- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
iyi yapmışsın son dakikaya bırakmayarak. ben de başlayacağım almaya bir iki haftaya son haftalarda kendimi düşünemiyorum...Bu arada canım 330 a aldik
Canim cok güzelmiş iyi günlerde kullanın bunu da mı butik bebe den aldinEki Görüntüle 1387606vebahargeldi canım fiyatlarıyla paylaşın demişsin bunu 130 lira ya aldım markası prego :)
yok canım bunu adana da bi avm den aldımCanim cok güzelmiş iyi günlerde kullanın bunu da mı butik bebe den aldin
canim guzelmis gule gule kullanin. Sallanmasi onemli. Huylsri sulari nasil olacak cok merak ediyorum :))Insallah kraft calipso canım Chicco değil sallanmaya özelliği var
ben bekleyemedim canım ya ebat olarak 70×120 bizi 4-5 ay idare eder insallah
canim hosgeldin. Cok guzel ozellikle yelek baya kullanisli olacak. Bak bu arada benim aklima corap almak hic gelmiyor. Cocuklar hint fukarasi gibi kalacaklar iyi mi. Bidahakine de corap alayim :))Eki Görüntüle 1387593 Eki Görüntüle 1387594 Eki Görüntüle 1387595 kızlar bugün bunları sipariş ettim butik bebedençoraplar 10 lira zıbın alt üst takım 21 yelek de 10 lira eşim hep mavi lacivert alıyon diye sitemleniyordu o yüzden yeleği kırmızı aldım
cok kullanisli pldugunu soyluyor arkadasim. Bebegini butun gun bunda oyaliyor. arkadasin anlattigi kullanima gore fiyat da cok makul. Iyi gunlerde kullanin ins.Eki Görüntüle 1387606vebahargeldi canım fiyatlarıyla paylaşın demişsin bunu 130 lira ya aldım markası prego :)
tşk ederim canım.hoşbuldumcanim guzelmis gule gule kullanin. Sallanmasi onemli. Huylsri sulari nasil olacak cok merak ediyorum :))
bu arada 4 - 5 aydan cok daha fazla kullanirsin. Kullaninca emin ol fikrin degisecek
canim hosgeldin. Cok guzel ozellikle yelek baya kullanisli olacak. Bak bu arada benim aklima corap almak hic gelmiyor. Cocuklar hint fukarasi gibi kalacaklar iyi mi. Bidahakine de corap alayim :))
cok kullanisli pldugunu soyluyor arkadasim. Bebegini butun gun bunda oyaliyor. arkadasin anlattigi kullanima gore fiyat da cok makul. Iyi gunlerde kullanin ins.
Oyle canim burasi cok iyi oldu. Sagolsun ozellikle dogum yapmis arkadaslarin fikirleriyle biz de toparliyoruz iste. O patikli altlarin altina da corap giydiririm diye dusunuyorum ben. Gaz olayindan korkuyorum. Bir de kulot bezin ustune gerekli mi ki ilk aylartşk ederim canım.hoşbuldumbende çorap almamıştım hiç dün annem bizdeydi aldıklarıma yaptıklarıma baktı bi.sen bu çocuğa hiç çorap giydirmicek misin dedi. bende hep patikli pijamalar almıştım gerçi 4 tane aldım daha :) bi de patiksiz pijamayla çorap alim dedim ilk 1 2 ay patikli pijamaları giyer sonra çorap ayrı pijama ayrı diye düşünüyorum. ana kucağını bi arkadaşım ucuz bişe almıştı oyuncaksızdı o dedi illa kaliteli bişe oyuncaklı filan olsun diye o arkadaşınki bozulmuş 2 ayda o da bundan aldı ikinciyi bebeği şuan 3 aylık çok rahat kullanıyorum dedi. ha birde kilot da al dedi annem 3 5 tane. bezden sonra direk zıbın düşünüyordum ben olmazmış öyle bel lastikleri çok sıkı olmasın dikkat et öyle al dedi.kilot atlet göremedim butik bebede. yelek de penye ya yazın çok rahat olcak bence napalım ordan burdan akıl ala ala yapacaz artık bişeler
Ben bunu 119 tl ye almıştım babymall den. Ama çok kullanışlı, çok işime yarıyor. Güle güle kullanın.Eki Görüntüle 1387606vebahargeldi canım fiyatlarıyla paylaşın demişsin bunu 130 lira ya aldım markası prego :)
Kilota gerek yok, alttan çıtçıtlı body lerden alın bolca bence en çok onlar kullanılıyor. Bir de patikli altlar.Oyle canim burasi cok iyi oldu. Sagolsun ozellikle dogum yapmis arkadaslarin fikirleriyle biz de toparliyoruz iste. O patikli altlarin altina da corap giydiririm diye dusunuyorum ben. Gaz olayindan korkuyorum. Bir de kulot bezin ustune gerekli mi ki ilk aylar
ben hic gormemistim oyle giydiren ?
hoşgeldin.güle güle kllan inşallah aldıklarını.ben dr browns cam biberon aldım ama yedek olarakta avent geniş ağız cam olmayanlardan alacağım.kırılırsa ortada kalmayalım diye.fotoğrafını paylaşmıştım daha önce aldıklarımın bakabilirsin.merhaba sevgili ikiz anneleri. ben 30. haftaya kadar birşey almam diyordum ama dayanamadım ve biryerden başlayayım bende dedim ve ilk alışverişimizi yaptık. ilk olarak bi park yatak aldıkEki Görüntüle 1387122 Eki Görüntüle 1387121
ilk zamanlar için bi park yatak yeterli olur diye düşündük. umarım beğenirsiniz şimdi biberon bakıyorum philips avent ile dr brown arasında kaldım siz neler aldınız?
mantıklı aslında ben çok kararsız kaldım biberon konusunda. hepsiburada da dr brown un yorumlarını inceledim memnun olamayan neredeyse hiç yok hatta bir çok kişi gaz probleminden dolayı aventten geçiş yapmış galiba bende dr brown alacam cam olanından:)hoşgeldin.güle güle kllan inşallah aldıklarını.ben dr browns cam biberon aldım ama yedek olarakta avent geniş ağız cam olmayanlardan alacağım.kırılırsa ortada kalmayalım diye.fotoğrafını paylaşmıştım daha önce aldıklarımın bakabilirsin.
evet ilk 40 gün tutamazlar yanımızda destekçi biri kalmalı ben bebeği tutarsam o kişininde meme ucunu sıkıp ağzına vermesi lazım ya da tam tersi olur.tek başına çok zor olur odama tek kişilik bir baza koyup yanımda kalmalarını sağlayacam 40 gün gece gündüz bizimle ilgilenmeliler.sen hep tek tek mi emziriyosun halen peki?İlk 40 gün bebeğin memeyi kavraması zor oluyor. Yani bir elinizle bebeği tutarken diğer elinizle de göğsünüzü tutup desteklemeniz gerekiyor. Yani öyle resimde gösterdiği gibi kendi kendine ememiyorlar malesef. Ben normal emzirme yastığı aldım tek tek emziriyordum ama ilk doğduklarında çok küçük olduklarından yastıktan kayıp gidiyorlardı, biraz büyüdüklerinde kullandım ama 1 ay falan kullanmışımdır belki sonra sırt yastığı oldu. Bazen de bebeklere destek minderi yapıyorum. Ama öyle göründüğü kadar kullanışlı gelmedi bana.
Evet bu aya kadar tek tek emzirdim ama 6,5 aylıklar şimdi ek gıdaya başladık, son bir aydır emmeyi reddediyorlar malesef.evet ilk 40 gün tutamazlar yanımızda destekçi biri kalmalı ben bebeği tutarsam o kişininde meme ucunu sıkıp ağzına vermesi lazım ya da tam tersi olur.tek başına çok zor olur odama tek kişilik bir baza koyup yanımda kalmalarını sağlayacam 40 gün gece gündüz bizimle ilgilenmeliler.sen hep tek tek mi emziriyosun halen peki?
Evet gece mama veriyorum. Ben gece yatmadan önce ketıla su koyup kaynatıyorum, ayrıca bir cam sürahiye de kaynamış soğumuş su hazırlıyorum. Gündüz de aynı şekilde yapıyorum. Ketıldaki su soğursa düğmesine basıp birkaç sn beklemek yeterli oluyor zaten çabuk ısınıyor sonra soğuk su ile istenilen sıcaklığı ayarlıyorum. Zamanla eliniz alışıyor sıcaklığı ayarlamak zor olmuyor.masalcini sen gece mama veriyor musun?mamayı nasıl hazırlıyorsun pratik olsun diye özel olarak bir yöntemin var mı ?
bazıları içi cam olan veya nikel içermeyen termosa kaynattığı suyu koyup gece mama için ordan kullanıyormuş başka neler kolaylaştırır acaba?
Canim yine iyi emzirmissin iki bebegi alti bucuk ay ne guzel.ben simdiden nasil emzircem emerler mi die dusunmeye basladim.Evet bu aya kadar tek tek emzirdim ama 6,5 aylıklar şimdi ek gıdaya başladık, son bir aydır emmeyi reddediyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?