IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

yalancı emzik almayı düşünen var mı?
Yalancı emzik çok kurtarıcı oluyor acıktıkları zaman basıyorlar yaygarayı o anlarda siz mamayı hazırlayıp gelene kadar emzik susturucu oluyor. Bebekler emerek uyumayı seviyor, emzikle daha kolay uykuya dalıyorlar. Yalancı emzik olmayınca sizin göğsünüzü yalancı emzik gibi kullanıyorlar o zaman da bu çok yorucu oluyor ve meme ucunda yara oluşabiliyor. Kaliteli malzemeden yapılmış bebeğin damak yapısına uygun bir emziğin zararı olacağını sanmıyorum. Emzik olmazsa bu defa eline geçirdiği bir objeyi kumaşı tülbenti hiç bulamadı parmağını emiyorlar. Bir arkadaşımın bebeğinin parmağı emmekten incelmişti.

ben sağlık ocağına tek başına gelen ikiz anneleri gördüm arabayla,en azından aşılarına götürürüm ya da yürüyerek sahile falan indiririm diye düşündüm.yada bi avm ye giderken arabayla götürüp orada rahat dolaşırız.

hijyeni incelemek lazım ama ben görmüştüm büyük bir makina kısmı vardı çok güçlü bir makineydi.çıkarılıp dezenfekte edilir parçalara bi bakmak lazım.

bu nitroda kullanışlı görünüyor ama önde ayrıca bir bar yok ya biraz büyüyüp oturduklarında sorun olur mu önü açık olması?birde kapasite 26 kg ya bir bebek kaç yaşında 12-13 kg oluyor ortalama acaba?buna göre kaç yaşa kadar kullanacağımızı belirleyebiliriz herhalde? yada kapasitesi 50-60 bulacaz.

Kaca buldun. Fuarda kucukleri 30 buyuklrri 32 idi. Kucuklerin agzi dar agizli.

aventin hangi pompasina karar verdin canim
hızlıal.com da 14.90 120 ml. geniş ağızlı olanlar.çok uygun bir fiyat gördüğüme göre.
ben de dahil olduğum bir grupta yazan üyenin sayesinde öğrendim.bi bakalyım dedim makul geldi.
muhtemelen 2 tane alıcam.kargo ücreti var ama 5.90.ben başka ürünler de alacağım için hepsine tek kargo fiyatı çıkıyor.o yüzden uyguna da gelecek.

ikinci el aventin ililisi mi?
bilmiyorum ama bence vakum kapasitesi azalmış olabilir.az para da vermiceksin sonuçta.
ikili sağmak çok kolay değilmiş okuduğuma göre.
ben aylarca avent manuel tekli ile sağmıştım.iki tanesini sabit tutmak kolay olmayabilir.

haklısın canım.
ben zaten oğlumda da basit bişey almıştım.hatta sonra senin gibi çok ucuza başka bi çanta geçti elime .onu daha güzel kullandım.hiç ummadığım ürün çok işime yaradı.
yine basit bişey alırım.sapları sağlam olmak kaydıyla.

sor canım medikalcilere.sen nerede yaşıyorsun?
eskişehir.sen neredesin canım.?

daha bu ürünlerle ilgili detaylı çalışma yapamadım:))
malum baya bi araştırmak gerekiyo.özellikle bütçe açısından da.makul ve kullanışlısını bulmak için çaba göstermek lazım.
ön bar olayyı benim de dikkatimi çekiyor ama baston tiplerde olmuyo malesef.katlanmaz yoksa sanırım

bence yanyana daha iyi önlü arkalıda birbirini görmek isteyip durmaya bilirler ama yanyana birbirini oyalar.sapı öne gelen model olursa bizde kontrol edebiliriz gerektiğinde.

ben de bebek bakım ürünleri ile ilgili tavsiyede bulunayım.
sakın bisürü parçalı ürün almayın kızlar dünya para verip.
ihtiyaç olanları tek tek alın.çantalara ise aldanmayın.
zaten biz ikik analarına küçük gelir o uyduruk hediye çantaları.
indirimli ürünlerden ihtiyaç olanları alın ve kendi bakım setinizi yapın.
chicco baby monets serisi paraben sls v.s içermiyormuş.bunun saç vücut şampuanı-sabunu ve losyonunu alıcam büyük ihtimalle.al sana set.
pişik kremleri ise bi işe yaramoyor.onları da aklımda olanları yani ayrıca alıp depolarım.böylelikle elimde işe yarar ürünler olur hiç olmazssa.

bence ikizlere en iyi büyükçe bir sırt çantası olur ellerimiz hep boşta olmalı :)

istanbul dayım

bu arada dün ayrıntılıya girdim çok şükür sorun yok dediler ama nasıl yoruldum anlatamam.dönsün diye salladı bir kaç kez hoca :) oradan çıkıp birde kendi doktorumuza gittik malum istanbul trafiği 12:30 dan 21:00 e kadar ancak hallettik döndük.
ALLAH kimseyi oradan üzgün çıkartmasın inşallah,nasıl rahatladım.

alin42 : Evet sırt çantası çok kullanışlı oluyor ama zaten her evde genelde vardır bir spor sırt çantası ayrıca bebek bakım çantası almasanız da olur. Ancak ben her zaman spor giyinen biri değilim o durumlarda sırtımda spor çanta eğreti duruyor. Bir de bebek arabasına da takılabilir olsun diye bir tane de klasik çanta aldım. Ama dediğiniz doğru sırt çantaları hem çok şey alıyor hem eller boşta taşıması kolay oluyor.

2. el fiyatı 350 mi?? zaten o fiyatlara sıfırını alıyorsun ki...

Bir de internetten biberon vs alırken dikkatli olun kızlar çünkü biberonların piyasada çok fazla çakması varmış. Orijinal üründen ayırd etmek olanaksızmış. O yüzden güvenilirliğinden endişe ettiğiniz sitelerden biberon almayın derim sonuçta bebeklerimizin sağlığı söz konusu. Bana biberonu eczaneden veya bilinen büyük bebek mağazalarından almak daha güvenilir geliyor.

sahte ürün olabileceğini hiç düşünmemiştim.tabi bilinen yerden almakta fayda var.
siteye ürünlerin orjinalliği ile ilgili bir soru sorayım ben en iyisi:))

sahte ürün olabileceğini hiç düşünmemiştim.tabi bilinen yerden almakta fayda var.
siteye ürünlerin orjinalliği ile ilgili bir soru sorayım ben en iyisi:))
Sorsanız da size diyecekleri ürünlerimiz %100 orijinaldir olacaktır. Daha önce alışveriş yapmadığınız ve orijinalliğinden şüphe ettiğiniz bir siteden almayın bence. Ürün geldiğimde anlarım çakmaysa iade ederim diye de düşünmeyin çünkü hiçbir şekilde anlaşılmıyormuş. Ben geçmiş gün bir siteden çanta almıştım büyük indirim vardı marka bir çanta idi. Geldiğinde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü marka olan bir çantanın üzerinde ne bir etiket ne de bir amblem olmaz mı?! yetkilileri arayıp sorduğumda bana hala ürünlerinin %100 orijinal oldugunu şüphem varsa iade edebileceğimi söylediler. Yahu ürünün üzerinde üretici firmanın etiketi yok, sen düşün artık.

Son düzenleme:

bence ikizlere en iyi büyükçe bir sırt çantası olur ellerimiz hep boşta olmalı :)
biberonlar uygunmus bana resimde cam degil gibi geldi cam mi? Arkadasin dedigi gibi cakma olmasin. Nerdeyse yari yariya fiyat var
pompa evet ikilinin. Pompada ikinci ele guvenemem. Makina sonucta elekteikli alet. Gerek yok

gozun aydin masallah hayirli sonuclar alinca degiyor insanin yorgunluguna :)

biberonlar cam değil pp malzemeden.
cam almayacağım zaten.
siteler belli ürünlerinde zaman zaman indirim yapıyorlar.bazen %50 den fazla.bu illa o ürünler sahte anlamına gelmez.
amaa bireysel satıcıların sattıkları ürünlerde olabilir tabi.büyük siteler ise büyük toptancı ve tedarikçilerle çalışıyorlar.zannetmiyorum aslında.
mesela butükbebede de zaman zaman büyük indirimler var en 1. sınıf markalarda.dönemsel indirimler yapılabiliyor.
ben zaten internetten az sayıda ve bildiğim marka ürünler aldım.hepsi de orjinal etiketi ile geldi.
ama biberondur vs. alırsam ilk olacak:))bakıyorum bakalım şimdilik ,tavsiye edildiği için o da.

anladim canim ben cam zannettim onun icin uygundur. Hizlial i biliyorum sorun olacagini zannetmem. Ilk biberonlarini nasilsa biz tutacaz onlar kullanmayacak cam olsa ne olur ki. Temizligi de kolay olur annem hatirliyorum kardesimin ki bundan 25 sene once cam biberonunu kaynatirdi o kardesimi buyuttu sonra da evde pasta icin olcu olarak yillarca kullanildi. Simdi farkettim de annem ne tutumlu kadinmis :))
Ben iki cam iki normal almayi dusunuyordum. Sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…