- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Cami kirarim ben sakarimdir biraz:)) ilerde de agir olur bebegin eline de verecez cunku.tutmayi ogrenecekleranladim canim ben cam zannettim onun icin uygundur. Hizlial i biliyorum sorun olacagini zannetmem. Ilk biberonlarini nasilsa biz tutacaz onlar kullanmayacak cam olsa ne olur ki. Temizligi de kolay olur annem hatirliyorum kardesimin ki bundan 25 sene once cam biberonunu kaynatirdi o kardesimi buyuttu sonra da evde pasta icin olcu olarak yillarca kullanildi. Simdi farkettim de annem ne tutumlu kadinmis :))
Ben iki cam iki normal almayi dusunuyordum. Sence
Ben de internet sitelerinin indirimli ürünlerinden zaman zaman faydalanırım. Elbette bu işi ciddi yapan iyi siteler var. Hepsi çakma diye birşey yok tabii ki sanırım yanlış anladınız siz beni ama biberon gibi bebeğimizin sağlığı açısından orijinalliği önemli olan bir konuda dikkatli davranmak gerek diye düşünüyorum. Ben hiçbir şüpheye mahal vermemek adına içim rahat etsin diye biberon alırken interneti tercih etmedim ama tabiiki tercih meselesi. Ben biraz kişilik olarak sağlamcıyımdır.biberonlar cam değil pp malzemeden.
cam almayacağım zaten.
siteler belli ürünlerinde zaman zaman indirim yapıyorlar.bazen %50 den fazla.bu illa o ürünler sahte anlamına gelmez.
amaa bireysel satıcıların sattıkları ürünlerde olabilir tabi.büyük siteler ise büyük toptancı ve tedarikçilerle çalışıyorlar.zannetmiyorum aslında.
mesela butükbebede de zaman zaman büyük indirimler var en 1. sınıf markalarda.dönemsel indirimler yapılabiliyor.
ben zaten internetten az sayıda ve bildiğim marka ürünler aldım.hepsi de orjinal etiketi ile geldi.
ama biberondur vs. alırsam ilk olacak:))bakıyorum bakalım şimdilik ,tavsiye edildiği için o da.
aventin 0-3 ay gece parlayan emziklerini hiç bi sitede bulamaıyorum sadece n11 de var yaa niye ki.her yerde 0-6 ay var ama ben 0-3 ay alacağım tabi bulabilirsem:)
canım oyle degıl.karanlıkta yatagın ıcınde bulabılecek kadar parlıyo:)parlayan emziği de ilk kez duyuyorum karanlıkta çocuğun uykusunu kaçırmasın. n11 bildiğim kadarıyla sahte değil bir arkadaşım birçok şeyini oradan aldı bebekle ilgili.
:))) anladım şimdi.canım oyle degıl.karanlıkta yatagın ıcınde bulabılecek kadar parlıyo:)
Fosforlu yani...aslında iyiymiş çünkü karanlıkta el yordamıyla emzik aramak zor oluyor. Bir de ben yeşil almıştım emziği işin kötüsü nevresimleri de yeşilli beyazlı hiç düşünemedimcanım oyle degıl.karanlıkta yatagın ıcınde bulabılecek kadar parlıyo:)
Bir de Chicco bebek bakim setimizi aldik şu an ikisi de Kargo da :)merhaba sevgili ikiz anneleri. ben 30. haftaya kadar birşey almam diyordum ama dayanamadım ve biryerden başlayayım bende dedim ve ilk alışverişimizi yaptık. ilk olarak bi park yatak aldıkEki Görüntüle 1387122 Eki Görüntüle 1387121
ilk zamanlar için bi park yatak yeterli olur diye düşündük. umarım beğenirsiniz şimdi biberon bakıyorum philips avent ile dr brown arasında kaldım siz neler aldınız?
Canım ben n11den lierac çatlak kremi aldım memnun kaldımsizce n11 güvenilir mi?sahte olma ihtimali var mıdır?
ya ben de baya bir sey aldım önceden kendime falan.ama biberonlarda falan sahte cokmus ya ona takıldı kafam.bebek ve sağlık dıye bı dukkan buldum n11 de ordan emzik siparişi verdim.bakalım gelince bakarım ona göre biberon falan da alırım.Canım ben n11den lierac çatlak kremi aldım memnun kaldım
iyi gunlerde bol uykulu gecelerde kullanin ins. Yataginizi :))merhaba sevgili ikiz anneleri. ben 30. haftaya kadar birşey almam diyordum ama dayanamadım ve biryerden başlayayım bende dedim ve ilk alışverişimizi yaptık. ilk olarak bi park yatak aldıkEki Görüntüle 1387122 Eki Görüntüle 1387121
ilk zamanlar için bi park yatak yeterli olur diye düşündük. umarım beğenirsiniz şimdi biberon bakıyorum philips avent ile dr brown arasında kaldım siz neler aldınız?
Güzel gunlerde kullanin ne kadara aldiniz . Bende 30. Haftayı bekleyecektim ama daha dayanamiyorum bende h. Cikislarini alirim sonrada yataklarini ins buyuklugu nasıl malum iki minik kuzu yatacakmerhaba sevgili ikiz anneleri. ben 30. haftaya kadar birşey almam diyordum ama dayanamadım ve biryerden başlayayım bende dedim ve ilk alışverişimizi yaptık. ilk olarak bi park yatak aldıkEki Görüntüle 1387122 Eki Görüntüle 1387121
Dr brown un ürünleri gaz problemi ivi deniyor amadoğduğundan itibaren kullanmak için sizce avent geniş ağızlı cam biberon mu?yoksa dr.Brown doğal akış mı?yoksa dr.Brown geniş ağızlı mı? dr.Brown doğal akış sanırım dar ağızlı.aventin açıklamasında da geniş ağızlı anne göğsüne daha çok benzer diyo.yine kafam karıştı.
Insallah kraft calipso canım Chicco değil sallanmaya özelliği variyi gunlerde bol uykulu gecelerde kullanin ins. Yataginizi :))
park yatak da chicco mu. Chicconun park yataklari sallanmiyor sanki sallaniyor mu bu
ben bekleyemedim canım ya ebat olarak 70×120 bizi 4-5 ay idare eder insallahGüzel gunlerde kullanin ne kadara aldiniz . Bende 30. Haftayı bekleyecektim ama daha dayanamiyorum bende h. Cikislarini alirim sonrada yataklarini ins buyuklugu nasıl malum iki minik kuzu yatacak
Bu arada canım 330 a aldikGüzel gunlerde kullanin ne kadara aldiniz . Bende 30. Haftayı bekleyecektim ama daha dayanamiyorum bende h. Cikislarini alirim sonrada yataklarini ins buyuklugu nasıl malum iki minik kuzu yatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?