yi bititince kabul ediyor. Biz de Allah nasip ederse 36 yi bitirmrye calisiyoruz. Doktor erken dogum engelleyici kullandirtiyor. Sana baslatmamis
Sanırım oranın bebek yoğun bakımı yok. Evet bana bir şey başlatmadı ama tedirginim biraz açıkçası...

kusura bakmayın merak ettim neden hemen süt sağma makinesi alıyosunuz

canım aldığımız model bu

http://www.babymall.com.tr/KNZ-6010-GRSYH/kanz-bamberg-ana-kucagi-gri-siyah.html

bu arada babymallda da birçok üründe %23 indirim var bu üründe olmasa da başka şeylerde vardı...
guzel gorunuyor canim ici filan bayagi rahat gibi. Iyi olmus

Ben de assgida hissrdiyorum birini. Ama doktor cok rahat. Tedbiren ignr ve ilac kullaniyorum. Surekli yatiyorum
rahat ol canim benimkilerin ikisi de bas asagi. Ve bazen oyle oluyor ki az daha zorlasa cikacak diyorum. Hareketlerini afedersin vajinamda ve bacaklarimda hissediyorum resmen :))

rahat ol canim benimkilerin ikisi de bas asagi. Ve bazen oyle oluyor ki az daha zorlasa cikacak diyorum. Hareketlerini afedersin vajinamda ve bacaklarimda hissediyorum resmen :))
sağol canım. yani benim hoşuma gitti çok fazla para vermek istemedim 130 tl ye de vardı ama onun iç desteği falan yoktu onlara da ayrı para vereceğimize bari iç süngerleri falan olan bir model olsun dedik.

aynen ben de alttaki bebeğin özellikle hareketlerini vajinamda hissediyorum çok rahatsız edici oluyor bazen

aynen ben de 26 da gittim en son. iki haftada bir gel demesini beklerken" bir ay sonra görüşürüz o zamana kadar bişey olmazsa" dedi. ağzım açık kaldı.ben minyonum o yüzden sürekli korkutuyo beni bu çocukların yeri dar diye. ama sanırım yapacağı bişey yok. o ayda bir çağırıyo ama 2 hafta sonra ben başka doktora gidiyorum. iki haftada bir oluyo yani :)sen de içini ferah tut. demek ki her şey yolunda. bi de bazı doktorlar vitamin kullanılmasına karşı. seninki onlardan biri heralde . allaha emanetler sıkma canını.[/QUOTE]
İlk başlarda içimi rahatlattı ama şimdi acaba bişiler atlıyormuşuz gibi geliyor. Genel tedirginlik halleri sanırım :)
teşekkür ederim. ben de galiba yeşil sabun kullanıcam. bol durulamak lazım dediğin gibi. bakalım tozutmaz inşllh.
Kızlar ben Denizli'de üretilen Ersağ diye bi temizlik firmasının ürünlerini kullanmaya başladım bu ay. Çamaşır deterjanından şampuanından çok memnun kaldım hatta bebe yağını kullanıyorum karın bölgeme henüz çatlağım olmadı ciltden cilde de değişir gerçi ama bebeklerin kıyafetlerini de onunla yıkamayı düşünüyorum En azından Türk malı ve organik olduklarını iddia ediyorlar. Sitesinde bir sürü sertifika falan var. Elde yıkama için bulaşık deterjanı da varmış onu da alıcam bu ay biberonları da onunla yıkarım dedim.
Bu arada Unnado diye bi site var ordan alışveriş yapan var mı? ben neredeyse iki hafta önce sipariş verdim. Hala tedarik aşamasında diyor Umarım elime ulaşır ürünler. Bir de emzirme yastığı aldınız mı? Bu simit şekilde olanları kuzenim kullanırken gördüm çok rahatmış ama çok pahalı bir yastığa da kırk lira vermek istemiyorum zaten yeterince masraflı herşey. Acaba ben diksem olur mu içi elyaf sanırım bilemedim.

Kızlar wc de ihtiyacınızı giderirken karın alt bölgenizde ağrı oluyor mu? Ben alaturka da zorlanıyorum. Klozeti kullanmaya başladım.

Kızlar wc de ihtiyacınızı giderirken karın alt bölgenizde ağrı oluyor mu? Ben alaturka da zorlanıyorum. Klozeti kullanmaya başladım.
kaçıncı haftadasınız? benim oluyordu kas ağrısı gibi klozette bile olsa oluyordu. Ama normal olduğunu söylediler ve geçti zaten

kusura bakmayın merak ettim neden hemen süt sağma makinesi alıyosunuz

bende araştırmıştım hamileyken ama bebişler ikiz olunca öncelikli masraflar ağır bastı onu sonraya bırakmıştım
iyikide almamışım paketini bile açamayacaktım herhalde hastanede biraz zorlandım ozaman keşke alsaydım şu makineden dediğim oldu ama ikizlerim 2 şer kilo doğmalarına rağmen 2 günde emmeye başladılar
Rabbim bebişlerin rızkını veriyor bi şekilde, benim öyle çok sütüm vardı ki rahatlıkla yetiyordu (hatta 3.bebeğim doğduğunda okadar sütüm yoktu ama onada yetiyordu) mama kısa sürede biter diye düşünürdüm doğumdan önce ama öyle olmadı gece yatmadan verdim sadece, tekrar hamile kalmamdan dolayı sütün tadı değişti ve kızım 10 aylıkken oğlum 11 aylıkken bıraktı ama ozamana kadar bile anne sütü aldıklarına sevindim
süt, mama, bez konusunda çocuklar doğana kadar birşey söylemek zor bebişe göre değişiyo
ama süt sağma makineleride çalışan anneler için kolaylıktır bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…