- 11 Ekim 2012
- 463
- 134
- 83
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Yalancı emzik çok kurtarıcı oluyor acıktıkları zaman basıyorlar yaygarayı o anlarda siz mamayı hazırlayıp gelene kadar emzik susturucu oluyor. Bebekler emerek uyumayı seviyor, emzikle daha kolay uykuya dalıyorlar. Yalancı emzik olmayınca sizin göğsünüzü yalancı emzik gibi kullanıyorlar o zaman da bu çok yorucu oluyor ve meme ucunda yara oluşabiliyor. Kaliteli malzemeden yapılmış bebeğin damak yapısına uygun bir emziğin zararı olacağını sanmıyorum. Emzik olmazsa bu defa eline geçirdiği bir objeyi kumaşı tülbenti hiç bulamadı parmağını emiyorlar. Bir arkadaşımın bebeğinin parmağı emmekten incelmişti.yalancı emzik almayı düşünen var mı?
tüp bebeğe başladığımda işi bıraktım canım çalışmıyorum.Cok kucuk evlenmissin canim.sen calismiyosun degil mi.
ben sağlık ocağına tek başına gelen ikiz anneleri gördüm arabayla,en azından aşılarına götürürüm ya da yürüyerek sahile falan indiririm diye düşündüm.yada bi avm ye giderken arabayla götürüp orada rahat dolaşırız.anladim canim tesekkur ederim. Satan ne derse desin. Benim icin kullanan tecrube edenin fikri daha onemlidir her zaman
Evet ben de bunlara baktim kismen karar verdim. Bir de birer tane dr. Browns dusunmustum cam hava yutturmadigi icin gaz olayini etkiler belki faydasi olur diye. Bu biberonu guya dr kendi cocugunun gaz problemi uzerine tasarlamis. Dogru mudur bilemem ama yigenimin cektigi gaz sancilarini dusununce herseye okey diyesim geliyor. Ins. Bizler ablamin cektigini cekmeyiz. Kimse cekmesin yazik bebekte ablam da neler cekti 8 ay :-(
haklisin iki ayri araba olunca tek cikilmaz ama tek cikabilecegimi de zannetmiyorum ki ben bilemedim. Hala kararsizim arabada
hijyeni incelemek lazım ama ben görmüştüm büyük bir makina kısmı vardı çok güçlü bir makineydi.çıkarılıp dezenfekte edilir parçalara bi bakmak lazım.ikili dedigin nedir canim. Kasteddigin iki tane biberonunun olup iki gogsun de ayni anda sagilabilmesi mi? Bu digerlerinde de var. Her markanin 3 cesit. Manuel, tekli ve ikili hepsinde var.
bu kiralananlar hijyenik olurmu ki kizlar bilemedim. Bir de medikalcilerden mi kiralaniyor. Bir de hastane tipi nasil oluyor farkli bisey mi
bu nitroda kullanışlı görünüyor ama önde ayrıca bir bar yok ya biraz büyüyüp oturduklarında sorun olur mu önü açık olması?birde kapasite 26 kg ya bir bebek kaç yaşında 12-13 kg oluyor ortalama acaba?buna göre kaç yaşa kadar kullanacağımızı belirleyebiliriz herhalde? yada kapasitesi 50-60 bulacaz.gazlı bebek çoook zor.
benim oğlum da öyleydi.sabaha kadar kucakta sallardık dönüşümlü.
inşşallah bu bebeklerde yaşamamm aynı sıkıntıyı.korkuyorum ben de:))
dr. browns tan 2 adet alayım diyodum en başta.iki tane de avent.ama hepsinin aynı marka olması da bi avantaj.
ayrıca bu natural serisinin emzik yapıları çok güzel.
bilemedim valla benim de aklım karışıyor.
arabaya gelince, neden ayrı ayrı diye düşnüyosun ki.
bebeklerin biraz büyüdüğünde yakın yerlere götürmek isteyeceksin.10 dk.kalık bi yer bile olsa bi hava aldırmak isteyeceksin.her zaman kim olacak yanında.ayrı alacaksan da aparat takılabilir bişey al.sonradan pişman olma.
ama yanımda daima bir yardımcım olacak diyosan bilemem tabi.
ben baston tipli bişey alacağım.kolay katlanır ve asansöre sığması yeter benim için.
kraft nitro modeli var.ama daha gidip bakamadım yakından o yüzden bişey diyemiyorum.
ben bi de tam yatar 0 aydan itibaren kullanabileceğim bişey alıcam.çünkü kısa mesafe de olsa çıkartmak zorunda kalırım ben tek başıma.
hızlıal.com da 14.90 120 ml. geniş ağızlı olanlar.çok uygun bir fiyat gördüğüme göre.Kaca buldun. Fuarda kucukleri 30 buyuklrri 32 idi. Kucuklerin agzi dar agizli.
aventin hangi pompasina karar verdin canim
ikinci el aventin ililisi mi?Bir de iki gundur su aventin ikili pompasini dusunuyorum. Ben yanilmisin fuarda gorduklerim tekliymis demekki ki 300 civarinda fiyatlari vardi artik kesin kanaat getirdim. Esime ikilisini arattim. Turkiye satisi yokmus arkadasin dedigi gibi. Bir tane ikinci el bulmus. Bana hijyen gelmedi sut pompasi ikinci el kullanilabilir mi ki? 350 diyor ikinci el fiyatina.
Arkadaşlar naçizane tavsiyem anne bebek bakım çantası için çok paralar dökmeyin, ben doğumdan önce sağlam olsun hemen yırtılmasın suya dayanıklı olsun termo gözü olsun vs vs diye 130 tl harcayıp bir çanta almıştım öyle kullanışsız birşeymiş ki şimdi 50 tl ye aldığım çantayı daha çok ve severek kullanıyorum. Pahalı dedik sağlam olur dedik ikinci kullanımda astarı yırtıldı, tabanı yere oturmuyor biryere koysan devrilip gidiyor, el tutma sapı yok sadece omuz askısı var, omuza da asınca içi doluyken heybe gibi sarkıp gidiyor aşağıya, ön göze kapak yapmışlar aman sakın öyle kapaklı almayın çünkü o kapağı kaldırıp tek elle içinden birşey almaya çalışmak tam bir işkence! Çanta alırken bu dediklerimi dikkate alın derim.
eskişehir.sen neredesin canım.?sor canım medikalcilere.sen nerede yaşıyorsun?
daha bu ürünlerle ilgili detaylı çalışma yapamadım:))bu nitroda kullanışlı görünüyor ama önde ayrıca bir bar yok ya biraz büyüyüp oturduklarında sorun olur mu önü açık olması?birde kapasite 26 kg ya bir bebek kaç yaşında 12-13 kg oluyor ortalama acaba?buna göre kaç yaşa kadar kullanacağımızı belirleyebiliriz herhalde? yada kapasitesi 50-60 bulacaz.
bence yanyana daha iyi önlü arkalıda birbirini görmek isteyip durmaya bilirler ama yanyana birbirini oyalar.sapı öne gelen model olursa bizde kontrol edebiliriz gerektiğinde.canim buyuyunce aparak evet anlamsizlasacak ama esim muhendis sagolsun hersey ben yaparim ki gozuyle bakiyor. Ban yaparim daha saglamini onlarin diyor. Gerci eski tecrubelerimi gozonunde bulundurursak hic guvenmemeliyim laf aramizda :))
Arkali onlu olanlari onermiyor kullananlar. Altli ustlu olanlar felaket pahali 5000 den basliyor. Esim ben o rakama oglanlara sahin alirim arkasina da babam sagolsun yazdirirm diyor. Kaliyor yan yana olanlar ben onlari seviyorum ama esin iatemiyor. Onlara kesinlikle ana kucagi takilmiyor. Gerci boyle yazarak analiz edince en mantiklisi yanyana olanlar gibi geldi simdi
yanlis mi hatirliyorum. Aventin bicok urununu inceledim acaba karistiriyor muyum
bence ikizlere en iyi büyükçe bir sırt çantası olur ellerimiz hep boşta olmalı :)Arkadaşlar naçizane tavsiyem anne bebek bakım çantası için çok paralar dökmeyin, ben doğumdan önce sağlam olsun hemen yırtılmasın suya dayanıklı olsun termo gözü olsun vs vs diye 130 tl harcayıp bir çanta almıştım öyle kullanışsız birşeymiş ki şimdi 50 tl ye aldığım çantayı daha çok ve severek kullanıyorum. Pahalı dedik sağlam olur dedik ikinci kullanımda astarı yırtıldı, tabanı yere oturmuyor biryere koysan devrilip gidiyor, el tutma sapı yok sadece omuz askısı var, omuza da asınca içi doluyken heybe gibi sarkıp gidiyor aşağıya, ön göze kapak yapmışlar aman sakın öyle kapaklı almayın çünkü o kapağı kaldırıp tek elle içinden birşey almaya çalışmak tam bir işkence! Çanta alırken bu dediklerimi dikkate alın derim.
istanbul dayımhızlıal.com da 14.90 120 ml. geniş ağızlı olanlar.çok uygun bir fiyat gördüğüme göre.
ben de dahil olduğum bir grupta yazan üyenin sayesinde öğrendim.bi bakalyım dedim makul geldi.
muhtemelen 2 tane alıcam.kargo ücreti var ama 5.90.ben başka ürünler de alacağım için hepsine tek kargo fiyatı çıkıyor.o yüzden uyguna da gelecek.
ikinci el aventin ililisi mi?
bilmiyorum ama bence vakum kapasitesi azalmış olabilir.az para da vermiceksin sonuçta.
ikili sağmak çok kolay değilmiş okuduğuma göre.
ben aylarca avent manuel tekli ile sağmıştım.iki tanesini sabit tutmak kolay olmayabilir.
haklısın canım.
ben zaten oğlumda da basit bişey almıştım.hatta sonra senin gibi çok ucuza başka bi çanta geçti elime .onu daha güzel kullandım.hiç ummadığım ürün çok işime yaradı.
yine basit bişey alırım.sapları sağlam olmak kaydıyla.
eskişehir.sen neredesin canım.?
2. el fiyatı 350 mi?? zaten o fiyatlara sıfırını alıyorsun ki...Bir de iki gundur su aventin ikili pompasini dusunuyorum. Ben yanilmisin fuarda gorduklerim tekliymis demekki ki 300 civarinda fiyatlari vardi artik kesin kanaat getirdim. Esime ikilisini arattim. Turkiye satisi yokmus arkadasin dedigi gibi. Bir tane ikinci el bulmus. Bana hijyen gelmedi sut pompasi ikinci el kullanilabilir mi ki? 350 diyor ikinci el fiyatina.
sahte ürün olabileceğini hiç düşünmemiştim.tabi bilinen yerden almakta fayda var.Bir de internetten biberon vs alırken dikkatli olun kızlar çünkü biberonların piyasada çok fazla çakması varmış. Orijinal üründen ayırd etmek olanaksızmış. O yüzden güvenilirliğinden endişe ettiğiniz sitelerden biberon almayın derim sonuçta bebeklerimizin sağlığı söz konusu. Bana biberonu eczaneden veya bilinen büyük bebek mağazalarından almak daha güvenilir geliyor.
Sorsanız da size diyecekleri ürünlerimiz %100 orijinaldir olacaktır. Daha önce alışveriş yapmadığınız ve orijinalliğinden şüphe ettiğiniz bir siteden almayın bence. Ürün geldiğimde anlarım çakmaysa iade ederim diye de düşünmeyin çünkü hiçbir şekilde anlaşılmıyormuş. Ben geçmiş gün bir siteden çanta almıştım büyük indirim vardı marka bir çanta idi. Geldiğinde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü marka olan bir çantanın üzerinde ne bir etiket ne de bir amblem olmaz mı?! yetkilileri arayıp sorduğumda bana hala ürünlerinin %100 orijinal oldugunu şüphem varsa iade edebileceğimi söylediler. Yahu ürünün üzerinde üretici firmanın etiketi yok, sen düşün artık.sahte ürün olabileceğini hiç düşünmemiştim.tabi bilinen yerden almakta fayda var.
siteye ürünlerin orjinalliği ile ilgili bir soru sorayım ben en iyisi:))
hızlıal.com da 14.90 120 ml. geniş ağızlı olanlar.çok uygun bir fiyat gördüğüme göre.
ben de dahil olduğum bir grupta yazan üyenin sayesinde öğrendim.bi bakalyım dedim makul geldi.
muhtemelen 2 tane alıcam.kargo ücreti var ama 5.90.ben başka ürünler de alacağım için hepsine tek kargo fiyatı çıkıyor.o yüzden uyguna da gelecek.
ikinci el aventin ililisi mi?
bilmiyorum ama bence vakum kapasitesi azalmış olabilir.az para da vermiceksin sonuçta.
ikili sağmak çok kolay değilmiş okuduğuma göre.
ben aylarca avent manuel tekli ile sağmıştım.iki tanesini sabit tutmak kolay olmayabilir.
haklısın canım.
ben zaten oğlumda da basit bişey almıştım.hatta sonra senin gibi çok ucuza başka bi çanta geçti elime .onu daha güzel kullandım.hiç ummadığım ürün çok işime yaradı.
yine basit bişey alırım.sapları sağlam olmak kaydıyla.
eskişehir.sen neredesin canım.?
biberonlar uygunmus bana resimde cam degil gibi geldi cam mi? Arkadasin dedigi gibi cakma olmasin. Nerdeyse yari yariya fiyat varbence ikizlere en iyi büyükçe bir sırt çantası olur ellerimiz hep boşta olmalı :)
gozun aydin masallah hayirli sonuclar alinca degiyor insanin yorgunluguna :)bu arada dün ayrıntılıya girdim çok şükür sorun yok dediler ama nasıl yoruldum anlatamam.dönsün diye salladı bir kaç kez hoca :) oradan çıkıp birde kendi doktorumuza gittik malum istanbul trafiği 12:30 dan 21:00 e kadar ancak hallettik döndük.
ALLAH kimseyi oradan üzgün çıkartmasın inşallah,nasıl rahatladım.
biberonlar cam değil pp malzemeden.biberonlar uygunmus bana resimde cam degil gibi geldi cam mi? Arkadasin dedigi gibi cakma olmasin. Nerdeyse yari yariya fiyat var
pompa evet ikilinin. Pompada ikinci ele guvenemem. Makina sonucta elekteikli alet. Gerek yok
gozun aydin masallah hayirli sonuclar alinca degiyor insanin yorgunluguna :)
anladim canim ben cam zannettim onun icin uygundur. Hizlial i biliyorum sorun olacagini zannetmem. Ilk biberonlarini nasilsa biz tutacaz onlar kullanmayacak cam olsa ne olur ki. Temizligi de kolay olur annem hatirliyorum kardesimin ki bundan 25 sene once cam biberonunu kaynatirdi o kardesimi buyuttu sonra da evde pasta icin olcu olarak yillarca kullanildi. Simdi farkettim de annem ne tutumlu kadinmis :))biberonlar cam değil pp malzemeden.
cam almayacağım zaten.
siteler belli ürünlerinde zaman zaman indirim yapıyorlar.bazen %50 den fazla.bu illa o ürünler sahte anlamına gelmez.
amaa bireysel satıcıların sattıkları ürünlerde olabilir tabi.büyük siteler ise büyük toptancı ve tedarikçilerle çalışıyorlar.zannetmiyorum aslında.
mesela butükbebede de zaman zaman büyük indirimler var en 1. sınıf markalarda.dönemsel indirimler yapılabiliyor.
ben zaten internetten az sayıda ve bildiğim marka ürünler aldım.hepsi de orjinal etiketi ile geldi.
ama biberondur vs. alırsam ilk olacak:))bakıyorum bakalım şimdilik ,tavsiye edildiği için o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?