- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
internetten alışveriş yapıonuz mu bebekler ıçın hangı sıte ıyııııPaket İçeriği:İkili Elektronik Göğüs pompası: 1 adetElektriksiz Kullanılmak Üzere Manuel Pompa Parçaları: 1 adetBiberon standı/pompa kapağı: 4 adetSüt Saklama Kabı (260 ml): 2 adetSoğuk kompres: 2 adetThinsulate™ çanta: 2 adetMikrofiber seyahat çantası: 1 adetSızdırmaz disk: 2 adet
canim buyuyunce aparak evet anlamsizlasacak ama esim muhendis sagolsun hersey ben yaparim ki gozuyle bakiyor. Ban yaparim daha saglamini onlarin diyor. Gerci eski tecrubelerimi gozonunde bulundurursak hic guvenmemeliyim laf aramizda :))Anakucagi monte edilebilen ikiz araba secenegi pek yok.pahali urunlere bakmadim gerci.2 3 bin tl ye araba alamam cunku.araya aparat takacaksan da iyi arastir.aparatlar cok ta saglam bi secenek degil gibi.bebekler agirlastikca bu aparat zorlanabilir de . anakucaklarini ayri alicam.zaten onlari kisitli sure kullancaz.monte edemesek te cok onemli degil.tandem denilen onlu arkali araba modelinde gormustum.chicco olabilir veya kraft.ama ben onlu arkali istemiyorum.yanyana olupta anakucagi monte edilebilen de gormedim.sadece tek tarafa takilabilir bi model gormustum.
yanlis mi hatirliyorum. Aventin bicok urununu inceledim acaba karistiriyor muyumAventin ciftli pompasi vari kizlar.ben gormedim sitesinde de.dur bi arastirayim tekrar:))
Internetten alisveriste biraz acemiyim ama birkacini denedim.internetten alışveriş yapıonuz mu bebekler ıçın hangı sıte ıyıııı
bu ddgildi canim baktigim karistiriyorum demekki benim baktigim 300 liralik biseydiVarmis avent ikili pompa ama cook pahsli.1260 tl fiyat gordum.alinacak bisey degil bu bence.
Paket İçeriği:İkili Elektronik Göğüs pompası: 1 adetElektriksiz Kullanılmak Üzere Manuel Pompa Parçaları: 1 adetBiberon standı/pompa kapağı: 4 adetSüt Saklama Kabı (260 ml): 2 adetSoğuk kompres: 2 adetThinsulate™ çanta: 2 adetMikrofiber seyahat çantası: 1 adetSızdırmaz disk: 2 adet
Aa iyiymis.bulursan resim at.bu ddgildi canim baktigim karistiriyorum demekki benim baktigim 300 liralik biseydi
Ben butikbebeyi beğeniyorum kargo da ücretsiz, bir de e- bebek var o da iyi. Babymall mağazasını tercih ediyorum ama internet sitesinden bir iki şey almıştım o da iyi tavsiye ederim.internetten alışveriş yapıonuz mu bebekler ıçın hangı sıte ıyıııı
Bi tanidik tek bebegine 3000 tl lik araba aldi.canim buyuyunce aparak evet anlamsizlasacak ama esim muhendis sagolsun hersey ben yaparim ki gozuyle bakiyor. Ban yaparim daha saglamini onlarin diyor. Gerci eski tecrubelerimi gozonunde bulundurursak hic guvenmemeliyim laf aramizda :))
Arkali onlu olanlari onermiyor kullananlar. Altli ustlu olanlar felaket pahali 5000 den basliyor. Esim ben o rakama oglanlara sahin alirim arkasina da babam sagolsun yazdirirm diyor. Kaliyor yan yana olanlar ben onlari seviyorum ama esin iatemiyor. Onlara kesinlikle ana kucagi takilmiyor. Gerci boyle yazarak analiz edince en mantiklisi yanyana olanlar gibi geldi simdi
yanlis mi hatirliyorum. Aventin bicok urununu inceledim acaba karistiriyor muyum
kesinlikle zor. Iyi ki varsiniz birlikte daha iyi oluyor. Ablamlarda sagolsun sen daha iyi bilirsin diyip cikiyor isin ixinden :)Bi tanidik tek bebegine 3000 tl lik araba aldi.
Agzim acik kaldi ama tabi ailenin maddi durumu ile ilgili.bebek arabasini da omur boyu kullanacak degiliz.cok cok abartmaya gerek yok.orta karar saglam ve hafif bi model olsun kafi.aparatla baglanan arabalarin arasinda mesafe kaliyor biraz.araba tabi dah genis oluyor.kapilardan gecirmek te sorun.
zormus degil mi secmek:))
fuarda olabilir zaten var sitesinde de var ama satışta yok. yani firmalardan sipariş falan vermek istediğinde seçenek yok ya da mağazalarda yok. satışta görürsen bir yerde sen söyle yine.Iki ayri araba dememin sebebi de aparatla birlestiririm dusuncesiydi ama yenidogandan itibaren kullanilan ikiz bebek arabalari da mantikli. Ben aparata guvendigim icindi ama bilmiyorum ki. Sen ikili araba alip anakucaklarini ayrica mi aalacaksin arabaya koymak icin. Bilmiyorum hangisi kullanislidir tasavvur edemedigimden olsa gerek
canim aventin de var ikilisi ayni anda iki biberona da iki gogusten sagiyor. Madela da var lansinoh da var. Haftasonu fuarda baktim hepsine. Ben sadece birinde var dkyince farkli zannettim. Var canim hepsinde
himm simdi anladim canim cunku o gun cok baktim biseylere karistiriyorum diye de dusunuyorum artik. Ama siparis verilemiyorsa muhtemelen o urunu uretimden kaldirmislardir yada ust versiyonunu piyasaya sureceklerdir. Ben evlenirken aradigim bir iki elektronikte oyle olmustu. Bakalim artik kismet. Bulursam tabi mutlaka ama internet arastirmasi konusunda siz benden daha iyisiniz kizlar :)fuarda olabilir zaten var sitesinde de var ama satışta yok. yani firmalardan sipariş falan vermek istediğinde seçenek yok ya da mağazalarda yok. satışta görürsen bir yerde sen söyle yine.
ben de başta 1 tane avent 1 tane dr Brown dıodum ama aventın pompasını almaya karar verdım sımdı uyumlu olsun dıe ıkısını de avent mı alsam yoksa bı tanesını de dr Brown mı alsam karar veremedim
ben de başta 1 tane avent 1 tane dr Brown dıodum ama aventın pompasını almaya karar verdım sımdı uyumlu olsun dıe ıkısını de avent mı alsam yoksa bı tanesını de dr Brown mı alsam karar veremedim
valla benim de aklım karıştı.yalancı emzik almayı düşünen var mı?
Kaca buldun. Fuarda kucukleri 30 buyuklrri 32 idi. Kucuklerin agzi dar agizli.
aventin hangi pompasina karar verdin canimben de başta 1 tane avent 1 tane dr Brown dıodum ama aventın pompasını almaya karar verdım sımdı uyumlu olsun dıe ıkısını de avent mı alsam yoksa bı tanesını de dr Brown mı alsam karar veremedim
ikililer çok pahalı.hem ben aynı anda ikisini beceremem gibi geliyor:)Avent SCF312/ 60 bunu alıcam.Kaca buldun. Fuarda kucukleri 30 buyuklrri 32 idi. Kucuklerin agzi dar agizli.
aventin hangi pompasina karar verdin canim
sor canım medikalcilere.sen nerede yaşıyorsun?Burada var mi ben de sorcam kiralamayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?